![]() |
Przegrywanie filmow sony ,utknałem
Witam, mam problem z przegraniem filmow w vobach wydawanych przez sony ,zwykle czerwone plytki, pomozcie ludziska ,moze macie jakis pomysl||
Probowalem shrinkiem, fabdecrypter, dvddecrypter, clonedvd, clonedvd2 .........i nic, dziek iz gory za wszelka pomoc |
anydvd no i nastepnym razem szukaj bo to juz chyba setny post o tym problemie :|
|
Coś takiego miałem i fab decrypter przełknął
|
Cytat:
Niestety ani anydvd ani fab descrypter, mozcie ludkowie czlowiekowi w potrzebie, z gory thx:rotfl: |
Jak nagrywarke masz model ?
|
[QUOTE=mensir67pl]Jak nagrywarke masz model ?[/QUOTE
Prubowalem w laptopie (jakis nec), w stacjonarnym tez mam nec'a ,podobny rezultat niestety,a jakie napedy sa dobre w odczycie czegos takiego???? |
@awaria22 - napewno nie nec :szczerb: np benq , samsung, toshiba liteon wszystko tylko nie nec
|
Cytat:
Dob :piwo: rze radzi |
[QUOTE=awaria22]
Cytat:
|
Ja to robilem na Litku 411/811 dvd fabdecrypterem
|
ja mam lita 1653 z firmvare CS0P, any dvd 6.0.1.1. i czerwone "sonacze" poprostu łamia moją nagryware. nie zgrałem ani jednej płyty. DVDFab Platinum 2.9.5.9, CloneDVD 2.9.0.1 i inne pierdoły ... poprostu do bani ... czekam na porady !!!!
|
AnyDVD 6.0.5.0 + CloneDVD 2.9.0.1
to jest recepta na SUKCES !!! OPANOWANE :spoko: |
Cytat:
Ok,dzieki za pomoc, jutro testuje:spoko: |
a moze najpierw ktos by sie spytal o tytul filmu jaki chce kolega zripowac? jest nowe any dvd 6.0.6.1 i ja na lg 4167b nie mam problemu z sony i na necu 3520a tez nie mialem
|
Cytat:
|
DVDFab Decrypter, a po zgraniu na twardziela, to już co kto lubi:D
Cała tajemna magia.|| |
Cytat:
dodam że do zgrywania używam LG GDR8163 :taktak: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:07. |