![]() |
mile widziane opinie na temat wykładowców Politechniki Wrocławskiej...
Witam!
Właśnie poznałem skład mojej komisji egzaminacyjnej ale nie znam ludzi i nie wiem czy są normalni czy nie bardzo ?! :ysz: W komisji są: Czesław Nosal (przewodniczący), Beata Bajcar (członek komisji) i Agata Klaus (sekretarz komisji) Czy ktoś z forumowiczów studiuję/studiował na PWr i miał z nikmś z nich styczność ?! każda opinia jest cenna! :mruga: Na forum PWr jest jedynie kilka opinii o przewodniczącym komisji, reszta pozostaje zagadką... Więc jak - pomożecie... yyy, tfu studiujecie? :rotfl: :glupek: :help: |
Studiowa***322;em. Ale nazwiska te z niczym mi si***281; nie kojarz***261;. Sorry. Ale dasz rad***281; bracie. Ja da***322;em rad***281; spokojnie, to i ty m***322;ody wilk dasz rad***281;. Uwa***380;aj tylko na takie wilczury jak ja. Zagryzamy m***322;odzie***380; ;)..
|
Cytat:
Cytat:
:mruga: |
kto***347; z moich znajomych mia***322; co***347; z Nosalem i z tego co pami***281;tam, to nawet w porz***261;dku kole***347;...
zreszt***261; mam kilku znajomych na PWr, wi***281;c wypytam :spoko: |
:spoko:
b***281;d***281; wdzi***281;czny! :taktak: |
a kiedy to zdajesz?
ile mam czasu? :D |
Cytat:
Nosal - po pierwsze weź pod uwagę, że jest to profesor psychologii znany i ceniony na całym świecie, tak więc pomimo niepozornego wyglądu (w garniturze nie widziałem go nigdy), szacunek na pewno się należy. Zresztą człowiek nie jest konfliktowy, jeśli mu się nie podpadnie. Nie sądzę, żeby robił problemy, ale też nie puści kogoś, kto wyraźnie olewa sprawę. Jest to osoba typu - jeśli ty się starasz i egzamin traktujesz poważnie, to on cię nie będzie próbował na siłę uwalić. Bajcar.. hmm.. tak... Trudno ją jednoznacznie opisać. na drugim roku miałem z nią psychologię decyzji i tak się pożarliśmy, że rzecz prawie zahaczyla o dziekana. Z drugiej jednak strony na roku czwartym miałem z nią projekt i konsultacje i dogadywało mi się znakomicie. Kobieta generalnie należy do takich, które potrafią być naprawdę wredne, ale jednocześnie, jak nie dasz jej ku temu powodu, to okażą się całkiem sensownym partnerem do rozmów. Choć jednocześnie powód wcale nie musi być rzeczywisty - nasz konflikt powstał dlatego, że nie akceptowałem jej sposobu oceny i podejmowania decyzji, w czym popierało mnie wiele osób. Podsumowując jest to osoba, na którą bym uważał. Nie musi, ale potrafi być nieprzyjemna i jeśli dalej wykazuje pewne cechy, które miała kilka lat temu, trzeba po prostu na nią uważać. Jednocześnie jednak prawdopodobnie przy Nosalu nie będzie miała nic do powiedzenia, więc aż tak bardzo obawiać się jej nie trzeba. Chociaż (z jeszcze innej strony) widzę ją w sytuacji, kiedy wtrąci jakieś dodatkowe, może potchwytliwe pytania od siebie. Osobiście jednak sądzę, że na egzaminie, zwłaszcza w towarzystwie Nosala, będzie raczej sympatyczna i niekonfliktowa. Agaty Klaus nie znam, ale że to tylko sekretarz, to nie masz w ogóle co zwracać na to uwagi. Ta osoba zajmuje się tylko prowadzeniem sprawozdania z egzaminu (zapisuje numery pytań) i nie ma nic więcej do powiedzenia. Zresztą na moim egzaminie sekretarzem była znajoma z wyższego roku, więc niewykluczone, że ta Agata, to jakaś obecna doktorantka (zwykle tak jest). Wymieniłeś trzy osoby, a na egzaminie są cztery. Domyślam się, że czwarta to twój promotor. Zdradzisz, kto nim jest? :) Aha - dodatkowa uwaga. Ta dwójka wyżej to dział psychologii, więc wiesz, jakie pytania musisz dokładnie wykuć ;) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Je***347;li kto***347; b***281;dzie tam wra***380;liwy na ortografi***281; to marnie to widz***281; :>
|
nie bardzo rozumi***281; co ma do tego ortografia - przecie***380; to egzamin ustny, tylko prezentacja pracy jest w formie multimedialnej!
??? no chyba, ***380;e o czym***347; nie wiem... :ysz: |
w***322;a***347;nie pisz***281; sms'y do znajomych, wi***281;c mo***380;e dorzuc***281; jeszcze jakie***347; inne opinie :mruga:
|
Andrzej czyta nasze posty i czasem go krew zalewa;)
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
A biorąc pod uwagę z czego @ student, że piszesz pracę z psychologii (jak mniemam), to z tym słowem nie powineneś mieć problemów :> |
Cytat:
|
oto jakie opinie otrzyma***322;em :)
Nosal - "w porzadku gosciu, nie robi wiekszych problemow, nastawiony przyjaznie do studentow.. ale wymagajacy.. i jak ktos sie stara i mu zalezy to wtedy Nosal ma ok podejsice" bajcar - "wymagajaca, ale nie robi problemow, dobre podejscie do studenta i raczej zalezy jej zeby wiekszosc zaliczyla" Klaus - co***347; Marta s***322;ysza***322;a, ale nie pami***281;ta.. mo***380;e uda mi si***281; jeszcze kogo***347; dopyta***263; |
dzi***281;ki bardzo @Prezesik ;)
w zasadzie, jak stwierdzi***322; @andrzejj9, Pani Klaus ma niewiele a w***322;a***347;ciwie to nic do powiedzenia... wi***281;c istotne s***261; opinie jedynie o wyk***322;adowcach, o kt***243;rych wspomnia***322;e***347;! :mruga: |
co do komisji to moja promotorka stwierdzi***322;a, ***380;e tragedii nie ma :szczerb:
jeszcze kilka godzin i wszystko b***281;d***281; zna***322; z autopsji! stres si***281; nasila a m***243;zg od nauki ju***380; mi si***281; lasuje! do zobaczyska jutro - zagl***261;dn***281; i dam zna***263; jak posz***322;o a p***243;***378;niej... id***281; pi***263;... mi***322;ego dzionka wszystkim ***380;ycz***281;! ;) |
wykorzystuj ostatnie godziny przed egzaminem na odpoczynek ;)
a jutro trzymamy kciuki :tak!: jestem pewny, ***380;e p***243;jdzie bardzo dobrze :taktak: powodzenia! :spoko: |
skoro tam same baby a ty przystojniacha , to problemu nie widze hehehe. powodzenia.
|
Cytat:
|
Cytat:
ale szanse ma |
Nosal to Czesław jest...
Cytat:
;p |
Naprawde z calego serca wspolczuje Tym, ktorzy musza sie jeszcze uczyc :-( (m.in. moj ojciec). Trzymajcie sie i trzymam za Was kciuki!
|
po***322;amania j***281;zyka w trakcie obrony :)
|
:D
no i po wszystkim, obrona = 5.0! jak wspomina***322;em ju***380; wczoraj id***281; ***347;wi***281;towa***263; :kolejka: mi***322;ego dzionka! :mruga: |
gratulacje! :piwo:
no to teraz baw si***281; dobrze :drinking: :mruga: |
gratulacje :) :piwo:
|
Cytat:
To teraz PW do Barteza, niech Ci nicka zmieni na a_bsolwen_t :idea: :D |
Cholerka, gratulacje :taktak:
To teraz pij tak, ***380;eby***347; tego kaca do ko***324;ca ***380;ycia zapami***281;ta***322; :haha: |
dzięki bardzo wszystkim! :D
Cytat:
Cytat:
|
Ode mnie te***380; gratulacje :spoko:
Jeszcze pami***281;tam w miar***281; na ***347;wie***380;o jak to jest :) |
dzięki bardzo! ;)
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:55. |