![]() |
Dla mnie szkoda by było, bo serial naprawdę dobry.
A koniec roli Lauriego to koniec serialu. |
Ciężko było znaleźć tematy, żeby coś konkretnego napisać, a linki musiałem umieścić xD
Nie wiem na ile prawdziwe są te informacje, ale znając onet to pewnie nie bardzo. Jakby nie było to Laurie w wywiadzie mówił, że 8 seria to Jego ostatnia w tym serialu. |
To ciekawe, bo ja czytałem, że jest cały czas bardzo wysoka.
A co do narzekania to nie wiem, bo nie szukałem informacji. Chociaż pierwszy odcinek obejrzałem i wydał się całkiem całkiem :) ps. Swoją drogą to masz już jedenaście, więc chyba wystarczy :> |
Ostatnio na onecie czy innym chlamie napisali, ze mocno spada ogladalnosc, a na forach mozna poczytac o narzekaniach ludzi na te ostatnie sezony.
|
Szykuje się całkiem ciekawy sezon.
|
Nice :)
Gdybym nie skończył dopiero 4 serii, to bym czekał niecierpliwie ;) |
Nowe promo:
|
Pewnie będzie leczył przypadki w kiciu, tzn doradzał będzie :D
|
Ale ta pani jest ładniutka! :spoko:
|
O zesz o.O!
Powrot...? ;-] Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Migawka nowego sezonu
|
To nie jest house, tylko osoba podobna, nie dziwiłbym się gdyby był dublerem...
|
Nie, Hause jest tak pięknie brzydki, że nie da się tego niczym podrobić. ;)
|
To house na tych dwóch ostatnich fotkach? Bo jeżeli tak to grafików nieźle poniosło...
|
|
Faktycznie też swój kawałek tortu ma w tym, jak to Fibi mawia: "yay!" :D
|
Poczytaj sobie o tej aktorce, która grała Fibi.
Słyszałem jej przemówienie z okazji 'graduacji' w jakiejś szkole średniej w Stanach, gdzie opowiadała trochę o swoich doświadczeniach i życiorysie. Jeśli dla Aniston to był ostatni strzał, to dla mnie to już w ogóle było być albo nie być (w sumie trochę też dosłownie). |
endrju, może w Europie niekoniecznie,
ale to właśnie dzięki serialowi Friends Aniston jest w tym punkcie kariery gdzie teraz. Ten serial to był jej ostatni strzał w tym zawodzie (chciała go zmienić), no i wyszło - dodatkowo zdobyła największą popularność z całej tamtej ekipy, dlatego gra do dzisiaj w komediach. :D Ale masz rację, Hugh'a gdzie bym nie widział to "o! House!" :D |
Ale on jest chyba urodzony do tej roli. Tak, jak przykładowo Alliston, która w końcu grała Rachel dłużej niż on House'a nie kojarzy się już jednoznacznie z tą postacią, tak Laurie gdziekolwiek bym go teraz nie widział to House i tylko House ;)
|
Noo na drugim foto ładnie zasępiona siedzi :D
|
Kiedyś ludzie pytali: "Kto siedzi obok Rachel?"
Teraz pytają: "Kto to jest obok House'a?" |
Cytat:
|
Stara wtedy była, potem się poprawiła.
|
Ilość załączników: 3
Oto młody House z Rachel w serialu Friends (s04e23), który właśnie oglądam :D:D
Załącznik 58057 Załącznik 58058 Załącznik 58059 PS Rachel (Jennifer Aniston) grając w pierwszym sezonie serialu Friends miała 25 lat || |
Prawdziwi aktor :)
|
Zadziwiające jest, jak on wyuczył się akcentu amerykańskiego :szczerb:
|
Cytat:
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
Cytat:
To, że nie ma kontraktu nie musi oznaczać, że nie wystąpi gościnnie... |
Nie wiem czy wiecie ale Lisy nie będzie w 8 sezonie.
|
Cytat:
|
Cytat:
Z wiekiem niestety palce sztywnieją. Na szczęście reszta nie mięknie :) |
Jesli juz, to bluesowym. Wydal nawet ostatnio plyte - polecam :-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
Mam gitary od 12 roku życia, ale dotąd nie udało mi się na nich zaśpiewać.
|
Zobaczymy co bedzie. Obejrzalem S07E22 i moim zdaniem House i Cuddy jeszcze sie zejda - pokazal ze jej ufa a ona widzi ze moze byc fantastycznym ojcem dla Rachel.
Ej, jeszcze jest żona House'a. :D
|
Cytat:
|
Bardzo smutna wiadomosc. Choc kraza plotki ze osmy sezon bedzie ostatnim...
|
Cytat:
Mój komentarz: :buu: ! I liczę na jakiś występ gościnny, że coś ją przejedzie np. za karę... |
Iiihaaa! Robi sie miooodnieee!
|
Ajajaja robi się KRYMINALNIE ! k***a
|
Cytat:
|
Nie psuj mi humoru Patrix. :D
Mam nadzieję, że ona mu coś odwinie i tak łatwo jej się nie pozbędzie. :szczerb: |
Cytat:
chyba nie zapomnieliście po co on się z nią hajtnął i kogo ona gra, oraz jak to House zrobił raport wydatków by udowodnić Wilsonowi, że dużo na tym zaoszczędzi i ile by to kosztowało gdyby się rozdrabniał. :szczerb: |
"Three stories" jest świetny.
Nie podobał mi się ostatni, ale przynajmniej żonę ma Polkę :D Mam nadzieję, że zakończą ten serial wkrótce. Wątek z Cuddy zaczyna mnie wqrwiać. Niech on się powiesi czy cuś, niech zachoruje i się źle zdiagnozuje, ale niech już nie robi z siebie błazna jeśli chodzi o tę babeczkę. |
Ostatnie dwa odcinki czwartej serii to dla mnie mistrzostwo swiata - do tej pory zaden inny im nie dorownal w mojej opinii. W moim prywatnym rankingu dalej sa ostatnie dwa odcinki serii piatej, "Three stories" z pierwszego sezonu i 20 odcinek serii piatej :-)!
Czwarty.
Świetnych tekstów jest cała masa. Ale w tym odcinku było ich takie nagromadzenie, że już nie mogłem się powstrzymać i niektóre sobie zaznaczyłem :) |
Cytat:
Cytat:
@andrzejj9 który sezon obecnie oglądasz? |
Ja cały czas nadrabiam zaległości, bo serial zacząłem oglądać względnie niedawno. Ale nie spieszę się i delektuję każdym odcinkiem, w niektórych teksty tak mi się podobają, że potrafię obejrzeć kilka razy.
Ostatnio właśnie widziałem jeden taki odcinek, gdzie niektóre dialogi były po prostu genialne. Zapis tego nie oddaje, ale i tak sobie kilku zapisałem. Wziąłem z napisów, już mi się nie chciało cofać i spisywać w oryginalne, ale sens jest zachowany (choć bez sytuacji, które są ważne): Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Polecam :) |
A ja mam nadzieję, że zakończą serial i nie będą robić z niego tasiemca...
Co do Housa i rodziny... może już czas na niego, żeby zastanowił się nad życiem samotnika i on to właśnie robi? Może gdzieś tam w środku zawsze tego pragnął? |
7my sezon to wielka porazka jak dla mnie. Jest nijaki, nie opowiada o niczym poza zwiazkiem Cuddy i House'a do ktorego dziwnie szybko zaadaptowal sie zwolennik przeswiadczenia "Life's miserable, one way or another.". Gdzie nieufnosc, watpliwosci i sceptycyzm? Przeciez szczescie nie bierze sie bez powodu i nigdy nie trwa wiecznie. By czyms zapchac czas jestesmy zarzucani problemami zespolu House'a, ktore i tak guzik nas obchodza. To juz nie jest jasno nakreslony, trojosobowy zespol. To zlepek tych, ktorym jeszcze chce sie grac. Ale i to sie kiedys skonczy bo spadek poziomu gry aktorskiej widac z odcinka na odcinek. Z jednej strony milym powiewem swiezosci jest Masters, ktora jest dla House'a kontrapunktem, a z drugiej strony sprawia ze zespol to jeszcze bardziej rozbity "zlepek". House jako partner, przybrany ojciec czy szczesliwy domownik to porazka scenarzysty. Ta postac jest wiarygodna tylko jako cyniczny samotnik z ampulka vicodinu i niech tak zostanie. W nadziei wypatruje ze sezon osmy "odda" nam House'a, bo przez siodmy przebrnalem jedynie dzieki wszechobecnemu sprzetowi z nadgryzionym jabluszkiem i szkolno-dziewczecemu stylowi ubierania Masters...
|
Chyba zaraz na jakiejś stacji, co ją można z naziemnej zoczyć z anteny dachowej, będzie jakiś archiwalny odcinek, dla mnie bomba, bo mam zaległości koszmarne w serialu, ale poza tym gra aktorska wszystkich w tym serialu jest więcej warta niż oglądanie innego gówna nadawanego przez TV.
|
Mnie osobiście już ten serial zaczyna nudzić. Siódmy sezon poza pierwszymi odcinkami jest bardzo słaby.
Cytat:
|
Ale żeby aż tak ? :szczerb:
Znowu zaczął ćpać Vicodin, a do tego Cuddy go rzuciła :|, dodatkowo odcinek wcześniej zakończenie było miłe teraz takie coś. |
Musi być jakieś dramatyczne zakończenie sezonu przecież ;)
|
7x15 ajjj coś strasznego, House znowu w punkcie wyjścia...
|
Cytat:
Babka się musiała przełamać po tym jego wyznaniu o jego nodze, jak to ta gira go zmieniła w kogoś gorszego etc. :D |
Cytat:
Halun juz byl w 5x24. A Shore nie lubi sie powtarzac... |
@Patrix dobre pytanie ;p
|
Widziałem 6x21 - końcówka zaskakuje, halun czy real ? :D
|
Amber to zbyt ciekawa postac zeby z niej rezygnowac - mam nadzieje ze jeszcze zobaczymy Anne Dudek w serialu :-)!
Zreszta... House olal terapeute, Wilson chce zwiazac sie z byla zonai wszyscy go stopniowo opuszczaja. A noga boli coraz bardziej... |
Wątek Amber jest już raczej zakończony w Housie..choć kto wie co scenarzystom chodzi po głowie ;-)
|
Byłby nieźle zakręcony myk, gdyby obok siedziała :)
|
@superrrmario na tym się kończy odcinek.
|
House siedzi na końcu autobusu. Kamera przesuwa się w prawo i cięcie.
Nie wiem czy obok ktoś nie siedzi. Widać kawałek jakiejś postaci. Może Amber? |
Napisz do ktorego momentu obejrzales i daj mejla ;-)...
|
Obejrzałem dzisiaj pierwszy odcinek szóstej serii. Niestety trafił do mnie bez końcówki. Czy może ktoś napisać jak się kończy?
|
@Max
Dzięki za linka. Przejrzałem od tamtego czasu sklepy i teraz robię drugi zakup dla dziewczyny. Jest fanką House'a. Ale nie mogę się zdecydować czy dla dziewczyny lepsze będzie Got Vicodin czy Everybody Lies. Jakbym wziął pierwszą to byśmy mieli takie same. Jak myślicie która lepsza:http://medical.cupsell.pl/produkty/6...ala-bez-H.html czy ta: http://medical.cupsell.pl/produkty/6...ala-bez-H.html |
Interesujacy i bardzo "ludzki" wywiad :-)!
|
|
Trzeba nagrac, wstac wczesnie z rana i obejrzec jeszcze przed praca :-)!
|
Dzisiaj premiera 6 sezonu dr Housa!
|
Treo, też szukałem i widziałem że szukasz. Koszulki są np. tutaj:
http://housemd.cupsell.pl/ i na allegro. |
Ja oglądnąłem już wszystkie 5 sezonów i twierdzę zupełnie coś innego. Owszem, zdarzają się gorsze odcinki, ale ogólnie House trzyma poziom - szczególnie w końcówce 5. sezonu.
Ale może dlatego takowo twierdzę, bo przygodę z serialami zacząłem nie tak dawno i nie mam jeszcze swego rodzaju 'obycia' w tym temacie ;) |
Na dluzsza mete to sie robi nudne.
Moze dlatego ze jestem po greys anatomy. Ale ile mozna tego ogladac. Tak jak z californication. Pierwszy sezon swietny. Drugi to juz tylko popluczyny po pierwszym. |
jestem na etapie 1 sezonu. jak dla mnie ten serial to bomba.
koleś mnie rozkłada na łopatki swoimi tekstami i niekonwencjonalnym podejściem do leczenia. |
Koszulki : http://www.allegro.pl/item718241625_...s_t_shirt.html
Polecam, dobry material, trwaly nadruk. Sam mam dwie. ...a Mental mi nie podszedl, za malo cynizmu ;-(... |
hmm.. oglądał ktoś z was serial Mental ? (nie mentalista). tez produkcja Fox'owa. w sumie taki House ale w psychiatryku tylko, że dr to takie przeciwieństwo House'a - miły uczynny. Zakończenie pierwszego sezonu (nie wiem czy będzie kolejny) fajni by mogło pasować z początkiem 6go sezonu House'a. No wiecie... House się dostał gdzie się dostał... zakończenie Mentala mogło by pasować by w tym 'zakładzie' gdzie znajduje sie House pojawil się Jack Gallagher. Hehe. to wszystko raczej nierealne, ale podoba mi sie taka koncepcja :D hmmm... a jakby dodać do tego Dr. Cal Lightman'a z Lie To Me hmmm :D
|
A czy wiecie gdzie można kupić koszulki serialu House MD?
|
Bedzie miodowo ;-). Czas powtorzyc piaty sezon przed premiera szostego ;-D!
|
Promo 6 sezonu
http://www.youtube.com/watch?v=_sGGR...eature=popular |
Cytat:
a dopiero się rozkręcał ;) |
Dzisiaj a raczej wczoraj zakończony został 5 sezon. Odcinek finałowy genialny :spoko:
|
Po pierwsze nie pilot, tylko premiera, bo piloty to mają tyko pierwsze sezony.
Po drugie... czemu fake? Nie wiecie, kiedy Wasze ulubione seriale mają premierę? To polecam chociażby TĘ STRONĘ GA akurat jest dostępne już od piątku... |
Jako, ***380;e Grey's Anatomy nie ma swojego tematu to napisz***281; tutaj.
W sklepach pojawi***322; si***281; Grey's Anatomy S05E1-2" Dream a Little Dream of Me".Prawdopodobnie pilot pi***261;tego sezonu. Nie wiadomo czy fake czy nie, dopiero go kupuje. |
ostatnio ja też stałem się wiernym fanem House'a
polecam. |
Grey's Anatomy S04E12 dostępny w sklepach..od jakiegoś czasu.Czemu go wcześniej nie widziałem?
Cytat:
Niestety to był fake.:sciana: |
Cytat:
Ale nast***281;pne odcinki Grey's Anatomy dopiero w kwietniu. |
Cytat:
Mieli w zapasie. |
Cytat:
|
[serial] House M.D.
Cytat:
I im dluzej ogladam, tym bardziej mi sie podoba. Zgorzknialy, ciniczny, dowcipny, profesjonalny diagnostyk dr. House m.d. Podoba mi sie - i polecam. Moja twierdzi, ze Grey Anatomy jest lepsze - ale sama oglada po 4-5 odcinkow w serii i krzyczy kiedy wylaczam - tak gdzies kolo 2 w nocy :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:22. |