![]() |
Nowy komputer czy PS3/XBOX360???
Witam!!!
Niedługo rodzice mają zamiar zainwestować we mnie:) troche pieniazków. I chcą kupic nowy komputer (sam jednosta ok. 2500-3000zł). Lub mogę też zamiast tego wybrać xbox'a 360 lub ps3. I co powinienem wybrać. Wiadomo komputer to komputer. do xboxa nie jestem przekonany. wiec waham sie miedzi kompem a ps3. w sumie kompa mam (stary ale jary:)) również mam sonke ps2. No i po prostu nei wiem co wybrać. Jak myslicie. Poradźcie coś:) |
PS3 bez zastanowienia ;)
O ile b***281;dzie cie sta***263; na gry :D bo do tanich nie nale***380;***261; |
Ja bym kompa bra***322; ;) za 2500 - 3000pln dobrego laptopa si***281; kupi :spoko:
|
do gier to tylko x360 :)
jesli obecny pc wystarcza Ci do netu i drobnej pracy a duzo grasz to tak jak napisalem wyzej kupic Xa |
i dale nic nie wiesz ;p
|
Ale mu doradzili***347;cie, ka***380;dy co innego :P
a wracaj***261;c do tematu to ka***380;da z opcji jest lepsza pod wieloma wzgl***281;dami od innej na komputerze mo***380;na robi***263; mas***281; innych rzeczy nie wliczaj***261;c ci***261;g***322;ego klikania mysz***261;, nerwowego naciskania strza***322;ek na klawie i wpatrywania si***281; w monitor z nadziej***261; ***380;e kto***347; tam nas nie zabije :) ale skoro m***243;wisz, ***380;e masz ju***380; pc w stanie u***380;ywalno***347;ci to musisz sam zadecydowa***263; a je***347;li chodzi o jak***261;***347; z konsoli to polecam X360, s***322;ysza***322;em o nim du***380;o dobrego ;) |
na X360 nie pogra w granturismo ... ;)
|
Cytat:
konsoli nie kupuja sie dla jednej gry. przynajmniej takie jest moje zdanie. Wiele dobrych gier wychodzi na ps3 i Xa. X360 ma juz mozliwosc uruchamiania kopi gier a co za tym idzie granie wychodzi taniej ;) hehe i ogolnie uwazam ze X jest lepszy bo to mocniejsza maszyna :) Takie fajne male domowe centrum rozrywki :) |
Cytat:
|
Zalezy do czego i co potrzebujesz.
Jezeli na kompie nie odpalasz wogole gier to wystarczy Ci napewno do neta, pakietu biurowego, gg, poczty, muzyki, a grac bedziesz na konsoli. Jezeli potrzebujesz nowszego sprzetu bo starszy juz muli ... rozwaz kupno laptopa albo maszyny - niektorzy teraz wybieraja laptopa, bo mobilnosc to chyba pozytywny aspekt, szczegolnie ze dzisiejsze laptopy czasami oferuja podobna a nawet lepsza moc i osiagi od stacjonarnych. Choc jak rozwazasz tez gry to chyba bardziej stacjonarny bedzie tutaj na miejscu. Musisz przewidziec co bys wolal. Ja osobiscie nie jestem fanem XBOXow, PSow...wolalbym miec mocna maszyne do pracy i mocna maszyne na ktorej odpale gre. Kontunuujac, jezeli uzywasz tego kompa do pracy i internetu, a nie chcesz miec poteznego kompa...to musisz kupic sobie centrum rozrywki...czyli konsole. Takie jest moje zdanie. |
jesli chcesz wydac tylko 2500 - 3000zl na kompa to kup lepiej konsole
lepiej x360 elite + hd dvd niz ps3 |
powiem tak nie gram zbyt wiele. ale granie kreci mnei jakos bardziej na sonce. na kompie tylko w necie siedzie i ogladam filmy i bawie sie programami. wiec mysle chyba ze ps3 a z grami nie bedzie problemu. brat siedzi w anglii a tam chyba grosze na ich hajc kosztują
no dobra juz jestem pewnien ze wole konsole ale problem w tym teraz jaką bo widze rózne komentarze jedni wolą ps3 inni xboxa wiec teraz pytanie brzmi ps3 czy xbox 360 |
Je***347;li masz spory bud***380;et na gry to wybieraj ps3 - lepsza grafika i mocniejszy sprz***281;t ;)
|
Cytat:
bierz x360 - tak jak radzi***322; adbok i demek:) |
Na PC się nie da grać, nie bierz go ;p
X360 jest już na rynku od pewnego czasu, a więc i biblioteka gier zaczyna przybierać (PS3 dopiero zaczyna). Jeśli interesują Ciebie wyłącznie gry i masz sentyment do PSX i PS2 to cóż... PS3 (choć ja bym akurat sobie trochę odmienił klimat i kupił X360). Jeśli interesują Ciebie kopie gier to na PS3 nie wiadomo jak będzie. Na razie zdumpowali NAND Flasha (na Wii zresztą też). Podobno PDX ma już exploita dla fw1.60, ale hmm... Na X360 można sflashować jedynie dwa napędy Samsunga i Hitachi-LG. Pod tym względem nie brałbym wersji Elite bo ta ma na 100% Beńka, który nie wiadomo kiedy "pęknie". Jeśli interesuje Ciebie scena to bierz PS3 (OtherOS -> Liny wszelakie, nawet Ubuntu). Na X360 tylko pierwsze kernele są exploitowane, ale bez wiedzy i zgrabnych dłoni nie zrobisz z tego użytku. Jesli masz szmalec to możesz płacić haracz MS za XNA Launcher. Jeśli interesują Ciebie multimedia to bierz Xboxa (choć o HD musisz zapomnieć) lub PS3. X360 jest nędzny pod tym względem. Jeśli szukasz nowych doznań, rzadko grasz, nie masz zbyt wiele szmalu to bierz Wii, które jest już całkowicie złamane i wyjdzie na nie na pewno z 10/15 naprawdę świetnych tytułów. Pozostała kasę zainwestuj w PC. PS: Dlaczego ten temat jest w offtopie, a nie u mnie? :'( |
mam taka sama opinie co Demek@, Adbok@ i Berion@ ... na pecku grac sie juz nie da
Xbox 360 Elite +120HDD |
ja wcale nie powiedzialem, ze na pc grac sie nie da :D
za te pieniadze co kolega chce wylozyc faktycznie bedzie lipa... |
to co: xbox 360 jednak. no i (nie wiem czy tak ***322;adnie pisa***263;) ale na xboxa juz s***261; kopie zapasowe gier a na ps3 chyba jeszcze nie ma
|
juz ci to ktos napisal - sa na x360
|
no ale dogadałem się z mamusią kochaną gdyż konsola kosztuje ok1600zł a komp 3000 to dodatkowo do konsoli kupi mi nowy monitor 19". w koncu bede mógł tą 15" do smiecia wyrzucić na kompie i tak tylko gram w commandosów - najlepsza gra jaka wyszła na pc
zaraz pewnie bedziecie sie smiac z tych commandosów:) no ale ja ich uwielbiam kompa mam juz 12 lat i po prostu przez te lata ta gra minie najbardziej wciagneła jak ktos teraz kupil kompa i pierwsza gra był stalker albo jakiejs inne cudo np. c&c3:tyberium wars to juz nie pozna tej rozkoszy commandosów. a i jeszcze mam jedno pytanie.... ale to juz chyab załoze odzielny temat bo chodzi on o commandopsó |
Caomandos ma klimat, sam w to gram ;)
Co do PS3 jets na pewno lepsza od Xbox360 to ze wzgl***281;du, ***380;e ***322;adniej wygl***261;da, platform***243;wki na PS3 s***261; super, i co najwa***380;niejsze granturismo. Przy tej grze nie mo***380;na przej***347;***263; oboj***281;tnie :) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Do puki nie wyjdzie MGS4 i FF13! i nie wiem GOW3? killzone2? nie wiem co jeszcze,to ta konsola pozostaje jak dla mnie martwa. A co do porównania to grałemw VF5 na ps3 i mam demko DOA4 na x360 i dla mnie bez ronicy jakiejs graficznej bo obie to kupy, gdyz mimo grafiki jestem maniakiem tekkena to raz :D Dwa biorąc pod uwage sytuacje, wujek Bill przedsięwziął wcześniej środki i podkupil te firmy np. Konami czy Capcom, że teraz jedzą mu z ręki poza sony na wyłączność czego dowodem jest choćby DevilMayCry4,RE5 czy jeszcze Ace Combat 6 od Namco, ktore nawet na ps3 go nie ujeli ??? Także moja rada: www.ign.com wchodzisz kiedy masz wolne porównujesz to, co już istnieje pod wzgledem tytułów - chodzi o release'y obecne i te w nabliższym czasie, które się opłaca nabywac twoim zdaniem... Także ja sądze, że obecny lider to X360 i w najbliższym czasie to się nie zmieni.... Co do PC no cuż....gry strategiczne+mmorpg i chyba tyle reszta do zdobycia na konsoli...:spoko: |
chyba przekonaliscie mnie do xbox'a 360 . a co do monitora to zastanawia***322;em sie nad panoramiczny ze wzgledu na filmy
Cytat:
|
Cytat:
Polecam LCD samsungi w zależności od tego ile miejsca masz na biurku/stoliku i jak chcesz szanowac oczy na jaką odległość np. minimum 1m to polecam 26'cali. Oczywiście pisze to tylko dla tego żeby używać LCD telewizora jako monitora co daje wyrafinowany efekt z przesiadki ze starych grubasków na chuderlaki jeszcze tylu calowe :D I prawdą też jest, że kupując już LCD telewizor nie monitor masz HDMI! co w efekcie daje ci możliwość zabawy na PS3 kiedyś... jak potanieje ;) Poza tym poza samsungami brałbym jeszcze opcje na panasonic Viera z dwoma aż HDMI na pokładzie, co bardzo cieszy oko pod względem tylu portów. Co do praktyki dużo osób mając X360 ma właśnie samsunga,więc to moze tez dac ci cos do myslenia tobie. Jeśli na serio nie masz kasy to bierz monitor Acera 19' calowy tą poprawioną wersje i też bedziesz szczęśliwy. ps. zgadnij co mam:rotfl: |
Cytat:
Twój wybór czy chcesz się uczyć czy grać :D Ja nigdy nie kupie konsoli do gier, grałem na PS2 i jakoś mnie nawet nie wciągnąło. Do multimediów też PC jest lepszy. |
co do garn turismo 4 - to nigdy nie grałem w scigałki i nei zamierzam
nom kiedys grałem 9 lat temu w lotusa chyba hehe:) Cytat:
dobra już neidługo (za kilka dni bede miał xboxa) a co do monitora to jeszcze sie nei zastanowiłęm co wybrac |
konsola to strata czasu :)
nawet multimedialnie toto nie dorasta PC... komp potrafi to samo i dodatkowo jest mo***380;liwy upgrade a w xboxie co (gry pomijam bo mnie nie interesuja) ? tylko na sofcie mozna polegac a jak go nie ma to du** :D wsadzam kij w mrowicho? Takie mam podej***347;cie do tego od czas***243;w PS1 :> |
Wolisz peceta? Prosze bardzo.
Ale dla mnie do grania najlepsza jest konsola, a jaka, to ju***380; zale***380;y co kto lubi. ***346;mia***263; mi sie chce z ludzi co to graj***261; na kompach i co miesi***261;c dokupuj***261; 'ramy' ***380;eby zagra***263; w jak***261;***347; now***261; gre :D O nowej karcie graficznej ju***380; nie wspomne hyhy @Gaceq s***322;uszny wyb***243;r! X ma na dzie***324; dzisiejszy mn***243;stwo gier. Ps3 op***322;aci sie kupi***263; nie pr***281;dzej ni***380; za rok, a nawet dwa lata jak stanieje sama konsola i b***281;dzie wi***281;kszy wyb***243;r gier :) Mi***322;ego grania na 360-ce :D |
Ja to chyba kiedy***347; napisze co***347; na ten temat "PC rula, konsole rox i "wice wersja"" ;)
Wyjd***378;cie na dw***243;r, tam jest wi***281;cej polygon***243;w. A jako, ***380;e nadchodzi wiosna to mo***380;na podziwia***263; pi***281;kny parralax oclusion mapping ;) |
Cytat:
|
chcia***322;em porade. a jak zwykle ka***380;de forum musi sie skonczyc k***322;***243;tni***261;:):)
|
hehhe temat PC <---> Konsola <---> PS3 <----> Xbox360 zawsze jest dra***380;liwy :D i pewnie zawsze b***281;dzie :D Dlatego ja sie nigdy nie wypowiadam :D
GaceQ tak naprawd***281; nie jest dobrze pyta***263; sie o takie rzeczy bo z regu***322;y nie dostaniesz prostej odpowiedzi tylko b***281;dziesz mia***322; jeszcze wi***281;kszy m***281;tlik w g***322;owie. Najlepiej samemu przemy***347;le***263; spraw***281; i samemu dokona***263; wyboru. Niestety wiem ***380;e czasem jest to trudne... :D Pozdrawiam Serdecznie |
Cytat:
|
Cytat:
Nie zamierzam się też wykłócać kto ma racje, ale prawda jest taka, że np. na 2 letnim kompie nie zagrasz w nowe gry na najwyższych ustawieniach. W konsoli nie ma znaczenia ile ma lat, każda gra pójdzie :) To tyle i co by nie zaczynać kolejnej kłotni powiem, ze kompy też lubie :D |
miec wlasne zdanie a pisac brednie to dwie jakze z gola odmienne rzeczy...
|
Kup Kompa i Xbox-a :).jest to mozliwe .ja ostatnio kupiłem kompa za 1700 zł legalnie z fakturą gwarancją i inne tylko bez monitora a oto paramatry: AMD 3800 2 rdzenie, 1024 ram karta, Gforce 6600 i wymiata :] i mozna jeszcze kupic do tego xbox-a i miec 2 rzeczy:):):)
|
Najlepsze polaczenie to xbox360+PSP+GC+PS2 i PC
Tak mam i nie narzekam :) |
Cytat:
Co do dylematu - tylko PS3. Gran Turismo, MGS 4, Tekken 6, Flow i Resistance. No i oczywiscie odtwarzacz filmow na BRD. Co do cen gier i ewentualnego przerabiania PS3 - konsola to towar ekskluzywny, slowem : gadzet. Jak samochod. Jesli stac Cie na samochod, musisz byc swiadomy, ze bedziesz kupowal do niego paliwo. Nie stac Cie na gry - nie kupujesz konsoli. Smutne, ale prawdziwe ;-)... |
Cytat:
Mialem ja przerabiac ale od czasu kiedy posypaly sie bany na XBLu zastanawiam sie czy to ma sens ;/ nie kupowalem konsoli aby dostac bana, no ale z drugiej strony mysle ze gra w singla mi wystarczy ... no i tak sie zastnawiam przeraniac/nie przerabiac??? :ysz: chyba dla odstresowania kupie sobie CoD3 ;p |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Samsung CRT HDReady WS-32Z409P i Philips 32PW9551/12 CRT (podobno lepszy Philips) calos i dyskusia o tych i innych telewizorach na forum http://hdtvpolska.com/index.php?showtopic=2253 - TRZEBA BYC ZAREJESTROWANYM ABY OTWORZYC ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Fashować -> jeszcze się nie spotkałem z konsolą w której się coś przerabia aby grać na kopiach ;P |
Cytat:
Cytat:
|
Nie banuje sie konsoli z tego co wiem, tylko konto na XBL. Poza tym, jesli chciales grac w necie na X360 trzeba sie bylo liczyc z tym ze w gre wchodza tylko oryginaly - to jest NEXT-GEN, tu nie ma polsrodkow... Ilekroc wymysla "niezaowdny sposob nie do wykrycia, tylekroc X sie odgryzie i zbanuje kolejna serie kont... Chcesz stracic wszystki HiScores/Achievements/Points? Mnie by bylo zal - po to gram online, zeby moc pochwalic sie wynikiem calemu swiatu, jesli ejstem najlepszy. Wynik przepada z chwila zbanowania konta. Co do samego XBOX Live - fakt, jest za***sity, dobrze zorganizowany ale nie jest IDEALNY. A troche kosztuje, i po mojemu nie jest warty pieniedzy, ktorych sie za niego zada - zaplacilbym tyle, gdyby ten system byl idealny, ale ma wady... Przejrzyj dowolne forum o XBOXie...
Dodam tylko, ze granie online w PS3 jest rzecz jasna darmowe i dziala wysmienicie :-). |
Cytat:
No chyba, że zrobisz sobie dual bios to możesz wtedy spać zupełnie spokojnie, ale co oczywiste na kopii na XBL już nie zagrasz. Kończysz zabawę w sieci, przełączasz na "swój" bios. Problem w tym, że jest to dość męczące i trudne w wykonaniu, tym bardziej teraz kiedy kości są zalewane glutami. Cytat:
Cytat:
|
Je***380;eli chodzi o grey bra***322;bym x360...
Ps.co***347; slysza***322;em,***380;e X360 ma sw***243;j w***322;asny system,czy to prawda? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak połączyli się z XBL na banku, na którym był Xtreme, a nie oryginalny fw no to jasna sprawa. Tak na moją logikę oczywiście - jak inaczej MS mógłby to sprawdzić, skoro "aktywny" byłby oryginalny firmware. ???
|
juz jest najnowsze Fw do ixa :) iXtreme Firmware v1 0 for Samsung Official
osobiscie czekam na Fw do hitachi (bo taki naped mam) |
Podaj mi na PW nazwe napedu Hitachi - posiadam Xtreme 1.1 do wszystkich Hitachow (36, 46D, 47D, 59). Wrzuce gdzies ;-)...
|
Cytat:
|
|
Jest...
http://rapidshare.com/files/34263219/X360.zip.html W sumie nie lamie tym regulaminu, to tylko firmware do napedu... |
Cytat:
EDIT: czy ktos na naszym forum bawil sie w odpalanie linuxa na x360 ? konkretnie chodzi mi o debiana lub ubuntu |
ja sie nie bawilem bo nie mam takiego dasha juz ;p
|
Co do Linuxa - mam jakies ISO na dysku, ale nie sprawdzalem bo nie mam "konsoli dla niewiernych" :-P. Z tego co wyczytalem ten Linux (~50 MB) sluzy tylko do zmiany FW napedu...
|
Cytat:
EDIT: wiecej info o tym Gentoo na http://www.free60.org/ How does it work ? ================== Burn gentoo-livecd-xenon-beta-v2.iso. Upload the cdreader binary via serial, or use the new king kong patcher with built-in readcd code, this will open the dvd tray. Put the gentoo-livecd-xenon-beta CD in the drive. cdreader will automatically start the xell bootloader located at lba 0x20 on this cd and boot the Linux Kernel. jutro to zastosuje :) EDIT: wlasnie zakupilem dwie gry ;) CALL OF DUTY 3 i BATTLEFIELD 2 MODERN COMBAT :) EDIT2: zastanawiam sie jeszcze nad http://www.allegro.pl/item201162807_...rania_kon.html - jestem zaszokowany mozna tym flashowac bez otwierania konsoli !! (a co za tym idzie nie musimy zrywac plab gwarancyjnych!!)filmiki pokazuja mozliwosci tego urzadzenia chyba kupie :D ale napierw poczytam co i jak ;) EDIT3: a jednak trzeba rozebrac konsole :( |
Z ciekawosci, napisz prosze czy w Battlefield 2 korzystaja jeszcze z eMek czy juz ze SCARow ;-)...
|
Cytat:
|
|
Przedmiotem aukcji jest Xeno Top Gear Pro, sprzet umozliwia kopiowanie plikow pomiedzy konsolka a PC, oraz flashowanie napedu bez ponownego otwierania konsoli
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale mysle o przerobieniu konsoli z napedem hitachi-lg jesli bede to robil to zrobie tutoriala :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
gierki sa super!! gralem 2 misje CoD3 i BF2 :) pysznie ... ;) warto bylo kupic:spoko: multi jeszcze nie odpalalem :) ale pobawie sie nim na dniach :) teraz tylko musze opanowac granie i bedzie luz :) Fajne jest to ze mozna zdobywac punkty za gre :) np cos sie wykona i +10pkt XboX LivE Marketplace :) a te punkty mozemy wymieniac na gry np jakies klasyki w stylu wormsy czy cos :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Microsoft Points wymienisz na gry arcade, motywy, dodatkowe mapy itp. ale za ms points się już płaci :( ok. 100 PLN za 1600 pkt. |
Cytat:
|
http://www.box.net/shared/5yo7nxeo0j - dla desperatow o zdolnosciach manualnych. Sam to sobie w wolnej chwili zrobie :) efekty sa super !!http://i178.photobucket.com/albums/w...openedcopy.jpghttp://i178.photobucket.com/albums/w...amingtoday.jpghttp://i178.photobucket.com/albums/w...hotos/base.jpghttp://i178.photobucket.com/albums/w...tos/family.jpg
|
3 konsole to najrozsadniejsze wyjscie... XBOX360 zaczyna kusic zapowiedziami Shenmue III... Niestety to nadal za slaby argument zeby go kupic :-(...
|
Ale z tym padem wi***281;kszym od konsoli kto***347; przesadzi***322; :D
|
Cytat:
|
Eee tam zdolnosci manualne... PS3 sklada sie z kilkunastu czesci i to w wiekszosci z graniastoslupow - jak sprawie sobie wreszcie kolorowy tusz do drukarki (poszlo na magazynek do M4 :-P) to chyba sie wezme. TRUDNYM modelem moge nazwac Metal Gear Rexa (temat o modelarstwie) ktory skladal sie z ponad stu elementow, w wiekszosci zaokraglanych...
|
Znalazłem promocyjne zestawy XBOXA 360 z wysyłką gratis
http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C3097921 http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C3097920 |
|
Tak sie wlasnie zastanawiam czy uzytkowiny ixa z forum maja jakies oryginalne gry ktorymi chcieli by sie wymienic ? ;>
|
ixa1 czy x360? bo na tego pierwszego lepiej kupic z allegro za smieszne pieniadze gierke niz porzyczac,na tego drugiego juz inna bajka :D
|
Cytat:
|
niepolecam xbox bo podobno po jakims czasie sie czesto psuje dlatego microsoft przedluzyl wszystkim posiadaczom gwarancje....do pc bedzie trzeba dokupywac za jakis czas czesci a na ps3 ....... nic nietrzeba dokupywac oprocz gier
|
PS3 bez zastanowienia ta maszyna po prostu powala na nogi, a gry niedługo bedzie coraz wiecej tytułów, trzeba pamietac ze xbox jest rok wczesniej na rynku. Za rok nikt nie bedzie chciał xboxa,po drugie podobno xboxy sa wadliwe przynajmniej te pierwsze wersje czesto sie psuja.
|
reklama| :)
|
@lucaslucas podobno miales doczynienia z jakas konsola ....
@worlon podobno ps3 powala ;p chyba Ciebie (cena) EDIT: ja dodam od siebie Co wy za *******y piszecie ze x0 " PODOBNO po jakims czasie sie czesto psuje" - PODOBNO ? gdzie to wyczytales w komputer swiat ? Czlowieku nie mieles doczynienia ze sprzetem a bierzesz sie za pisanie opini o nim ? |
9 miesi***281;cy i 3ROD, ponadto w headset-cie ju***380; luty zaczynaj***261; si***281; kruszy***263;. To nie jest taki znowu mit.
A co do PS3: na chwile obecn***261; nie oferuje ona praktycznie nic w kwestii gier. Heavenly Sword, 10h gry i co dalej? Trzeba jeszcze poczeka***263; z rok, p***243;***322;tora, a do tej pory cena powinna nieco spa***347;***263;. 2100/2300z***322; to wci***261;***380; maj***261;tek. |
Def Jam Icon, Tekken Dark Resurrection, Gran Turismo HD, Flow, Virtua Fighter 5... Niedlugo Metal Gear Solid, ktory - jak widac po trailerach - zmiazdzy wszystko co istnieje. Cos jeszcze ;-)?
|
Jeszcze Uncharted, Lair, nowy Ratchet and Clank i od biedy Little Big Planet. A w GT5 nie wierzę ;P
|
Nie mowie o GT 5 tylko o GT HD - dostepny w PS3 Store ;-). I nie zpaominaj o Motorstorm i Resistance - szlagiery ^_^!
|
i co zmieni to hd? sztucznie naciagane sterowanie....w tylek ta gre sobie mozna wsadzic
|
GT HD to nic specjalnego... Motorstorm? Nawet nawet. Resistance FoM? Nie grałem, podobno świetny.
No i gdzie te killery? Tylko Heavenly Sword nim jest na razie. Taka jest prawda M@X. |
Ja przy GT HD bawilem sie pysznie ;-). HD mam gdzies bo i tak nie stac mnie na TV do niego - sama rozgrywka wymagajaca, tak jak w GT 4. Zaluj ze nie ruszales Resistance - warto. No i gry artystyczne ("Flow") ktorych X360 nigdy nie zobaczy - odbiorca amerykanski jest na nie zbyt prymitywny... To nie moja klasyfikacja (zeby ktos sie nie poczul urazony) tylko MS... No bo niech mi ktos pokaze cos artystycznego na X360...
|
ty sie zawsze bedziesz bawil pysznie na tym co bedzie ps exclusive....:P
|
CO ja zrobie ze DLA MNIE te gry sa po prostu ciekawsze i lepsze? X360 nie oferuje mi nic ciekawego ;-)... No i ma 3 okregi smierci ^_^...
|
Cytat:
Najwazniejsze w tej chwili sa beta testy takich tytulow jak halo3 (nie lubie) i CoD4 (w tej sie zakochalem i kupie ja bo jest warta $$) ringi sa ale jesli jest gwarancja to czym sie przejmowac ? - no chyba ze przerabiasz (a to forum o przegrywaniu plyt i chyba wszyscy maja przerobinego (czytaj zbanowanego) x0?) czyli nie maja gwarancji i sie jakimis ringami przejmuja :D || - tak to odbieram bo jak mozna tlumaczyc ciagle pisanie o 3czerwonych swiatelkach ?? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:38. |