![]() |
Działa wam Gmail?
Czy dziala wam gmail? U mnie nie idzie sie zalogowac na poczte:w operze podaje login i co chwile odswieza strone i wraca do logowania a w IE tylko odswieza i nic. Jak jest u was? O dziwo w FF dziala:(
|
U mnie śmiga.:spoko:
|
A to jeszcze takie pytanie. Czy mozecie zainstalowac pod opera ebCommunicator z tej stronki http://eurzad.szczecin.pl/EUrzad/chapter_51085.asp Po FF i Ie daje rade pod opera nie(jak zwykle:()
Moj probelm zaczal sie po przywroceniu partycji z obrazu ghost'a:( |
Zainstaluj sobie FF i Gmail Managera :>
|
Od takich porad to ja jestem:) tylko ze daje zamiast ff opere
|
Sprawdzam to cale ebCommunicator i cos tam sie sciaga :/ - kilka razy opera pytala sie czy ufam tej witrynie (milo prawda? :D) i niby dziala - Opera 9.5 Beta
|
oki.Dzieki za info
|
jak zwykle working :taktak:
|
fuck, no to trzeba winde zainstalowac normalnie:(;(
|
Cytat:
|
no wlasnie latwiej:)mozilla do sprawdzania poczty, a opera do reszty:) zreszta ten program tez mi sie nie uruchamia w operze:)
|
Cytat:
|
no wlasnie nie wiem, kurcze by to szlag trafil.narazie mam opere i FF i nie bede kombinowal. moze potem usuna jave i zobacze co i jak bedzie
|
No to chyba wiem co powodowalo to ze gmail nie dzialal. Automatyczne logowanie. Po wylaczeni i wpisywaniu recznie hasla dziala ok.
|
GMAIL usun***261;***322; podobno sporo skrzynek z uploadami P2M (MoorHunt). Znowu pora***380;ka Ciemnej Strony... :( . Jak tak dalej p***243;jdzie, zat***281;sknimy za komun***261; i pokochamy Putina. Bo w alternatywie dostaniemy permanentn***261; inwigilacj***281;, zachodnie ceny i "polskie" (czytaj niskie) zarobki.
|
Ja tam P2M nie zuywam wole P2P
|
Cytat:
|
może adblock w ff ci zablokował gmaila
u mnie tak było, ale dałem do zaufanych witryn, czyli żadnych blokad to działa :) |
ja tu o operze, w FF dziala:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:10. |