![]() |
film taki sobie
ale kopia zapasowa w 100% dziala :spoko: |
ej poloni***347;ci na polonistyk***281;
temat juz pare razy poruszany ........ |
Dla osób mających problemy z ortografią polecam,
aby zainstalowały sobie w swojej przeglądarce pasek Google Toolbar , który posiada funkcję sprawdzania poprawności pisowni. http://img19.imageshack.us/img19/980...arkasu1.th.jpg Polecam |
tak juz mam od zawsze, ciekawe podejscie
a co robisz zeby nie miec ? sory, ale pewnych rzeczy nie zrozumie i nie wytlumacze niczym innym niz lenistwem Memo na dzis - jusz nie piszemy jusz tylko ju***380; Dasz rade ? |
Cytat:
|
@mensir67pl
ca***322;kiem niez***322;y pomys***322; tylko... sie okaze czy kopia zapasowa bedzie dobra biore sie do ogladania |
Ilość załączników: 1
NO widze ze sie chyba udalo film sie archiwizuje bez zadnych problemow
troche nie na ten temat :idea: moze ktos udostepnił kawalek np servera gdzie mozna by wrzyca juz zdekodowanie klucze CSS ktore mozna sobie pozniej podlozyc |
@@ndy THX zobaczymy :)
cos nie bardzo po nacisnieciu instal chce sie instalowac :> @- Deckard - zaraz wypale i zabieram sie do ogladania i sie dowiem |
@seku lekarstwo na b***322;***281;dy :)
|
kraty kolorowe na obrazie mi wyskakiwały co jakiś czas na tv ale skoro juz skopiowałeś to :spoko:
|
Cytat:
AnyDVD6050+CloneDVD2901 poszlo tylko jedno mnie ciekawi co masz na mysli przez stwierdzenie "babole" |
Cytat:
|
U mnie anydvd+clone też nie ruszył tego filmu tzn ruszył ale babole na obrazie wyskakiwały :D spróbuj '1clicktodvd'
edit: a poza tym to film :podbite: |
CloneDVD2
tak i tesz rezultat marny DVDfab decrypter nie zaraz sciagne i poproboje |
... lub DVDfab decrypter?
|
Pr***243;bowa***322;e***347; zrzuci***263; to programem CloneDVD2 od SlySoft ?
|
wlasnie nie
dochodzi do ok 7% w DVD Decrypter i koniec predkosc spada do 0,00 i teraz pytanie co dalej z tym zrobic |
Wykry***322;o i "teoretycznie" usun***281;***322;o wszystkie znane zabezpieczenia na p***322;ytkach DVD...
Mog***322;e***347; w og***243;le zrzuci***263; obraz tego filmu ? |
Cytat:
sory za bledy ale tak jusz mam od zawsze a tu zabezpieczenia Summary for drive F: (AnyDVD 6.0.5.0) Drive (Hardware) Region: 0 (not set!) Media is a Data DVD. Booktype: dvd-rom (version 1), Layers: 2 (opposite) Size of first Layer: 2084960 sectors (4072 MBytes) Total size: 4169920 sectors (8144 MBytes) Video DVD (or CD) label: THE_DETONATOR Media is CSS protected! Video Standard: PAL Media is locked to region(s): 2 5! Found & removed RCE protection! Found & removed wrong DVD structure! Found & removed structural copy protection (Arccos, Puppetlock)! Found & removed bogus title set! Found & removed invalid VOBUs! Autorun not found on Video DVD. Found & removed 9 bad sector protections! Emulating RPC-2 drive with region 2! |
Cytat:
Odno***347;nie tematu. Jakie zabezpieczenia AnyDVD znajduje ? |
wlasni niczym
nie bardzo wiem co by moglo pomudz Any zasze dzialal asz do teraz zawsze pomagala najnowsza wer. a tym razem d... |
A czym jeszcze pr***243;bowa***322;e***347;?
|
The_detonator
maly problem nawet AnyDVD 6.0.5.0 nie daje rady
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:02. |