![]() |
Do jakich działów na CDRinfo zaglądacie ?
zauważyłem ciekawą tendencję, w dziale o nagrywaniu CD trzech zaglądaczy, w dziale DVD 4 zaglądaczy, w Off topicu 26 zaglądaczy. Jakby sie ktoś pytał, jest to forum o nagrywaniu płyt :D :rotfl: :haha:
|
Cytat:
|
Może do nazwy działu trzeba dodać dopisek: + GRATIS :czytaj:
Wtedy frekwencja się zwiększy... :taktak: :mruga: |
wszystkie dzialy sa ciekawe, ale oczywiscie off topic i smietnik najciekawsze :)
|
ja zag***322;osowa***322;em na ***347;mietnik i OFF topic
|
tez zauważyłem, ze ja sam zagladam czesciej do OT niz na inne dzialy :)
|
ja zaglosowalam na OT i ***346;mietnik, bo tam mozna dowiedziec sie wszystkiego:)
|
Witam
Ja wchodząc na forum klikam od razu na "Dzisiejsze posty" i czytam to gdzie jest prowadzona aktualna dyskusja. Nie mogę więc powiedzieć do jakiego działu zaglądam najczęściej, ale zapewne do tych gdzie najwięcej się dzieje, czyli pewnie wypadnie na OT i śmietnik ;). pozdrawiam |
Klikam:- nowe posty.
W zwiazku z powyzszym, Wysoka Komisjo, nie moge powiedziec do jakich dzialow zagladam, bo nie wiem. PS: -jeszcze pamietam, ze jest to forum o nagrywaniu plyt, ale czasami sie zapominam :) -do smietnika zagladam nie za czesto, ale to chyba po Offie najciekawszy dzial - rozwojowy nawet, bym powiedzial. :) (moze przemianowac forum na "Smietnik CDR" a reszte podczepic w "Inne" :) |
ja zgladam glownie do offtopa, czasem zerkne tez na rozrywke ;)
|
dzia***322; ...Nowe Posty
|
Nowe posty....a potem rozrywka i off topic.
|
Ja odwiedzam :
- ogólnie o DVD - nośniki optyczne - off topic - śmietnik Dwa ostatnie działy czytam systematycznie za sprawą @rycha :D Inne działy czytam od czasu do czasu. 8 ) |
Nowe posty...
...i wszystkie tematy po kolei! :spoko: |
Cytat:
|
1.Zabezpieczenia cd
2.OT |
naturalnie zagl***261;dam do konsol :D potem do offtopu i reszty skonczywszy na strefie radioaktynej :D
|
nowe posty
dodatkowo inspekcja FOTO z poczucia obowiazku i OFTOPA, bo to jedyny dzial gdzie cos sie dzieje... (smietnik tez fajny - ja go taktuje jak oftop2 || ) |
Jak bym miała rozpisać to w procentach to tak by się to prezentowało:
OFF topic -85 % Film i Muzyka- 10 % Gry - 3 % Zabezpieczenia 2 % Także teraz chętniej zaglądam do działu Film i Muzyka bo jakoś dział off topic mi się przejadł chyba jest teraz zbyt nudny, nudne topicy nie ubliżając nikomu:P Ale czasami jest bardzo fajny topic:spoko: |
Nowe posty.
Przegl***261;da***263; dzia***322;ami od dawna si***281; nie da - od czasu ich rozmno***380;enia si***281;. Gdyby mi przysz***322;o za***322;o***380;y***263; nowy topic, to nie wiem czy bym sobie poradzi***322; ;) Pewnie w ciemno za***322;o***380;y***322;bym na offie. |
Witam !
W moim przypadku aktualnie wygląda to tak ;) : - Off topic (głównie, często są dni że tylko tutaj bywam) a oprócz tego zaglądam też do działów: - Nośniki optyczne - CDR Forum (kiedyś częściej; a od tego właśnie działu rozpoczęła się moja obecność na Forum :) ) - Fotografia - Kupię/Sprzedam/Zamienię W pozostałych bywam raczej sporadycznie - albo też wcale (np. w dziale Konsole czy Gry chyba jeszcze nie byłem :P ) A w śmietniku ...byłem chyba dwa - no może trzy razy :D Pozdrawiam ro29 |
Już czwarty dzień sie zastanawiam i nie wiem co napisać.
|
tak przypuszczałem, że rychu będzie miał problem:fiu: :help:
|
Bo dopiero z tego topicu dowiedzia***322; si***281;, ***380;e s***261; tu jakie***347; inne dzia***322;y i jest w trakcie ich zg***322;***281;biania :D
|
Cytat:
Zgubi***322; si***281; tam. :help: |
Ale si***281; znajdzie.
Dobrze wie, ***380;e piwo tylko w ***347;mietniku lej***261; :) |
no tak po za smietnikiem leja tylko wode;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:39. |