![]() |
[Serial] V
http://gfx.filmweb.pl/po/37/81/51378...=1257132605000
http://www.filmweb.pl/f513781/V,2009 http://www.imdb.com/title/tt1307824/ Cytat:
Cytat:
Widziałem pilota :) i czekam na następny odcinek. |
na hatak ludzie dobrze skomentowali ten serial,duze nie tak jak mialo byc.
zbyt wielkie nadzieje,zbyt duze rozczarowanie, do 2/3 zanim nie ma zlotu antyobcy nudnawo. reakcja ludzi na obcych jak w latach '80. dzisiaj raczej bylo by ono bardziej agresywne. tu jak dzieci kwiaty prawie. full love. zobaczymy jak sie rozkreca pozostale 3 odcinki remake,bo na 13 kolejnych wymyslonych nie licze wcale znajac *****izm amerykanskich scenarzystow,szczegolnie po stargate universe. ide lookac 1x07 |
przesadzasz, mnie się podobało... chociaż faktycznie, przydałoby się więcej agresji, ale zobaczymy. dajmy im szansę :spoko:
|
Nie widziałem pierwszej wersji tego serialu (byłą tam kiedyś dawno temu) może przez to mi się jak narazie podoba :)
Już widzę aktorów z LOSTa i 4400 zobaczymy kogo jeszcze zobaczymy :szczerb: |
Jak dla mnie ocena 1 odcinka to 8/10
Zapowiada się ciekawie |
Ja bym jednak zamienił w tym serialu Morene Baccarin na Catherine Bell :D
|
No tak - podrośniesz, zmienisz zdanie.
|
Cytat:
|
No... Adria się Wam nie podoba...? Najładniejsza kobitka w SG! :mruga:
Fakt... zestarzała się trochę od SG1, ale jest nadal piękną babką! :D No, ale wracając do tematu: pilot świetny, mam nadzieję, że nie 'rozlezie' się tylko na dwadzieścia sezonów... |
No i jest jakieś zastępstwo za Pb i Lostów :D
|
Nie wiem jak Wam, ale mi się serial podoba. Z racji tego, że SGU nie istnieje, jest to dobry wypełniacz czasu. :)
|
kosa kosa serial . Rozkręca się . A córa kosmitki zacna zacna :D
|
Niestety z tego o się orientuję to po odcinku 1x4 będzie dość spora przerwa w emisji ... :D
|
No to czekamy do marca :|
|
Szybko zleciało... :P
01x05 Welcome to the War |
Serial ok tylko trochę za szybko się rozkręca :|
|
niby za szybko się rozkręca, ale w stanach oglądalność spada z każdym odcinkiem...
dla mnie właśnie brakuje jeszcze akcji i szczerze główna bohaterka i jej syn... są męczący... Bo Ana i jej córka... to hmm... gdyby nie to co w środku to ała.... :D |
Cytat:
|
Może nie zlikwidują... te dwie żmije: Annę i jej córę całkiem miło się ogląda... :mruga:
|
Mi serial przypadł do gustu, jednak jak zawsze wszystko zależy od amerykańskich odbiorców. Przestaną oglądać i będzie cancel....
|
Podobaj***261; mi si***281; ostatnie zawirowania w serialu i jego mroczniejszy charakter. Chocia***380; mo***380;na si***281; doczepi***263; pewnych motywów, to najbardziej podoba mi si***281; metamorfoza g***322;ównej bohaterki i jej ***347;cie***380;ka ciemn***261; stron***261;...
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk |
Kurdę, po obejrzeniu ostatniego odcinka zamykającego sezon JA NIE CHCĘ aby go anulowali... :(
|
powiem tak - gdyby cały sezon był taki, to na 100% nie anulowaliby go.
po prostu, brakowało w nim mrocznej strony (czyli tego, w co finałowy odcinek serii obfitował), bo ta cała taka pseudo straszna cukierkowa otoczka obcych była troszkę ciężkostrawna... |
|
Zrodło?
http://www.comicbookmovie.com/fansit...ncelled_By_ABC f**c kolejny serail ktory ogladalem usuneli (po Kronikach sarah connor i paru innych). |
To się robi głupie, wywalili to co było i zapychają ramówkę pilotami nowych seriali (jaki sens ?)
które za 1-2 sezony polecą, i od nowa. Chyba to oleję, nie oglądam w sumie teraz nic nowego... |
Ja ogladam Sanctuary - wlasnie dobilem do odcinka 14(sezon 3) i czekam na napisy - nic specjalnego ale pewnie nie anuluja:) Poza tym Lost Girl chyba za miesiac i cos jeszcze mialo byc w czerwcu czy lipcu - true blood? Chyba jakos tak to bylo;)
|
Cytat:
Komentować sposobu działania tej stacji nie trzeba... :sciana: |
Ta i sporo na podstawie komiksow - Hulk np ale to przyszly rok i niby dlatego anulowali V by zrobic wiecej miejsca, a potem po 2 sezonach i tak usmierca:)
|
Bez sensu - z sf/fantasy został już tylko Gra o Tron. SGU i V anulowane. k***a
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:21. |