![]() |
Jaką nagryware 32:10:40 wybrac?
Tak jak w temecia i zeby brala jak najwiecej zabezpieczen i w rozsadnej cenie tzn do 600zl
|
Polecam LG 32x, nie wykrylem jeszcze zadnych problemow koszt ok 500, ale mozna ja dostac nawet taniej. Jest naprawde dobra za ta cene
|
ja polecam ASUS`a solidna i powinna byc bardz dobra sadzac po CRW1610A która mam i z której jestem zadowlony, tylkko nie wiem czy mieści się w cenie ;( ale psrzet jest super. co do LG to fakt za te pieniadze nic lepszego nie dostaniesz.
|
Sorki MAyeranek, ale co to znaczy "co do LG to fakt za te pieniadze nic lepszego nie dostaniesz." Napisz co sie Tobie w niej nie podoba
|
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Pozdrowienia |
ja tu widze ze jakis fanklub Lg powstal na forum, heheheh:))))))))
|
LG RULEZ :)
|
ja raczej takim optymista co do tej marki to nie jestem, ale widze ze ci to sprawi przyjemnosci wiec powiem ze lg rulez:)))
|
Dzieki, pomimo braku optymizmu dostajesz honorowe czlonkostwo
|
Nie wiem chlopaki ale slyszalem ze lg 32 nie robi dokladnej kopii plyty a plyty z safedysk 2 odczytuje nawet do 2 godzin ale to tylko slyszalem a nie czytalem
|
lg sux !!!!!! :) czy zostane za to wygnany z kraju ???? kwitnacej lg :PPP
|
daragal a za te pienia~dze można cs lepszego kupić z 32x prędkościa? nie dlatego tak powiedziałem, a LG nie lubie tak z przekonania i kłopotów jakie z nia miałem :) fakt te od 16x nagrywaja spoko ale 12x to była porażka przynajmniej dla mnie :)
|
daragal a za te pienia~dze można cs lepszego kupić z 32x prędkościa? nie dlatego tak powiedziałem, a LG nie lubie tak z przekonania i kłopotów jakie z nia miałem :) fakt te od 16x nagrywaja spoko ale 12x to była porażka przynajmniej dla mnie :)
|
Cytat:
|
Fakt nie odczytuje plyte 3 godziny z laserlockiem
|
Ale realia polskiego rynku to raczej do kopiowania plyt juz zlamanych
|
proponuje zerknac na faqa
http://www.cdrinfo.pl/software/stronafaqid.php3?id=2071234528 |
a LITEON-a kosztuje ok 520 a jest podobno za.....sty
|
ja mam LG i jestem zadowolony (no może poza jedną rzeczą- minimalny zapis wynosi 8x)
|
Proponuję TDK CyClone 32/10/40 - robi wrarzenie!!!!!!!
|
Aha i jeszcze jedno targa wszystkie zabezpieczenia ale odczyt z SafeDisk2.0 troche długo trybi(settlersIV-SD2 ok.3h). Pozatym miazga cena ok. 600 złociszy
|
LiteOn 32123S
po pierwsze 2 lata gwarancji po drugie nagrywa cdrw x12 po trzecie kopiuje wszystko po czwarte LiteOn 24103S bo podobno po nagraniu "zhaczonego" biosu zamienia sie w LiteOn 32123S ;-) |
Cytat:
Teac Górą! |
LITEON RULEZ......za te dwa lata gwarancji szczegolnie......a ten zhaczykowany bios to ja bym sobie podarowal.......chociaz pogrzebac sobie troche nie zaszkodzi ;D
|
:) Gramofony RULEZ :) odtwarzają płyty winylowe :)
Pozdrowienia |
Cytat:
u mnie tez sa dwa obozy : zwolennicy TEACa ( poprzednio tez mialem) i LG...... Niech moc bedzie z nami ktorzy maja LG |
Sorki ale przesadziłem z tymi 3 godzinami bo mnie clone zmylił(pokazywał mi tak na początku). Później się do tego przysiadłem to fatycznie poszło w 50 minut.
|
Cytat:
I magnetofony szpulowe. Odtwarzają SZPULE |
polecam PATEFON - odtwarza ścieżki audio bez kompresji stratnej , nie wymaga wzmacniacza,kolumn , nie potrzebuje energii elekrycznej - słowem w kategorii economy - PATEFON na korbę RULEZ
32:10:40 32 minuty kręcenia korbą 10 minut słuchania 40 minut odpoczynku no i wygląd mają czadowy :) |
Ja mam LG 16x 10x 40x i jestem bardzo zadowolony!!! Ja bym kupil 16 zamiast 32 po pierwsze ze tansz ok 400zl a po drugie wszystkie zabezpieczenia kopiuje ;-)
|
To ja moze polece PALNIK GAZOWY. Nie odtwarza niestety nic, ale co to za przyjemnosc prawdziwego wypalania plyt. ;-)
|
Cytat:
|
http://www.cdrinfo.pl/Ultra/Public/Uploads/Post-1-22634-lit3.jpg
Pozdrowienia |
Cytat:
jest nagrywarka+nero+cdr+cdrw+kabelek audio+tasma ide+srubki. czy to jest jakos ponizej normy? gwarancja... musisz poszukac sobie dobrego sklepu, albo kupic bezposrednio w hurtowni one zazwycaj daja 2 lata. to tak jak z teac tez ma 2 lata, ale nie kazdy sklep tyle ci da. tu tak jest: www.abe.pl |
Teac to Teak ;)
|
Tak w ogole to skad wy bierzecie te ceny nagrywarek. Np. LGx32 kosztuje teraz jakies 430zl...
|
CZe. Gdzie ty masz Lg za 430??? No mi sie udalo w kupic w Komputronik poznan za 470 i.......sprzetas mi sie podoba. I nie wiem czy C&C jest zabezpieczony SD 2.51 czy starszym ale obraz cedeka robil jakies 17 minut i wypalałem 16x bo nie podobaja mi sie te cholerne zmiany prędkości podczas nagrywania 24 lub 32. Pozdro & NARA
|
Poprawka : chodzilo mi o C&C Renegade a nie zwyklego C&C!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kup LG 32x bardzo fajnie pali.
Do Okurde, skąd ty wytrzasnąłeś, że laserlocka robi przez 3 godziny, nie znasz się a piszesz. Chciałeś chyba napisać że do 30 minut. - bo tyle robi |
LG 32x OEM ~400 zet brutto
Liteon 24x OEM ~400 zet Teac 24x OEM ~580 Plextor 24x OEM ~620 :) tak dla prównania Pozdro |
Ja w sobote kupuje LG 32x za 389zl OEM
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:33. |