![]() |
BIOS - informacje bardzo pilne
Witam. Prosił bym o pomoc muszę zrobić prezentacje o biosie nie wiem za bardzo jakie informacje tam zamieścić więc prosił bym o pomoc o jakieś konkretne informacje mile widziane też gotowe prezentacje.
Z góry dziękuje. |
poszukaj w książeczkach od MB
P.S. lenistwo na maxa :klnie: Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
kurcze, chyba mi się paluszek AA w gryzoniu kończy... |
Cytat:
to do szpitala :taktak: choć takie miejsca rezerwuje się już wcześniej :) |
Prezentacje też rodzi się w szpitalu?
No, niby w bólach, ale żeby od razu w szpitalu? Apropos tych rezerwacji - od kiedy niby takie cóś wprowadzili? |
Cytat:
od szczytu unii w brukselce :taktak: |
nie trawię brukselki :rzygi:
|
brukselka to szatański wynalazek!
|
No nie no ledwo zarejestrował się i prosi o gotowca:klnie:
Google twoim przyjacielem jest... krótko i na temat Co to jest BIOS Historia i powstanie Do czego służy i gdzie można go znaleźć Opis paru funkcji tylko nie np. że jest tam zegar czy data ale np SATA jakie opcje i co to daje czy np. obsługa wbudowanych rozszerzeń (LAN Sound itp.) Resztę znajdziesz na sieci |
Cytat:
Cytat:
brukselka jest pyszna :taktak: P.S. może Wiecha jej nie lubi też :hmm: :hahaha: |
Brukselka może być, aby ładna była.
|
Cytat:
1. zmusili go, do pracy. Zmuszanie do wykonania czegos, jest niewychowawcze i narusza podstawowe wolnosci czlowieka. 2. Trzeba chociaż spróbować. To nic nie kosztuje. Moze sie uda. 3. Przywital sie podziekowal, z gory. Czyli dobrze wychowany i grzeczny (byl) A wy kujony wszystko sami robiliscie do szkoly - no przyznac sie! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wszystko robiłem sam do szkoły :taktak: |
albo w ogole nie robiles. to tak jak ja :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:05. |