![]() |
Robi nam sie tutaj drugie "forum bravo"
patrzac na to co sie tutaj ostatnio dzieje, a w zasadzie od kilku miesiecy wnioski nasuwaja sie same
poziomem zblizamy sie do forum bravo proponuje zakonczyc te zenujace tematy smietnikowe zakladane glownie przez rycha. rozumie luzne rozmowy ale bez przesady. dojdzie do tego za jakis czas, ze nowe tematu w ciagu dnia zakladane przez rycha beda wygladac tak - wstalem, ktos jest on-line? - poszedlem do ubikacji zrobic k...e, ktos juz dzis sr..l? - pije piwo, kto sie napije ze mna? i tak do usra..ej smierci mozna wypisywac ktos sie z tym zgadza? PS przeciwnicy niech zaloza wlasny temat |
Zgadzam si***281;, niekt***243;re tematy s***261; przesadzone..
Ale Moderatorzy niejako pozwalaj***261; na to przenosz***261;c takie tematy do ***346;mietnika zamiast od razu zak***322;ada***263; k***322;***243;dk***281; :taktak: |
_Dokladnie_ o tym samym rozmawialem przed kilkoma minutami z andy'im, ktory rowniez ma podobne zdanie w tej sprawie.
Tematy, ktore ostatnio sie na forum pojawiaja sa zdecydowanie nie nadajace sie na poziom jaki reprezentuje (a wlasciwie reprezentowal) caly serwis CDRinfo. Jak dla mnie - i zapewne naraze sie tu wielu userom - caly dzial "Smietnik" jest do likwidacji, a durne i kompletnie offtopicowe tematy i posty nalezy od razu zamykac/usuwac. Jak sie nudzicie to nie wiem.. pograjcie w makao na kurniku ;-P. -edyta Inna sprawa, ze sam swiety nie jestem i czesto zdarza mi sie pisac glupie posty..., ale... to przez Was! ;-) |
E tam. Te tematy s***261; przeznaczone dla ***347;mietnika. A tam nie da si***281; ich zak***322;ada***263;.
Smartek, nie m***261;drz si***281; prosz***281;. Ja tu prze***380;ywam a ty si***281; popisujesz... |
dodac mozliwosc zakladania tematow w smietniku i juz :D
A tam juz bedzie zagladal kto chce :> |
usun***261;***263; Smartka za nawo***322;ywanie do rewolucji! :P
|
demek - do 'u***380;alania si***281;' powsta***322; oddzielny temat...
:haha: :rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
;-> Cytat:
Wierz mi Jabba, nie musze i nie mam zamiaru sie nikomu podlizywac :-) |
Cytat:
Dla niezarejestrowanych i tak nie jest widoczny, więc reputacja forum nie ucierpi. Porównywanie śmietnika z poziomem Bravo jest obraźliwe. |
Cytat:
Albo co niekt***243;rzy zastanowi***261; si***281; nad tym co pisz***261; albo w nied***322;ugim czasie forum zr***243;wna si***281; poziomem z bravo.pl... |
Cytat:
|
Cytat:
Sobie ? Przecież sama aktywnie w śmietniku piszę. |
nie no bez przesady forum bravo nic i nikt nie przebije :szczerb:
|
Malo stalych bywalcow smietnika jest?
Wymienilbym kilku budzac sie o 3 w nocy :-P. Samo aktywne udzielanie sie w nim juz o czyms swiadczy. Ale po co ja sie z Wami kloce jak i tak racji nie mam, a do tego jestem mlody i nikt na moje posty uwagi nie zwraca? ;< (dn i bravo w jednym) |
Po prostu niekt***243;rym si***281; w g***322;owach przewraca.... Kurde, czy naprawd***281; musi si***281; wszystko psu***263;. ***346;mietnik jest Cool i tak ma by***263;. Nie zagl***261;dajcie tam jak nie chcecie.
A na zlocie to kto by***322; ? ***346;mietnik i Bartez. |
Zapomnialem, ze teraz jestescie zlotomaniacy i sie trzymacie razem.
I oczywiscie najlatwiej trzymac sie w smietniku.. ;-) Jak patrze na takie posty, tematy to mam wrazenie, ze niektorzy maja za duzo czasu, po prostu. |
Cytat:
-wiec nie czytam -w wiekszosci nie biore udzialu -no chyba, ze jakis wyjatkowo trfny temat :) Ogolnie: =popieram Demek`a, Smartka i innych krytykantow -zapanowala przesada i przegiecie - i to spore. |
Odnios***281; sie osobiscie.
Gdzie byli***347;cie kiedy wo***322;a***322;em o nie zakladanie ***347;mietnika? Gdzie byli***347;cie kiedy yahol i potem ja o***347;mieszali***347;my reputacje? Pytam Was? Troch***281; trwa***322;o. ***346;mietnik zdominuje forum. Tak pisa***322;em Majonezowi. Macie co chcieli***347;cie.. |
Cytat:
Macie juz tyle tematow w smietniku, po co zakladac codziennie nowe? :hmm: |
Wyjscie jest proste , umozliwic zakladanie tematow w smietniku a wszystkie zakladane tematy w OT odrazu kasowac/zamykac i juz :D
|
Cytat:
Cytat:
|
ja tam poprostu nie czytam tego co mnie nie interesuje :szczerb:
ot i problem z glowy... forum to nie gazeta w ubikacji, że od deski do deski wyczytana jest :szczerb: |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie mamy co chcemy, gdybys nie staral udowodnic swojej racji byloby ok, ale robisz to na sile zeby co? wlasnie swoja racje pokazac? czy moze cos innego ? |
niekt***243;re tematy typu "bravo" zak***322;adaj***261; sami modowie
EOT z mojej strony |
Cytat:
Dokładnie! |
robi si***281; nam z tego tematu niez***322;e bravo :D
|
Jestem za krytykami ;-)
Moim zdaniem dzial ***346;mietnik powinien byc read-only i wszystkie brzydkie i niepoprawne posty sa tam przenoszone przez osoby upowaznione. Tak jest na wielu forach i dziala to dobrze. Co do tematow to zdecydowanie mnie denerwuja - jak widze na off-topie '~' to juz mnie trafia. Za kazdym razem coraz bardziej walniety temat... Za pare dni bedzie 'Mam orazgm, kto podtrzyma?' ... Cytat:
|
Cytat:
|
Dla Ciebie Demek ***380;enuj***261;ce a dla mnie smutne. Nikt nie ka***380;e Ci czyta***263; moich ***347;mietnikowych wynurze***324;. Nagle si***281; znale***378;li obro***324;cy jako***347;ci Offa. A ja powiem tak. Jak zniknie ***347;mietnik, zniknie i Off. B***281;dzie nudny po prostu. Bo ludzie nie zawsze chc***261; lub umiej***261; udzieli***263; porad. Za to lubi***261; pogada***263;. Nawet o dupie Maryni czy princessy jak wolisz. Mo***380;e czuj***261; si***281; rozweseleni po takiej gadce, mo***380;e mniej samotni, mimo t***322;umu w jakim przebywaj***261;.
Dajmy szans***281; zak***322;adania temat***243;w w ***347;mietniku. Off niech sobie ***380;yje, obumiera, rozwija si***281; czy co tam ma by***263;. I Pax Pax mi***281;dzy CDRinfowiczami. Aha - co do wieku ? Co to czasy Gom***243;***322;ki ? Kapelusz i p***322;aszcz i laseczka ? Kurde, ka***380;dy z nas jest m***322;ody i mo***380;e zachowywa***263; si***281; jak chce. |
Jabba the Hutt
Od gadki to masz IRCa, a nie forum. Zaloz sobie swoje i rozmawiaj... |
Z ciekawości po raz pierwszy zajrzałem na forum bravo. Śmietnikowi jeszcze BARDZO daleko do poziomu tamtego forum.
Te dziewczyny wstydu nie mają....Że o mózgach nie wspomnę. :ysz: :sciana: :\ Ale może już jestem niedzisiejszy ('82) .. |
Za***322;***243;***380; sobie swoje i rozmawiaj. Mo***380;e zr***243;b tak jak sam sobie radzisz... Ch***281;tnie si***281; wpisz***281;. A w og***243;le macie jakie***347; wydumane problemy . Nie wiem do czego ta krucjata zmierza. Nagle komu***347; co***347; przeszkadza, a tyle czasu by***322; spok***243;j.
|
Zgadza sie. Ostatnio poziom na forum znacznie podupadl.
|
wicie co ? jakby nie ten znienawidzony przez was ***347;mietnik, nie pozna***322; bym na prawde super ludzi kt***243;rzy byli na zlocie, jako***347; z krytykant***243;w nie by***322;o nikogo. widz***281;, ***380;e wi***281;kszo***347;ci by si***281; tutaj przyda***322;o troch***281; wi***281;cej dystansu do samego siebie.
amen. a poziom na forum nie spada z powodu ***347;mietnika, nikt z os***243;b siedz***261;cych w ***347;mietniku nie robi syfu w innych dzia***322;ach. |
Cytat:
Zeby nie bylo nie mam nic przeciwko smietnikowi ale trzeba przystopowac i nie zakladac non stop glupich tematow. |
Cytat:
moze cie oswiece nie chodzi o sens istnienia smietnika ale o sens zakladanych w nim tematow o niczym, moze zaczniemy zaczniemy zakladac tematy jaka kto kupe zrobil dzisiaj? chory pomysl? patrzac na to co sie tam dzieje jest calkiem normalny @murt :piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo::piwo: |
Cytat:
|
Do ***347;mietnika nic nie mam bo to ***347;mietnik.Co do durnych post***243;w rodzaju ''jakie kabelki kupi***263; do mojego laptopa czarne czy ***380;***243;***322;te.Prosz***281; o rad***281;.''To bym zamyka***322; natychmiast.(gdybym mia***322; fffladze...ale nie mam).Albo temat o ciekawych stronach o w***281;***380;ach...A***380; si***281; ci***347;nie na usta - we***378; K.U.R.W.A wpisz w google ''w***281;***380;e'' i szukaj.
Je***347;li temat zak***322;adany jest wy***322;***261;cznie dla jaj (byle nie za cz***281;sto) to niech sobie tam kwitnie w ***347;mietniku, kto nie chce niech tam nie zagl***261;da.To moje skromne zdanie.:) Edit: Dzisiaj jeszcze nie robi***322;em kupy.|| |
Cytat:
mo***380;esz nie odpisywa***263;, nie mam zamiaru wi***281;cej o tym dyskutowa***263;. |
|
Cytat:
Tylko jak tu teraz karać, kiedy ifractionsy i bany nabrały pozytywnego znaczenia na forum? || |
Niektorzy to maja problemy.
W lozku nie poszlo czy jak ? |
Cytat:
szkoda, nie bede cie oswiecal dalej, sesnsu w tym brak (teraz jest obrazliwie, ale wez to potraktuj jako nieszkodliwy sarkazm) iwcia? a kto to, nie przypominam sobie abym z kims takim zdanie wymienial agusia? gdzie jestem agresywny? nie przypominam sobie |
moim prywatnym zdaniem:
- jezeli cos jest juz w smietniku, to znaczy ze tam sie nadaje i mozna pie...yc o d... maryni, bo to wlasnie dzial do tego - gorzej, ze nawet moderatorzy zakladaja tematy ponizej jakiegokolwiek poziomu co gorsza bronia ich przed przeniesieniem do smieci :fiu: a smietnik mial wlasnie byc takim buforem bezpieczenstwa... |
Z drugiej jednak strony forum BRAVO nie jest takie głupie.:D
http://pamietniki.bravo.pl/full.html...WKI,,,,,,,,,,/ http://pamietniki.bravo.pl/full.html...WKI,,,,,,,,,,/ :rotfl: |
:wow: szkoda s***322;***243;w by cokolwiek pisa***263;,
Kilku najm***261;drzejszych roz******a (albo pr***243;buje) co***347; co m. in. nadaj temu forum ducha! Nie, nie chodzi o sam ***347;mietnik, kt***243;ry mimo wszystko scala wszytkich... o sorry wiekszo***347;***263;. Chodzi o ludzi, ludzi kt***243;rzy mimo przestoju w bran***380;y cdr (pewnie dopiero popularno***347;***263; BR lub HD co***347; ruszy), chc***261; wsp***243;lnie by***263;, rozmawia***263;, wymienia***263; pogl***261;dy, dokszta***322;ca***263; si***281; i ***346;MIA***262;. Nie rozumiem tylko jednego, czym kieruj***261; si***281; klakierzy tego tematu bo na pewno nie ch***281;ci***261; poprawy warto***347;ci niesionych przez forum. ***346;mietnik koledzy na pewno nic nie psuje. Flustraci nie musza tu zaglada***263;. Poziom forum je***347;li spada to g***322;***243;wnie za spraw***261; bezustannego wzrostu dost***281;pno***347;ci technologii bran***380;y IT w domach i niestety notorycznie powtarzaj***261;cych sie identycznych pyta***324; i problem***243;w (nie z zakresu ***347;mietnikowego), kt***243;re generuja nowe twarze. PS panowie krzykacze zostancie moderatorami, administratorami itp. itd. pozamykajcie wszystko i zbanujcie wszystkich, kt***243;rzy m.in bawi***261; si***281; w ***347;mietniku zobaczymy wtedy ten logarytmiczny przyrost poziomu i wnoszonych warto***347;ci (m.in. przez Was) |
Pro***347;ba do administrator***243;w: stw***243;rzcie mozliwo***347;***263; zak***322;adania temat***243;w w ***347;mietniku. G***322;upie tematy w OT niech b***281;d***261; zamykane.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Hipokryzji!
|
Cytat:
|
Cytat:
Po drugie gwoli wytłumaczenia nie tak dawno jak wczoraj przyboczny klakier Mich@ł świetnie się z nami bawił.... |
Cytat:
2) no i ? to nie daje mu prawa wypowiedzi ? |
Cytat:
ku**a ludzie czytajcie i rozumujcie - niech si***281; wypowiada, niech m***243;wi co chce, wnioski wyci***261;gam ja czytaj***261;cy i M***243;wie to co napisa***322; NIMAL Mich@***322; jest hipokryt***261; i tyle... a hipokryta jest gorszy ni***380; Smieciarz, bo jest fa***322;szywy..... ROZUMIESZ!!! a wracaj***261;c do Ciebie przegl***261;dnij sobie Tw***243;j profil... i zobacz ile, w ostatnim czasie,zb***281;dnych post***243;w sam napisa***322;e***347;... pozostawiam to bez komentarza |
http://img78.imageshack.us/img78/6901/cdrmi7.jpg
I na dodatek, ktos nadmiernie aktywny, usunal moj post o moim rekordzie! Bzdety wisza, a jak napisac cos konkretnego - to leci, bez ostrzezenia! No to jak to jest, sa rowni i rowniejsi. Sa tematy tabu i be, i sa tematy smietnikowe cacy?! |
demek - masz ponad 200 postow w smietniku...
|
ludzie, nie moge normalnie. kazdy kolejny post z ostatnich stron, to zarzuty wobec kogos innego. najczesciej poprzednika. ten temat juz odbiega od celu w jakim zostal zalozony, a to daje mu wszelkie szane na trafienie do smietnika :szczerb: apeluje o zaprzestanie prowadzenia dyskusji w ten sposob. pozniej moze byc za pozno.
|
Cytat:
|
wlasnie chcialem sie zapytac o co chodziz z tym Szklarskim a tu juz tematu nie ma :wow:
|
Jak w IPN .Cz***281;***347;***263; czyta a cz***281;***347;***263; szuka papier***243;w na opozycje..
http://img518.imageshack.us/img518/5...322upp2.th.jpg |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale tego juz szanowny pan nie widzi lub nie chce widziec (rowniez sarkazm) |
Cytat:
|
Cytat:
|
ju***380; mi si***281; nie chce gada***263;...........
|
nie moj dzial, wiec sie wtracac nie bede
prosze tylko obie strony o przystopowanie |
Mia***322;a by***263; dyskusja o zb***281;dnych i g***322;upich topic'ach a zmieni***322;a si***281; w indywidualny sp***243;r.
|
Cytat:
pokazalem ci, ze robisz to samo - rowniez jestes hipokryta? nie - jedna jaskolka wiosny nie czyni... |
faktycznie albo masz wyj***261;tkowy styl wypowiadania albo zapomnia***322;e***347; ju***380; j***281;zyka polskiego... na obczy***378;nie to objaw zupe***322;nie normalny
|
Do***347;***263;, Panowie, tych prywatnych wycieczek...
|
Ok.przepraszam. Mam dzi***347; ci***281;ty j***281;zor i z***322;y humor :( powinienem raczej napisa***263; krytyczn***261; recenzje jakiego***347; dobrego filmu :hmm:
|
Cytat:
wiem to ja, wiecie to wy, ***380;e dzisiejsze forum to nie to, co kiedy***347;. swego czasu do***347;***263; ostro lecia***322;y bany i by***322; porz***261;dek. z drugiej strony zrobi***322; si***281; tutaj swoisty klimacik, dzi***281;ki sta***322;ej ekipie jaka tutaj si***281; udziela. ci***281;***380;ko b***281;dzie co***347; zrobi***263;, nie niszcz***261;c tego... |
kochani, przecież jak zauważył czechoj dyskusje o nagrywaniu są praktycznie w zaniku, dziś nagrywarka spowszedniała tak jak tłuczek do ziemniaków, więc nie dziwcie się, że dyskusja przenosi się w okolice dupy Maryni. Poczytajcie sobie forum z przed 3-4-5 lat, wtedy były duskusje o nagrywaniu, wojna LG i Teac'a, czy lepsze Nero czy WinOn. Ja wiem, to se ne vrati. Więc co zostało; pogadać o dolnych plecach mitycznej Maryni.
|
hmmm
ja uwazam ze trzeba cosik zrobic,ale bez zadnych drastycznych rzeczy,typu wywalenie smietnika czy cos.. forum ma swoj klimat, tworzony czesto wlasnie tam, przez stala smietnikowa ekipe.. mi te tematy na poczatku nie przeszkadzaly, nawet czasem czytalem jak byl jakis ciekawy tytul zachecajacy do odwiedzenia, ale potem jak codziennie zaczely sie pojawiac sie nowe ~ to juz nawet przestalem wchodzic, i rzeczywiscie jak pare osob tutaj zaczelo mnie to troche wkurzac, jak patrzylem na tematy typu "jestem on-line a wy ;)" tak jakby smietnik w smietniku sie zrobil. uwazam wiec, ze jakas lekka zmiana choc sam do konca nie wiem jaka, ale mysle ze typu wywalanie naprawde bezsensownych tematow by sie przydala.a tematow w smietniku jest juz tyle ze spamowac tam mozna do woli. pozdro:) |
Najgorsze z tego wszystkiego jest to, że z tej dyskusji znowu nic nie wyniknie..
Kilka nawiązań do poprzednich wypowiedzi: 1) @Smartek (jeden z postów na pierwszej stronie) - jak dla mnie możesz pisać, a nawet powinieneś, bo zdajesz się mieć tutaj dużo więcej rozumu i rozsądku niż wielu 'starszych' forumowiczów. 2) Śmietnik, tematy śmietnikowe.. Temat powraca i powracać pewnie będzie. Już długi czas temu zgłaszałem ten problem wśród moderatorów i administratorów. Proponowałem nie tylko natychmiastowe kasowanie takich tematów, ale i zwracanie uwagi, a w ostateczności i karanie, osób, które je nagminnie tworzą. Zostało to nie tylko nie przyjęte, ale i skrytykowane. Dałem sobie spokój. Dalej uważam, że należałoby postawić granicę, ale nie wydaje się, aby było dużo osób, które tego chcą. 3) Ktoś napisał coś w tym stylu "Nikt nie każe ci czytać, jeśli nie chcesz". To prawda, nie dotyczy jednak moderatorów. My musimy, a przynajmniej powinniśmy pilnować porządku na forum. Poza tym inne spojrzenie ma osoba, która na forum jest od dłuższego czasu i wiem, czego i gdzie może się spodziewać, inne ktoś, kto jest tu pierwszy raz. I napiszę to po raz kolejny: jeśli forum swoją formą nie będzie zachęcać (a wręcz będzie odstraszać) nowych użytkowników do pozostania tutaj na dłużej, to w końcu padnie całkowicie. Już zresztą od dłuższego czasu obracamy się w tym samym kilkunasto - w porywach kilkudziesięcio - osobowym gronie. Nowych osób nie ma, bo jeśli już się pojawią i odważą o coś zapytać, to zaraz ich ktoś zjedzie za nieużycie wyszukiwarki, czy nie skorzystanie z google.. Szkoda, że większość osób cały czas nie potrafi bądź nie chce tego zauważyć.. 4) @Nimal - a propo przeniesienie przeze mnie ostatnio założonego tematu z powrotem do OT. Temat ten miał być z grupy tych, które określić można jako 'luźniejsze'. Bo na takie też jest miejsce i potrzeba na forum. A jednocześnie nie wszystkie muszą od razu znaleźć się do śmietnika. Ktoś - na twoją zapewne prośbę - przeniósł ten temat, według mnie nie słusznie, ponieważ został on założony przeze mnie, a jako że mam tu uprawnienia moderatora, warto było to najpierw ze mną skonsultować. Ale to nieistotne. Istotne, co by się z nim stało, gdyby w tym śmietniku pozostał. Bo sorry, ale śmietnik to jest śmietnik! Nie chcę tu nikogo urazić, ale jak wyrywkowo patrzę, co tam się dzieje, to przypomina to nie tylko forum Bravo, ale jakiś chat na forum, piszecie miejscami takie bzdury, że dziwię się, że komuś w ogóle chce się to czytać, nie mówiąc o pisaniu. Ale.. jeśli chcecie, wasza sprawa. Osobiście śmietnik jest mi obojętny, po prostu tam nie zaglądam. Od osób utrzymujących serwery powinno należeć zdanie, czy jest sens takie miejsce utrzymywać. Bo z punktu widzenia serwisu CDRInfo nie ma na pewno. Bo tłumaczenie o tworzeniu grup itp. można między bajki włożyć. Jak napisałem wyżej, potrzebni są nowi użytkownicy, to oni zapewniają przetrwanie forum i w konsekwencji serwisu. Chcecie gadać o dupie Maryni wejdzie sobie na jakiś chat, chociażby nawet forumowy. To moje zdanie, ale tak, jak napisałem - decyzja w tej sprawie powinna należeć do osób, które finansowo są za forum odpowiedzialne. 5) Cytat:
Jeśli jednak w którymś momencie przesadzi, tego bana się doczeka. Jest różnica pomiędzy upierdliwością, a zwykłym hamstwem. Nawet głupi bzyczący komarek może się z czasem stać zbyt upierdliwy.. |
Cytat:
|
andrzejj9 - do dyskusji miedzy nami jest inny dzial
oficjalnie napisze tylko to samo, co juz Ci napisalem jakis rok temu - stosujesz podwojne normy |
Cytat:
PS Wypowiedzia***322;em tylko swoje zdanie. Nie b***281;d***281; podejmowa***322; decyzji i wprowadza***322; zmian bo od dawna tutaj tylko zerkam... |
Z uwag***261; i niepokojem przeczyta***322;em wypowiedzi BD i andrzeja9. Kroi si***281; tu jaki***347; zamach na ***346;mietnik. Przyznam,ze tego nie rozumiem. O ile rozumiem stwierdzenia o konieczno***347;ci "czysto***347;ci" Offtopica i tego,***380;e ma on nie odstrasza***263; nowych forumowicz***243;w, to te slowa o Read Only ***346;mietniku mnie martwi***261;. ***346;mietnik to swoisty Hyde Park - bez ***322;adu i sk***322;adu. Weso***322;e i be***322;kotliwe teksty, jak przy ognisku albo kiedy zupe***322;nie pa***322;a nam odbija (z r***243;***380;nych przyczyn). To specyficzny klimat, nie zawsze zrozumia***322;y dla ludzi my***347;l***261;cych zbyt racjonalnie, lubi***261;cych porz***261;dek i uk***322;ad. Jednocze***347;nie pewne odbicie naszego rzeczywistego ***380;ycia. Takie sytuacje zdarzaj***261; si***281; i u mnie w TV. Ludzie siedz***261; i po wielu godzinach pracy gadaj***261; totalne bzdele.
Dzieki ***346;mietnikowi pozna***322;em kilka fajnych os***243;b. Pojecha***322;em na zlot. Nie gadali***347;my tam o palnikach bo i po co. No o kompach troch***281; by***322;o. Na zlot sensu stricte CDRinfo pewnie bym nie pojecha***322;. Od palnik***243;w mam reszt***281; forum. Mo***380;e jak chcecie, umie***347;***263;cie nad ***346;mietnikiem napis,***380;e jest to cz***281;***347;***263; forum specyficzna i odpa***322;owa. Ale nie niszczcie go , motywuj***261;c to wzgl***281;dami ochrony forum. Bo forum CDRinfo obroni si***281; samo i ***346;mietnik mu nie zaszkodzi. A jak si***281; po***380;remy to ludzie odejd***261; i nie b***281;dzie zlot***243;w, b***281;dzie dr***281;two i naukowo. A Princess b***281;dzie coraz mniej :(..Chyba,***380;e co***347; o nowej b***281;dzie. Za Kr***243;lewn***281; nie gwarantuj***281; ;) Artur "Jabba" Tudor VIII |
ostatnia wypowiedz przeczytalem z przyjemnoscia:D
|
Cytat:
Niezależnie czego dotyczą :taktak: Zresztą nie tylko jego :czytaj: Tematy żartobliwe itd są wysoce wymagane na forum (ale bez przesady :taktak: ). :D |
Dzi***281;kuj***281; !
Gdyby Princess mia***322;a co nieco z Was (waszych cech), to ju***380; dawno rzuci***322;a by tamtego i zawalczy***322;a o prawdziwego porz***261;dnego go***347;cia, czyli o Mnie ! :) ***379;arty s***261; konieczne, dlatego prosz***281; o jak***261;***347; mo***380;liwo***347;***263; zak***322;***261;dania post***243;w w ***346;mietniku. Ka***380;dy na pewno zastanowi si***281;, jak zachowa***263; czysto***347;***263; Offa a ***346;mietnik b***281;dzie ***380;y***322; i t***281;tni***322; ***380;yciem w ka***380;dym wymiarze (***380;yciem pozagrobowym nawet ;) ]. |
Cytat:
Ale potem się osobom zakładającym takie tematy znudzi :> Tak mi się coś wydaje :taktak: |
je***347;li znudz***261; si***281;tematy kompletnie durne to OK. Ale ***346;mietnik b***281;dzie ***380;y***322;. Bo inne, te weso***322;e i odpa***322;owe (jak Dzi***324;Dybry, Dobranoc, blog, Imprezka, stawianie piwa i inne) b***281;d***261; trwa***322;y.
Stargate masz w podpisie...Ty wiesz,***380;e ja przez P.. to mam zaleg***322;osci w BSG,SG,SGA...Normalnie przez ni***261; ;) |
Cytat:
I tak źle i tak niedobrze... każdemu nie dogodzisz. |
Cytat:
Skończ z Princessami. BSG nie musisz oglądać, ale SG i SGA obowiązkowo || |
Cytat:
Mimo to uwa***380;am, ***380;e pewne granice i tam powinny by***263;. Pami***281;tam tematy, kt***243;re i do ***347;mietnika si***281; nie nadawa***322;y i powinny po prostu zosta***263; usuni***281;te. |
Do ***347;mietnika to tylko bezzwrotne, reszt***281; na wymian***281;:))
|
Cytat:
:> |
Po nas cho***263;by potop !
|
Cytat:
no może suto zastawiony szwedzki stój to owszem, czemu nie :jem: |
Cytat:
|
Cytat:
P.S. a to tylko po to aby nie zani***380;a***263; poziomu oczywi***347;cie :tak!: |
a to ja sie tez dopisze:)smietnik mam w tratatata:)ale ktos poruszyl,trafnie,duzy problem.Stronka z newsami cdrinfo.pl praktycznie upada, nie mozna tam nic wyczytac, a nowe posty pojawiaja sie z zawrotna predkoscia i tak "Czesto" ze nie mozna nadazyc z czytaniem.Moim zdaniem zostalo tylko forum i faktycznie kazdy nowy user jest gnojony za pytanie o Atip itym podobne(nie pisze ze jestem swiety), wiec nie ma co sie dziwic,ze forum nie rosnie, a przybywa offtopicowych tematow.Ostatnio przegladalem kto obchodzi dzis urodziny, byly osoby w wieku >50 lat ale najwajniejsze jest to ze nie logowaly sie ok 2-3 tal, i moim znaniem tak od 1 roku lub troche wiecej forum zaczelo upadac, nie wiaze tego ze smietnikiem,obojetne jest mi to(smietnik), ale samo przywiazanie do forum i spedzanie na czytaniu go sprawia mi przyjemnosc.moze czesc z nas z powodu pogoni za kasa i starosci(bo kazdy sie starzeje) nie ma czasu tu zagladac, ani czasu na jakies sensowne,tematyczne dyskusje.To jest moje zdanie prywatne,osobiscie ejstem na jeszcze kilku forach,zreszta wystarczy wpisac moj nick i widac gdzie jestem, i na kazdym forum jest inaczej,osobiscie na stroni glownej nie szukam juz newsow bo ich sie nie znajduje.Pozdrawaim.
PS. Co do infraction to uwazam je za wielki bezsens a przyznawanie ich wynika z ludzkiej glupoty i zawisci,nie wiem po co to komu, skoro sa reputki? |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Do forum Brawo to CDRinfo jeszcze troszkę.
Ja myślę ,że będzie dobrze a my użytkownicy róbmy swoje. Jak na dyskach serwera zabraknie miejsca to Administrator lub Moderator forum zrobi wzzziut i Śmietnik pusty więc jeśli jest trochę wolnego miejsca to czemu nie dać się wygadać... |
Jak zabraknie miejsca, to zrobimy tak***261; akcj***281;, jak poprzednio. :spoko:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=48731 :D |
Cytat:
I o to chodzi. I forum zrobi " wzzziut " |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:47. |