![]() |
Dla mnie wszystko jedno ile, wiem ze kiedys na pewno sobie kupie, kiedys................?
|
Za du***380;o :D
Ale po roku/p***243;***322;tora my***347;l***281;, ***380;e do 1500 zejdzie (nie licz***261;c ofkoz Wii, kt***243;ry ma by***263; startowo za 250$ i X360, kt***243;ry tyle teraz mniej wi***281;cej kosztuje za Premium). Ultima droga jest, polecam Madgames, cho***263; nie wiem czy wysy***322;kowo sprzedaj***261;. |
|
No dobra, wszystko ladnie i pieknie. Jak myslicie, ile to bedzie kosztowac? :hmm:
|
http://www.smashourstuff.com/, na gorze sa linki do podstron z psp, x360, ps3 i ipodem ;)
|
Jest zdaje się taka grupa oszołomów. Nie kojarzę nazwy, ale mają swoją stronę i zawsze zbierają datki od ludzi na ten "szczytny cel".
Była podana w którymś 'Extrimie'. |
A zna ktos moze stronke, gdzie jakies *****e ze skosnymi oczami, kupuje konsolke, azeby ja potem zniszczyc na oczach innych ludzi.
Kiedys czytalem o tym "PSX Extreme" tylko wtedy rozwalali PSP. |
I co Sony ju***380; sprzedaje konosl***281; w Japonii?? Jaka jest jej cena??
Ile Sony obecnie oferuje gier na konsol***281;?? |
i nast***281;pna kolejeczka, tym razem z tokyo
http://www.youtube.com/watch?v=IGpZFT2S3dg jeszcze jakie***347; wiadomo***347;ci http://www.youtube.com/watch?v=lhTumBn-D_s i jeszcze jedne, tym razem w bardziej ludzkim j***281;zyku. http://www.youtube.com/watch?v=tEfamAuJR_8 ps. mo***380;na by troszeczk***281; wyd***322;u***380;y***263; czas na edycj***281;. |
mo***380;e w mm b***281;d***261; mieli jak***261;***347; demo wersj***281; konsoli, zaraz po japo***324;skiej premierze psp mo***380;na by***322;o obejrze***263; przez szybk***281; w krakowskim mm.
|
No to czekamy... co tym razem Sony zj*o w pierwszych egzemplarzach :D
;) |
heh, miało nie być kolejek :P
http://www.youtube.com/watch?v=-a2ruHzlSFM |
u nich ju***380; 9.17 w sobot***281;, kurcze, oni to maj***261; dobrze.
|
No to Japonczycy juz sie ciesza. Trzeba sledzic YouTube w poszukiwaniu pierwszych filmikow :-).
|
ja sie tak zastanawiam x360 jest dobre pod warunkiem ze bedzie wiecej gier ktore beda bardziej rozbudowane i czasochlone wtedy wiadomo ze kasa w ten sprzet nie pojdzie do szafy bo sie znudzi. Co do ps3 jutro ma by premiera,zas my bedziemy stekac jeczyc i czekac jak zwykle na nie wiadomo co dokonca...
|
jak dla mnie jej styl to dno :( juz bardziej X360 mi sie podoba a nawet Wii.
|
Cytat:
|
Cytat:
Sam mialem taki przypadek, tylko ze z telefonem. |
Są wady, które będą wracać jak bumerang, co wynika z konstrukcji tego czy innego modelu.
|
Cytat:
No tak, ale w czsie tej gwarancji, przypuscmy 12 miesiecy, jezeli dany produkt ma wade to raczej zostanie ona ujawniona, w okresie objetym gwarancja:taktak: |
Cytat:
|
Najmocniej przepraszam ze przeszkadzam, ale od czego jest GWARANCJA ?!?!
|
Zgadza się. Ale to nie pierwszy przypadek w historii:
PSX -> SCPH-1xxx seria ta posiadała zasilacz zbyt blisko napędu co w konsekwencji prowadziło do nadmierngo nagrzewania całej konsoli (kiedyś nie stosowano radiatorów itp... bo i po co?). PS2 -> SCPH-1xxxx słyszałem o jakiś problemach ze sterownikami do DVD-V. Ponadto brak 'portu' expansion bay (choć tego to nie potwierdzę). PSP -> Problemy z hot/dead px (do dziś są, ale nie na taką skalę ;) ). |
Cytat:
|
Zawsze mnie bawiły kolejki, namioty, rozboje etc.. przed premierą nowych platform. Tym bardziej, że potem się na ogół okazuje iż pierwsze wersje/partie są 'upośledzone'... Może dlatego jestem taki złośliwy, ponieważ mnie nie stać na kupno konsoli w dniu premiery? he he coś w tym jest ;)
|
no to będą stać po gry :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No a premiera tuz tuz - zostal tydzien do japonskiej premiery :-). Licze, ze na YouTube lub gdziekolwiek (IGN?) bedzie relacja z premiery. Ciekawe co bedzie launchtitle'm.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ludzie!!! Jest suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper.
|
Cytat:
wyglad ma totalnie do bani grafika...nie dyskutuje o niej i sadze, ze to co pokazali to tylko straszak, zachowuja sie podobnie do amd po premierze c2d...:D Cytat:
|
Mnie nie powaliły zbytnio ;)
W zasadzie Sony pokazało to samo tylko w rozdziałce HD. Czekam na prawdziwe Gran Turismo. BTW: ciekawe kto im będzie kupować te auta z sieci po takiej cenie. Ja rozumiem, nowe cztery koła do zassania to miły dodatek, jest to coś czego serii brakowało już na PS2. Ale jeśli na każde auto (mniej więcej) miałbym wydać po te kilka(naście?) złotych to sorry, ktoś tu chyba wypił za dużo sake. :( |
rozwi***261;zania graficzne podobno bij***261; X'a.
Widzia***322;em screeny do najnowszego GT na PS3 - powalaja na kolana. |
Pod wzgledem gier, grafiki i wygladu zewnetrzengo - dla konsoli to az nadto ;-).
|
pod jakim wzgledem jest fajna?
|
wygl***281;da bardziej na skaner albo jak solarium,
... ale mimo wszystko to fajna maszynka |
Cytat:
|
Tak ja pisze sobrus prezentacj***281; konsoli PS3 mo***380;emy ju***380; zobaczy***263; na youtube :D
YouTube - Playstation 3 |
widzialem juz ja "w rzeczywistosci" na jakims filmiku na YouTube.
Jak dla mnie wyglada to na skrzyzowanie AmigiCD32 z odtwarzaczem VHS oraz automatyczna sekretarka*. Nie podoba mi sie ani troche, choc musze przyznac ze ma dosc elegancki styl. Na szczescie moj futurystyczny stonowany pokoj jest srebrno-bezowy z dodatkami czarnego (no coz takie teraz komputery robia :P) i bialego (sciany),wiec zarowno X360 jak i PS3 wygladaly by w nim OK (ale na razie stoi w nim DC :) ) *tak wygladala na tym dosc niewyraznym filmiku :D |
Jest po prostu BOSKA :-). Idelane dopelnienie futurystycznego acz stonowanego wystroju pokoju :-).
|
Skoro są na oficjalnej stronie to fotki są już oficjalne (tym bardziej, że premiera tuż tuż). Są już 'nawet' fotki dasha.
Mnie osobiście się ten design wybitnie nie podoba (drukarka? :hahaha: ). Obawiam się też jeszcze jednego (być może wynika to z mojej nie wiedzy). Co prawda nigdy nie miałem do czynienia z takim "wlotem na płyty", ale wyobraźnia mi podpowiada, że mogą być problemy z rysowaniem nośników (co jeśli pomiędzy nośnik, a szparę dostanie się kurz? Automat wciągnie płytę i sru, mamy piękna rysę przez całą szerokość płyty, coś o czym marzy każdy gracz kupując grę za 200+zł :D ). Może i głupoty wypisuję, kto to wie... w razie czego skorygujcie. |
ps3 prawie jak PieCyk :rotfl: Czarnulka roxx :D
|
PS3 - oficjalne zdjęcia
Na stronie playstation.com a dok***322;adnie pod tym adresem:
www.usplaystation.com/PS3/gallery.html sony przedstawi***322; zdj***281;cia konsoli PS3. Pytanie tylko czy zdj***281;cia mo***380;emy uzna***263; za oficjalne, ale skoro s***261; udost***281;pnione na stronie playstation.com to zapewne w takiej postaci trafi do sprzeda***380;y. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:10. |