![]() |
Cytat:
|
nie obrażam się. po prostu wkurzyły mnie twoje pretensje nie wiadomo o co.
|
Cytat:
Logika i ogolne zasady powoduja po prostu fakt, ze program szuka napedu w "niskich"literach. W takim wypadku E: Fakt, ze po D: sa napedy wymienne, a dopiero po nich naped "staly" optyczny, moze powodowac bledny odczyt zawartosci. Tyle. I po mojemu ustawienie napedu optycznego na Y: jest wymuszone wiec stad pytanie. Panno obrazalska :) Ps: forum ma dzis straszne lagi! |
Jak juz koniecznie musisz wiedziec:
a - dyskietki c, d - dyski pozostałe to dyski wymienne a napęd mam y i co z tego? to chyba moja sprawa nie uważasz? |
OK!
Powiedz mi zatem, gdzie masz reszte alfabetu? D: E: F:???? Zajete sa przez dyski? napedy? niewiadomoco? cholerawieco? Gdzie sa te literki i dlaczego ich nie ma, a naped ma litere Y:?? Czy to z powodu przekonan politycznych, religijnych, obojniaczych naped ma Y?? Dlaczego - w jakim celu i przeciwko komu?? |
cda to tylko skroty.
|
no mój napęd ma literę Y poza tym jest tylko jeden więc program sam doskonale wie gdzie ma szukać, to chyba logiczne -.-
|
Yo :)
A jaka litere ma twoj naped? Y? - dziwne :) Y - Wyglada mi na virtuala. Jak nie podasz programowi w jakim napedzie jest plyta - no to jak chcesz cokolwiek zrobic? |
Ilo¶ć zał±czników: 2
sytuacja wygl±da tak:
ale w sumie to już dałam radę z tym kumpel mi to na cd zgrał bo sama nie dysponuję nagrywark±... |
Na plycie DVD, nie powinno byc muzyki w formacie *.cda!
Popatrzylem na swoje plyty i dzwiek jest zaszyty w pliku. Otworz plyte i wklej screena. Dodatkowo mozesz wkleic widok z jakiegos programu podanego przez poprzednikow. |
Je¶li dobrze pamiętam to te trzy programy (eac, cdex, easy cdda extractor) które podali moi przedmówcy, powinny sobie dać radę z cda -> mp3.
Zobacz jeszcze to >>KLIK<< |
Cytat:
|
próbowałam. on tez nie widzi audio.
|
CDex? Bezplatny.
|
nie bardzo... Eac w ogóle nie znalazł plików audio na płycie, a Easy CD-DA Extractor zgrał mi to jaki 1 piosenkę... a wiecie, chciałam każd± osobno... :help:
|
easy cdda extractor, czy jakos tak (chyba)
|
Eac
|
Muzyka w formacie cda
Nie wiem, czy taki temat już był, je¶li tak to przepraszam.
Mam takie pytanie: mam płyte dvd z muzyk± w formacie cda. Czy jest jaka¶ możliwo¶ć, żeby zgrać piosenki na dysk i od razu do formatu MP3? Próbowałam to zrobić Audiograbberem, ale się nie dało :(:( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:44. |