![]() |
Przyznam, ***380;e nigdy nie u***380;ywa***322;em opery ani ff na pececie (na Amidze opera by***322;a ok :), ale to stare dzieje :D), i naprawde to nie ***380;aden "hardcor" jazda na Maxthon'ie tylko wygoda i szybko***347;***263;, ale jak wy***380;ej napisa***322;em, nie u***380;ywa***322;em konkurencji wi***281;c to tylko moja subiektywna opinia. :D
|
Cytat:
|
Maxthon1 lub 2 beta jest ca***322;kiem ca***322;kiem :D (u***380;ywa "silnika" IE)
|
Cytat:
podziwiam Cie za podziwianie Grzesia 748 Masz reput***281;. Za poczucie humoru.. ;) |
Cytat:
podziwaim Cię Masz reputę. Za całokszałt.. |
Cytat:
|
E tam to sie odzwyczaj. Ja tez miałem lekki dyskomfort po przejściu z IE na Operę. Ale po kilku dniach jest vice versa :P A co tam masz takiego jeszcze w IE czego nie ma w operze???
|
Cytat:
bo dzięki Boże, że Bogu dzięki, bo jakby nie daj Boże, to niech Bóg nas broni... :mruga: Błąd może wynikać z kilku rzeczy: - źle skonfigurowana sieć, - blokowana strona na firewallu, - blokowana strona przez program typu Ad-Block, PeerGuardian, - syf w komputerze, - zbanowany IP, - ISP do dupy, - idp... |
pono***263; tylko krowa nie zmienia przyzwyczaje***324; :taktak:
|
Lub posluchaj glosow o nowej przegladarce, czy to ff czy opera. Ja tam wole ff ale ty bierz co chcesz. Jak pouzywasz jakis czas to sie przyzwyczaisz.
|
Cytat:
|
wyzeruj wiec ustawienia na difoltowe w opcjach masz:zakladka zabezpieczenia poziom domyslny/standardowy
oraz zakladka prywatnosc na poziom sredni |
Do wciskania swoich racji te***380; jak wida***263; mo***380;na si***281; przyzwyczai***263;, do tego stopnia, ***380;e si***281; nawet tego nie zauwa***380;a ||
A tak serio - ka***380;demu pasuje co innego, nie zaczynajcie zn***243;w dyskusji o przegl***261;darkach, prosz***281;... ;) |
Jak ktos sie nauczy zle plywac to pozniej mu to zostaje, a trudno jest odzwyczaic. Lepiej zaczac to robic pozniej niz wcale ;-)
Ze sie przyzwyczail to nie znaczy, ze to jest dobre ;p Plywanie to bedzie w tym sensie surfowanie xD |
oko sie przyzwyczailo, "a jak ktos sie przyzwyczai, to mu sie ciezko odzwyczaic"
|
..a jakie tam w IE sa udogodnienia, ze jest wygodniejsze?:)
|
mecze sie z tym juz od kilku lat i ciagle jest. ile razy bym nie zainstalowal systemu ta plansza zawsze powraca, sprawdzalem IE7 i tez jest, koszmar!
|
korzystalem z opery i jest dobrze, ten blad jest tylko w IE
chodzi mi o to, czy jest jakies rozwiazanie tego problemu? bo czesciej uzywam IE wole IE, jest wygodniejsze, jak dla mnie, na dluzsza mete |
Mysle, ze to wina dostawcy. Sprobuj pokorzystac troche z innej przegladarki (jak napisal jou) i zobaczysz czy to czasem IE cos nie kopie ;-)
|
dostawca: Intelink
|
Cytat:
|
Przej***347;***263; na firefoxa/oper***281;. :szczerb:
Strony maj***261; to do siebie, ***380;e czasem si***281; nie wy***347;wietlaj***261;, BTW. :D |
1. DNSy? mam automatycznie ale jak wpisze te od dostawcy to tez sie to dzieje,
2. emule? bez roznicy z wlaczanym, czy tez wylaczonym |
Czy jak wy***322;***261;czysz emule to jest ok?
|
Jakie masz polaczenie z internetem?
Jakie masz wpisane DNS'y (Domain Name Server)? |
w pliku hosts jest tylko wpis:
127.0.0.1 localhost i instrukcja tego pliku ktora jest komentarzem, a Pd71HiFiPan.exe to jest mikser od mojej karty dzwiekowej Audiotrak Prodigy 7.1 HiFi bez niego ani rusz. |
Pd71HiFiPan.Exe to jest chyba jakie***347; "***347;cierwo" tu jest na li***347;cie http://www.incodesolutions.com/virl9.php
|
Sprawd***378; czy w pliku hosts nie masz jakich***347; wpis***243;w.
|
błąd - Nie można wyświetlić strony
Ilość załączników: 1
mam problem od czasu do czasu nie wczytuj***261; si***281; strony, gdy swewrfuje po internecie czasami w intenet explorer wyskakuje komunikat
"Nie mo***380;na wy***347;wietil***263; strony...", zda***380;a si***281; to nagminnie, jest to ***347;wie***380;o wgrany system win xp sp2 professional oto log z hijacka: Załącznik 38291 Czy ktos wie jak rozwiazac ten problem? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:05. |