![]() |
czy to jakiś wkręt??
co o tym myślicie
http://www.allegro.pl/item120385529_...mputerze_.html |
Cytat:
Dziecka jeszcze nikt nie przechytrzył. I nie przechytrzy. |
tylko co to za sprzet jak wystarczy wyjac, a przy drugiej wersji podmienic klawiature na inna.
Ale jako ciekawostka;) |
Czyta***322;em o tym kiedy***347;. Ostatecznie nie doszed***322;em do tego, czy to dzia***322;a czy nie, ale je***347;li dzia***322;a, to nie traktowa***322;bym tego tylko jako ciekawostk***281;..
|
A je***380;eli kto***347; ma klawiatur***281; na USB :idea:
|
Cytat:
b) K2B3 jako niezależne urządzenie zewnętrze wpinane w gniazdo klawiatury w komputerze pod które podłączona będzie klawiatura. Wygląd zewnętrzny pudełko ok. 2 cm x 2 cm. |
Cytat:
Ciekawostka. Dziecko wraca o 4tej nad ranem. Trzeźwe jak stodoła. Na pytanie: gdzie byłaś? Odpowiada: U Mariusza w pracy. P:Co robilście do tej pory? O:Dyskutowaliśmy o... (nie potrafię powtórzyć, bo pierwszy raz slyszałem takie slowo) Życie jest pełne niespodzianek. Kontestator! Ty sprawdź w hipotece, czy mieszkasz jeszcze na swoim. |
@rycho - cora Twa tak urocza ze smiem watpic w jakiekolwiek dyskusje ;-)...
A co do urzadzonka - jesli faktycznie dziala to chyba sobie sprawie... Mam kogo podsluchiwac ;-)... |
Ju***380; lepiej zaopatrzy***263; si***281; w dobrego keyloggera ;)
|
:D
Ja bym sie osobiscie bardzo wnerwil jak bym sie dowiedzial ze ktos mnie w jaki kolwiek sposob szpiegowal :D Pozdrawiam |
@darek_K poczytaj sobie o Echelonie :P ;)
|
Cytat:
|
@REi tylko programowe Keyloggery maj***261; IMHO wi***281;ksze mo***380;liwo***347;ci. Jednak taki sprz***281;towy nadaje si***281; w sam raz do kafejek, szkolnych pracowni itp ;)
|
Cytat:
|
Do posluchiwania rozmow sie to nie nadaje, ale do kradziezy hasel jest rozwiazaniem idealnym, pod warunkiem, ze ktos za kazdym razem jak chce sie gdziekolwiek zalogowac wprowadza haslo z klawiatury.
|
sprawa o tyle lepsza od programowego key-loggera, bo nie trzeba miec dostepu do systemu, trzeba jednak zostac sam na sam z kompem 2 razy
czy dziala? czytalem juz jakis czas temu o takim rozwiazaniu |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:38. |