![]() |
I ode mnie posz***322;o ;)
|
o***322; rajt :D
|
Jeśli można prosić o głos to będe wdzięczny
http://www.gamesites200.com/lineage2/in.php?id=273 |
Witam!
Polecia***322;o :) |
Cytat:
|
Cytat:
np: 60.191.251.9:8080 :P |
done :)
|
Click - i wszsyko jasne...
|
G***322;os oddany ;)
|
poszło ;)
|
Jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim za pomoc, serwer jest na 21 miejscu i super. Próbowałem połaczyć się przez jakieś proxy i oddać na niego głos ale się nie da. Może ktoś zna jakiś dobry sposób na to.
http://www.gamesites200.com/lineage2/in.php?id=273 |
A jak, ja też sobie kliknąłem.:taktak:
|
poszło :D
|
Niech stracę:spoko:
|
zrobione ;p
|
G***322;os oddany ;)
|
Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego!!
G***322;os poszedl |
:piwo:
|
Zag***322;osowa***322;em :)
|
Głos oddany !!!:D
|
Dzi***281;kuje bardzo Wam wszystkim za oddane g***322;osy, to bardzo fajny serwer, panuje tam super klimat ale by nie upad***322; i grao tam jeszcze wi***281;cej os***243;b postanowie***322; troszk***281; im w tym pom***243;c i wpadem na ten pomys***322;. Dlatego je***347;li Wam to nie sprawi problem***243;w to mo***380;ecie jeszcze raz zag***322;osowa***263;, tam mo***380;na chyba raz dziennie.
Jeszcze raz dzi***281;kuje :) www.gamesites200.com/lineage2/in.php?id=273 |
glos oddany.
ja tez kiedys gralem z bracmi na soulpact C1 i l2freedom C3 (10x). Niestety na obu zrobiono wipe. Po stracie naszych postaci lvl75 i klanu lvl5 stwierdzilismy ze dalsza zabawa jest bez sensu (ile mozna grac w te sama gre). To bolaczka prywatnych serwerow. Predzej czy pozniej nowi gracze chca wipe zeby "bylo sprawiedliwie" (!?!?!). Ale poki co zabawa byla... calkowicie samowystarczalny polski klan "ManowaR" lvl5, tylko 3 czlonkow i nikogo wiecej nie przylaczalismy... to byl zdecydowanie najdziwniejszy (choc powszechnie lubiany :D) klan na serwerze :). Potem nawet zrobilismy alliance zeby polaczyc nowe polskie klany ale dlugo nie przetrwalo. Wipe nadeszlo akurat jak zaczynalo robic sie ciekawie (4 polskie klany w alliance). tak wygladalem :) http://img234.imageshack.us/img234/3536/quantum4hj.jpg |
nie gram, ale co mi szkodzi :P
|
w ramach solidarnosci;)
|
G***322;os oddany.
|
Voted.
|
A ja gram w soldata :D
|
z okazji dnia dziecka posz***322;o :)
|
Moj kolega gra w to na serverze Eureka
Oczywiscie poszedl glos ;-) |
Mówisz i masz
|
Ode mnie te***380;. :taktak:
|
zaden problem...
zrobione... |
zrobione
|
prośba
Mam do wszystkich Was nie typową prośbę, mam nadzieję, że znajdę życzliwe osoby, które mi w tym pomogą. Gram ostatnio w fajną grę
Lineale 2, by w nią grac muszę się połączyć z jakimś serwerem. I właśnie gram na serwerze Enraged, ale by dalej on mógł istnieć i by grało na nim sporo osób trzeba na niego głosować. Dlatego moja ogromna prośba to byście oddali na niego głoś tu jest link do niego wystarczy nacisnąć CLICK HERE TO VOTE. Dziękuje za oddany głos www.gamesites200.com/lineage2/in.php?id=273 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:53. |