![]() |
[Serial] Heroes
Cytat:
Swietna fabula, gra aktorska, zdjecia. Jak dla mnie pozycja obowiazkowa na najblizszy sezon serialowy :spoko: Serial od jesieni na NBC (w sieci dostepny pilot) |
Pewnie w polskiej telewizji te***380; b***281;dzie na jesie***324;, ale t***261; w 2008 roku :/
|
Dziwi***281; si***281;, ***380;e temat jeszcze si***281; nie rozkr***281;ci***322;..
Obejrza***322;em dzisiaj 8 odcink***243;w tego serialu i powiem, ***380;e jest niez***322;y.. Z ka***380;dym odcinkiem si***281; coraz bardziej rozkr***281;ca, a***380; ***380;a***322;uj***281;, ***380;e nie ma jeszcze wi***281;cej odcink***243;w (jest 9, ale nie mam sk***261;d pobra***263; :( )... Naprawd***281; polecam serial.. Ka***380;demu. |
jestem po 3 odcinku, jak na razie swietny serial :spoko:
wciaga :) |
jestem po 13. odcinku - dalej daje rad***281; :)
|
Ja też jestem po 13 odcinku i według mnie ten serial jest super zaraz po 24 i PB. Jestem bardzo ciekawy co będzie z tym wybuchem. Czy wogole nastąpi, jeżeli tak to kiedy i gdzie?
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!! |
tego si***281; dowiemy pewnie w 22 odcinku 10 sezonu...
|
wlasnie zabieram sie za 14 odcinek:spoko:
|
Cytat:
czekamy na next :taktak: |
Jestem już po 14 odcinku. Normalnie mnie ścieło jak się dowiedziałem, że Nathan jest ojcem Claire. Normalnie myślałem, że zaraz padne na zawał przed telewizorem. A wiecie, że nie mają jeszcze aktora, który zagra Lindermana??
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!! |
zakonczenie 16stego jest niezle :spoko:
ciekawy jestem czy to jakos odkreca, czy to jednak ostateczne zreszta chyba wszystkie zakonczenia odcinkow Herosow sa swietne ;) @cancel - to by wyjasnialo dlaczego go jeszcze nie widzielismy :) |
ja jestem po 2.. ;) mam nadzieje ze to bedzie ciekawe bo to jest jawne zerzniecie 4400 ktore bylo niewypalem jak dla mnie .. ;) to sie prezentuje troche lepiej no ale takie odgrzewanie tego co juz bylo... no ale jak mowicie ze sie rozkreca to zobacze jeszcze pare odcinkow ;)
|
[SERIAL] Heroes
Tak sobie obejzalem serial Heroes, wszystkie 20 dostepnych odcinkow, w dwa wieczory :)
Niezly, takie polaczenie X_Menow i Wolwerine :) Troche zakrecony, nie za bardzo wiadomo kto jest "dobry" a kto "zly". Moze byc przez to slabo rozumiany przez "normalnych" ogladaczy. Podobno ma byc wyswietlany przez TVP, ale to informacja niepotwierdzona. |
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=66658 :]
Rzeczywiscie serial fajny i wciagajacy. Jest duzo niewiadomych ale w miare szybko pojawiaja sie odpowiedzi co nie frustruje jak w przypadku Losta ;) |
Cytat:
Od 17 maja, w każdy czwartek na TVP1 :) Odcinek 20 mocccny :] |
fajne w***322;osy ma ta laseczka w tym odcinku... wygl***261;da ***347;wietnie, o niebo lepiej ni***380; jako blondi...
|
heroes daje radę
|
ogl***261;da***322;em pilota w wersji PL w TV i jako***347; tako***347; smierdzi mi tu 4400 :szczerb:
|
zdaje ci si***281;. to ca***322;kiem inny serial.
przekonasz si***281; ogl***261;daj***261;c kolejne odcinki. |
@Patrix masz raje leci tu pewnym schematem, kt***243;ry ju***380; si***281; sprawdzi***322; ;]
Tak swoj***261; drog***261; po obejrzeniu 2 odcink***243;w Heros***243;w i por***243;wnuj***261;c je do 4400 to uwarzam, ***380;e 4400 by***322;y lepsze, co nie zmienia mojego zdania, ***380;e Herosi mog***261; byc dobrym serialem... |
@Desden - uwazalem podobnie, ale zapewniam Cie, ze pozniej zmienisz zdanie.
Serial naprawde jest bdb. |
Ja jestem po 4 odcinkach i serial zrobił się bardzo fajny naprawdę polecam.
|
obej***380;a***322;em dzi***347; dwa kolejne,robi sie ciekawie le 4400 mia***322;o jak***261;***347; magie w sobie...i pytanie ile bedzie sezon***243;w?
|
fajny ten serial, ciekawy i tajemniczy :)
no wlasnie, ile jest sezonow? |
Cytat:
Szykowany jest sezon 2. |
aha, no to z losta sie przerzuce na heroes :)
|
Fajny serial, Japo***324;czyk ma ekstra mutacj***281; :D, te***380; bym tak chcia***322;... mo***380;e jak sie bardzo skupi***281; .... to... :D ;)
|
porownywanie 4400 do Herosow to obraza dla tego drugiego serialu
|
jestem na 1x13 i musz***281; powiedzie***263;, ***380;e ekstra :D
ten sam motyw co w 4400 ale zupe***322;nie nowe podej***347;cie i pomys***322;. przy tym 4400 wydaje si***281; jakiego***347; mniejszego kalibru jednak ! |
Jak dla mnie to kaszana .Po 6 odcinkach stwierdzam, że ch*j się dzieje w tym serialu.4400 był o wiele lepszy.Ten serial wygląda jakby komuś się śpieszyło z pisaniem scenariusza, totalny zamęt.No i niezbyt trafnie dobrani aktorzy bez osobowości.Raczej odpuszcze sobie kolejne odcinki.
|
...ale i tak lepsze niz moda na sukces :D
|
Jestem po I sezonie :) Serial mo***380;e by***263; :)
|
Cytat:
|
ku***378;de ogladalem wczoraj heros***243;w i urwa***322; mi sie film tzn. obejrza***322;em chyba z 20 minut i....:D
|
Premiera 2 sezonu serialu (Herosi) ju***380; we wtorek!
|
no no ciekawie sie ropoczyna ..... Sezon 2
chcia***322;bym niec zdolnosc dziadka co zmienia metal w zloto ;) |
......
Cytat:
|
Sądząc po spoilerach to zapowiada się bardzo ciekawie.W tym sezonie mają być dwa tomy "Villains" i "Fugitives", ten drugi ma mieć początek w 14 odcinku 3 sezonu.
|
zleciało:D
3x0 ! 3x1 i 3x2 w sklepach |
Jak tak chwalicie chyba cza zakupi***263; :D
|
3 sezon daje radę :D Ostatnio znacznie przyjemniej mi się to ogląda od PB :P
|
3 Brat :P Kto by powiedzial... I ciekawe co dalej z Peterem...
|
Cytat:
|
Ja ogl***261;dam.
:) |
Cytat:
|
WTF?... Stary Petrelli xD
|
A to ju***380; od jakiego***347; czasu by***322;o wiadomo :)
To znaczy odcinek wcze***347;niej |
Fakt ale chodzi***322;o mi bardziej o to co zrobi***322; Takeshi'emu (Adam Monroe) i Peterowi...
|
Nowy odcinek do obejrzenia - może dzisiaj się uda :)
|
Aż mnie kusi żeby spojlerować xD Ale się powstrzymam :P
|
zaczyna mnie denerwować ten sezon... mam wrażenie, że oglądam telefonwelę...
|
No to juz po 3 sezonie :] Teraz czekamy na 4 :P (Start bodajże 2 lutego).
|
Ja przestałem oglądać po 3 pierwszych odcinkach tego sezonu.
To co zrobili z tym serialem to jakaś kpina... :-( |
Cytat:
Dexter też juz w nowym roku |
Tak samo jak reszta :/ Californication, Knight Rider i Smallville... :(
|
Powstają beznadziejne odcinki bo chcą jakoś na siłę widza przyciągnąć :/
|
ale maniana !
Sylar zabił Nathan'a Petrelli'ego podcinając mu gardło swoją magiczną sztuczką ! Co ciekawe, gdy Angela Petrelli razem z Matt'em Parkman'em znaleźli senatora martwego nie ratowali go wykorzystując właściwości krwii Claire Bennet ! O ile dobrze pamiętacie jej krew uleczyła Noah Bennet'a, który to dostał headshota przez skroń aż mu okiem wyszło... miałem nadzieję, że senatora też tak uratują a tu kicha... złapali Sylar'a a Matt Parkman wmówił mu, że jest Nathan'em Petrelli'm. Poprostu ŻAL ! Ten serial ostatnio nie trzyma się kupy z poprzednimi wydarzeniami. |
Cytat:
W kazdym bądź razie...może mamusia coś widziała w tych snach i dla tego Sylara oszczedzili. Jedngo nie rozumiem...w 1 sezonie tych czarów pokazywania mocy było zdecydowanie dużo...a teraz? jakaś kapa z tego wyszła...Najbardziej mnie Hiro zadziwia on zatrzymuje czas ale nie próbował sie cofac w przeszlosc albo przyszlosc...Byloby bardziej interesująco. Ciekawe co po tych 6 tygodniach stalo się z Danko? |
dobrze, że Fuller wrócił do pracy przy Heroes... ostatnie odcinki były naprawdę bardzo dobre.
oby 4 sezon był ok... :P |
Co do Hiro to się zastanawiam (bo już nie pamiętam czy nie było o tym mowy) czy "Mały Matt Parkman" nie przywrócił mu tylko część mocy - czyli właśnie zatrzymywanie czasu. Możecie mnie sprostować jeśli się mylę...
|
No niby mu "włączył" to zatrzymywanie czasu, ale później pojawiły się problemy krew z nosa i omdlenie przy probie zatrzymania czasu
|
Już nie mogę się doczekać kolejnego sezonu. Motyw Sylara-Nathana bardzo mnie zaintrygował - no i ten motyw z zegarkiem - super :D
|
No tak kolejny sezon zapowiada się świetnie i nie mogę się go doczekać, ale Bryan Fuller znów opuścił Heroes i boję się, że serial znów wróci na poziom pokazany w 2 i na początku 3 sezonu. Prawda motyw Sylara-Nathana jest intrygujący i ciekawy, ale moim zdaniem niepotrzebny, chociaż zobaczymy jak go rozwiną, ale mogli Nathana wskrzesić przy pomocy Claire
|
Serial Heroes został anulowany.
Nareszcie... ale jednak przydałoby się jakieś dwugodzinne zakończenie. |
Fuuuu Hayden pali jak smok !!
Już jej nie lubię, popielnica :blee: http://img204.imageshack.us/img204/8...16122444lo.jpg |
Ale ma ajfona. :rotfl:
|
Nie jestem materialistą, żeby dla ajfona? Eeee... :]
|
Nie jesteś? To dobrze... Pożycz pięćset.
|
Cytat:
Podryw dla korzyści majątkowej (w tym przypadku ajfon) to sku... no, wiadomo :] --- Panna już stracona, dymiąca popielnica, tak wyglądała jak jeszcze nie mogła palić (hot seventeen || ) http://img52.imageshack.us/img52/4889/12d07721552.jpg Różnicę od fajek widać. :taktak: :fiu: ... |
Banda erotomanów!
Żony/dziewczyny swe kochać a nie fantazjować! |
Ja czytam pudelka i interesuję się celebrity, a co ? :D ||
Jawnych erotomanów to masz w tutejszym klubie Saszy, więc nie rób OT. :D |
Sugerujesz, ***380;e intryguje nas co***347; wi***281;cej ni***380; jej talent aktorski?
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:05. |