![]() |
Noworoczne postanowienia i inne gryzmoły
Jakie macie postanowienia ? ||
Moje są takie: - zainstaluję na wszystkich kompach w domu Win7 dobra ekhm teraz na serio :rotfl: - zdać tak jak poprzednie, bez problemów kolejne dwa semestry - napisać pracę inż. - schudnąć parę kilo :rotfl: - no i kilka innych spraw osobistych No i to na tyle bo jak wiadomo co za dużo to niezdrowo :taktak:;) ---------- A tak w ogóle to: :piwo: dla starych adminów i tych poprzednich za to, że przekazali władzę tym starym a tym starym, za przekazanie władzy aktualnym czyli: :piwo: Bartez :piwo: MacGyver :piwo: MaciejT :piwo: Misiek4 Oni trzymają "zazwyczaj" to forum w kupie pod względem źródeł || Dla reszty adminów :pepsi: bo jakoś ja mało ich widzę na forum ale na pewno też pracują :czytaj: :piwo: super moderatorów (przy czym te super to ranga a nie moje słówko :rotfl: ) za cierpliwość i porządek tzn sprzątanie po nas :D :pepsi: dla reszty moderatorów bo nie będę się zbyt dużo podlizywać || A tak poza rangami: andrzejj'owi mniej dziur na wrocławskich drogach andy'emu aby dalej uczył się informatyki joujoujou wygodnej kanapy :haha: grzeniowi szybkich, pieknych dziewczyn i maszyn || CIAPkowi mówcie więcej ;) Ghost_mode aby nie przestawał pojawiać się i znikać Berionowi zdarcia padów M@X'owi dużo gadżetów z Cupertino abym miał kogo się czepiać :rotfl: icemac'owi dużo chromu do miniaka Zetoxie miękkiej ścianki może kiedyś się uda :sciana: || Smartkowi nowej folii do Iphona :fiu: VIZZARDowi za temat zaginionych postów :D rychowi wszystkiego dobrego bo to ON tu trzyma władzę a reszta to tylko piramidka || Wymieniłem kilka osób z pamięci bo wszystkich się nie da ale nie pomijam nikogo :piwo: :pepsi: wszystkim :D |
też kiedyś jakies postanowienia miałem, ale czar prysł :sciana:
niemniej jednak dziekuje za życzenia i Tobie też wszystkiego czego sobie i innym tylko zyczysz :piwo: |
THX.
Ja postanowiłem przestać chodzić spać o 2:00, 3:00... :taktak: |
Dzięki za życzenia i nawzajem. :spoko:
A co do postanowień - nie mam żadnych. W razie czego będzie miłe zaskoczenie, a rozczarowanie mi nie grozi. :] |
Postanowienia to ZŁO ||
|
Cytat:
|
Dzięki za życzenia. Wzajemnie.
Na przyszły rok mam tylko jedno postanowienie. Zalać wreszcie pałę. |
...może 1 maja, ze mną :sciana:
|
Bardzo głębokie to postanowienie. :szczerb:
|
... i z Edziskiem :sciana:
|
Zalać pałę? :O
A może wystarczy kubeł zimnej wody, żebyś ochłonął :D Sam postanowiłem nie postanawiać nic, już dość dawno temu. |
... i z Grzeniem-modem :sciana:
|
No - my to insza inszość :spoko:
A tak, to z Rychem się nie napijesz, bo on nie pije, tylko marzy o piciu :sciana: Z Edem też nie, bo zaś coś wykombinuje i go nie będzie :sciana: itd........ |
A ja tam chcę zerwać z nałogiem :taktak: w tym roku wypiłem 4lub5 piw(jak się napiję to potem nic nie pamiętam) :nie: A w Nowym Roku to nic-normalnie zero. :taktak:
|
Cytat:
|
tylko powoli odstawiaj,
z delirką nie ma żartów :sciana: |
Dziękuję za życzonka :-). iPhone ma się dobrze.
Moja postanowienia: - Ograniczenie słodkiego w jeszcze większym stopniu niż dotychczas (zrezygnowałem na razie z picia Coli, słodzenia herbaty i ograniczyłem łakocie :-D), - Schudnąć około 6 kilogramów (do równej liczby :-) ), - Zacząć przygotowywać się systematycznie do matur, Więcej w sumie nie chcę, trzeba coś zostawić na 2011 :-D. |
Postanowiłem nie postanawiać :)
|
Cytat:
Ile matur planujesz? |
Do Ciebie to się nie odzywam.
|
Uczynić "Wielką miotłę" największym tematem na forum.
|| |
Cytat:
|
Pobiłem swój własny rekord tego millenium - położyłem się spać przed północą :D Do tej pory to się mogło zdarzyć tylko podczas poobiedniej drzemki :P Idę z duchem swojego postanowienia...
|
Noworoczne postanowienia
Tutaj możemy wpisywać własne noworoczne postanowienia.
Mając na uwadze słowa doświadczonego męża: Jeżeli chodzi o moje postanowienia, to jakoś do tej pory sobie żadnych tego rodzaju przyrzeczeń nie składałem. Jak składam, to dotrzymuję, więc składam z pewną ostrożnością. |
zacznę się dziennie golić || to jedyne postanowienie* noworoczne na jakie mnie stać
* a nie traktuje go zbyt poważnie |
Ja postanowiłem:
-po pierwsze: paliłem, pale i będę dalej palił! -po drugie: nic nie zmieniam, dobrze mi z tym, jaki jestem. I to by było, na tyle. |
Postanawiam nic nie postanawiać.
|
tradycyjnie już rzucić palenie, no i trochę skarbonkę podtuczyć
|
W moim noworocznym postanowieniu postanowiłem rzucić palenie.
..zaraz zaraz, ja nigdy nie paliłem! Więc problem z głowy. |
Cytat:
Ale ja tak samo chyba postanowię , że nic nie postanowię ( chociaż było by co postanowić ) . Coś za dużo tych postanowień :D |
nie będę oryginalny, tak jak Edzisko :>
|
Będę mniej grać i mniej czasu spędzać przed monitorem. Za dużo.
|
w sumie nic nie postanawialem
ale moze po prostu byc szczesliwy i realizowac SWOJE marzenia a nie innych :hmm: w sumie to juz zaczole w poprzednim roku ;) |
W ten rok na żywioł - bez postanowień.
|
postanowilem sobie ze moze w tym roku pojade w koncu na zlot :hmm:
|
:wow:
k***a Wiem, że to dla ciebie extremalnie trudne postanowienie. Może więc ci dopomogę trochę. I powiem: NIE WIERZĘ! |
ale bym go wyściskał na niedźwiadka k***a
|
W sumie po tym świąteczno-noworocznym obżarstwie, to postanowiłem sobie, że mam dosyć miecha, nawet zakupiłem dzisiaj morskie ryby mrożone.
Ale bigosiku, pieczonego boczku i karkówki zjem jeszcze trochę, kaczki też, trzeba dojeść, nie może się zmarnować, szczególnie, że mój kot nie jada nic z tego, no trochę kaczki zje, ale kaczkę, to lubi wszystko co żyje. Kot żre markową suchą karmę i podgrzane krowie mleko, które jako stodołowiec wiejski trawi bez problemu. :) O czym, to ja mówiłem...? a, że będę ryby jadł, napijmy się jeszcze Ballantinesa z pepsi.... |
Głupki z wielkiej firmy IT załadowały ~ 23k zdjęć do jednego katalogu, a ja muszę ściągnąć ~11k z nich.
FileZilla ssie wszystko po FTP od 1,5 godziny i końca nie widać. putty, bash i jadziem po http, te które mi potrzebne, mają nazwy wyłącznie z liczb naturalnych z przedziału od 1 do 13337: Kod:
seq 1 13340 | sed s/^/http:\\/\\/foobar.com\\/photos\\// | sed s/$/.jpg/ > d && wget -o d.log -i d Postanowienie: w tym roku ostatecznie zakończyć przygodę z Windows na lokalnym komputerze. |
Bardzo dobre postanowienie :-)!
Ja zrealizowalem je juz w zeszlym roku i nie zaluje ani troche :-)! |
moje postanowienie poszło w las , 2 stycznia i już drugi dzien sie nie golę :P
|
Ilość załączników: 1
Jak trzeba to trzeba ;)
|
Po długich przemyśleniach postanowiłem rzucić tą naftę
|
Aczkolwiek nie postawił Pan kropki na końcu zdania, co czyni tę deklarację nieszczerą. De facto. Paradygmat. Zmiłuj się.
|
Ta nafta nie ma kropki.
|
Mogę Panu pomóc z postawieniem tejże kropki.
Proszę powtarzać za mną głośno i wyraźnie: Frezer. Anulować. Paradygmat. Wiec. So-li-dar-ność Ga-zeta Wyborcza Rzeczpospolita I jednym tchem, może być trudno: pełnomocnik rządu do spraw zwalczania biurokracji. |
No i jak tam plany i zamiary i postanowienia?
Ja na razie myślę...i cholera to nie jest łatwe. |
Tradycyjnie jak co roku,
żadnych postanowień toast2 |
Przez Zetoxę mądrość ludowa przemawia.
Kiedyś miałem wrażenie, że realizując swoje postanowienia mam realny wpływ na to, żeby sobie polepszyć egzystencję. Ale życie jest zbyt nieprzewidywalne. Ot - kupiłem niedawno kilka podręczników branżowych, coby w razie potrzeby wiedzieć lepiej. I teraz mógłbym sobie postanowić, że wykuję je na pamięć. A miesiąc później mógłbym stracić pracę, znaleźć inną w innej branży i cały wysiłek na marne (choć akurat tu nie do końca - jednak czego się nauczymy, to nasze). Nie ma sensu nadmiernie się spinać. Snuć planów rozwoju na 55 lat. Owszem, warto się rozwijać, nie można się nie starać, ale bez podejścia "jak mi się nie uda mój plan to stryczek". Jak się nie uda pojawi się inny, natura nie znosi próżni (choć próżniaków też nie bardzo). Słyszałem, że Grzeniu z Zetoxą wspólnie postanowili, że w styczniu nie piją piwa :fiu: |
Cytat:
|
Jego chyba pogięło, ale co innego go dotknęło...oby nie! :rotfl:
|
Postanawiam już więcej nie postanawiać ;)
|
Postanawiam w tym roku rzucić internet. Cały internet. Będziecie tęsknić? To bardzo dobrze, że nie bo będzie mi łatwiej. :P
|
Cytat:
|
Jeszcze GO nie ma :ysz: to albo rzucił ten internet :> albo jak co roku Grau w Gre k***a
|
Nie no, gdzieś w 2017. :P
|
Postanawiam osiągnąć jeszcze więcej niż w 2016! :taktak: :spoko:
|
Mój 2016 to rok samych rozczarowań i katastrof. Więc też mam takie postanowienie... :P
|
WSZYSTKIEGO :sluze:
staruchy :> |
Cytat:
Życzę Ci, żeby 2017 był dla Ciebie łaskawy, Stary! Uśmiechnij się do świata, a świat uśmiechnie się do Ciebie! |
Cytat:
|
A ja postanawiam jeszcze wiecej spamowac nie w swoim dziale :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ano cały.
Cytat:
|
Postanawiam więcej podróżować i schudnąć parę kg