![]() |
Organizacja wieczoru kawalerskiego - Co? Gdzie? Jak? Za ile?
Witam!
Stało się. Nie wiem czy się cieszyć czy płakać (brat się żeni :D) no i z racji tego, że jestem świadkiem :> automatycznie muszę zorganizować jakiś wieczór kawalerski. Kto ma jakieś pomysły :D? Pochwalcie się doświadczeniami (duża część userów jest już żonata :>) Jakie Wy mieliście wieczory kawalerskie? |
Wojaż po 3 klubach, striptizerka plus jakieś dziwne misje dla brata :D taki standard ale jak się dobrze zorganizuje pod względem ekipy co się ma bawić to jest git.
|
Ekipa będzie. Nawet bardzo dobra ekipa ;) Zastanawiam się czy wymyślać coś na siłę (koncepcja wojaży po klubach już się narodziła wcześniej)
|
jak brat po kawalerskim nie przyniesie majteczek albo staniczka od którejś białogłowy bawiącej się w klubie to znaczy że słabo było :P
|
A nie można normalnie napić się piwa, wina lub whisky (z lodem), w męskim gronie, pogadać, pograć na PS3 (żona może tego zabronić). Posłuchać dobrej muzyki. I bez głupot w rodzaju striptizerki ? Nie wiem, czy przyszłemu panu młodemu radość sprawiłoby,że jego przyszła daje się obmacywać jakiemuś giejowi czy czipendejlowi ?
Tjaaa konserwatywny jestem. Nie mieliśmy z Lady Ewą żadnych wieczorów - poszliśmy z jej bratem i jego żoną do kina i na ciastka. |
Wieczór kawalerski?
Przed ślubem? Wieczory kawalerskie najlepsze są po ślubie. |
Ryszard Wieczny Kawaler.
|
Cytat:
|
polecam gre w kamienna twarz ... :D
|
Nie miałem wieczoru kawalerskiego - zresztą, nie jestem żonaty. :P
Za to bardzo dobrze pamiętam wieczór kawalerski pewnego człowieka z mojej rodziny - najpierw impreza w wynajętym na tę okazję pubie, później - "czołówka" imprezowiczów udała się do burdelu. :D |
obawiajac sie dziwnych pomyslow kolegow z gory zastrzeglem, ze absolutnie nie zycze sobie zadnych panienek
z kolegami najpierw schlalismy sie w... biurze informatykow (po pracy) nastepnie, totalnie naprani, ruszylismy na obchod knajp, gdzie ludzie sie po kolei wykruszali bylo nice :D z hardcorow slyszalem nawet o przypadku odwolania wesela po wydazeniach z wieczoru kawalerskiego :fiu: |
Wieczór kawalerski informatyków - toż to hardkor na całego! Tylko coś takiego zorganizować, są na pewno informatycy do wynajęcia (zamiast panienek). :rotfl: :P
|
W chwili obecnej najbardziej realną koncepcją jest podróż po pubach (w każdym po piwku) a później (pewnie za czwartym razem :D) osiedlenie się na stałe w jakimś dobrym klubie :>
Żonaci, pisać pisać jak to bywało z wami. Interesujące to jest :D |
Nie pamiętam :(
|
Zdazylo mi sie organizowac. Klub, duzo wodki, striptizerk... Ogolnie ma byc niezapomnianie i "do oporu". No i swietna jest gra w "kamienna twarz" o ktorej wspominal demek, ale to juz zalezy od pana mlodego - niektorzy zapieraja sie rekami i nogami ze sa wierni... Ale to juz ich sprawa ^_^!
|
"kamienna twarz" mistrz :D
|
najlepiej dajcie sobie po mordzie
wszyscy przeciwko wszystkim |
Zawsze jest szansa, wbrew pozorom całkiem duża, że tak to się skończy :D
A od kiedy to świadek organizuje kawalerkę? Tak to czytam i nadziwić się nie mogę :O To jakiś zwyczaj regionalny, bo pierwsze o tym słyszę? |
Chyba raczej ogolnopolski, a nie regionalny - gdzie bym nie byl zawsze robil to swiadek!
|
Cytat:
|
Ja też pierwsze słyszę.
|
Świadek, to powinien być trzeźwy, żeby pana młodego chronić, z dołka lub żłobka wyciągnąć, zapłacić za szkody, itd... :blink:
|
Cytat:
Ale widać (z tego co piszecie), że to różnie z tą organizacją przez świadka bywa. |
Swiadkow do domu nie wpuszczam.
Mialem kiedys kolego co te starsze panie zapraszal i z nimi godzinami dyskutowal. On to lubial. Wtedy mieliesmy po 20lat W sumie to nie wiem kto kogo przekonywal. On nie nalezal do zadnej wiary :szczerb: Tyle bylo by z moje strony o swiadkach:jezyk: |
Właśnie Rycho szuka świadka....
Promuś - może ty byś się podjął? :D Melag, po wstępnych rozmowach, coś Rychowi nie podpasował. |
No a "ten" co na kosiarze jedzie tez mu nie pasuje:hmm:
|
Cytat:
|
siema, szczerze mowiac nie wiedzialem jak sie za to zabrac, brak czasu no i pomyslow a nie chcialem zeby to bylo tylko zachlanie do upadlego, tylko zeby COKOLWIEk ktokolwiek pamietal:) no i szczerze polecam wynajecie firmy zewnetrznej (mi pomogla Pani Edyta), zrobila nam taaaki kawalerski ze do dzis go wspominamy a minelo juz troche czasu:) mielismy gre miejska- mega zabawa no a pozniej impreza w klubie, ktora na pewno pobije niejeden wieczor panienski (a wiadomo ze laski bardziej przywiazuja uwage do organizacji tego typu imprez). Po prostu mega biba, takze polecam jak najbardziej przemiła Pania Edytke:)
|
Panią Edytkę? A w czym ona lepsza od Pani Lodzi?
|
Lepiej robi aaa
:rotfl: |
nie wbija sie w ten stereotyp;] aczkolwiek jest w stanie zorganizowac ci pania Lodzie:)
|
No to brawa dla Pani Edytki.
k***a |
Jeszcze 8 postów i będzie reklama? :>
|
A ja mogę już dać reklamę? :blink:
|
U kumpla by***322;a taka laska, której robi***322; tak, ***380;e gdyby jego ***380;ona si***281; dowiedzia***322;a, to by go powiesi***322;a :w00t:
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk |
jak zamawialem dj'a na wlasny slub, to opowiadal, ze juz raz mial po kawalerskim odwolane zlecenie :rotfl: ktos nie potrafil trzymac najpierw zapietego rozporka, a potem geby na klodke :haha:
|
Więc pytanie, po co takie sprośne kawalerskie organizować ? :P
Trzeba zawczasu "przyjaciela" organizatora uprzedzić, na ile może sobie pozwolić w organizacji tego. |
Raczej za***322;atwi***263; panienk***281;, która nie pozwala si***281; "dotyka***263;".
Mój brat tak***261; mia***322; ... na szcz***281;***347;cie :-P Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk |
Ale zmieniacie temat... co ma z tym wspólnego Pani Edytka...? Pytam się!
|
Pytaj dalej.
Może trafisz. |
Jeśli facet w ostatnich dniach przed ślubem nie potrafi się powstrzymać, to może naprawdę nad ślubem należy się jeszcze zastanowić..
|
Oj tam, oj tam... :-P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:07. |