![]() |
Czy polscy politycy zasłużyli na prezenty od Świętego Mikołaja?
Zobaczy***322;em gdzie***347; podobn***261; ankiet***281; i ciekawy jestem co Wy o tym myslicie? :)
|
zale***380;y na jakie :hmm:
|
R***243;zga to nie prezent :P . Hmm, spr***243;buje doda***263; ta opcje :)
---===edzio===--- Czy kto***347; z mod***243;w moze dodac opcje nr3 "Na r***243;zgi" :D |
Andrzej Lepper na paczk***281; prezerwatyw :)
|
to ***321;y***380;wi***324;ki co***347; sp***322;odzi***322;; ja bym im wykupi***322; abonament na bladzie z Pozna***324;skiej w Warszawie (dla niezorientowanych - w czasach II Rzeczpospolitej by***322;y m***322;ode a oceniaj***261;c wiek po wygl***261;dzie to ludzie nie ***380;yj***261; przecie***380; 300 lat ^_^ ||)
|
mi w ogole nie pasuje prezent do polityka, nie mowiac o roku :D
|
Dałbym.
PiSowi czekoladki. Ma władzę, srebrnych medalistów więcej nie potrzeba. SLD - więzienne kratki. Od dawna na to zasługują. PO - nowego szefa. Obecny prowadzi ich niestety do upadku. SO - paczkę prezerwatyw. Troche bywam złośliwy. LPR - dobre rozwiązanie na obecną stytuację. Żal mi ich trochę. Lepiej żeby partia się rozpadła w miarę spokojnie, a wielu jej cennych i wartościowych członków przeszło do PiS. Pozdrawiam |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Czy kop w krocze to tez prezent? Bow jezeli tak to zasluzyli :D
|
zas***322;uzyli TAK ale na r***243;zgi
|
Ja bym Samoobronie dal jakies nowe krawaty bo te sa do bani :>
|
...albo nowe sekretarki... bo te zaci***261;***380;y***322;y... he he :D
|
Zastanawiam sie kto zaznaczyl odpowiedz "tak". Czyzby to jakas prowokacja ?!:>
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie zasłużyli na prezenty...
A PiSowi to zasadziłbym solidnego kopa w d***, może by sie w końcu odkleili od stołków i władzy :D :D |
Cytat:
może tak z młodzieżówki LPR po kiju baseballowym :taktak: |
Ja bym im da***322; wszystkim po misce kurzu do zjedzenia,a na deser p***243;***322; s***322;oika bitej flegmy od gru***378;lika !
|
jeste***347;cie fanatykami :>
***347;wi***281;ta to okres w kt***243;rym si***281; wybacza - wiadomo na chwilk***281; :rotfl: ale widz***281;, ***380;e niekt***243;rzy w celu pozbycia si***281; PiSu u w***322;adzy chc***261; stosowa***263; metody ***322;***243;dzkiego pogotowia :| ju***380; wiem kto g***322;osuje na PO :idea: |
a Mikolaj patrzy i slucha:taktak:
Wstydzcie sie:rozga: |
Ja bym im wszystkim dał w prezencie bilet w jedną stronę na księżyc, niech tam sobie rządzą:haha:
|
Cytat:
A co dla dzisiejszych polityk***243;w : - Prezydent - M16 i zestaw amunicji oraz do***380;ywotni***261; prezydentur***281; - Premier - do***380;ywotnie premierostwo - Andrew - gospodark***281; na Hawajach (moze wyjedzie) - Romek - W***322;asn***261; szko***322;***281; i niech tam rz***261;dzi - Tusk - prac***281; w Irlandii - Rokita - w***322;asna wierzba do siedzenia - Kurski - bullteriera - Michnik - nic mu nie dam ! - Renia - kamer***281; HDTV i mikrofon kierunkowy oraz miejsce zamiast Joli w TVN Style - pos***322;anka Szynszyl - szynszyla,***380;eby j***261; pogryz***322; - Marcinkiewicz - Warszaw***281; - bufetowej HGW - Bieszczady 1 hektar |
Cytat:
Pytanie jest tendencyjne.:) Jeśli masz na myśli naszą władzę to nie zasłużyli na nic-nie powinno się wogóle o nich pamiętać. Kto chciałby zrobić w końcu prezent idiotom i kłamcom. |
Wszyscy politycy zasługują na prezent od mikołaja, ale ten ich nie kocha, i muszą se sami zrobić w postaci 14,15, i 16 pensji + premi nowej za szczególne osiągnięcia :D
|
Oj, ale tutaj rozlewa się jad i agresja. Dziwne to przed świętami. No może jak to komuś nastrój poprawi to ja nie mam nic przeciwko.
Cytat:
Polecam na spojrzenie na inne sceny polityczne. Naszych polityków biją na głowę choćby Włosi, Holendrzy, Hiszpanie. Czemu zaraz idioci? Ot, ludzie. Tacy sami politycy jak w większości państw. Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
U nas też robią. Jak spojrzysz na ostatnie 17 lat, to wiele zrobiono. Różnych rzeczy, z którymi można się zgadzać lub nie, a nawet takie o których można powiedzieć - GŁUPOTA. Tak też jest i w ostatnim roku. Napisałeś "..lepiej rozwiniętych i poukładanych.." Dlaczego one są lepiej rozwinięte i poukładane? Ot, w takiej Wielkiej Brytanii demokracja istnieje już od ok. 100 lat, ze wstrząsem i przerwą wywołaną szokiem zwłaszcza 2 wojny św. My mieliśmy blisko 50 lat systemu zniewolenia i upodlenia człowieka. Rządów i wasalstwa względem ZSRR, które zabijało w nas indywidualizm. Nadrobienie tego wszystkiego wciągu 20 lat jest niemożliwe. Pozdrawiam |
kolesiostwo straszne ... nawet dorn przymyka oczy na niebieskie taxi :|
|
@adach czy ZSRR takie zle bylo? Dowod
Po drugie tylko praca powszechna i godnych warunkach jest w stanie zlikwidowac w znacznej mierze przestepczosc. Po trzecie - gdyby nie pomoc ZSRR to by Polska wygladala jak po wojnie lub jeszcze gorzej. Jezeli taka cholota jak dzisiaj dorwalaby sie do wladzy to wolalbym nie myslec, gdzie bysmy zyli i jak. Po czwarte - dziwne, ze opinia miedzynarodowa uznawala PRL jako panstwo, a niby takie zle. Po piate - kryzys obecny wynikl ze sprzedazy majatku narodowego i zrobienie z nas teraz "wasali" nie ZSRR a tzw wolnego rynku a tak naprawde wielkiego kapitalu i olbrzymich korporacji co nam na zdecydowanie gorsze wychodzi. Po szoste i ostatnie - nieodpowiedzialna wladza roznych kolesi, ktorzy najmniejszego pojecia nie maja o pracy i jej znaczniu w zyciu spolecznym; nie wiedzacych nic o korzystaniu z pieniadza i podatkow. |
ale ***380;e***347; linkiem dowodowym zastrzeli***322; tu wszystkich Banana :D
to teraz ja :jupi: te***380; mam dow***243;d || |
ed hunter@ a ty nie pojechales na zlot do torunia? :>
|
Cytat:
Pozdrawiam |
@ed hunter jestem pod wrazeniem argumentacji tworcy owej strony.
@adach czyzbym byl tak zalosny, ze nie nadaje sie do rzeczowej dyskusji? |
ogl***261;dacie fakty ? w***322;a***347;nie powiedzieli, ***380;e jaka***347; firma kt***243;ra si***281; zajmuje potwierdzaniem ojcowstwa dzisiaj zanotowa***322;a 150 wej***347;***263; na swoj***261; stron***261; z sejmowego serwera :haha:
|
Cytat:
Tylko argumenty, którymi się posługujesz. 1. Czy sondaże w państwie totalitarnym mogą odpowiadać rzeczywistości? 2. Z tym zdaniem zgodzi się każdy polityk na świecie. Dla wielu zapewne bedzie to punkt wyjścia do wielogodzinnego przemówienia. I co z tego? I podobnie mógłbym odpowiedzieć na pozostałe punkty. I co z tego? Pozdrawiam |
@adach to ja myslalem, ze w Fedaracji Rosyjskiej jest demokracja...
Przytoczylem te argumenty dlatego, iz uwazasz, ze PRL byl jedynie zlym okresem "sowieckiej okupacji". |
Cytat:
tak...taka z okrągłą pieczęcią jak dawniej...:\ |
Cytat:
Czy bycie czyimś niewolnikiem to coś dobrego? Pozdrawiam |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:54. |