![]() |
Szuka kontaktów :>
|
Cytat:
|
Cytat:
zawsze gdy widze go na forum to 'wysyła wiadomość przez komunikator', WTF ? :D |
Yyyy WTF ?
The administrator has disabled playing games for your usergroup. |
I jak, dalej sa jakies anomalia? :)
|
Tak. Też właśnie po 15-tej forum stało, a pingi były OK....
|
Ilość załączników: 1
|
jou, troche malo tych pingow. A jak nie ma czkawki, to jak wygladaja pingi od Ciebie?
|
|
dajcie znac jak wygladaja pingi wtedy, gdy jest niby czkawka....
|
no czkawka jakaś
|
Co jakieś pół godziny forum się zawiesza...
|
Na wirtualnej maszynie mam ubuntu oraz tiny core;)
|
Ale Windows:P
|
Opera:) FF nie uzywam. Przed chwila wcale nie chcialo sie forum zaladowac:)
|
Pewnie im Fajerfoksy szwankują :)
|
hmm nic takiego nie zauwazylismy....
|
Co sie dzieje z glowna? Obrazki wczystuja sie jak krew z nosa(przy zjezdzaniu w dol strony) i pojawia sie adres nimag.cdrinfo.pl?
|
Cytat:
|
Cytat:
No to się pokazałem.... dziecko FreeDoma Pro? ;) |
Cytat:
|
Dziecko Neo chyba by już zauważyło, że w tym temacie nie naliczają się posty :>
|
musi być ten limit 10 postów do założenia nowego temtu? - co ja jakieś dziecko neo?
No i teraz muszę tą wiad powtórzyć 9 razy na tym forum by sie zapytać o coś musi być ten limit 10 postów do założenia nowego temtu? - co ja jakieś dziecko neo? No i teraz muszę tą wiad powtórzyć 9 razy na tym forum by sie zapytać o coś musi być ten limit 10 postów do założenia nowego temtu? - co ja jakieś dziecko neo? No i teraz muszę tą wiad powtórzyć 9 razy na tym forum by sie zapytać o coś Dobra tutaj wkleje będize łatwiej usunąć później.... |
andy, daruj sobie, proszę Cię.
Plugin nie jest dodany tylko ze względu na to, że są tematy/działy, które stałyby się nieczytelne, gdyby nagle posty jednego usera złączyłyby się w jedno. Dotyczy to chociażby rozmaitych testów, w których są dodawane screeny. Nie widzę, zeby to był aż tak wielki problem na naszym forum. Jeżeli zauważacie taką sytuację, to wystarczy zgłosić i połączymy. |
Też to zgłaszałem - nazywa się to "Prevent doubleposting" i działa znakomicie. :spoko:
Szkoda, że nie u nas. :smutny: |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Widocznie była ta propozycja o marginalnym poziomie strategicznym, lub była nie wykonalna :czytaj: |
Cytat:
|
Czy jest mozliwosc automatycznego laczenia wiadomosci jezli ktos pisze dwa posty pod soba ?
Chocby w przeciagu kilku dni lub kilkunastu godzin. Widzialem cos takiego na jednym forum rowerowym. Brakowalo tylko zeby wyswietlalo daty obu wiadomosci. Ale to chyba nie problem zaimplementowac. Zniknie jedna denerwujaca rzecz u nowych userow - czatowanie. dziekuje |
Chciałem zgłosić, że nie pojawiają się numerki symbolizujące otrzymane/nieprzeczytanie PMki.
Cytat:
|
Działa. :spoko:
Dziękuję. :uklon: |
Powinno już działać. Dzięki za info
|
|
Wprowadź element bajkowy do szarej rzeczywistości http://img39.imageshack.us/img39/657/piersiowka.gif, to zrozumiesz. :taktak:
:mruga: |
Kurs dolara ma zawsze znaczenie. Jaka magia?
Ja nic nie rozumiem... :nie: |
Dzięki Bartezowi link jest już "klikalny". Nawet kurs $ nie miał znaczenia... ;)
A wystarczyło tylko przed i po wpisać trzy magiczne literki URL. Takie to proste było...:zawstydz: |
Dalej mam te turnieje w profilu :(
|
No, jak to?
Kol. romanesco zauważył błąd w działaniu forum, ma z tym problem, więc proponuje, sugeruje żeby zrobić upgrade forum, żeby dolar chodził... :> |
Tylko co to ma wspólnego z tematem tej dyskusji? :>
|
..bo ktoś wymyślił sobie $ w ścieżce...
|
Cytat:
|
Cytat:
A teraz :pytanie: ;) |
Link podany na wstępie postu oczywiście działa.
|
Link podany na wstępie postu http://forum.cdrinfo.pl/f5/polityka-...ml#post1080449 nie działa. Coś chyba nie działa automatyczne podlinkowanie. Adres jest poprawny, po
nieważ wklejając go do wyszukiwarki zostajemy przekierowani do dokumentu. |
ochotnik to ruski myśliwy
|
giej jest i nie wie o co lata... on tak z dobrego serca na ochotnika ||
|
Cytat:
|
nie czytam tych giejowskich tekstów!
|
chłopaki ... popsa? nie teraz!!! ||
|
Czyli teraz chcesz, żeby to Bartez wkopał popsa :szczerb:
|
Trzeba było nie grać.
|
no, człowiek "óczy" się na błędach... :( wkopałbym popsa.
|
Trzeba było przegrać ;)
|
Proponuję usunięcie opcji wyświetlającej informacje o wygranych turniejach przy awatarze po lewej ||
Bartez! A jeśli nie to chociaż mi :D Wiem, że to siedzi tylko w niektórych themach. |
Cytat:
[żarcik oczywiście] |
Chyba skrypt od publikacji się zapętlił...
|
:) Ardata Duo Disk rozpanoszył sie na całości.
Bartez jak cos napisze, to musi to odpowiednio zareklamować :) Ale bez przesady - jedna strona by wystarczyła :) |
Little Fail?
Załącznik 53670 |
Ty wycieraj kurze
albo ci zmienimy styl :sciana: |
Z Ł O.
Kaspersky. Wymyśla wirusy. Żeby zaistnieć. |
Mnie już od dłuższego czasu Kaspersky pluje się na coś z 'mojejwyspy'.
Przyznaj się, co ty tam pokombinowałeś? PS "TY" było do Joujoujou - zmylił mnie awatarek ze screena :) |
Kaspersky po aktualizacji podniósł rano alarm malware .:hmm:Czyżby pili w andrzejki w Kasperskim?
Załącznik 53483 |
FF to zlo :sciana:
Dzieki :) |
Ctrl + F5 (FireFox)
|
Cytat:
|
Nic nie pilem a tak widze pod avatarami :hmm:
Załącznik 53182 |
Dziękuję również. :uklon:
Mam jeszcze sprawę, ale to już nie tutaj. :> |
:spoko:
Od razu ładniej ;) |
Podmienione... :)
|
Cytat:
|
Widzę, że zmienił się favicon. :spoko:
Tylko że z czarnym tłem wygląda koszmarnie. ;p Proponuję taki z przezroczystym. :taktak: Załącznik 53171 |
a ja dziś po południu widziałem takie niebieskie oczoje_bne tablice.....
wielkości znaków drogowych ....no dobra - niech będzie, że to coś mi się we łbie dziś pier**** po tej rycha grubej desce |
Cytat:
Tylko nie wiadomo na który lol |
Cytat:
A to, co obiecałeś na "jutro", to kiedy będzie? :mruga: |
@Reetou wyloguj się ;p
|
A dlaczego nie można się wyrejestrować z forum?
Chcę zobaczyć tą ramkę! |
Jaka ramka?! :O
|
Żebyś się zarejestrował :P
A tak na serio pracuję nad tym ;) |
A ja mam takie pytanie: czemu ta ramka reklamowa jest różowo-seledynowa? WT? Pasuje to do reszty kolorystyki forum jak pięść do ****. :P
|
SOA #1
|
To, ze nie mozna zrobic nowego tematu!
|
Cytat:
|
Co jest?
|
Jest tu jakis moderator/admin ktory moglby pomoc?
|
mam to samo, nie da się założyć nowego tematu
|
Wylogowalem, zalogowalem na nowo i dupa:sciana: jak nie moglem tak nie moge zamiescic nowego posta:sciana: nawet w smietniku.
|
Po zalogowaniu problem znika.
:) |
Cytat:
|
Nie moge zalozyc nowego tematu - dostaje blad o takiej tresci:
Database error The Forum CDRinfo.pl database has encountered a problem. Please try the following: Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser. Open the forum.cdrinfo.pl home page, then try to open another page. Click the Back button to try another link. The forum.cdrinfo.pl forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists. We apologise for any inconvenience. o co chodzi? |
Cytat:
|
Czy ten błąd wystąpił ok. 9:25?
|
Database error w śmietniku. Nie mogę założyć tematu (( Kiedyś też był ten problem, teraz powrócił...
|
Pod safari forum wygląda nienajlepiej.
|
Myślałem, że moja prośba zostanie olana.
Tekst dowolny, ale "shisha" będzie chyba najlepsza. |
Jeszce raz tylko powoli...
jaka linka? Dlaczego powoli zbereźniku? Jaki kursor na łapkę? |
Poprawione. Brakowało obrazka w polskich buttonach :)
|
Dobra... Linka tam jest, tylko nie ma obrazka. Ale przesuwając powolutku myszką, aż się kursor zmieni na łapkę... ;) :haha:
|
Cwaniaczek!
Załącznik 52293 |
Skasuj cookies :szczerb:
Albo przełącz się na styl standardowy... |
problem z mini statystykami w profilu
Zwinęłam 3 okna w mini statystykach klikając na przycisk i jak mam je teraz rozwinąc ?
Załącznik 52292 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:18. |