![]() |
Cytat:
|
29 marca - dzień metalowca. \m/
|
A 26 sierpnia przypada dzień papieru toaletowego .. to dopiero jest co świętować
|
Czekamy na jutro
Dzień Mężczyzn przypada na 10 marca (niedziela) Najbardziej prawdopodobnym powodem powstania Dnia Mężczyzn zdaje się zazdrość panów w stosunku do pań, które od lat z powodzeniem obchodzą swoje święto 8 marca. A co podobno wszyscy chcą równouprawnień :) Dzień Całowania w Czoło przypada na 10 marca (niedziela) Całus w czoło jest przejawem troski o drugą osobę, dlatego dziś warto obdarować tym czułym gestem osobę, na której nam szczególnie zależy. |
Powiedz to kobitom :>
|
dzień kobiet to święto komunistyczne
|
W tym roku tulipany, rzułte. Teraz są takie, co stoją tydzień, bez viagry :rotfl:
Przyjęte z akceptacją :spoko: |
Cytat:
Nie bój, dzień kobiet został właściwie zaaprowizowany florystycznie; dodatek glukozy również był :taktak: |
no ja nie wiem w co narcyza chcesz angażować skoro to nie taka funkcjonalność, choć żyjemy w takich czasach że kto tam wie.
Z innej beczki że kobiety bywają dzisiaj jak w wersji małżeńskiej... |
Ależ po jakiej sprawie? To tak tytułem gry wstępnej.
Mogę cię zapewnić, że narcyz dłużej postoi... lol2 |
Ilość załączników: 2
Cytat:
... bo widzisz, Ty dałeś narcyza i myślisz że po sprawie, a ja i zapewne chłopaki nadal pracujemy nad tym dniem kobiet Załącznik 185615 no a teraz przerwa... uff Załącznik 185616 |
Ilość załączników: 1
Widzę, że byłem sam. Cóż mogę powiedzieć, chyba tylko że wstyd mi za was.
Pozostaje mi przeprosić naszą płeć piękną, w szerokim rozumieniu, i zapewnić że nie wszyscy są tacy, jak ci tutaj... Naprawdę nie myślałem, że jest tak źle :sciana: A to narcyzy ode mnie, żeby nie było. |
Dzień Kobiet! Żebyście nie zapomnieli.
Sam zanabyłem narcyze. Już wręczone, przyjęte z zadowoleniem :spoko: |
Dopiero teraz? :wow:
|
zagrycha :taktak:
|
Siekiera motyka...
|
Ogórek?
|
Owsiak!
|
Kiełbasa! :w00t:
|
Sznurek!
|
A różnie kombinują. Może być w treści posta, albo w podpisie, albo w stronie domowej która okazuje się wcale nie domową tylko komercyjną.
Regulamin nie pozwala zamieszczać reklam w żadnej postaci. Tu była jako link w treści jedenastego posta - jak wiadomo linki można zamieszczać mając więcej niż 10 postów. |
Zapytam o to raz. Chodzi o reklame w opisie profilu pod komentarzami tak?
|
Cytat:
Dziś nastrój zajączkowy, więc ulgowo bez banana. |
Cytat:
|
ktoś się przymierza do reklam, oj będzie wycinanka modowa :spoko:
|
Cytat:
w sumie lepiej późno niż wcale :taktak: |
Szukałem wczoraj goździków, by tradycji stało się zadość - nie mieli.
Także tym razem ani goździków ani rajstop. :szczerb: |
Jarek ma piękne róże, a dziewczyny dzisiaj nosiły zwiędłe tulipany, no i na dodatek w okolicach Nowogrodzkiej, tej części Nowogrodzkiej. :D
|
Kto mu dał kwiaty? :wow: Jacię... :O
|
Zdrówka z okazji dnia kobiet !
|
W starożytności to jednak fajna moda była. ... mogła by się wrócić. Pod warunkiem że dla kobiet poniżej 40ki
|
|
kabaret Hrabi mówi na to wiecheć :D
|
Nie zapomniał. Kupił badyle.
|
|
Cytat:
czy za przysluge wypada dac 20 pln? no, jak sie chce w morde zarobic to moze a za to butelka plynu mistycznego... o to to co innego |
|
Za zdrowie pań, za zdrowie
szampana pijmy dziś do dna panowie :) |
:piwo:
|
:piwo: za nasze forumowe Panie :)
|
Kawa i flaszka. Bo i jak inaczej uzasadnic przetrwanie do dzisiejszych czasow oferty cenowej brzmiacej "za flaszke"? ;-)
|
fakt jest faktem - kawa to byla prawdzia waluta prl
|
Moja teściowa pracowała w papierniczym - też genialne chody wszędzie (papier toaletowy ma się rozumieć), chociaż chyba panie z mięsnego miały najlepsze chody - tak mi się zdaje przynajmniej. :)
|
Cytat:
moja mama pracowała w palarni kawy w krakówku, jakie mieliśmy chody w różnych sklepach, długo by opowiadać, kawa to była uniwersalna waluta :spoko: |
|
To były bardzo dobre kawy, pod warunkiem, że spleśniały surowiec nie trafił do palarni. :taktak:
Nigdy nie zapomnę tego zapachu w miejscowym samie, jak mielili. :) Dla dzieci: Kupowało się paczuszkę 100g i dawało pani na monopolu, żeby zmieliła w takim ogromnym młynku, później dostawało się torebkę z kawą, tą w której była ziarnista, zawiniętą na brzegu i spinaczem złapaną. :D http://th.interia.pl/51,b85d31bd0366...tra_select.jpg |
Oraz rajstopy i paczkę kawy marki WSS Społem :party:
|
|
Oczywiście wszystkim małym i dużym paniom wszystkiego naj , naj , naj :)
|
Jak co roku wszystkim naszym kobietom, dziewczynom, laskom itd
dajemy po buziaku i goździku, tudzież tulipanku :roza: |
|
|
z okazji Dnia Kobiet dostałem od Staśki dobre schłodzone :piwo:
odwdzięczyłem się dużą :* ja z kolei naszej forumowej Baśce i Agnieszce, oraz superJoannie duży bukiet podsyłam |
Nigdzie? :O
|
Serdecznie dziękuję - podziękowania nieco spóźnione, ale nie było mnie :)
|
:goździk:
|
Dziękuję wszystkim.
|
|
Odp: 8 marca - Dzień Kobiet :)
Wszystkiego najlepszego! :)
|
Zdrowie szybkich Pań i pięknych koni!!
|
|
8 marca - Dzień Kobiet :)
To ja moge :-P.
Moje drogie piekne Panie, w dniu Waszego swieta zycze spelnienia wszystkich marzen i cierpliwosci do nas. :-) |
Najlepsze życzenia kobietki z okazji Święta. :)
Który leci po flaszkę? |
Nie dorównuję zacnością Zetoxie, ale też podziekuję.
:piwo: |
Za zdrowie Pań
Za zdrowie... :piwo: |
:rajstopy:
|
|
:roza:
|
kwiatki, czekoladki... zycie :D
|
|
:goździk:
|
jeszcze raz wam dziękuję :*:*
|
Wszystkiego najlepszego!
|
|
dziękuję bardzo :sciana:
|
Czyzbym tylko ja pamietal? ;-)
Wszystkiego najlepszego dla nielicznych, ale jakze zacnych Kobiet na tym forum :-)! :ognie: :sluze: :piwo: |
uroczy wierszyk wysłuchała wczoraj koleżanka w robocie,
od kolegi serdecznego, z wiadomej okazji, cytuję, nie mam kwiatów ani róż weź se ch..a i se włóż |
Miło, że pamiętaliście! Dziękuję. :)
Dla wszystkich panów z Forum CDRinfo.pl :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:... |
:taktak: :kwiatek:
|
Ja równie***380; ***380;ycz***281; najlepszego :)
|
Dziękuję wszystkim Panom :)
:kolejka: dla wszystkich ! |
Mnie wszyscy stawiaja.
Zdrowie kobiet by kobietami pozostaly! |
Cytat:
|
:roza::roza::sluze::roza::roza:
|
:kwiatek:
|
|
niewiele ale kilka jest, dlatego trzeba o nie specjalnie dbać :taktak:, wszystkiego najlepszego drogie Panie !
pozdrawiam |
Ja tez skladam zyczenia , tylko czy tu sa jakies dziewoje ?
|
Z okazji dnia kobiet wszystkiego najlepszego, to najpiękniejszy dzień w roku, ponieważ dziś kobiety stawiają :piwo:
http://z1.demoty.pl/a7827d6281d30158...ec19d8949b6ef7 |
Po kwiatuszku dla naszych pięknych :roza:
|
Najlepszego paniom!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
|
|
Właśnie!
Najlepszego :kwiatek: |
"Za zdrowie pań, za zdrowie
szampana pijmy dziś do dna panowie" |
Wszystkiego najlepszego piękniejszej części tego forum!
:fala: :roza::roza::roza: |
Cytat:
|
***379;e niby ja? Raczej nie, mimo szacunku do wielu os***243;b tutaj, dla zbyt wielu by***322;bym po prostu niemile widziany. Z reszt***261; i tak nie mam wolnego w tym czasie. Dzi***281;ki za wzi***281;cie mnie pod uwag***281; ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:51. |