![]() |
Co***347; my***347;l***281; ***380;e robi si***281; tu ***347;mietnik ;-) Kolega chcia***322; wybra***263; odtwarzacz, a sko***324;czylo si***281; na k***322;***243;tni :ysz:
|
Cytat:
oby Cię nie przerosła.. :glaszcze: mimo wszystko - powodzenia! :spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
Wszystko w zasadzie zostało już powiedziane A w zasadzie nic nie zostało :nie: Ten temat to jeden wielki OT więc nie ma co EOTować :] No i nie wiem tylko dlaczego w związku z tym tak wszyscy lubią PW skoro sami zaczynają w temacie śmietnik Złośliwości są z obydwu stron i znów przecież nie będziemy stopniować czyje są złośliwsze (( Odpuszczać za każdym razem także nie co, czy to gówniarzom czy nie Bo w końcu ktoś może kiedyś zrozumie, że nie na snobizmie i egocentryzmie to wszystko polega I czasem trzeba też słuchać drugiego człowieka :taktak: :tv: |
Cytat:
Reszty nie skomentuje, bo to tylko czysta zlosliwosc (i tu znowu mi sie nie zgadza, bo inteligentni by sobie odpuscili "bezsensowna klotnie" z mlodszym od siebie gowniarzem) i szukanie na sile argumentow (mowa m.in. o PSP, o ktorym wspomnialem na samym poczatku i wcale nie namawialem do kupna, a jedynie wyrazilem opinie, a takze o Xboksie, o ktorym oczywiscie ktos musial wspomniec - rowniez zlosliwie). Odnosnie atmosfery i spraw rodzinnych - faktycznie na chwile obecna ciekawie i kolorowo nie jest, ale to juz prywatne sprawy, wiec sie nie mieszaj ;>. Jak dla mnie EOT, a jak bedziesz chcial jeszcze pokrzyczec to tym razem prosze na PW ;-). |
Cytat:
Wyjaśniam: Cytat:
Jeżeli nie wiesz - to nie mamy o czym gadać A jeżeli wiesz, to tym bardziej Cytat:
Ja tu grzecznie dziękuję i wyjaśniam dokładnie o co mnie chodzi A jeżeli oceniasz tę wypowiedź przez pryzmat twej atmosfery rodzinnej to szczerze współczuję :glaszcze: Jeżeli bowiem ja tu krzyczę To nie wiem co się tam u ciebie dzieje :O Reasumując: 1. Nie wiem tak naprawdę na czym polega trudność zrozumienia, że ktoś może lubić coś innego I na czym polega problem uszanowania tego? :pytanie: 2. Po co mi teksty w stylu: poszukaj sobie? Jestem inteligentny i umiem szukać, więc jeszcze raz tłumaczę Że czytać o czymś w necie, a usłyszeć opinię kogoś kto ma to w ręku - no chyba raczej na pewno nie to samo :nie: 3. To za***iste, że cokolwiek ktoś by nie chciał kupić - to zawsze jest to do dupy i najlepsze jest PSP Zamiast krakowskiej zresztą też polecamy PSP :rotfl: 4. Sam wiem co mniej więcej chcę kupić więc gadki w stylu: kup se MP3 zamiast MP4 Świadczą jedynie chyba o niedojrzałości i szczenięcości wypowiadającego takie słowa Lub/też/ i zwrócenie na siebie uwagi :slonik: 5. Temat w zasadzie można zamknąć, bo nie wiem czemu on teraz służy A ja sobie kupię PSP i akumulator samochodowy i będę se słuchał i MP3 i oglądał jak mi się zachce MP4 Bo chyba nie ma nic lepszego :rotfl: |
Cytat:
Cytat:
I to nie ja mam problemy ze zrozumieniem.. Nie mialem tu zamiaru robic 'flame war', a jedynie od poczatku chcialem zwrocic uwage na to, ze sam _nie wiesz czego chcesz_! Raz piszesz o mp4 z jak najwieksza iloscia opcji i funkcji, a pozniej krzyczysz, ze nie bedziesz ogladal filmikow na takim czyms. wtf?! Kup wiec zwykle mp3 z lcdkiem wiekszym niz 'dwie linijki' i heja.. ;> |
a najlepsza do ogl***261;dania mp4 jest i tak konsola Xbox :hahaha: :P
|
Cytat:
Tylko z my***347;leniem gorzej... Cytat:
Wydaje ci si***281;, ***380;e ty gadaj***261; o nie temacie jeste***347; za***isty ze swoimi tekstami Gdy podaje ci si***281; przejaskrawiony przyk***322;ad dla zer***243;wkowicza, to nawet i tego nie rozumisz Wi***281;c o czym tu rozmawiamy? :pytanie: ***379;e koszulka a nie skarpetki, ***380;e kie***322;basa a nie par***243;wka? I tym chcesz tu b***322;ysn***261;***263;? Bo chyba po nic innego tego tu nie piszeszesz, nie? Cytat:
Przeczytaj j***261; dobrze, zastosuj analogi***281; (wiesz co to?) I by***263; mo***380;e znajdziesz jaki***347; przeb***322;ysk pozwoli ci u***347;wiadomi***263; sobie O czym ty tu piszesz :czytaj: Nie ukrywam jednak, ***380;e mo***380;e zaj***261;***263; ci to kilka lat, wi***281;c podpowiem :na_ucho: Piszesz tu o niczym :bla: Przeczytaj raz jeszcze tytu***322; tematu Przeczytaj dwa moje posty o tym czego poszukuj***281; Przeczytaj raz jeszcze Przeczytaj o swojej koszulce Czy twoje kwestie w stosunku do tematu nie brzmi***261; zupe***322;nie jak: bla bla bla? A o pomocy nawet nie wspominam... :sciana: |
Ten jest w macrokasznce za 250 z***322; ...
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...SU_PL_CONSUMER |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja tylko o koszulce wspomnialem, a Ty ze skarpetkami wyskakujesz. Cytat:
Lubisz zolte skarpetki i zielone listki? To by wyjasnialo Twoje zachowanie ;-). Cytat:
Nie bylo mnie stac na IceMata to kupilem cos tanszego, a ze akurat mialo LEDy.. Co, wydlubac mialem? Cytat:
Raczej mysle, ze niektorzy nie wiedza czego od sprzetu oczekuja i czego w ogole chca? ;> ------- I jeszcze tak odnosnie tematu, Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Le***380;y u ciebie w szafie - to si***281; mo***380;esz sensownie wypowiedzie***263; I tego w***322;a***347;nie oczekuj***281; w tym temacie, z tym ***380;e o odtwarzaczu MP4 :taktak: Ale wpierw zakup elementarz :czytaj: Tam s***261; takie literki co si***281; ***322;***261;cz***261; w wyrazy i zdania :taktak: Chocia***380; to i tak na nic :ysz: Bo logicznego my***347;lenia i umiej***281;tno***347;ci rozumienia to raczej si***281; z tego nie nauczysz :nieee: Czy ja ci zabraniam by***263; przyk***322;adowo gejem czy nosi***263; ***380;***243;***322;te skarpetki czy zielony listek na koszulce? Wi***281;c prosz***281;, uszanuj to co lubi***261; i czego chc***261; inni, bo nie jeste***347; p***281;pkiem czy Smartkiem ***347;wiata :blee: R***243;wnie dobrze mog***281; ci powiedzie***263;, ***380;e na c*uj ci pod***347;wietlany pad Revolteca jak mo***380;esz mie***263; zwyk***322;y papierzany Bo taki pad r***243;wnie dobrze jest t***261; twoj***261; koszulk***261; o***347;miolatka Je***380;eli nie potrafisz zrozumie***263; o czym tu rozmowa - to ju***380; nie moja wina ***380;e ci***281; to przerasta :glaszcze: Tyle! :tv: |
Cytat:
nie chodzi mi o podział na 'full HD' etc. mam na myśli to, że wiele produktów, mimo zapewnień producentów nie jest HD.. w przypadku tańszych tv, w których mówią o 'półpełnym HD', badania wykazały, że większość nie osiąga takiej rozdzielczości. radzę poszperać w internecie :czytaj: na jakimś forum czytałem nawet dyskusję, jak to wygląda od strony prawnej i czy można taki towar zwrócić jako niespełniający wymogów kupującego :taktak: Cytat:
Cytat:
a filmy ogląda się w tv a nie na takim szicie.. zatem, jak kolega pyta o mp4 - odpowiadajcie o mp4 a nie jak kolega Qbiak, który z iPod'ami wyskoczył.. jak zapytam, jaki kupić dobry, szybki i nowy samochód do 30tys., powiesz mi: "kup Porsche.."? :sciana: |
Pewnie.
Jak osmiolatek, ktory musi miec napis "nike" na koszulce ;-). I znaczek obowiazkowo, najlepiej na pol koszulki. I metke z tylu. I najlepiej karteczke z cena. ;> |
Cytat:
Ale wystarczy przeczytać czego chcę, a nie wymyślać dziwne tezy usłyszane przez okno czy przez drzwi A po co mi te funkcja - to tak jak już pisałem to moja sprawa Mogę mieć chyba własne zdanie? Preferencje? Zachcianki? Gusta? Kaprysy? Choć jeszcze przez chwilę... Proszę... :( I tak w kółeczko... :sciana: |
Mi sie spac chce, a ten sie rozpisal.., wiec bede streszczal moje wypowiedzi ;-).
Cytat:
Nie chodzi o _nie spelnianie standardu_, a o podzial na te z "polpelnym HD" i "pelnym HD".., ale widze, ze nie w temacie, wiec na przyszlosc moze lepiej nie pisz na temat, o ktorym nie masz pojecia :-). Cytat:
Dlatego wiele osob oczekuje i zyczy sobie na aukcjach (patrz np. allegro) zdjecia tzw. "real foto" sprzedawanego towaru, bo te "od producenta" sa przekolorowane, ladne, piekne i blyszczace - tak bylo zawsze, wiec nie wiem o czym mowa. Cytat:
(...) Cytat:
Cytat:
Po co wiec mu cos z jakimis funkcjami, ktorych w zyciu by nie wykorzystal?! Logiczne: chce mp4 - oczekuje wiecej niz od zwyklego playera, chce mp3 - chce wylacznie sluchac muzyki. Cytat:
|
Cytat:
przyk***322;ad***243;w mo***380;na mno***380;y***263; niesko***324;czenie.. Ludzie, marketing, to prezentowanie towar***243;w od jak najlepszej strony! Co Wy my***347;licie, ***380;e kampania, w kt***243;rej producent umie***347;ci***322;by takie zdj***281;cie /bez przer***243;bki/ jak w artykule by odnios***322;a skutek?! powtarzam, to samo by***322;o przy telefonach i wszelkich innych urz***261;dzeniach wchodz***261;cych na rynek.. powiedzmy sobie szczerze, ***380;e mp4 dopiero zaczyna podbija***263; nasz rynek... Cytat:
no i jeszcze umiej***281;tno***347;ci czytania ze zrozumieniem - VIZZARD wyra***378;nie napisa***322; czego oczekuje od tego odtwarzacza! :czytaj: i nie by***322;o tam nic o ogl***261;daniu film***243;w.. :nieee: ja te***380; widzia***322;em kilka takich mp4 w akcji i powiem, ***380;e nie jest a***380; tak tragicznie.. np. moja bratanica dosta***322;a niedawno jaki***347; taki odtwarzacz i naprawd***281; prezentuje si***281; ca***322;kiem przyzwoicie - jakbym mia***322; pieni***261;dze sam bym taki naby***322;.. nazwy niestety nie pami***281;tam, dlatego nie zabiera***322;em g***322;osu... Cytat:
niestety nazwy nie pami***281;tam... pami***281;tam jedynie, ***380;e mia***322; 2GB |
Cytat:
Powiedzmy sobie szczerze Konkretne pytanie, konkretne wymagania, w zasadzie nawet podane typy Nic prostrzego jak tylko odpowiedź osoby kompetentnej mającej wiedzę w tym temacie :czytaj: Odpowiedzi jakie były - można se przeczytać Ja nie chcę lokówki, wirówki czy mixera :nie: To moja sprawa, że chcę MP4 i ja będę żałował lub nie Liczyłem tylko na to że ktoś jest w posiadaniu czegoś takiego I wyrazi swoje zdanie na temat urządzeń podanych w linkach lub podobnych I tylko tyle... Jak widać to zbyt wiele :ysz: :blee: |
Cytat:
A na mp4 (o ktorych mowa w artykule, do ktorego qbi@k wyzej dal linka) jakosc jest _naprawde_ tragiczna. Widzialem w akcji kilka takich chinszczyzn, wiec wiem co mowie. Jak na razie widzialem w zyciu tylko jeden nadajacy sie do ogladania filmow (przyjemnosc, mozliwosc "doczytania" napisow) wyswietlacz - w konsolce PSP. |
Dobra, widze ze to bylo by na tyle w tym temacie z mojej strony.
Zycze udanych zakupow. Jak masz mi cos jeszcze do powiedzenia to zapraszam na PW. |
Cytat:
Wrażenie, że gdzieś już było to pierdzielenie :bla: Fajnie by było jeszcze coś dodać na temat Więc czytam już drugi raz, ale niestety nic nie ma :nieee: I tak niedosyt pozostał, więc proszę o jeszcze Fajnie czasem pogadać z intelektualnym lesz... czynowym ludkiem :> :banan2: |
Cytat:
Chcialem cie nakierowac na jakies mp3, a nie mp4. Dalem linka do sklepu, strony poswieconej odtwarzaczom. Na pewno znalazl bys tam cos z dobrym wyswietlaczem i przystepnej cenie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Że można czytać ze zrozumieniem i pisać ze sensem :czytaj: Wnioskować jednak można, że jest to jedynie przymiotem wybrańców Ale być może to dlatego, że składnia i merytoryka tegoż zapytania Przekracza u innych zdolności pojmowania... :hmm: :czar: |
Cytat:
Takie teksty mo***380;na pisa***263; do wszelkich nowo***347;ci... Prosty przyk***322;ad: telefon Nokia, /nie pami***281;tam modelu/ taki du***380;y z wy***347;wietlaczem jeszcze niekolorowym i du***380;***261; klawiatur***261; po bokach. Reklamowany by***322; jako jeden z pierwszych telefon***243;w odtwarzaj***261;cych mp3, w rzeczywisto***347;ci odtwarza***322; przekonwertowane pliki - tak jak opisano w tym artykule pliki filmowe. pozosta***324;my przy kom***243;rkach - jak wygl***261;da***322;y reklamy pierwszych telefon***243;w z kolorowym wy***347;wietlaczem? dok***322;adnie tak samo jak napisano w tym artykule... a jakie pi***281;kne zdj***281;cia robi***322;y aparaty telefoniczne w reklamach... a popatrzmy co teraz si***281; m***243;wi o HD w tv... prawda jest taka, ***380;e przeci***281;tny Kowalski ma daleko w powa***380;aniu czy filmik kt***243;ry sobie obejrzy na takim odtwarzaczu to mtv czy avi.. na takim ma***322;ym wy***347;wietlaczu r***243;***380;nicy i tak nie dostrze***380;e /przynajmniej przy tych produktach, kt***243;rych cena jest akceptowalna dla przeci***281;tnego Kowalskiego/ poza tym Vizzard wyra***378;nie wskaza***322; czego oczekuje takiego odtwarzacza... |
Cytat:
Mam cię daleko z tyłu :wsciekly: :haha: A wersja dla blondyna to: co więc proponujesz, tyle, że w temacie i przy przedstawiaonych wymaganiach Bo tak w ogóle to ja proponuję jasne pełne :kolejka: Bo pierdzielić farmazony jak potłuczony to widzę, że dla ciebie to jest coś! :szybksex: "Więc pomyśl, jeśli potrafisz... No!" :czar: |
Cytat:
Nadążasz? :rotfl: |
Cytat:
O to musia***322;by***347; zapyta***263; wprz***243;dy samego siebie :] I oczywi***347;cie sam sobie odpowiedzie***263; || Ale ***380;eby nie wydawa***263; si***281; zbyt gburowatym, opryskliwym i niemi***322;ym Podpowiem ci to na pewnym przyk***322;adzie: - Posiadacze samochod***243;w, podpowiedzcie z uwagi na to co posiadacie, jaki samoch***243;d kupi***263;? Chcia***322;bym, ***380;eby mia***322;: 1. ... 2. ... 3. ... 4. ... 5. ... 6. ... - Poszukaj sobie na: www.gieldasamochodowa.com.pl - ***346;wietnie! Dok***322;adnie tego auta szuka***322;em! :jupi: Nad***261;***380;asz? Wiesz ju***380; co z lud***378;mi si***281; dzieje? :hmm: :rotfl: |
Dalem ci linki.
Mam jeszcze za ciebie odwalic robote? Pytales sie w koncu co proponuje... :czytaj: Co sie dzieje z tymi ludzmi... Zycze powodzenia w zakupach na allegro. Udanego wyboru "odtwarzacza mp4". :ysz: |
W sumie to wzialbym tylko 2-wa:D
tylko ten i ten( tu mialy byc linki ale nie dodalem , wiec podam potem ich nr) z tego co podales maja po 4G wbudowanej pamieci - tym bym sie sugerowal:P link nr 4 i 5 a 1 i 3 jakos dziwnie podobne tylko nazwy inne:taktak: |
Cytat:
Sam bym nigdy na to nie wpadł! :nieee: Zamiast szukać, to ja tu widzisz tracę czas na jakieś głupie pytania do tych co być może mają takie cuś w ręku Szacuneczek! :przybij5: Jednak człowiek uczy się przez całe życie Czasami tak se ubzdura, że coś tam wie A tu co krok to ktoś inteligentniejszy, co erudycją powala jak ta lala :tancerka: :] |
Dlatego powiedzialem zebys poszukal ;)
|
Cytat:
Bo iPoda to troch***281; chyba po kieszeni wali, nie? Zw***322;aszcza jak na zwyk***322;e co***347; do mp3... Cytat:
Pewnie co drugi, nie? :> :czar: Cytat:
To bior***281; dwa ixxxxxx :taktak: |
Tez mam wrazenie, ze te mp4 to jakis chinski wynalazek :-P.
Nie lepiej mp3 z minihdd - one zazwyczaj maja spore LCDki (kolorowe), czesto z mozliwoscia ogladania zdjec i filmikow. iPody, iAudio, iRivery.. |
Najlepiej jak bys sobie kupil iPoda jakiegos :P
Sam cos poszukaj: http://www.mp3fan.pl/ http://www.mp3store.pl/ |
kto powiedzial ze musisz kupic wszystkie - kup z 3 modele i zobaczysz||
|
Cytat:
:> |
Jak soboe chcesz ;)
Ja bym nigdy nie ruszyl czego co zwie sie mp4 ;P |
Cytat:
MP4kę potrzebuję tylko dlatego że jest relatywnie niewiele droższa od MP3ki A wszystko mam na eleganckim dużym wyświetlaczu, gdzie mam obsługę katalogów, tagi, itp. Nie to co na jednym gównianym pasku MP3kowym :ysz: Czyli dokładnie ma być to MP3ka z wielkim wyświetlaczem :czytaj: A co ma mnie przekonać? Opinie osób które to widziały, miały w rękach i potrafią opisać możliwości i swoje subiektywna odczucia Nie jestem po prostu w stanie kupić wszystkich i ich sprawdzić :mruga: |
Zastanawiasz si***281; nad zakupem Odtwarzacza maj***261;cego miano MP4? Co Ciebie do niego przekona***322;o? Pi***281;kne zdj***281;cia? Obs***322;uga ***347;wietnych format***243;w? A moze kolorowy wy***347;wietlacz i mo***380;liwo***347;***263; odtwarzania film***243;w? Jednak to wszystko to jeden wielki pic na wod***281;, w wi***281;szko***347;ci przypadk***243;w manipulacja s***322;owna. ***379;eby dowiedzie***263; si***281; jakie s***261; fakty zapraszam do przeczytania tego kr***243;tkiego poradnika.
Nie daj sie nabrac na MP4 |
Cytat:
Ten strach... :O Wooohaaaaa! || :czar: |
Cytat:
|
Świat schodzi na nagrywarki... :ysz:
:tv: |
Odtwarzacz MP4 na dziś, niekoniecznie od zaraz
Macie jakieś sensowne typy?
Oprócz tego że są w sklepie, są w necie i są na świecie? :czytaj: Chodzi mi o model 2GB lub 4GB ze slotem SD/miniSD Ostatecznie przy dużej funkcjonalności i dobrej cenie mogę zrezygnować ze slota, ale to ostatecznie Oczywiście niedrogi || Z nagrywaniem z wbudowanego radia i służący jako dyktafon I z jak największą masą przydatnych i nieprzydatnych opcji i funkcji :> Fajnie by było gdyby dokładana pamięc w slot sumowała się z tą wbudowaną Tak by była widoczna na kompie jako jeden dysk a nie dwa Wrzucam przykładowe typy, żeby było wiadomo OCB: http://allegro.pl/item203610096__now...sd_gratis.html http://allegro.pl/item207348276_2gb_...cala_tft_.html http://allegro.pl/item203263007_full...264.html#photo http://microland.pl/product_info.php...products_id=49 http://microland.pl/product_info.php...products_id=30 http://microland.pl/product_info.php...products_id=52 http://microland.pl/product_info.php...products_id=51 Może ktoś miał, używał, widział, słyszał i potrafi powiedzieć coś więcej? Za konstruktywne odpowiedzi dzięki Za mniej konstruktywne już mniej, ale wiem że to nieuniknione i na pewno się pojawią... || :help: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:20. |