![]() |
Menu dvd
Witam proszę o pomoc mam 2odcinki serialu w formacie dvd video i chcę te dwa odcinki nagrać na jedną płytę i dodać do tego jak najprostrze menu i nie wiem jakiego do tego programu użyć najlepiej proszę o pomoc krok po kroku
z góry dziekuje |
TMPGEnc DVD Author. Opis na programu na stronie g***322;***243;wnej.
|
a gdzie moge znalesc ten opis do tego programu bo nie umiem go znalesc???
|
Cytat:
http://www.cdrinfo.pl/artykuly/tda1.5/ Musisz nauczyć się z niej korzystać, bo inaczej zginiesz marnie...:taktak: |
przepraszam ale jak instaluje ten program to on mi sie wy***322;***261;czy***322; prosze o jakis inny w miare ***322;atwy i opis krok po kroku:(
|
Cytat:
|
Tak ale ten program jak i nstaluje to mi sie wylacza prosze o inny program i opis krok po kroku
|
Cytat:
EDIT: Jaka wersja programu :pytanie: Z forum mo***380;esz ***347;ci***261;gn***261;***263; wersj***281; 3.1.1.174, spr***243;buj j***261; wykorzysta***263;: http://cdrinfo.pl/download/3143025443 |
Cytat:
Witam, jest wiwle programow jesli masz duzo czasu to mozesz sie bawic w DVDLab a jesli masz malo czasu to w Tmpeg Author |
Ale ten program Tmpeg Author obsługuje format mgeg a mi chodzi o program ktory obsluguje dvd video
|
Cytat:
|
Roman01 sciaglem ten program i nie wiem jak sie do tego zabrac mozesz mi pomoc??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a czy jest jakis polski program do tworzenia menu w formacie dvd video??
|
Ulead Video Studio by***322; chyba dost***281;pny w polskich wersjach j***281;zykowych...
Bo je***347;li chodzi o program polskiej produkcji, to raczej nie || |
Reetou czy jest do tego programu co mi proponowales jakis opis krok po kroku??
|
|
Ale tam na tej stronie nie ma zadnego opisu prosze o pomoc bo w tych sprawach jestem zupelnie zielony:'(
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Oto screen. Plik z instrukcj***261; trzeba sobie pobra***263;, uprzednio si***281; rejestruj***261;c. |
Ale to jest rejestracja platna:( a czy AutoPlay Menu Builder tworzy tez menu filmow w formacie dvd jak tak to prosze o instrukcje bo nie wiem jak sie do tego zabrac
|
Cytat:
|
Nie tworzy...
Do materia***322;u DVD-Video potrzebne jest menu w tym formacie. Autoplay to do danych/film***243;w avi itp uruchamianych na kompie. |
a moze bedziesz umial mnie poprowadzic jak z tego programu co poleciles Zrobic najprostrze menu??chodzi mi zeby bylo za darmo
Zaczne od poczatku mam dwa filmy w formacie dvd video i chce to wszystko zgrac na jedna plyte i zrobic do tego jak najprostrze menu tylko nie wiem jakiego do tego programu uzyc i prosze o opis krok po kroku:sciana: |
Nie znam nic darmowego do robienia menu...
|
Cytat:
I po co się powtarzasz :pytanie: Przecież otrzymałeś już propozycje, wiesz skąd ściągnąć instrukcję do Ulead. No to teraz trzeba się wziąć ostro do roboty. Przykro mi ale nikt nie będzie Tobie mówił co trzeba po kolei robić, bo to masz w instrukcji. Sama instrukcja ma 285 stron. Musielibyśmy siedzieć tu dzień i noc, żeby po kolei omówić wszystkie sprawy. |
mam jeszcze jedno pytanie odnosnie do tego programu Ulead VideoStudio czy mozna utworzyc samemu jakies tlo menu jak tak to w jaki sposob to zrobic ??
|
Cytat:
DVD Flick <-- prostszy i ***322;atwiejszy, ale z mniejszymi mo***380;liwo***347;ciami Nawiasem m***243;wi***261;c jaki***347; spec m***243;g***322;by napisa***263; poradnik w oparciu o DVD Stylera gdzie biedne (materialnie) dusze mog***322;yby znale***378;***263; ukojenie :D nie skazuj***261;c si***281; na wieczne pot***281;pienie torrentami. btw. Styler jest po polsku ;) |
ale DVD Styler obsluguje tylko mpg a mi chodzi o dvd video
|
Takiego to darmowego nie ma :nie:
Ale DVD-Video to prawie MPEG. :taktak: (w***322;a***347;ciwie to idzie w drug***261; stron***281;). Je***380;eli zgrasz oba odcinki jako MPEG (co nie jest szczeg***243;lnym problemem) to DVD Styler starczy. |
Ale moje stacjonarne dvd nie odczytuje filmow w mpg prosze o pomoc
czekam na odpowiedz prosze pomuszcie mi |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:04. |