Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Gdzie jest plac "pod żyrafą" w Tychach? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/gdzie-jest-plac-zyrafa-tychach-66683/)

epol 22.07.2006 09:31

Gdzie jest plac "pod żyrafą" w Tychach?

Chłopaki gdzie znajduje się plac "pod żyrafą" w Tychach, jaka ulica jest obok? Jest to jakaś potoczna nazwa i nie mogę tego znaleźć na mapie, a chce dziś jechać na:
http://www.tychy.silesianet.pl/index..._inc/20060717c

Będę bardzo wdzięczny za szybką pomoc.

Mich@ł 22.07.2006 09:42

Prowokacja?? :fiu:

andrzejj9 22.07.2006 09:52

Cytat:

Napisany przez Mich@ł
Prowokacja?? :fiu:

Możliwe..

I przy okazji tego tematu ogłaszam - każda kolejna podobna próba będzie się kończyła zamknięciem i usunięciem tematu oraz ostrzeżeniem, a może banem dla autora. Tyle z mojej strony..

Piterniel 22.07.2006 09:53

Wysiadasz na przystanku Apteka, a tam do ***379;yrafy ju***380; z 6 minut drogi ;)

Air 22.07.2006 10:20

Cytat:

Napisany przez epol
Chłopaki gdzie znajduje się plac "pod żyrafą" w Tychach, jaka ulica jest obok? Jest to jakaś potoczna nazwa i nie mogę tego znaleźć na mapie, a chce dziś jechać na:
http://www.tychy.silesianet.pl/index..._inc/20060717c

Będę bardzo wdzięczny za szybką pomoc.

Hmm, jedź do Tych i się zapytaj o drogę. Naprawdę nie jest to duże miasto. A jak nie znajdziesz idź na wycieczkę do Browarów :)

epol 22.07.2006 10:46

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Możliwe..

I przy okazji tego tematu ogłaszam - każda kolejna podobna próba będzie się kończyła zamknięciem i usunięciem tematu oraz ostrzeżeniem, a może banem dla autora. Tyle z mojej strony..

Że co? Nie można już nawet w OT o drogę zapytać?

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Wysiadasz na przystanku Apteka, a tam do Żyrafy już z 6 minut drogi ;)

A jakaś nazwa ulicy, bo pojadę samochodem. Ewentualnie przy jakiś "budynku" to jest?

Cytat:

Napisany przez Air
Hmm, jedź do Tych i się zapytaj o drogę. Naprawdę nie jest to duże miasto. A jak nie znajdziesz idź na wycieczkę do Browarów :)

W najgorszym wypadku tak zrobię :( A tak to by mnie ładnie gpsik poprowadził ;)

epol 22.07.2006 11:01

Ju***380; mam. Na innym forum mi pomogli :)

http://forum.siemensiak.pl/viewtopic...=151459#151459

andrzejj9 22.07.2006 11:13

Cytat:

Napisany przez epol
Że co? Nie można już nawet w OT o drogę zapytać?

Nie udawaj...

Chyba, że kompletnie ostatnich tematów na forum nie śledzisz, wtedy mogę to zrozumieć. Jeśli nie jest to prowokacja, a rzeczywiste pytanie, to dla mnie nie ma problemu. Ale dla kilku osób na forum właśnie popełniłeś przestępstwo..

REi 22.07.2006 11:22

Cytat:

Napisany przez Air
Hmm, jedź do Tych i się zapytaj o drogę. Naprawdę nie jest to duże miasto.

Tychow nie Tych... a najmniejsze tez nie jest :P
Cytat:

Napisany przez Air
A jak nie znajdziesz idź na wycieczkę do Browarów :)

Wycieczki do browaru nie sa juz takie jak kiedys... kiedys mozna bylo na koniec wycieczki raczyc sie piwem ile sie komu podobalo a teraz ograniczyli to zdaje sie do 2 czy 4 kufli :( (nie wiem bo od tamtej pory nie bylem - kiedys sie wybieralismy z kumplami co tydzien :D )

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Wysiadasz na przystanku Apteka, a tam do Żyrafy już z 6 minut drogi

A ty to czesto w Tychach bywasz? :P

superrrmario 22.07.2006 11:30

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Nie udawaj głupiego..

Chyba, że kompletnie ostatnich tematów na forum nie śledzisz, wtedy mogę to zrozumieć. Jeśli nie jest to prowokacja, a rzeczywiste pytanie, to dla mnie nie ma problemu. Ale dla kilku osób na forum właśnie popełniłeś przestępstwo..

Witajcie. Przepraszam ale chyba nie jestem na bieżąco. W czym jest kłopot i jakie przestępstwo popełnił kolega pytający o drogę ? Daję słowo, że nie prowokuję, ale mimo tego, że często czytam forum nie rozumiem problemu. Pozdrawiam

andrzejj9 22.07.2006 11:45

Cytat:

Napisany przez superrrmario
Witajcie. Przepraszam ale chyba nie jestem na bieżąco. W czym jest kłopot i jakie przestępstwo popełnił kolega pytający o drogę ? Daję słowo, że nie prowokuję, ale mimo tego, że często czytam forum nie rozumiem problemu. Pozdrawiam

Właśnie moim zdaniem żadnego. Ale według kilku osób na forum (nie będę wymieniał z nicka) nie można tu pytać o takie rzeczy, bo wszystko to znaleźć można w google, albo poszukać w inny sposób samemu. Nie zgadzam się z tym i przez to bywam ostatnio ich wrogiem.

A sposób, w jaki się to objawia, może znaleźć np. tu:

http://forum.cdrinfo.pl/off-topic/66...-z-dworca.html

radosio 22.07.2006 11:46

Cytat:

Napisany przez epol
A jakaś nazwa ulicy, bo pojadę samochodem. Ewentualnie przy jakiś "budynku" to jest?

ulica Niepodległosci przy UM.

superrrmario 22.07.2006 11:55

Jeśli ktoś ma chęć odpowiedzieć to dobrze. Jeśli kogos to irytuje niech zachowa to dla siebie. Starajmy sie pomagać sobie nie tylko w sprawach technicznych. Nie są dla mnie wrogami osoby, które akceptują tematy nie związane z paleniem płyt. Moimi przyjaciółmi są również osoby zirytowane "obcymi" tematami. Pozdrawiam WSZYSTKICH

Patrix 22.07.2006 12:14

jest tu kto***347; z tych***243;w ? :D

REi 22.07.2006 12:43

Cytat:

Napisany przez Patrix
jest tu ktoś z tychów ? :D

Nieeeee... :fiu:
http://img407.imageshack.us/img407/8...ed2copygf6.gif

epol 22.07.2006 15:20

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Nie udawaj głupiego..

Bywam dziennie na forum, ale nie przeglądam wszystkiego.
Nie jest to żadna prowokacja, bo jak widzisz wyżej podałem link do innego forum, gdzie udzielono mi wcześniej bardzo wyczerpującej odpowiedzi. Możesz sobie popatrzeć nawet na datę, godzinę postów, żeby nie było, że to spisek.

Ciągnąc to dalej to nawet przy okazji innego tematu pytałem o plan całej imprezy, bo trochę trudno było coś konkretnego znaleźć na stronach organizatorów.

Jak widać miejsce imprezy, które wszędzie podają jest potoczną nazwą i nie ma go na mapach polski (sprawdzałem w necie, na mapie Cartala i na mapię TomTom z GPSu). Wpisanie tej nazwy do Google też za bardzo nic nie daje, bo nie pojawia się nic konkretnego co to zamiejsce.

Cytat:

Napisany przez radosio
ulica Niepodległosci przy UM.

Dzięki, już dostałem odpowiedź, a wyżej dałem link do niej.

rycho 22.07.2006 15:25

Cytat:

Napisany przez epol
....

Temperatura otoczenia niektórym szkodzi.
Bardziej, niż mi.

andrzejj9 22.07.2006 15:32

Cytat:

Napisany przez epol
Bywam dziennie na forum, ale nie przeglądam wszystkiego.
Nie jest to żadna prowokacja, bo jak widzisz wyżej podałem link do innego forum, gdzie udzielono mi wcześniej bardzo wyczerpującej odpowiedzi. Możesz sobie popatrzeć nawet na datę, godzinę postów, żeby nie było, że to spisek.

Ciągnąc to dalej to nawet przy okazji innego tematu pytałem o plan całej imprezy, bo trochę trudno było coś konkretnego znaleźć na stronach organizatorów.

Jak widać miejsce imprezy, które wszędzie podają jest potoczną nazwą i nie ma go na mapach polski (sprawdzałem w necie, na mapie Cartala i na mapię TomTom z GPSu). Wpisanie tej nazwy do Google też za bardzo nic nie daje, bo nie pojawia się nic konkretnego co to zamiejsce.

W takim razie przepraszam za podejrzenia. Tyle ostatnio ataków na mnie i różnych prowokacji, że robię sie zbyt podejrzliwy :piwo:

A co ciekawe - najczęściej mi się 'dostaje' właśnie za to, że bronię tematów takich, jak ten.. ;)

epol 22.07.2006 15:33

Cytat:

Napisany przez rycho
Cytat:

Napisany przez epol
....

Temperatura otoczenia niektórym szkodzi.
Bardziej, niż mi.

Nie no. Co z Wami się ludzie dzieje? :hmm:

epol 22.07.2006 15:34

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
W takim razie przepraszam za podejrzenia. Tyle ostatnio ataków na mnie i różnych prowokacji, że robię sie zbyt podejrzliwy :piwo:

A co ciekawe - najczęściej mi się 'dostaje' właśnie za to, że bronię tematów takich, jak ten.. ;)

Nie ma sprawy :piwo:

Nie mam zamiaru nikogo atakować :boks:

rycho 22.07.2006 15:36

Cytat:

Napisany przez andrzejj9

He, he...
Za szybko reagujesz.
Odczekaj.
Wypij kawę.
Herbatę?
Odczekaj.
:)

andrzejj9 22.07.2006 15:37

Cytat:

Napisany przez rycho
He, he...
Za szybko reagujesz.
Odczekaj.
Wypij kawę.
Herbatę?
Odczekaj.
:)

Herbata (zielona?) to nie będzie taki zły pomysł. Może wrócę do stanu, kiedy na niektóre rzeczy potrafię nie zwracać uwagi.. :)

Air 22.07.2006 16:13

Cytat:

Napisany przez REi
Tychow nie Tych... a najmniejsze tez nie jest :P

Wg mnie obie formy są poprawne

http://portalwiedzy.onet.pl/polszczy...l&ch=1&x=0&y=0

do Tych może trochę archaiczne

W Tychach (przejazdem) jestem codziennie :) Pracuję w Bielsku

rycho 22.07.2006 16:25

Cytat:

Napisany przez Air

Udaje Ci się omijać Gliwice?
Dla mnie Śląsk to Gliwice:'( :'( :'( i jego mikrosatelity.
I pies je...(trącał ) autostradę.
Normalną drogą jechałem w mniejszym tłoku i szybciej.

Weron 22.07.2006 16:42

Cytat:

Napisany przez Air

Nie wiem co to jest za slownik ale kiedys na programie pierwszym polskiej telewizji byl taki teleturniej z jezyka polskiego, w sobote kolo poludnia to lecialo. Zapraszali po trzy osoby z roznych dziedzin np. muzyki i ich maglowali. Wlasnie byla poruszona sprawa tej miejscowosci. Poprawna forma to Tychow. Ekspertem byl jakis profesor z polskiego. Taki facet wysoki, szczuply, starszy w okularach. Nie pamietam nazwiska.

REi 22.07.2006 16:47

Od kad pamietam to w moim miescie mowi sie Tychow - kiedys Miodek sie wypowiadal i mowil ze niby powinno byc 'Tych' ale ze od setek lat mieszkancy mowia 'Tychow' to ta forma winna byc uznawana za poprawna.

rycho 22.07.2006 16:53

Cytat:

Napisany przez Weron
Nie wiem co to jest za slownik ale kiedys na programie pierwszym polskiej telewizji byl taki teleturniej z jezyka polskiego, w sobote kolo poludnia to lecialo. Zapraszali po trzy osoby z roznych dziedzin np. muzyki i ich maglowali. Wlasnie byla poruszona sprawa tej miejscowosci. Poprawna forma to Tychow. Ekspertem byl jakis profesor z polskiego. Taki facet wysoki, szczuply, starszy w okularach. Nie pamietam nazwiska.

Telewizja łże.
Kiedyś "radio" też się nie odmieniało.
Język nasz jest ponoć żywy i nic juz mnie nie zdziwi.
Zresztą co tu dużo gadać.
Jest Ostrów Wielkopolski. (grzeniu :piwo:)
Jest Ostrów Mazowiecka.

Patrix 22.07.2006 17:26

Cytat:

Napisany przez REi
Nieeeee... :fiu:

Taa Tychy, Tychów, tyskie - wszyscy tak określają żadne 'Tych'...

Co do Tychów, robie tam zakupy w Tesco/Real pare razy w kinie byłem (Andromeda chyba), tam też miałem jazdy i zdałem prawko hehe
Co jakiś czas jestem tam samochodem :)

Aaaa no i jak tam Paprocany czynne ? bo wieki mnie tam nie było ;)

Nie ma to jak tyski browar :rotfl:

Predi 22.07.2006 17:40

yyyyh....

sproboje nakreslic problem, dla ludzi "obeznanych" w internecie pytanie gdzie jest "...." wydaje sie smieszne,
tak dla ludzi z reala smieszne wydaje sie pytanie gdzie jest.... co za roznica gdzie w Tychach jest ten plac.... 5, 10 min tramwajem w ta czy tamta, na miejscu spokojnie byle przechodznia spytasz.... (jezeli chodzi o forum, to spokojnie mozna bylo do @Rei podeslac priva... mieszkaniec powinien wiedziec ;) )

ps. powyzszy post nie ma na celu nikogo urazic, przedstawiam tylko swoja opinie
pss. a @rycha trzeba rozumiec :piwo: , w koncu to rycho :)
psss. zeby potem nie bylo hasla "dzieci komputera" jako okreslnie tych, co wyjda na ulice i nie wiedza co gdzie i jak ;) :D

rycho 22.07.2006 17:40

Cytat:

Napisany przez Patrix
Taa Tychy, Tychów, tyskie - wszyscy tak określają żadne 'Tych'...

Co do Tychów, robie tam zakupy w Tesco/Real pare razy w kinie byłem (Andromeda chyba), tam też miałem jazdy i zdałem prawko hehe
Co jakiś czas jestem tam samochodem :)

Nie ma to jak tyski browar :rotfl:

Dlaczego?
No dlaczego?
Tak sie utarło w Waszych stronach?

REi 22.07.2006 17:55

Cytat:

Napisany przez rycho
Tak sie utarło w Waszych stronach?

Mozna tak powiedziec - po prostu zawsze sie tak mowi - nikt wychowany w Tychach nie powie 'jestem z tych" i tyle. :D

Cytat:

Napisany przez Predi
5, 10 min tramwajem w ta czy tamta, na miejscu spokojnie byle przechodznia spytasz

U nas nie ma tramwajow sa natomiast trolejbusy - takie krzyzowki miedzy tramwajem a autobusem (przynajmniej nie sa takie ciasne jak tramwaje :P)

Predi 22.07.2006 17:57

Cytat:

Napisany przez REi

U nas nie ma tramwajow sa natomiast trolejbusy - takie krzyzowki miedzy tramwajem a autobusem (przynajmniej nie sa takie ciasne jak tramwaje :P)

jeden ciul :D a co to trolejbus to chyba kazdy wie ??? ;)

rycho 22.07.2006 18:14

Cytat:

Napisany przez Predi
jeden ciul :D a co to trolejbus to chyba kazdy wie ??? ;)

To nie jest jeden ciul.
Trolejbus nie budzi nikogo.
Byłem w MW na stoczni w Gdyni.
Trzeba uważać gdzie sie kladziesz spać.
Trolejbus nie zbudzi.

Predi 22.07.2006 18:32

eee tam w Lublinie tak sie tlucze ze zbudzi :D

andrzejj9 22.07.2006 18:38

Cytat:

Napisany przez rycho
To nie jest jeden ciul.
Trolejbus nie budzi nikogo.
Byłem w MW na stoczni w Gdyni.
Trzeba uważać gdzie sie kladziesz spać.
Trolejbus nie zbudzi.

Kiedyś się zastanawiałem, jak się tym jeździ (wiem, bardzo na temat ;) ).. Tzn. jak się jeździ tak, żeby.. nie 'zgubić' drutów napędzających.. Przecież linii żadnych na drodze namalowanych nie ma..?

rycho 22.07.2006 18:39

Cytat:

Napisany przez Predi
eee tam w Lublinie tak sie tlucze ze zbudzi :D

No w Lublinie to nie byłem
To gdzieś pod Ułan Bator?
Że tam prąd mają w tych jurtach.
Tego nie wiedziałem.

Mac i malaczarna!
Macie prąd?

Patrix 22.07.2006 18:56

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Kiedyś się zastanawiałem, jak się tym jeździ (wiem, bardzo na temat ;) ).. Tzn. jak się jeździ tak, żeby.. nie 'zgubić' drutów napędzających.. Przecież linii żadnych na drodze namalowanych nie ma..?

Kierowcy mają ściśle wytyczoną drogę, ramie może być dość długie (teleskopowe) a jak już wyjedzie...no to nie wiem co dalej nigdy niw widzałem :>

@rycho
Wszyscy w promieniu 50km od Tychów w 90% przypadków wymawiają poprawnie. No ale rycho jak Chuck Norris :rotfl:

rycho 22.07.2006 19:35

Cytat:

Napisany przez Patrix

@rycho
Wszyscy w promieniu 50km od Tychów w 90% przypadków wymawiają poprawnie. No ale rycho jak Chuck Norris :rotfl:

A skąd oni wiedzą, że poprawnie?
Ja mówię na przykład kartofel.
Inny ziemniak.
Inny jeszcze pyra.
No i co?
Cytat:

Napisany przez Onet
kontrowersje budzi nadal tłumaczenie słowa "Kartoffel". Eksperci są podzieleni, czy chodzi o ziemniaka czy może jednak autor miał na myśli osobę, określaną u nas mianem "buraka".

A innemu burak.
Prawda jest jedna.
Rei pochodzi z "Tych Tychów", bo innych na razie nie znamy.
Te Tychy są wlasciwą nazwą.
I określenie jadę do Tych Tychów jest właściwe.

Air 22.07.2006 19:55

Cytat:

Napisany przez rycho
Udaje Ci się omijać Gliwice?
Dla mnie Śląsk to Gliwice:'( :'( :'( i jego mikrosatelity.
I pies je...(trącał ) autostradę.
Normalną drogą jechałem w mniejszym tłoku i szybciej.

rycho, teraz omijasz calutkie Gliwice, już nie musisz jechać Adolf Hitler Strasse przygotowanej pod czołgi. A4 jest już cała od Krakowa do Wrocławia, omijasz wszystkie miasta.

REi 22.07.2006 21:28

Cytat:

Napisany przez Patrix
Kierowcy mają ściśle wytyczoną drogę, ramie może być dość długie (teleskopowe) a jak już wyjedzie...no to nie wiem co dalej nigdy niw widzałem :>

Owe ramiona (bo sa 2 - w przeciwienstwie do tramwajow ziemia tutaj nie moze robic za uziemeinie) sa odpowiednio lozyskowane i moga sie wychylac w lewo i prawo - dzieki temu nawet jak trzeba wyminac fragment trasy po przeciwnym pasie to trolejbus nie gubi kontaktu z trakcja a kiedy kontakt jednak straci to po prostu staje :D kierowca musi wtedy nastawic ramiona spowrotem uzywajac lin przyczepionych do ich koncow ^^

Patrix 22.07.2006 22:16

Cytat:

Napisany przez Air
już nie musisz jechać Adolf Hitler Strasse przygotowanej pod czołgi.

Chyba wiem, o którą drogę chodzi jechałem tam ze śląska na dolny śląsk, droga tak jakby z płyty, jadąc słychać podwozie bumbum...bumbum...:taktak:

andrzejj9 22.07.2006 22:19

Cytat:

Napisany przez REi
Owe ramiona (bo sa 2 - w przeciwienstwie do tramwajow ziemia tutaj nie moze robic za uziemeinie) sa odpowiednio lozyskowane i moga sie wychylac w lewo i prawo - dzieki temu nawet jak trzeba wyminac fragment trasy po przeciwnym pasie to trolejbus nie gubi kontaktu z trakcja a kiedy kontakt jednak straci to po prostu staje :D kierowca musi wtedy nastawic ramiona spowrotem uzywajac lin przyczepionych do ich koncow ^^

jakiś ups by się w takim razie przydał ;)

Patrix 22.07.2006 22:25

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
jakiś ups by się w takim razie przydał ;)

a mi się wydaje, że jednak mają akumulatory na wypadki awaryjne ale korzystaja z trakcji - co to by sie stało gdyby prądu zabrakło... ;)

radosio 22.07.2006 22:42

Cytat:

Napisany przez Patrix

jasne, ze czynne. co roku bawie sie tam na Festiwalu Muzycznym im. Ryśka Riedla :spoko:

andrzejj9 22.07.2006 22:49

Cytat:

Napisany przez Patrix
a mi się wydaje, że jednak mają akumulatory na wypadki awaryjne ale korzystaja z trakcji - co to by sie stało gdyby prądu zabrakło... ;)

No pewnie to samo, co dzieje się we Wrocławiu z tramwajami, jak jest awaria prądu - blokują całe miasto ;)

Patrix 22.07.2006 22:54

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
No pewnie to samo, co dzieje się we Wrocławiu z tramwajami, jak jest awaria prądu - blokują całe miasto ;)

mała rzeźba jak taki składzik stanie sobie na wysepce na rondzie :wow:

Predi 22.07.2006 22:56

ale co to ja mialem...
edytuj Patrix dolny i po sprawie ;)

Patrix 22.07.2006 23:05

późno jest przepraszam
akurat mi rzadko zdarza się byka zrobić więc można przymknąć oko :P
poprawione

edit:
no to po sprawie ;)

epol 23.07.2006 16:28

Cytat:

Napisany przez Predi
(jezeli chodzi o forum, to spokojnie mozna bylo do @Rei podeslac priva... mieszkaniec powinien wiedziec ;) )

Jakbym pamiętał, że jest z Tych/ów ;) to bym to zrobił.

Ale się wywiązałą dyskusja.

Dzięki tym, którzy powiedzieli mi i nie powiedzili gdzie jest plac pod żyrafą - ten pomnik na żyrafę mi nie wygląda ;) Było bardzo ładnie, a Skiba z Big Cycem rządzili.

Tylko jedna rzecz mnie strasznie wkurzyła - taka impreza, a postawili tylko parę koszy na śmieci, naliczyłem "aż" 3-4 sztuki :/ Wynik tego wiadomo jaki był.

Aaaa dowiedziałem się też przy okazji jak wracałem, że około godziny 23-3 nie zatankujecie LPG na stacjach wzdłuż trasy.

REi 23.07.2006 21:21

Co do smieci to i tak plac zawsze sprzataja po imprezach ;)

ed hunter 23.07.2006 21:24

co to ku***378;wa jakie***347; regionalne tematy na og***243;lno***347;wiatowym forum w j***281;zyku polskim?

REi 23.07.2006 22:36

lol :D a zebys wiedzial! :P

pykson 24.07.2006 00:44

ja mieszkam 10km od Tychow, widze ze moja Mala Ojczyzna weszla na ogolnopolskie forum, no milo nie powiem, a co do zyrafy to qrna nie rozumiem Cie @epol - zyrafa Ci na zyrafe nie wyglada? zyrafa pelna geba, moze nieco wieksza, ale zyrafa :D
z tego co pamietam jestes z Mikolowa wiec to LPG na 5-10 km to mozna przezyc jak sie nie zatankuje ;), ale zawsze powinno byc na jetcie albo bp (nie pamietam jak sie ta stacja nazywa) kolo OBI, na Alei Bielskiej

p.s. moja wypowiedz oczywiscie niczego wartosciowego w forum nie wnosi, ale niemniej jednak biorac pod uwage fakt, ze wypilem pare piwek a jest goraco wiec jest mi niezmiernie milo, ciesze sie bardzo, iz moglem sie wypowiedziec na tymze forum po raz kolejny i nabic sobie kolejnego posta
tak, to jest prowokacja, jak chcecie to zdegradujcie mnie za kare ze stopnia DOMator do zwyklego usera ;)

Patrix 24.07.2006 00:48

Cytat:

Napisany przez ed hunter
co to kuźwa jakieś regionalne tematy na ogólnoświatowym forum w języku polskim?

ed wyluzuj... ee tam na mazowszu nic sie nie dzieje nic ciekawego, teren płaski, wisła płynie :rotfl:

ed hunter 24.07.2006 06:52

Cytat:

Napisany przez Patrix
ed wyluzuj... ee tam na mazowszu nic sie nie dzieje nic ciekawego, teren płaski, wisła płynie :rotfl:

taaaa... a kto jak nie żyrafa o twarzy konia jest ministrem? :fiu:
mamy też murowany cyrk, pacał - 'podarunek' od wujcia Stalina i dużo innych pięknych rzeczy. pięknych jak kobieta z brodą.

epol 24.07.2006 17:01

Cytat:

Napisany przez REi
Co do smieci to i tak plac zawsze sprzataja po imprezach ;)

To rozumiem, ale nie mam nawyku, żeby wyrzucać śmieci gdzie popadnie, więc trzeba było chodzić z tym i szukać kosza, pełnego kosza.

Cytat:

Napisany przez pykson
ja mieszkam 10km od Tychow, widze ze moja Mala Ojczyzna weszla na ogolnopolskie forum, no milo nie powiem, a co do zyrafy to qrna nie rozumiem Cie @epol - zyrafa Ci na zyrafe nie wyglada? zyrafa pelna geba, moze nieco wieksza, ale zyrafa :D
z tego co pamietam jestes z Mikolowa wiec to LPG na 5-10 km to mozna przezyc jak sie nie zatankuje ;), ale zawsze powinno byc na jetcie albo bp (nie pamietam jak sie ta stacja nazywa) kolo OBI, na Alei Bielskiej

Nie jestem z Mikołowa i miałem trochę kawałek do domu - 75km w stronę Częstochowy, ale jeszcze na prawdziwym śląsku ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:50.