![]() |
cisza bo "Kola" wparuje na foruma :taktak:
|
moja bierze :sciana:
|
Tylko ryba nie bierze...
|
to jakaś łapówa?
na widoku nie chwyci.... |
pięć tysięcy
|
Cytat:
:P |
możde wysuńmy Barteza na nowego szefa CBA :sciana:
|
Cytat:
A nie od razu na wystawę. |
Ale... przecież... my na temat. Chcemy uczcić milionowy post na forum dobijając w tym temacie do drugiego... ;)
|
Cytat:
|
Nie śmiecić mi w temacie, bo poleci wiadomo gdzie :>
|
Jakby to powiedział Czechoj?
Wszystkie Mariusze, to... :hahaha: |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
no. np. mariusz był i odchodzi :'(
|
Cytat:
Druga sprawa, to tak jak napisał Berion, powszechny dostęp do internetu, znaczne obniżenie wieku internautów itp. To wszystko wpływa na miejsca takie jak to. To użytkownicy tworzą fora dyskusyjne. Cieszę się, że na forum można wciąż spotkać osoby, które widuję tu od lat. Pewnie z czasem i one odejdą, bo już nie będą tu znajdywać niczego interesującego dla nich. Taka naturalna kolej rzeczy. Szkoda, że niektórych już nie ma, być może z powodu, że to miejsce się zmieniło, ich życie się zmieniło albo mieli jeszcze jakieś inne powody. Jedni odchodzą, inni przychodzą, jak to w życiu... |
Cytat:
|
jedna na milion?
|
A tymczasem Mariusz ma się świetnie i zakłamaniec połamie sobie na nim rudą szczecinę.
|
Cytat:
Chyba, że w międzyczasie przybyły na forum narzędzia, które to umożliwiają, ale raczej wątpię. |
wy tu o pierdołach, a Mariusz tymczasem :'(
|
Ok, według mojej wiedzy milionowy post to post o treści ":ognicho:", napisany przez romanesco, oczywiście w Śmietniku :D
Mogę się mylić, wszystko zależy od odpowiedzi na to pytanie: @Bartez - założyłeś ten temat tuż przed przekroczeniem miliona postów? |
wracając do spamowania to tylko :sciana: 19825
zajmuje dalsze pozycje, tak jakoś mało udzielam się na forum, mało znany jestem :'( oj ja nieszczęsliwy |
Się zaraz sprawdzi ;)
|
Cytat:
Cytat:
|
2 złote nagrody czeka! :rotfl:
|
O to samo chcialem spytac, kto napisal ten 1mln post?
|
chyba Bartez :D:D
|
Kto jest autorem tego 1mln postu?
|
Nie miałem pojęcia ile naskrobałem, bo nie patrzę, ale zaraz będę wiedział. :idea:
|
Ja najlepiej wspominam końcówkę 2004/2005r.
Cytat:
Drugi powód widzę taki, że dostęp do sieci jest znacznie tańszy i większy. Jest więcej dzieci/głupoty na forach, a więc i ich poziom spada. |
Pierwsza nagrywarkę miałem w 1998 roku i był to miajatek rzędu 1000 zł a zapis miała 2x, płyty markowe jak TDK albo Verbatimy kosztowały wtedy około 20 zł a niemarkowe (no name) do 15 zł... cdrinfo wtedy nie było, zanim się pojawiło to zdarzyłem kilka nicków zmienić na różnych innych forach /i usnecie/, zanim stałem się w 2002 tym kim jestem teraz... zresztą potwierdzam to co napisał Patrix, świetność CDRINFO to były lata 2002/2003 , ktoś pamieta słynne spotkanie 24 grudnia 2002 r. po 22:00 na czacie dla fanów gwiezdnych wojen? :)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Nie tylko Laser, ale i inni. Wystarczylo przekroczyc 1000 postow, aby owa czapeczke dostac. Mam, mam do tej pory - czapeczke :) Solidna jest! Mialem LG 8080 i kiedy RamBooster oproznial bufor, bezcenna plytka za 5 zlp szla do kosza :) A nagrywalo sie na Esperach, Titaniach, Platinach .... ech, czasy :) Mozna powiedziec: nagrywarki byly drewniane, nagrywacze z zelaza :) |
Cytat:
Jeszcze wtedy taki sklep jak optimus u mnie byl:szczerb: |
bo dla cdrinfo dni świetności już minęły, ta liczba to efekt "tamtejszych" dni, gdzie user Laser wystukał tysiące postów aby dostać czapeczkę - pamięta to ktoś ? :D:D
widzicie przecie przekwalifikowanie się na dyski i konsole aby całkiem nie wypaść z gry :) fajnie się bawiło na starej 8080b i starym clone cd (zwłaszcza konfig programu, wykrywanie zabezpieczeń) i i płyty CDR 650MB za 3zł sztuka || |
Właśnie mija jeden dzień od momentu założenia tego tematu i to jest 41. post. W tym tempie do miliona (w tym wątku) zostało jeszcze... niecałe 67 lat :D
|
Widzę, że temat się rozwija.
Szybko będzie drugi milion:haha: |
wlasnie, pewnie chcialby by wszystkie byly jego
|
się odezwał
milioner :sciana: |
niektórym to licznik zap...
|
a ja myslalem ze ktos banke w totka ugral :)
rzeczywiscie dzieki co poniektorym to licznik szybciej leci :) |
dzieki temu milion zostanie na zawsze :D
|
nie pisz juz nic :)
|
ręce mi się zaczęły trząść
oczy zawilgotniały aż się spociłem normalnie nie wiem, co napisać |
Gotta? Gotta nie, ale Vondrackowa się ładnie starzeje. O, albo Afric Simone...
|
Cytat:
|
kurde to taki temat .. :hmm: ja myślałem że chodzi o miilion dolarów robaczywy :P
|
Cytat:
Rychu sie nie bawi bo jest za bardzo doswiadczony. |
Będą jakieś premie, ordery, listy pochwalne...?
|
Milion to już jest :>
|
To moze konkursik. Kto pierwszy do miliona dojedzie :>
|
:piwo:
gdyby nie Rychu i Edzisko:sciana: |
Cytat:
|
Tym razem przegapiłem..
Pamiętam, że jedną okrągłą 'rocznicę' wcześniej wypatrzyłem i może nawet sam przekroczyłem. To było 400 albo 500 tys. Lecą te posty, lecą :) |
:haha::spoko:
|
Turbodynoman zawstydził Barteza!
Powiedział: półtora miliona! |
Marek Kondrat jest lepszy-wraca do aktorstwa. Za milion;)
|
ale dupiato :P
bufor sie przepełni :> |
Milion !!! :piwo:
|
No to brawo, z tej okazji dziś wieczorem wypije :piwo:
|
Kerel jestem :hmm: o co chodzi:szczerb:
|
|
Jestem urodzonym pesymistą. ;]
No, to Rycho się postarał. Co najmniej połowę tych postów katalizował on sam. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy z tej okazji zaprosimy na koncert Ałłę Pugaczową ?
|
hmm, to 1% forum jest moje :D niezle :D
dla eda to strach odsetki liczyc :szczerb: |
A te w śmietniku się też liczą? Bo jak tak to trzeba by odjąć z 400 tysiaków. :czar:
|
eetam, połowa postów to rycha... :P
|
Po ID postów nie patrz, bo wynika z niego, że gdzieś wyparowało ponad 50 tys. postów. Możliwe, że aż tyle byśmy skasowali? :D Anyway, oficjalną liczbą jest to co podaje forum w statystykach i tego się trzymajmy.
|
jak dobrze pamietam, to milion pekl na przelowie stycznia/lutego
Bartek - ile zes pokasowal w miedzyczasie? :szczerb: |
:fala:
|
Ilość załączników: 1
|
Prawie jak w PKO...
|
Biorę.
|
Milion