![]() |
Hatak & Napisy24 for sale...
http://img142.imageshack.us/img142/8042/aaambf.png http://www.comicpress.com/images/for_sale_sign.jpg Aukcja powstała teraz o 19:26:15 (CEST) http://allegro.pl/show_item.php?item=731572711 To może być koniec... w sensie ktoś kto to kupi zapewne wywali to do góry nogami (więcej $) :sciana::sciana: |
Oj, niedobrze. :kreci_gl:
|
Żaden koniec.
Jak nie ten serwis, to inny. Tłumacze ciągle żyją :-). |
Tak Smartek ale tu chodzi o formę, hatak.pl bardzo ale to bardzo mi się podoba (napisy24 mniej).
Ciekaw jestem czegoś, jakby na to patrzeć z innej strony to oni wystawili na allegro "nazwane" portale ale nie domeny (same w sobie)... :> Raczej nie mam racji ale jest pewna nieścisłość. |
z hataka sporo odeszlo, np release24 to byly hatak media, moze to jest powod sprzedazy
|
UUUuuuuu panowie z Allegro też nie chcą ||
Nie poddają się :czytaj: Cytat:
|
|
Cytat:
|
Tez nie widze nic nowego. Moze w zlym dziale byla aukcja?
Jest juz 35tys. |
wystawiajacy musi byc wlascielem serwisow, pewnie beda sie tak bawic...
|
O ile zaklad, ze jakis ***** jak zwykle zaraz palnie cene 999mln? Nie rozumiem tylko czemu ludzie wycofuja wtedy aukcje, ja bym poszedl z tym do sadu i koles mialby ****ane zycie juz do samego konca za swoja glupote...
|
pisze i masz:)
|
Łoł już ponad 150tyś :>
edit: Sokar ładnie o siebie dba :szczerb: LOREAL MEN EXPERT KREM MATUJACY PUR & MAT 50ml LOREAL MEN EXPERT KREM HYDRA ENERGETIC PROMOCJA SS PŁATKI NIVEA PLASTRY NA NOS WAGRY 10 + 2 for MAN :szczerb: |
Ilość załączników: 1
Może bedzie :rotfl:
|
Brakuje jeszcze tylko, by kupl to ktos pokroju pana Sz., ktory w tej chwili dyryguje napisy.info. Tylko ja mam wrazenie ze brak mu jakiejs klepki?
|
Postanowili wziąć przykład z kurnika i wystawili aukcję dla reklamy. Co jest oczywiście niezgodne z regulaminem allegro. Jaka jest prowizja na allegro od powiedzmy 200 tys? :)
|
57,30 zł plus 0,30% kwoty powyżej 5000,00 zł
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie da rady. :nieee: Sprzedałem ostatnio i są do mnie pretensje, że to Rycho sprzedał wcześniej innej osobie. ;p
|
Poważnie? :wow:
To już wiem, za co ostatnio pije. |
Za zdrowie...
|
Cytat:
hahahahahahaha :rotfl::>:spoko: |
Smiech na sali.
|
Sokar:
Cytat:
|
Za mało znam sprawę, ale podejrzewam,że wszystko rozbija się o pieniądze. Utrzymanie serwera kosztuje. Ale mam też taki cichy własny wniosek. Hatak poszedł w rozwoju trochę za daleko. Czy nie wystarczały Hatak.PL jako forum Gwiezdnych Wrót i Napisy24.pl ? Hatak próbował się rozwijać a okazuje się,że userzy potrzebują tylko NAPISÓW ....
|
Cytat:
Ciekawi mnie co Ci wszyscy krzykacze zrobią jak te serwisy znikną? Może i napisy będą się pojawiać dalej ale już nie muszą być takiej jakości jak te na hatak czy napisy24. Polska mentalność - każdy by chciał mieć wszystko za darmo. |
Ta mentalność powstała w latach kiedy weszły do PL pierwsze kompy. Starzy korsarze pamiętają czasy kiedy naprawdę wszystko było za free. Teraz okazuje się,że za wszystko trzeba płacić. Nawet za nielegale ???
A tłumacze pracowali przecież za darmo. I chyba tak pracują do tej pory. Nie sprzedawali swoich napisów tylko dodawali do serwisu dla innych ludzi. Dzielili się. Na Chomiku ludzie dostosowują napisy do plików mkv. I zamieszczają. Też za free. |
Jeśli o mnie chodzi, to raz tam na konto premium wpłaciłem ale to co oferowali w jego ramach to raczej mizeria - w zasadzie źle to zrobili bo więcej już nic nie wykupiłem.
Ja na ich stronach lubię czytać newsy, zapowiedzi, trailery, spoilery itd. napisy też wiadomo lubię -więc chyba wykorzystuję te serwisy raczej w całości. Jednak co fakt to fakt oni za bardzo się rozdrobnili na te wszystkie serwisy ! Bez problemu wystarczyłby Hatak i Napisy24. Pomijam, że sokar z tym prywatnym oświadczeniem pojechał nieźle, zaszczuli go trochę... |
ale ma 100% racji, za serwer trzeba placic, a gdy jest oczekiwanie na jakies napisy to trzeba niezlej maszyny/hostingu zeby to nie padlo. ludzie tego nie rozumieja, potrafia za to swietnie wyzywac
|
I jak sobie teraz noninglisze poradza ?
|
Tworzenie napisów to świetna zabawa, wiem z doświadczenia. Podejrzewam, że jeśli nie n24, to powstałby inny serwis. Wystarczyłoby się zmówić na jakimś forum, zrobić składkę i zaraz by coś ruszyło.
Moim zdaniem, całe GH się faktycznie przeliczyło, mogli zostać "przy korzeniach" to jest gwrota i napisy24, wystarczyłoby to w zupełności, nie mieliby takich problemów finansowych. Sama akcja z wystawieniem serwisów na Allegro była nie fair, głównie w stosunku do osób, które chwilę wcześniej robiły "wsparciowe" przelewy... |
nie do konca
serwisy by sprzedano a za to mozna kupic vps, ktory sprosta zadaniu 3-4 serwisow placac za niego na 3-4 lata nawet jak nie lepiej... |
Co do korzeni to Smartek ma rację. Trzeba było przy tym pozostać...
|
Jak sie na taka strone kupuje serwer na home.pl, to nie ma sie co dziwic... Praktycznie najdrozsze uslugi na rynku
|
|
Wiemy, nawet na tej stronie jest cytat:)
|
@darek0920 czytaj temat od pierwszej strony ;-)
|
Hehe sie właśnie rozpędziłem na pierwszej stronie :rotfl:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
A myślałem, że to nie są gimnazjaliści... :]
|
Cytat:
Na temat szczeniackiego zachowania sokara się nie wypowiadam. |
Na stronie...
Cytat:
|
Pablocoo, startuj na Hatak Admina! ;-)
|
|
Cytat:
Cytat:
|
hatak.pl sprzedany? Forwarduje mnie na jakiś serwis naekranie.pl ....
|
grupahatak.pl nadal jest, zapewne tylko zmiana nazwy.
|
Hatak normalnie się wczytuje.
|
Cytat:
|
Mam to samo co Patrix. :smutny:
|
Jak inna skoro ta sama?
Oj Patrix, przestań łazić to tych erotycznych stronach, bo znowu coś złapałeś... |
http://grupahatak.pl/ ta wchodzi normalnie
hatak.pl przekierowuje |
Cytat:
co do Retu wypraszam sobie insynuacje - to się robi, a nie ogląda. |
Stara czyli hatak.pl była czytelniejsza od tej nowej naekranie.pl/ . Ale to chyba jest ta sama tylko pod inną nazwą.
|
Właśnie miałem chwilę aby zbadać "nową" stronę i faktycznie stopka znajoma.
Spieprzyli sprawę równo! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:37. |