![]() |
Cytat:
|
Gratulujemy Ci Marcinie wspania***322;ej decyzji ( Ja i Ola)
i ***380;ycz***261;c samych najpi***281;kniejszych chwil przypominamy - tak na prawd***281; to nic przez ten donios***322;y akt nie za***322;atwili***347;cie- dopiero teraz b***281;dziecie musieli si***281; stara***263;... :) A tak na serio wszystkiego najlepszego na nowej drodze ***380;ycia oraz gromadki wspania***322;ych dzieci. |
Cytat:
|
Cytat:
każdy tak ma ;) ale poźniej czasami wraca do normy :taktak: |
No pi***281;knie, to ju***380; mu net odci***281;***322;a...
a to dopiero pocz***261;tek... :ysz: |
ch***322;opak dawa***322; rade narazie jest pozbawiony net'u ale obieca***322; ***380;e jak tylko bedzie to mo***380;liwe to zamie***347;ci fotki albo pode***347;le mi i ja zamieszcze
|
Cytat:
|
a ktoś z forum towarzyszył mu w ostatniej drodze? :(
|
by***322; ch***322;op nie ma ch***322;opa... :'(
|
Co***347; kolega nam przepad***322; :fiu:
|
a moze nawet z chrzcin :)
|
No właśnie - czekamy, czekamy i nic - jak tak dalej pójdzie to się od razu załapiemy na forki z podróży poślubnej :D albo z pierwszej rocznicy ślubu :> :haha:
|
Witam !
Bardzo mocno spóźnione - ale serdeczne i gorące życzenia - na tzw. "nowej drodze życia" - przede wszystkim - aby ślub nie zmienił uczuć i czerpania wzajemniej radości z bycia "ze sobą" - a oprócz tego - po prostu wielu szczęśliwych lat, wzajemnej wyrozumiałości, wytrwałości i umięjętności zrozumienia drugiego człowieka !! Wielu lat w szczęściu i radości :) :) :) I trzymaj się ;) tego zyczy: ro29 P.S. nadal czekamy na zdjęcia ... |
niech sie chlopak wyleczy a potem trzeba bedzie zrobi***263; jak***261;***347; parapet***243;wk***281; tyle ze ju***380; bez metr***243;w Warki :D
|
Wszyscy sie z tego podsmiechuja, a jak przychodzi co do czego to skacza z tej skaly w przepasc :)
|
Cytat:
|
chyba by***322;o..... a mo***380;e Pan M***322;ody nawia***322;...:>
|
To wesela jeszcze nie bylo ? :)
|
Wszystkiego najlepsiejszego na nowej (mo***380;e lepszej ;)) drodze ***380;ycia :)
Udanego Weseliska :) Czekamy na fotki !!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
czyli sta***322;o si***281;? jesli tak to pozostaje ...... pogratulowa***263; :>
|
Czytalem czytalem dlatego sie emordki pojawily :)
|
Cytat:
poza tym, teraz i tak już jest za późno na ratunek :D |
Cytat:
hie hie Nie powodzenia, ani trzymaj sie tylko czekamy na fotki :P :D:D:D:D:D No czekamy :D |
z wieczoru kawalerskiego w pierwszej kolejno***347;ci, nast***281;pnie ze ***347;lubu :D
|
czekamy na fotki :)
|
No to czekamy na fotki - jeszcze raz powodzenia na tej nowej drodze życia :)
|
Jestem, jestem ;)
Wymeczony i trapiony 39st C goraczka - jak widac malzenstwo mi nie sluzy :P Przeprowadzam sie i jeszcze nie mam kompa i i netu w nowym domu, dlatego tak pozno odpisuje. Jak tylko wpadna mi jakies zdjecia ze slubu, to zaraz wrzuce - rozumiecie ze sam nie robilem fotek ;) Mam za to jeszcze niezgrane zdjecia z "kawalersko/panienskiego" ze znajomymi - bylo ostro :D Jak zgram to wrzuce. Tymczasem dzieki za zyczenia :piwo: |
Cytat:
|
zapewne czekacie na wypowiedź samego zaintresowanego na dzień dzisiejszy jest ona nie zabardzo możliwa gdyż wije swoje gniazdko, obiecał że jak ochłonie to zda szerszą relację z tego co mu się "przytrafiło" ;)
|
-No i jak po ślubie?- pyta kolega kolegę
-Tak samo jak przed, tylko rzadziej :( Wszystkiego najlepszego od weterana małżeńskiego nałogu. |
juz nic nie bedzie takie samo
ale szczerze polecam, bo inaczej nie zawsze znczy gorzej :D |
Cytat:
|
No cóż pozostało mi tylko pogratulować
przynajmniej bzykanko będzie teraz zawsze chodzić po domu :haha: oczywiście bez obrazy i jeszcze raz wszystkiego dobrego |
Cytat:
|
Wszystkiego najlepszego na nowej (lepszej?) drodze ***380;ycia. :D
|
najlepszego :sluze:
Tak a potem te klutnie i takie tam:haha: |
Cytat:
|
Niech sie sam zainteresowany wypowie :)
Cos dziwnie milczy, moze mysli :P |
Cytat:
|
wszystkiego najlepszego Boger :) szczescia i duuuuzo milosci ( ;) ) na nowej drodze zycia :)
a kondolencje? na poczatku bedzie fajnie, nie zapeszajcie :) jeszcze raz najlepszego, graty i w ogole :) |
Cytat:
:mruga: |
sto lat i niech ma także po równo z innymi żonatymi :)
|
Cytat:
ten ślub to chyba wynik upałów i chłopak jest niepoczytalny i dzieczyna to wykorzysta ehhhh no nic WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO od wujka kontestatora :sluze: |
[']
|
To ja też przyłącze się do życzeń
Wszystkiego Najlepszego :sluze: :fala: |
Wszystkiego Najnaj Najnaj Lepszego!!!
|
Najlepszego na nowej drodze życia.
:sluze: |
co mam powiedzie***263; :hmm: ka***380;dy musi/mo***380;e przez to przej***347;***263; :>
najlepszego :) :sluze: |
Ja również przyłączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, aby Wasza miłość umacniała się z każdym dniem Waszego wspólnego życia, wytrwałości i wzajemnego zrozumienia. :sluze: :fala: :sluze: :ognie: :zespol: :ognie: :mysz: :zongluje: :slonik: :czar: |
zniszczysz sobie ***380;ycie :D ale tak ca***322;ekiem serio to naprawde ***380;ycze Ci jak najlepiej :D
|
Nie strasz nie strasz bo nie bedzie miodowego.
|
I ja te***380; si***281; do***322;***261;czam do ***380;ycze***324; :)
Udanej nocy po***347;lubnej ***380;ycz***281; :D I.....du***380;o dzieci :fala: |
Cytat:
|
Cytat:
Poslubne fotki ? To i moze jakis filmik sie przyplata ? Pomyslec ze kazdego z nas czeka ten okrutny los :P Naj Naj Naj:) |
Cytat:
A tak ca***322;kiem powa***380;nie... Wszystkiego najlepszego na nowej drodze ***380;ycia no i oczywi***347;cie udanego wesela :) Czekamy na zdj***281;cia :) |
No... :)
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze ***380;ycia :) :sluze: :sluze: Sto lat m***322;odej parze :D :sluze: :sluze: |
Boger, zastanów się co robisz!!! Jeszcze raz to przemyśl, potem będzie już za późno. Rozwód wziąć znacznie trudniej niż się ożenić :P ;)
No dobra, odpukać w niemalowane, splunąć przez lewe ramię na psa urok itd.... Wszystkiego dobrego na tej nowej drodze życia, kochajcie się i żyjcie długo i szczęśliwie :D :spoko: |
To i ja r***243;wnie***380; chocia***380; kilka dni jeszcze zosta***322;o - udanego ***347;lubu i... 'po***347;lubu' ;)
:sluze: :ognie: :) |
Do***322;***261;czam si***281; do ***380;ycze***324; - STO LAT M***321;ODEJ PARZE :sluze:
:zespol: :fala: :zespol: |
Ode mnie również Boger!
Wszystkiego dobrego, wiele wpaniałych chwil w nowej, rodzinnej atmosferze! :) Udanego Weselicha! :zespol: STO LAT MŁODEJ PARZE! :sylwek: HIP HIP! HUURRRAAA!! :fala: |
ślub Boger'a
Już za kilka dni nasz kolega z forum dostąpi tego "zaszczytu":) i powie sakramentalne tak. Pozostanie już tylko wspomnienie po długich i samotnych nocach spędzonych przed monitorem wpatrującym sie raporty szpiegowskie z ogeme :D to były czasy:spoko: Dlatego pragnę pogratulowć Bogerowi tej decyzji może być już tylko lepiej.
Życzę wam z Kasią spełnienia wszyskich marzeń na nowej drodze życia. obyście wszystkie problemy dręczące Was rozwiązywali wspólnie, potrafili się zrozumieć w każdej sytuacji. :sylwek: :sylwek: :sylwek: Ps. ślub odbędzie się w sobote 29.07.2006. jak tyko bede miał jaskieś fotki to wrzucę na formu |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:18. |