![]() |
Chyba zaczn***281; na Allegro sprzedawac :) Posz***322;o..
|
jakby ktos mogl, to prosze na keim1@wp.pl
|
Cytat:
|
Cytat:
Bedzie mi milo, z gory dziekuje. oto moj adres: crowbme@wp.pl |
Cytat:
wbija***263;, nikogo nie wykopie :D Kod:
http://maczek87.grono.net |
Widz***281;, ***380;e temat dalej ***380;ywy. :)
Tak szybko jak si***281; tam swego czasu zarejestrowa***322;em tak szybko opu***347;ci***322;em tamto forum...Moim zdaniem nie ma tam nic czego nie znalaz***322;bym na innych np. tutaj. |
Cytat:
wiec jaka zgroza :D wiesz... ja wiem ale inni moga se pomyslec bog wie co... :rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
nie wiem jak teraz ale był dość wysoki :D |
A co si***281; w tej spo***322;eczno***347;ci robi?
Co***347; jak epuls? :rzygi: |
Cytat:
P.S. poszło |
a co to jest te grono ?
p a t r i x 0 0 7 http://img126.imageshack.us/img126/8...hitsujiya3.gif o 2 . p l |
Cytat:
|
Cytat:
witam, ja tez poprosze:). z gory dziekuje. |
Cytat:
|
Heh, specjalnie si***281; zarejestrowa***322; po zap'a. :haha:
|
Cytat:
|
|
Daj maila - na PW.
|
dajcie i mienia ....
|
Posz***322;y :D
@Qbi@k- sprawd***378; folder spam :] Mo***380;e tam wrzuci***322;o :] |
Dajcie jeszcze raz na Qbiak00http://img126.imageshack.us/img126/8...hitsujiya3.gifgmail.com bo cos na pierwszy mail dojsc nie moze :)
|
no to ja też chcę:
wozny.danielhttp://img126.imageshack.us/img126/8...hitsujiya3.gifgmail.com |
chyba i ja musz***281; si***281; na tym gronie zarejestrowa***263;, aby zobaczy***263; co tam moja c***243;ra wyrabia :>
|
Hehe, dzieki wam obu :D
|
Wedle ***380;yczenia. :D
O masz, znowu si***281; sp***243;***378;ni***322;em. ^_^ |
Posz***322;o :D
|
To i ja poprosze :D Qbiak[at]onet.pl
|
Wys***322;ane. :]
Edit: sp***243;***378;ni***322;em si***281;. :D |
zaproszenie poszlo na wawelskipl@gmail.com
|
Mo***380;e kto***347; pos***322;a***263; zaproszenie na?
Update Dzi***281;ki :) |
dzieki wielkie. naprawde szybko udalo sie zlatwic problem :) THX
|
|
Kto ma grono i może mnie zaprosić?
Siema wszystkim,
może mnie ktoś zaprosić na grono.net, bo musze sie z kims skontaktowac, a na gg mam wszystkich niedostepnych. zalezy mi na czasie. :help: :help: :help: sebeccc@wp.pl pozdro. |
Cytat:
grono.net jest polska 'odpowiedzia' na amerykanskie myspace.com nie dorownuje mu jednak pod wieloma wzgledami (moim zdaniem) http://myspace.com/neofighter http://grono.net/neofighter |
raczej o spozyciu:P
|
co to za tematyka tego grono.net
czy to cos o winach i produkcji - :D |
Cytat:
Tak czy inaczej, wysłałem ponownie, na ten drugi (coś mi się zdaje, że różnią się one nieznacznie... :> )... :D |
Cytat:
|
To jest wzi***281;te na przyk***322;adzie zaprosze***324; na strony torrentowe - cz***281;sto si***281; zdarza, ***380;e na onet owe zaproszenia nie dochodz***261; -- st***261;d ta "teoria" ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
na onet cz***281;sto nic nie dochodzi :D
za***322;***243;***380; sobie konto na interii albo na gmail ;) |
Cytat:
wiesz co cos nie doszlo wyslales na ten adres soldi2@o2.pl ??? |
Cytat:
|
tak gmail.com - -liter***243;wka
Dzi***281;ki :) |
Posz***322;o, na gmail.com chyba? :hmm:
:czytaj: |
Jeżeli to nic nie będzie "kosztowało" osobę, która mnie zaprosi to również bym bardzo prosił o zapa -- też chcę zobaczyć jak tam jest ;)
kwas126@gmail.com Z góry dzięki..... |
Cytat:
|
a co to jest jakie tam dzialy s***261;
|
To dawaj maila. :>
Edit: posz***322;o. :D |
Cytat:
bede bardzo grzeczny:P jesli moze ktos wyslac to moj adres soldi2@02.pl |
By***322; ju***380; temat o tym. :D
http://forum.cdrinfo.pl/off-topic/52174-grono-net.html :czytaj: Wy***347;l***281; zaproszenie, ale dok***261;d? :hmm: |
A co to jest za forum?? :>
|
Cytat:
|
grono.net prosba
mam prosbe musze dostac sie na to forum a tam trzeba miec zaproszenia, moze ktos juz tam jest i mogby takowe zalatwic??
|
Ok wysłałem ja osobiście grona nie polecam mimo że jestem nawet aktywnym użytkownikiem to tylko się zrarzam ciągłymi grami w skojarzenia itp na gronach tematycznych mało sensownych topiców.
|
Ja też bym poprosił zaproszenie. Z tego co piszecie to pewnie jakieś "badziewie" będzie, ale chciałbym to zobaczyć na własne oczy :D
Mail w podpisie. |
jak daja to trzeba brac ;) o.t.i@wp.pl ;]
|
Hehe, ale ze mnie archeolog... jakby ktos mogl i chcial to prosze o zaproszenie => luminat[at]interia.pl
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To ja tez sie skusze. Mail w podpisie - uwazac na malpiszony ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Eee nie wyglada mi to na cos nadzwyczajnego, ale poprosze o zaproszenie, moze sie przekonam do tego forum.
Mail w podpisie :) |
Weźcie w cholere z tym gronem. Gówno, a nie forum... (Zamknięta strone użytkowników, będą osoby, które lubisz bo możesz je zaprosić do naszego wspaniałego grona). HAHAHAHA normalnie nie moge. Coś w stylu BravoGirl itp. mamajika normalnie zaraz zwymiotuje :P :D:D:D:D:D
Tam chyba moderatorów brak o ile potrafią obsługiwać engine swojej zrąbanej strony :P http://img298.echo.cx/img298/1817/aa4fy.th.jpg Właśnie wpadłem na forum tematyczne Photoshopa na tym gronie. Musiali mnie reanimować bo nie mogłem oddychać ze śmiechu :) |
Dzięki Skubi
|
@Skubi dzieki.
|
Tak samo się chętni posypali jak na zaproszenia gmail :)
Ale ja nie chcę... Narazie.. :) |
alez sie rozprzestrzeniacie :>
|
@kizio
@weronn poszło |
Dzieki paja za screena jak mozesz to wyslij mi zaproszenie. Zobaczylbym wtedy dokladniej co to za twor.
weronn*poczta.onet.pl A jak nie to nie :P Nie obraze sie || |
Taaaaaaa, i spod ff nie idzie się zarejestrować, musiałem spod IE :|
Ale juz jestem w środku, dzięki @Skubi :spoko: na razie się porozglądam, pierwsze wrażenie - bałagan, może później będzie lepiej. ;) |
ja jeszcze chciałem :) email - pierwsza belka.
|
Ilość załączników: 1
hmmm nie wygląda rozbudowanie forum ale poptrostu jest dużo gron tematycznych i dużo ludzi wiem że można wchodzić na zwykłe fora ale to jest takie podręczne że wszystko na jednej stronie
masz screena oprawa graficzna nie najlepsza ale zalety myśle że wymieniłem :) kążdy ma swój profil daje zdjęcie dwa czy tam trzy jak chce, ma własną grupę znajomych (jak na gg) różne takie :) |
Daj screena forum.
|
@joujoujou
@Piterniel poszło kto chce jeszcze? |
A ja poprosze na pocztake o jakis print screen forum, bo chce zobaczyc czy warto.
|
Też poprosze ;)
lite.88 [at] op.pl ;) |
Ja też poproszę o zaproszenie. :D
Edit: joujoujou[at]wp.pl |
mółbym dostac zaproszenie? Zobacze co to jest...
|
Dajcie moze screena jak wyglada to forum. Ciekawy jestem jak to wyglada.
|
Grono to fajna sprawa nie spotykałem się z czymś typu poklikash bo są tak ludzie przeważnie w wieku 20 lat nastolatków jest też troche...
"PoKLikaSh?????" ---> jest raczej plagą gadu gadu też jestem zarejestrowany więc jak ktoś chce zaproszenie to z chęcia :) choć do fachwych porad są takie fora jak to :) a na gronie można pogadać z ludźmi ze szkoły lub starymi znajomymi (np grono prawie każdej szkoły jest :) ) |
ja naleze do grona zostalem zaproszony przez wspolazalozyciela :mruga:
jak ktos chce to walic na priva :) lub jakis komunikator P.S. kto chcial temu poszlo na maila - lecz trzeba troche poczekac bo troche dlugo te zaproszenia leca :tak!: a grono powstalo wedlug zasady ze poprzez, jak pamietam, 6 osob na swiecie mozna trafic na swojego znajomego czy jakos tak |
Jak chce pogadać ze znajomymi to sie z nimi umawiam na piwko lub kawkę.
dodatkowo maja mój numerek GG i skypa. na cholere mi jakieś ktosie co bedą pewnie walić spamem po skrzyni. no ale może ktoś lubi sie wozić po dzielni z tekstem w stylu: "Należysz do grono.net? nie?! bo JA należe" dziecinada |
Cytat:
ale fakt, ze przewaznie nastolatki w wieku 13-15 lat tak pisza... pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdro ;) |
@shuma02 Ciekawość. Chciałbym zobaczyć jak tam jest:)
|
dziwi mnie ze bawi Was takie 'grono'.
mi np. wystarczy takie 'nasze' tutaj forum, dlaczego Wam tak spieszno do jakiegos zamknietego grona ?? |
też byłbym zainteresowany ;)
|
Tez poprosze:)
moj emil aaa1@poczta.fm |
A co mi tam, też chce zaproszenie :) :ja_chce: :)
|
Ciekawe to, tylko czy jest ktoś tam zarejestrowany ?
Jakby coś to jestem chętny :ja_chce: :) |
grono.net prosba
Witam!
Czy ma ktoś konto na grono.net i mógłby mi podesłać zaproszenie?? Pozdro i dzięki z góry:piwo: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:14. |