![]() |
A co ci tok obchodzi?? Ciekawosc to pierwszy stopien do piekla!! A zreszta byla taka sonda !!
|
Cytat:
|
Ja juz zucilem palenie. Takie pytanie na forum jest nie na miejscu. Nie mam zamiaru powrocic do nalogu. Dosc juz dalem zarobic Polskiemu Przemyslowi Tytoniowemu!!!!!
|
Ja 2 tony węgla u Babci na całą zimę
Poza tym to nie pale |
Ja pale okazyjnie ale i to dobre
a tak na marginesie dam 1000 zeta temu kto se jointa przypali laserem z nagrywary, pozdrowienia i powodzenia a tak tygodniowo to ze 40 |
......ile ??? rano otwieram oko (już mam fajkę w gębie)
.....w robocie ...ze 20...po robocie pare...no i jak zamykam oczka(jak wyżej) :) taaaak troszkę tego jest....ale od czegoś trzeba umrzeć nie ??? .Pozdro |
...
|
moj kumpel wypala gdzies dwa gramy tygodniowo
i co raz trudniej mi sie z nim porozumiec :) on ma HP 16x/10x/??x i uzywa Verbatimow, z reszta tak jak ja :) |
A ja wam mówię, że nie ma to jak wypalić cygaro marki Gates, wersja corporate. Oczywiście rozmiar XP (nie mylić z XL, a może na odwrót) :)
Pozdro |
Ja tam codziennie wypalam jednego jointa,a w wekkendy to nawet po dwa.Jak kolesie coś przyniosą to oczywiście pali się więcej.I ogólnie jest za***iście jak mawia Laska.
Pozdrówka dla forumowiczów. |
Palę 20 dziennie. Chyba.
Preferuję: do audio - Marlboro Light do danych - Golden American Do zabezpieczeń - ... nie będę pisał. Ratuję budżet. Piję browary. Jem kiełbasę. Wszystkiego robię dużo... Teraz się baaardzo uśmiecham. Pozdro PS. Moja córka lubi Reksia. ps2. sorry - na tydzień to będzie 160! ... bo w sobotę przychodzi kumpel - on też lubi popalić |
... ja już niestety nie palę, lekarz kazał mi rzucić, podobno laser szkodzi na wątrobę.
|
No i trzeba było się pieskiem chwalić. A szczepiony chociaż :-)
|
a ja paczkę / 50g/ ALSBO Gold na 4 dni, a jak fajki nie mam to paka goldenów / lubię ten kolor :)/ na dobę
pozdro |
Cytat:
|
ok. 10 dziennie Marlboro Menthol Lights.
ale mój kumpel już 2 paczki na dobę. |
już gdzieś tego pieska widziałem :)
ale tam miałmniej miejsca na wybiegu ;) pozdro |
była całkiem niedawno taka sonda masz linka do wyników.
http://cdrinfo.pl/archiwumsond.php3#022 Pozdrowienia |
Ja niedyskretnie spytam nie na czym, lecz ile wypalacie?
Powiedzmy tygodniowo?
Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:06. |