![]() |
eto nie moja culpa :nie:
Cytat:
|
Cytat:
medale budzą respekt :taktak: :D |
a co? chcesz drugi? :>
|
a ja kiedyś nawet medal od Ciapka dostałem :)
i to bez żadnej okazji :D |
lekko próżniowy:sciana:
|
Cytat:
czy moze uniwersalny pojemnik :kosz: |
Cytat:
|
No z dobrych to tylko premium2 dostalem, bo tamte to takie srednie byly:hmm:
No ale darowane, wiec nie ma co narzekac:haha: |
ile tych drobnych nagrywarek dostałeś:>
|
Wyglupiasz sie chyba, ja co roku jakis drobny prezent z forum dostaje. Myslalem ze wszyscy cos dostaja:P
|
W sumie, to jestem zawiedziony, że nie dostałem żadnego prezentu od administracji CDR :-P.
|
A Smartek to juz stawial ten browar na imprezce czy zapomnial:D
|
Cytat:
dokąd ten świat zmierza:sciana: |
Ty jeszcze tam imprezujesz w tych Pabianicach ???
masz chłopie zdrowie :) |
Trenować nie muszę, dam sobie radę ;-).
Pakuję fajkę i przyjeżdżam z zapasem tytoniu ;-). Btw. dzisiaj już odebrałem dowód. |
oj Smartek - trenuj :D
|
100 lat i w tym roku to na zlocie tankujemy na legalu :P
|
Twoje zdrowie :piwo:
|
Na osiemnaście lat...
|
Osiemnastkę ma się raz! :D
|
Smartek ciagle masz te urodziny? Tak dlugiej biby to jeszcze nie widzialem :D
|
A, racja, nie zauważyłem, że Ty taki młodzik ;-).
|
to mnie jeszcze na forum nie bylo ;)
|
Cytat:
|
:zespol::fala:
|
qrde, ja Naszego Drogiego Solenizanta pamietam jeszcze jak mial lat 13 na forum
eh :ognie:2^7 LAT:ognie: |
Wszystkiego najlepszego! :piwo: :piwo:
|
wszystkiego najlepszego naszemu forumowemu dziecku:spoko:
życzy forumowy tata:sluze: |
najleszego !! :piwo:
|
Sto lat :D :sluze:
|
:piwo:
|
Wszystkiego NAJ NAJ ! Zdrowia i pełni szczęścia ! No i Niech Moc Będzie z Tobą !
|
Zdrowia, szczęścia, pomarańczy.... :) Pozdrawiam.
|
wszystkiego najlepszego :) To dla ciebie :piwo: a ja jeszcze przez ~5 miesięcy :pepsi: :P
|
wszystkiego najlepszego :)
zdrowia szczęścia pomarańczy niech Ci dziewczę nago tańczy :):):) |
Wszystkiego najlepszego legalne :piwo:
Gdybym wcześniej zobaczył, to bym się dygnął do Pabianic osobiście uściskać Ci grabę :) |
Duzo zdrowia, szczescia i pomyslnosci w pelnoletniosci. Rozwagi rowniez! Ale ze dzisiaj ten dzien jest, trzeba walnac kropel pare czystej!
http://www.alma24.pl/pr_images/5900191001327.jpg Przegryzka tez ma byc http://j.o2.pl/kuchnia/mat/menu24/zdjecia/sledzie5.jpg A i przepoja http://www.bystra.org/grafika/strony...na_0.5_big.png Jeszcze raz-zyczenia najlepsze! |
uuu, cheers :piwo:
|
Cytat:
Ciągle stoi dumnie pod plazmą w dużym pokoju i codziennie minimum godzinkę chodzi. Ogólnie to jest to SPRZĘT-TERMINATOR, jeśli chodzi o trwałość. Jakby policzyć godziny pracy to wyszłoby chyba w tysiącach ;-). Oczywiście na co dzień używany głównie jako odtwarzarka do XviDów :-). Dzięki wszystkim. |
sto lat
|
Wszystkiego Najlepszego :piwo:
|
Cytat:
Wszystkiego najlepszego Smartek (i nie sprzedawaj tego Xbox'a co go tam trzymasz w szafie). ;] |
No kuzynie wszystkiego najlepszego!!! :bicz: Cię nie ominie. A ja jeszcze 8 miesięcy do tych 18-latek :(
A a tak przy okazji Twojej 18-natski to chciałbym Ci podziękować za pokazanie mi tego forum i ściągnięcie mnie tutaj. |
tez chcialbym tyle ;] http://forum.cdrinfo.pl/images/smilies/piwo.gif
|
Dorosly to Ty bedziesz jak dom wybudujesz, drzewo zasadzisz i syna splodzisz :-P... Tymczasem wszystkiego najlepszego, oby wewnetrzne dziecko zylo w Tobie jak najdluzej :-)!
|
Smart dziku jeden! Najlepszego. Tyle czasu Cię znam i tak już nam wyrosłeś ;))
pozdrówki! |
|
Albo Longart :-). Smartek też od imienia, po części.
|
Proponuję @Bigerek :D?
|
Serdecznie wszystkim dziękuję :piwo: i http://www.shisha-forum.pl/images/smiles/shisha.gif.
Chciałem także podziękować administracji CDRinfo za tak wspaniałe forum, na którym można rzec - wychowałem się od dzieciństwa. Data rejestracji to tylko moje konto, dużo wcześniej siedziałem jeszcze na koncie ojca, a jeszcze wcześniej - obaj czytaliśmy bez rejestracji :-). Także można powiedzieć, że jesteście moimi rodzicami chrzestnymi, hehe... Na pewno sporą część wiedzy informatycznej i życiowej posiadam "od Was", były też chwile, w których mogłem się pożalić, czasem było śmiesznie, innym razem bardzo miło, rzadko kiedy zdarzały się jakieś sprzeczki itp., wszyscy byli zawsze, w stosunku do mnie, dobrze nastawieni. Pozdrawiam też przy okazji Memorando, bo strasznie wrył mi się w pamięć :-). Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuję! Z poważaniem, Dorosły Smartek :-). PS. To może teraz wypadałoby zmienić nicka na jakiegoś "bardziej dorosłego"? ;-) |
|
100 LAT:piwo:
|
no no no ale impreza się szykuje ...
...NAJ...NAJ...NAJLEPSZEGO.... |
Sto lat! Co by ch..je stajali i dziengi byli! :piwo:
|
Wszystkiego najlepszego! :piwo:
|
Aaa, ja myślałem, że smartek to już pełnoletni od roku poprzedniego jest :D Mimo wszystko, najlepszego! ;)
|
Najlepszego :piwo: :piwo: :piwo:
Teraz czekamy na ciebie na forumowej imprezce, zrobimy ci extra przycinkę :haha: :spoko: |
Wszystkiego dobrego !
|
Najlepszego! :piwo:
|
:piwo::piwo:
|
:piwo: :spoko:
|
100 lat i w końcu :soczek: zamieniamy na :piwo:
|
|
Najlepszego! :piwo:
|
sto lat :piwo:
japkozobku :) możesz na ZŁO juz bez opieki przyjeżdżać :) |
Wszystkiego najlepszego. :piwo:
A to już 18'ka. ;p Oj, dostanie mu się po pupie. :bicz: |
no w koncu :D
:piwo: |
:piwo: To jeszcze 110 lat !! :piwo:
:ognie: :fala: :ognie: |
Smartek obchodzi dzisiaj 18-ste urodziny!
:piwo: Wszystkiego najlepszego! :piwo:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:00. |