![]() |
Piramida o nazwie: zlote nadzieje noworoczne lol2
|
Piramida finansowa! :w00t:
|
Jak ja dołączę, to już będzie łańcuszek? :szczerb:
|
Dołączam się do życzeń.
Wszystkiego w Nowym! |
Ode mnie również najlepszego na ten Nowy Rok :)
|
No to najlepszego starym prykom! :mruga:
|
***379;ycz***281; wszystkim aby ka***380;dy dzie***324; by***322; pi***281;kniejszym i lepszym od poprzedniego, ale brzydszy i gorszy od nast***281;pnego... :)
|
Rok sie juz konczy, rok sie zaczyna, otworzmy wiec nowa butelke wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, az sie zakreci nam troszeczke w glowie
|
najlepszego :)
|
happy nju jear :)
|
Byście więcej mogli wypić w nowym roku :)
|
No to jeszcze raz najlepszego :sluze:
|
Nowego szczesliwego roka wam zycze!... Moc(z) jest w was silna! :D
|
NAJLEPSZE ***379;YCZENIA ***346;MIETNIKU ! God Save Lady Imperator, Queen and Princess !
|
Najnajnaj i ***380;eby piwa nie zabrak***322;o. :D
|
wsio naj dla wszystkich :*
|
Wszystkim w nowym roku życzę zdrowia szczęścia i dobrego "szampana"
|
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!! 2007 :fala:
:zespol: :ognie: :ognie: :sluze: |
Witam !
Życzę wszystkim - w zbliżającym się Nowym 2007 Roku - przede wszystkim dużo, dużo zdrowia, szczęścia, jak najmniej trosk i zmartwień, spełnienia marzeń - aby ten nowy rok był lepszy od tego co się właśnie kończy :) :) :) Abyśmy spotkali się wszyscy za rok w takim, a najlepiej i większym gronie :) :ognie: :ognie: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!! :sluze: życzy: ro29 |
Wszystkim wszystkiego najlepszego w 2007 roku!
:sluze: :sluze: |
2007 bez klopotow !
|
Wszystkiego dobrego w nowym, 2007, roku. Du***380;o zdrowia, pieni***281;dzy :D , dobrze wypalonych p***322;ytek :) i super imprezy!!
|
WSZYSTKIM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!
Idę na bal do lokalu czego i Wam życzę. Do zobaczenia w przyszłym roku :) |
Wszystkiego najlepszego i zawsze dobrze nagranej płyty życzy epol :sluze:
|
Najlepszego, spe***322;nienia wszelkich marze***324;, du***380;o $$$ no i za***istej imprezy :D
:piwo: :dancing: |
Zawsze chodzi o to NAJLEPSZE ! I tego Wam drodzy bywalcy ***346;mietnika ***380;ycze : najlepszego zdrowia, samopoczucia, najlepszej pracy, najlepszych samochod***243;w, najnajlepszych zarobk***243;w, najlepszych bur***380;ujskich alkoholi oraz NAJLEPSZYCH Ladies, mi***322;ych, dobrych i kochanych...
|
|
Cytat:
Mimo wszystko - zak***322;adam optymistycznie, ***380;e chodzi o to co najlepsze :) |
Wszystkiego co w zyciu NAJ.... ;)
|
Z okazji nadchodzącego Nowego Roku życzę Wam Wszystkiego Najlepszego, realizacji wszelkich zamierzeń na ten 2007 rok i dużo zdrowia (bo ono jest najważniejsze) oraz oby zabawa sylwestrowa każdemu udała się tak jak sobie tego zażyczył... no i niech te ostatnie godziny Starego Roku też upłyną w dobrej atmosferze :)
|
Ilość załączników: 1
|
Wszystkiego Dobrego
:sluze: |
Mi***322;ego ;)
|
100 lat w Nowym Roku :>
|
te***380; bym co***347; ***380;yczy***322; ale nie wiem co ;)
szcz***281;***347;liwego nowego roku :sluze: |
Wszystkim najlepszego 2007 :sylwek: :sylwek:
|
Wszystiego najlepszego w nowym roku 2007 i udanej zabawy sylwestrowej ;)
|
W Nowym Roku ***380;ycz***281; Wam 12 miesi***281;cy zdrowia, 53 tygodni szcz***281;***347;cia, 8760 godzin mi***322;o***347;ci, 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund wspania***322;ego seksu!
a dla FROG'a wymarzonego XBOX'a 360 :D |
DO SIEGO !!! :)
A mi mozcie zyczyc XBOX360 ;) |
:sylwek: Najlepszego!!! :sylwek:
|
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:sluze:
|
zdrowia, mi***322;o***347;ci, pracy, kasy i :piwo: :D
|
Spelnienie marze***324; , ZDROWIA , pomyslnosci :)
I oby nadchodzacy rok byl lepszy od poprzedniego pod kazdym wzgledem ;) :piwo: |
ZDROWIA I SAMYCH SUKCESOW w 2007
|
http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2031.swf
Szczęśliwego 2007 -ego :) |
Wszystkiego co najlepsze
oraz dużo, dużo szczęścia w nadchodzącym nowym roku 2007 dla wszystkich :taktak: |
Wszystkiego najlepszego :piwo:
|
Najlepszego! :piwo:
Mo***380;e ja te***380; sw***243;j temat za***322;o***380;***281;? :mruga: |
a ja ***380;ycz***281; wszystkim tego co chc***261; :)
|
Zycze wszystkim jakiegos servera dedykowanego z 1Gbitowym laczylem, z 1TB pojemnosci, 10 palarek w PCie, zdrowia (bo to najwazniejsze) ;-)
|
Życzenia Noworoczne!!!!
Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowie....
...Chciałbym Życzyć Wszystkim ...szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku!!! :ognie: :sylwek: :ognie: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:40. |