![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Sprobuj Acronis Partition Expert...
|
Dysk zewn***281;trzny, chcia***322;em na laptopie podzielic na partycje. Zrobi***322;em na kompie. Juz jest pare plik***243;w. Partition commander ma jakis problem. Paragona jeszcze nie testowa***322;em.
|
sprobuj innymi paragon partition manager, partition commander ...
co masz na tym dysku jakies dane czy czysty? zewnetrzny czy wewnetrzny? co chcesz zrobic z partycjami? |
Tak zrobi***322;em, i zobaczy***322;em...
"Error#701"... Ranish si***281; odpala, ale nie kapuj***281; go za bardzo... |
Uruchom Hiren's BootCD jako dysk bootowalny, tzn po restarcie kompa nie uruchamiaj windowsa tylko tak jakby to bylo LiveCD
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
"All in one Dos Bootable CD which has all these utilities" :D a wszystko to bez jakiej kolwiek instalacji ... |
Cytat:
PM Pro i Acronis darmowe nie sa... chyba, że wersji dyskietkowych to nie obowiazuje... |
Wszystko zdrowe
gra i ***347;piewa... Opr***243;cz PM... |
a po co instalowac PM jak mozna go odpalic z pyty Hiren'a
zresta nie tylko on tam jest jako menadzer partycji ... :] Cytat:
Hiren's BootCD 8.6 download |
Cytat:
Masz jakie***347; dyski dynamiczne ? czy te***380; partycje zainstalowane w folderach...itp. wejdz: panel sterowania/narzedzia administracyjne/zarzadzanie komputerem/zarzadzanie dyskami zobacz czy sie wszystko zgadza... |
Widz***281; co***347; takiego: "Init failed Error 117. Partition's drive letter cannot be identified". Tyle z tego wynika i***380;, nie mo odpalic PM. Nic w nim nie klekocze ;->
|
Cytat:
postukac mlotkiem ;p PS czy partycje w PM pokazuja sie w kolorze zoltym ? |
Samochod mi nie rusza i cos klekocze, czy cos w takim rodzaju co mam zrobic, aby jechal?
Takie samo odczucie mam czytajac Twoja wypowiedz. Napisz dokladnie jaki to blad jest, a nie spekulujesz... |
Partition magic, problem z odpaleniem
Witam, mam problem...
Chcę zainstalować na laptopie PM 8 lub 8.05. Instaluje sie ładnie, lecz gdy chcę go pojawić pojawia się error. Mam złe litery dusków, czy cos podobnego. Wcześniej, zaraz po kupnie odpalałem go bez kłopotu, i robiłem partycje. O co chodzi?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:08. |