![]() |
Grają, grają jeno mało :taktak:
|
Cytat:
|
No dobra. Wi***281;kszo***347;***263; kobiet nie gra w gry wideo
|
Cytat:
|
Ale kobiety nie grają w gry wideo.:) :)
|
Cytat:
|
xbox powinien byc metalowy,albo odrazu betonowy jak na xkloca przysta***322;o ;p
|
Eee tam, przejzroczysta jest ***322;adna, ale drewniana to przyznam, ***380;e te***380; moje marzenie ;] Taki styl retro...
|
To ja juz wole ROZOWA:rotfl: :taktak: :spoko: :> :fiu:
|
Ale ja chciałbym mieć taką konsolkę.8-) Po prostu fajnie wygląda.:cool:
|
Przezroczysta? Nie widze potrzeby, ale co kto lubi.... Mnie sie marzy konsolka w obudowie ala granit albo drewno - pieknie by sie wtedy komponowala z innymi sprzetami!
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
To jest dopiero szpan. Kto by nie chciał mieć takiej konsoli. Chciałbym zobaczyć tą wirującą płyte w XBOX 360 na żywo
|
Ilość załączników: 1
Sony ostro idzie w kolory :D nie co inna dzialka :)
|
Cytat:
seria DOA mowi sama za siebie, jeszcze ta na plazy...:rotfl: |
Cytat:
Oczywi***347;cie taki o***347;miolatek nie zrozumie ca***322;ych zawi***322;o***347;ci gry ale m***243;j syn przeszed***322; ju***380; nie jedn***261; gre w ca***322;o***347;ci. No mo***380;e nie koniecznie na 100% ale doczeka***322; napis***243;w ko***324;cowych ;p Nie by***322;y to tylko gry dla dzieci typu madagaskar czy inne, ale przeszed***322; nawet King Konga i tylko raz mu w jednym momencie pomog***322;am bo sie zaci***261;***322;, Medal of Honor ( w t***261; serie akurat gramy na zmiane wszyscy, po kolei ka***380;dy przechodzi jedn***261; misje) i jeszcze kilka typowo 'doros***322;ych' gier. Nie b***281;d***281; teraz wszystkich wymienia***263; :D Ale racje masz, ***380;e pewnie niewiele z tej gry ***322;apie poza rozwalaniem przeciwnik***243;w i trzepaniem kasy hehe. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Tylko czy naprawdę oni grają (oczywiście proszę bez niepotrzebnych skojarzeń - @mensir67pl/abidzi/desden :P )? Bo "swobodne pociskanie przycisków" pada nie sposób nazwać graniem. Grać -> zdobywać, kończyć itd... to co można osiągnąć w danej grze/grę. A więc czy dzieci są w stanie grać? Czy w pełni rozumieją ich mechanikę? Czy małe dzieci potrafią zrozumieć wszystko to co widzą na ekranie? Śmiem twierdzić, że nie. Lalka Barbie czy zafajdany HeMan to nie Crash wtranżalający jabłka czy Duke prujący po jelitach. |
Cytat:
Cytat:
to b***281;dzie juz prawie komplet http://img246.imageshack.us/img246/9260/v3ec4.th.jpg |
Cytat:
Cytat:
Ja mam jedno, ch***322;opaka i powiem wam, ***380;e konsola czasami sie przydaje hehe. Nawet wi***281;cej ni***380; czasami. Nie m***243;wi***261;c ju***380; o tym, ***380;e moje dziecko wyrywa na ni***261; kole***380;anki zapraszaj***261;c je do domu i to po dwie naraz a ma dopiero 8 lat hihi :D |
Japo***324;ce to s***261; zboczeni :D
Te ca***322;e kamasutry,tantry wida***263;, co im chodzi zawsze po g***322;owie. Az strach myslec do czego moze pos***322;uzyc taki wibruj***261;cy dualschock(rozowy) dla plci przeciwnej? :D |
Cytat:
Podsumowując: konsola dla małych dziewczynek? eee... ja tego nie widzę. |
Cytat:
A no po to zeby do domu mogla chlopcow zapraszac :) ...... do zabawy ..... z rozowym pudeleczkiem |
Cytat:
|
Cytat:
W zasadzie to ja mam problem z określeniem targetu dla tego produktu. No właśnie? Kto to kupi? Geje i rodzice dziewczynkom na komunię? Lolowa sprawa... |
Cytat:
Taki maly Pink Floyd :> |
Taka r***243;***380;owa konsola ***347;wietnie nadaje si***281; na prezent komunijny dla dziewczynki :)
|
z nowosci dodam ze psp równiez ma byc różowe :D:D:D
http://img171.imageshack.us/img171/9...newshp1vy5.jpg |
OMFG! Za darmo bym je nie chciał! :hahaha:
Aż strach teraz pomyśleć co... pomyśli ktoś kto pierwszy raz na oczy widzi konsolę - tę konkretną konsolę, w jakże "konkretnym" kolorze. Jak ktoś tam słusznie zauważył... 'gejstejszyn :sciana: ' |
Kolor zdecydowanie rzucaj***261;cy si***281; w oczy :) Wygl***261;da s***322;odko hehe
Cytat:
|
Tak zagadne jak ze nie jestem w zdaen sposob znawaca PS2 .. :)
co mozna podpiac pod USB ....? oprocz klawiatury i myszki .... a swoja droga rozowe PS2 to raczej dla pan :D |
Blah... Obrzydlistwo!
|
PS2 i PSP w kolorze różowym :):):)
http://twojepc.pl/news12897.html
Jak wam się podoba różowe PlayStation 2?? Prawda, że jest piękne :D http://img244.imageshack.us/img244/4238/ps21aq2.jpg <edit>zmienilem nazwe tematu - DD :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:47. |