![]() |
POMOCY JAK SKOPIOWAĆ PROGRAM EURO +PLUS ANDIELSKI
Witam.Dostałem od kolegi program do nauki języka angielskiego euro + plus angielski. Programm ten kosztuje 300 zł więc chciałem go sobie skopiować ( mam do niego klucz) ale nie wiem jak to zrobić próbowałem na różne sposobi nero. alcochol.xlone i nic pbraz programu sie normalnie nagrywa na płyte, odpalam płytke niby program sie zaczyna ale jednak w pewnym momencie pokazuje komunikat sprawdzanie dysku czyli płyty i dupa na tym koniec dalej nic nie da się zrobic. najprawdopodobniej securom. BARDZO PROSZE O POMOC PONIEWAZ CHCIAŁBYM SIE POUCZYC JEZYKA A NIE STAC MNIE NA TAKI PROGRAMIK. Z GÓRY DZIĘKUJE ZA POMOC. MOJE GG 6426519 POZDRAWIAM
|
Po kij to na plyte nagrywasz ?
|
Czy aby korzystać z tego programu trzeba mieć płytę w napędzie???
|
Sorry, ale to nie jest do końca legalne. :nie:
Jeśli cię nie stać na ten program, skorzystaj z tańszych (są nawet darmowe sposoby). :idea: |
onimusza, chyba tak skoro po uruchomieniu programu wywala błędy bo pirat.
|
Cytat:
Ale nie przesadzajmy. Nie jest to w koncu potargane z neta. Ktos wywalil na to jednak kase i sie mu uniemozliwia zrobienie legalnej kopii zapasowej. Wiec niech sobie kolega zrobi kopie na zlosc panom od zabezpieczen. Polskie prawo i tak zostalo zlamane. Wiec duga strona niech je troche nagnie. |
Tak to jest nielegalne-i pewnie łamie się licencję(pożyczone) :taktak: Ale jeżeli mam np.samochód to mogę chyba pożyczyć go koledze ??? Kolo zapłacił za program 300 zł.-to w końcu jest jego czy nie :hmm: http://forumprawne.org/prawo-autorsk...opiowanie.html http://nt.interia.pl/tylko-u-nas/naj...legalne,869168
|
Oryginał można koledze pożyczyć.
Ale kolega nie może sobie zrobić kopii - nieważne, czy za wiedzą i zgodą właściciela, czy też nie. |
Ludzi eja tu chcialem od was pomocy a wy mi ta kazania prawicie jakie to nie jest łamania prawa, to po co w chodzicie na to forum na temat famania zabezpieczec skoro to łamanie zabezpieczen jest takie beeee według was. koles mo pozwolił sobie skopiowac i już. jesli to dla waa problem aby doradzic mi jak to zabezpieczenie obejśc to juz dziękuje za pomoc i nie trudżcie cie w pisaniu takich bredni na temat prawa bo nie o to mi chodziło.jestem pierwszy raz na takim forum gdzie zamiast pomocy uzyskałem negawtywy od forumowiczów :-(
|
Niezrozumieliscie mnie.
Ten kto zabezpieczyl program zlamal prawo. Klient ma prawo do zrobienia sobie legalnej kopii na wlasny uzytek. Prawda ? Skoro sie go tej mozliwosci pozbawia to niech sobie kolega wlasciciela zrobi kopie. Dlaczego tylko jedna strona ma byc fair ? ekupl - jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem to jest np forum bravo. Wystarczylo odpowiedziec na moje pytanie i by mozna bylo cos podzialac. Mam nastroj do zabijania :) |
Ilość załączników: 1
Żebyśmy nawet chcieli to na razie nie pomożemy ponieważ różne edycje programów z serii Euro+ są zabezpieczone różnymi zabezpieczeniami Secu-ROM seri 5 lub 7,ostatnimi wersjami LaserLock,StarForce seri 1,2,3.Musisz podać o jaki dokładnie program chodzi.
Załącznik 52339 |
Cytat:
|
Powinnien byc Secu-ROM 5 lub LaserLock.Więc tak aby nie łamać regulaminu to najpierw sprawdż czy masz wydanie CD czy DVD.Potem z pobierz sobie Protection ID 0623 z naszego forum i przeskanuj płyte instalacyjną DVD bądz CD-chyba 3-4 były wszystkie zabezpieczone.
http://www.cdrinfo.pl/download/819180942 Co ci wyjdzie to i tak masz na forum wszystko co potrzeba żeby zrobić przynajmniej działający obraz. |
I co mam zrobic po zeskanowaniu kiedy dowiem sie juz jakie jest dokładnie to zabezpieczenie na tych płytach CD bo takie owe są???
|
użyć alcohol 120% i zrobić obraz wybierając zabezpieczenie które wykryje program i używac programu ;)
|
Tylko securom v5 + serial. 3cd z kursem i dvd instalacyjna.
|
hey loki7777 wytłumacz mi to prostszym językiem bo nie łapie o co chodzi w tych skrutach :-)
|
Najprosciej piszac, zabezpieczenie to zostalo juz zlamane (bo sam kurs tez jest juz stary) Zrodla nie podam z oczywistych wzgledow.
|
Cytat:
|
nie, że nie chce, tylko nie może bo zostanie nagrodzony warnem :)
|
warna to ja sie nie boje, ale nie ma mnie w pl i po drugie nie udzielam takich informacji (google wie i z mila chcecia odpowie, a jak nie to sa strony z torrentami i odpowiedz gotowa)
|
a to za granicą ciebie od razu namierzą, że wchodzisz na jakieś warezy? :D
|
Nie:) Ale dla zasady nie podaje, pare minut z google i sie ma;)
|
Cytat:
|
widzę, że kolega chyba nie przeczytał regulaminu. wystarczy w google poszukać o securomie 5 i euro+ angielski i masz informacje jak wykonać obraz.
|
A tutaj juz nie trzeba było przestrzegac regulaminu??? http://www.cdrinfo.pl/artykuly/securom7/ . i da sie pokazac krok po kroku co zrobić??? szkoda tylko ze tu mowa o innym zabezpieczeniu securom 7 a nie securom 5 jakie jest w euro+plus
|
To jest artykul, jak potrafisz z niego skorzystac to super. A tobie chodzi o c ra cka a to juz zupelnie inna bajka.
|
Proszę mi nie dawać warna jak by co, daję tego "cukierka" wyłącznie w celach do robienia KOPII ZAPASOWEJ!
http://odsiebie.com/pokaz/1338486---4bf0.html ściągnij to i spróbuj odpalić według instrukcji (te pliki podmień w katalogu z progsem) |
I właśnie takim ludziom jak Ty darolo 1 mamy to co mamy w naszym'' pięknym kraju'':pirat::ban: w tym przypadku płyta jest pożyczona - więc nie ma mowy o kopii zapasowej.:nie:
|
onimusza666, o.O ale jak ją normalnie alcoholem nagra z zabezpieczeniem i ominie jakoś to zabezpieczenie to też będzie nielegalne więc czy da tego "cukierka" czy nie to na jedno wyjdzie. Po za tym ja nie posiadam niektórych rzeczy oryginalnych bo mnie na nie nie stać po prostu (kieszonkowe nie za bogate :/)
|
No więc siedź cicho i się tym nie chwal. Twoja sprawa.
A regulamin regulaminem. Jak koniecznie chcesz być tak pomocny, to masz do dyspozycji pw i inne możliwości. |
Zabrzmiał srogi głos ojca. :D
|
Ja Ciebie rozumiem ;) ale tak jak koledzy powyżej napisali-jak chciałeś jemu pomóc to było pisać na PW.Tu obowiązuje regulamin-eklup sam powinien pokombinować , a nie oczekiwać że poda mu się wszystko na tacy-google nie boli,nie stać kogoś na drogie rzeczy -to trzeba szukać tańszych zamienników.
Czasami ręce opadają jak czyta się nie które posty, że wspomnę o tym koledze który szkodował 8 zł na grę,ściągną nie wiadomo co i był zawiedziony że nie działa :haha: - wiesz o kim mowa, było tu na forum,szukał też pomocy na pebie i chyba nie znalazł.:nie: |
Zabrzmial glos rozsadku matki. :D
|
Dziekuje darolo1 mamnadzieje że dam sobie z tym rade teraz.
|
onimusza, wiem o co chodzi, co napisałem, żeby nie było OT ;D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:16. |