![]() |
eee chyba nie zwalajcie wszystkiego na dzieci neostrady, bo przecietne takie dziecko nie stac na t***261; konsole w POlsCe ;p
Chyba, ze mowimy o obcokrajowcach... Tak swoj***261; drog***261; to w dzie***324; s***261; luzy i mo***380;na pograc w Q***322;eja czy Far Craja na X360, ale wieczorem to jeszcze przy Q4 nie mialem problem***243;w...bo ja rzadko grywam online :D |
Cytat:
|
13-16 - akurat wracaj***261; z gimnazj***243;w ;)
Ale powa***380;nie: na og***243;***322; si***281; gra wieczorami, ludzie wracaj***261; z pracy, ko***324;cz***261; zaj***281;cia itd... nie wiem jak jest w Call o Gluty ;], mog***281; 'co nie co' powiedzie***263; o Gears of War, jedyna gra na kt***243;rej ***347;miga***322;em na livie (z konta brata ofkoz). |
Mam takie pytanie, około której godziny można spotkać dzieci neo na xbox live, grające np. w Call of Duty 3?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no giery z ixa jeden na x360 sobie odpalisz :D
|
Na X360 tez jej jeszcze na dobra sprawe nie ma ;-). W porownaniu z tym co mozna bylo zrobic z X1 to jest zalosne... Ale choose what ya want - skoro koszta nei graja roli, to ja bym bral PS3 :-). Jestem konsolowcem i sam wiesz ze wyebirajac SOny masz zagwarantowane DOBRE GRY :-).
|
@M@X, mam przeci***281;tny telewizor ale chyba wybiore X'a 360 (ew PS3 bo w tym momencie koszty nie graj***261; roli) bo ja uwielbiam homebrew, scene i wszystko co z nia zwiazane a na Wii jeszcze jej nie ma :/
|
Jesli cenisz grafike i masz odbry telewizor HD - kup X360 i podziwiaj mozliwosci graficzne. Jesli amsz rpzecietny telewizor, ograniczone fundusze i uwielbiasz dobra zabawe, oraz chcesz grami zarazic znajomych ktorzy do tej pory byli do nich sceptyczni - wybierz Wii. Gwarantuje ze rozruszasz nim kazda imrpeze (podobnie jak to bylo w wypadku EyeToy'a czy SingStar'a na PS2 ;-)).
|
A ja si***281; w***322;a***347;nie zastanawiam czy kupic sobei X'a 360 czy Wii. taki mam ma***322;y dylemat :P
|
Troch***281; po.....e - rzecz kt***243;ra zajmuje ko***322;o 10 min i kt***243;r***261; mo***380;na zrobi***263; samemu kosztuje 250 z***322;. Ju***380; wszystkim si***281; w g***322;owach por***261;ba***322;o. :klnie: :klnie:Wszyscy s***261; ch***281;tni na kas***281;.:kasa: :kasa: No ale taka ju***380; natura ludzi
|
Jaki ze mnie fan PESa, to musze stwierdzic, ze FIFA na X360 to swietna gra :spoko:
@dwozny sam sobie zmien firmware... Zaoszczedzisz pare stowek :D |
Fifa ***347;mierdzi ;)
Jak chcesz co***347; dobrego na X360 to atakuj Dead Rising, Gears of War, Oble***347;nion (ESIV: Oblivion - cho***263; troszk***281; zbrzydzony na X360, dziwne), Prey (te***380; jest na PC). Konsol***281; we***378; od Juchy'ego z xbox-scene.pl. Ma renom***281;, a i zna si***281; na rzeczy. 250z***322; za flash? OMFG |
mi się fifa podoba;) na konsoli lubię pograć sobie w gry piłkarskie:) a jeśli chodzi o gry piłkarskie na next geny, to słyszałem, że fifa 07 jest podobno lepsza od pes 6. Czy to prawda to nie wiem...
Poza tym i tak bym sprzedał tą fife co jest w zestawie i przeznaczył bym to na przeróbkę konsoli, pytałem w jednym ze sklepów i chip + montaż 200 zł, tylko że trochę daleko, bo w Wejherowie, u mnie w mieście sam flash konsoli kosztuje 250zł :( |
Cytat:
|
Cytat:
|
a i jeszcze jedno, czy to prawda że xbox 360 ma kartę sieciową bezprzewodową (wifi)?
|
Ponadto HDD służy głównie jako temp dla gier.
|
Chcesz zapisywac savy - musisz miec albo karte pamieci, albo dysk twardy, wiec do CORE musialbys dokupic.
Wogole CORE nie oplaca sie kupowac (chociaz w ULTiMIE jest za 899 zl, hmm:) ) |
Cytat:
|
Kup Premium :D
|
niedługo będe miał xboxa 360, jak jest z wersją CORE? jest w niej jakaś pamięć wewnętrzna, aby móc zapisywać sejwy z gier? czy koniecznie trzeba kupić kartę pamięci? jeśli tak, to wolę wersje premium :P
|
Cytat:
Dwustronne jedowarstwowe - DVD10 Mniejsza z tym... M@X, wyciąga się Sector Security i patchuje gotowy obraz do wypalenia. I wsio budziet igrac, kamandir ;) |
Po cz***281;***347;ci masz racj***281;, chocia***380; spotka***322;em si***281; z tym okre***347;leniem r***243;wnie***380; dla dwustronnych DVD ;-)
|
@[ Jools ], DVD9 to DVD DL... :]
|
Zgadza si***281; - s***261; to tzw. raw-dumpy, kt***243;re "wypala si***281;" obecnie na no***347;nikach DL, nie DVD9 :-)
|
Nie do konca. Moja wiedza z zagranicznych forow mowi o (mgoa wystapic bledy w tlumaczeniu) o koniecnzosci patchowania obrazow na obecnosc jakichs specyficznych sektorow. Jezeli tego nei zrobimy gra sie nie uruchomi. Nie musze tu dodawac ze koniecznosc rozpoznawania nosnika jako calosci, a nie "byle plikow" wrzuconych w ISO oznacza jedno - niemozliwosc tworzenia RIPow, a wiec i koniecznosc uzywania nadal drogich nosnikow DVD9. Jako ze wiekszosc gier na XBOX 1 tworzona byla wlasnie nie na zasadzie "zrzucania ISO" lecz wlasnie na rebuildowaniu obrazu z plikow - mozemy o nich zapomniec ...
|
Prawdopodobnie miał na myśli blokadę regionalną.
|
Cytat:
Rozwiń myśl, jak możesz (oczywiście apropo backupów z 360). |
Ja tylko uprzedzam ze nie wszystkie gry dzialaja na takiej "przerobce" i prawie zadna z pierwszego XBOX'a ;-(...
|
Forum Xbox-scene.pl -> Faq 360
Polecam te***380; zajrze***263; na xbox-scene.com. Osobi***347;cie nigdy si***281; nie bawi***322;em czym***347; takim, wi***281;c powiedzie***263; czy jest to '***322;atwe' czy 'trudne' nie mog***281;. Popatrz nascreeny do tutoriali na xbx-sc.pl/com, a sam ocenisz... (:D) |
xbox 360 - jak wygląda sprawa flashowania napędów?
Witam,
niedługo zamierzam kupić sobie xboxa 360, ale nie wiem jak wygląda sprawa flashowania. Domyślam się, że muszę najpierw pobrać biosa do napędu xboxa 360 np. Xtreme firmware 4 2A and 4 2B for TS-H943 Xbox 360, w zależności od napędu xboxa. Następnie muszę otworzyć konsolę i podłączyć napęd xboxa 360 do pc. Dalej to już nie wiem, może mi ktoś wytłumaczyć? jeszcze jedno ile trwa czasu łącznie przerabianie konsoli, wraz z rozkręceniem jej itp. i czy łatwe jest flashowanie napedu?, podobie jak np. zwykły napęd do pc? Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:39. |