![]() |
Jak Zamienić Kase Na Koncie Phona Na Gotówke ?
siemka otoz mam dosyc sporo kasy na koncie telefonu do wykorzystania w okreslonym terminie, jesli nie wykorzystam kasa pojdzie sie je...
wiedz potrzebuje to zaminiec na jakies fajne rzeczy a najlepiej na gotowke (chociarz wątpie w to :-)) ale mam nadzieje ze istenieja jakies sklepy ktore realizuja płatnosci przez sms . wiedz prosze o help bym zapomniał stronke http://www.zasms.6r.pl/ znalazłem i nic ciekawego nie znalazłem, a gry, dzwonki itd mnie niestety nie interesują. |
A może spróbuj komuś innemu doładować konto i wziąc kasę od niego nie mam telefonu na kartę ale wydaje mi się że jest taka możliwość.
|
A jaka sie***263;?
|
Chyba nie da rady spieni***281;***380;y***263; pieniedzy z konta...
|
Da si***281;, mo***380;na wyda***263; np. na skype ;) (p***322;atno***347;***263; sms'em)
|
Sprzedac karte? :>
Albo dac komus zadzwonic gdzies i dac maly rabat || |
Cytat:
mam hayah a kasiorke dostałem w konkursie |
Cytat:
|
Przela***263; kasy na inny numer si***281; nie da, podobnie jak wyp***322;aci***263; kasy.
Mo***380;e jakie***347; serwisy gdzie mo***380;na p***322;aci***263; SMS za us***322;ug***281;, towar? |
Witam !
Jakby się dało przelać kasę na inny numer czy też wypłacić - to nie jeden użytkownik byłby szczęśliwy :taktak: - w przeciwieństwie do sieci komórkowych - przecież część interesu z pre-paid polega właśnie na tym, że nawet jak mamy jeszcze sporo pieniędzy to i tak musimy doładować konto, bo kończy się możliwość dzwonienia :( Ja np. mam jeszcze 59 zł i już za 34 dni doładowanie :sciana: Oprócz wymienianych opcji są jeszcze możliwości wykupienia sms'em np. prenumeraty czasopisma on-line czy dostępu do różnych archiwów czasopism ... choć wiem, że nie o to tutaj głównie chodzi ;) Pozdrawiam ro29 |
Ja mam pytanie doladowaujac komus telefon przez konto bankowe ? place cos poza doladowana kwota ?
|
w mBanku nie.
|
w Inteligo nie.
|
Nie wiem, czy tematyka ci***281; interesuje, ale tu mo***380;esz za abonament zap***322;aci***263; sms-em:
http://www.gry-online.pl/abonamenty.asp |
Te info mo***380;e si***281; komu***347; przyda***263; :)
|
Czekamy a***380; reszta uruchomi poodbn***261; us***322;gue
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:27. |