![]() |
Posty (4 [ostatnie dwa wykasowane przeze mnie]) poleciały bo ktos ( :> ) niepotrzebnie odkopał temat z przed 3 lat :ysz:
W trakcie ich usuwania zaczeliscie odpowiadać na te ostatnie posty, dlatego zrobiło się takie zamieszanie :) |
Cytat:
|
Posty są kasowane.. nie przeze mnie, ale też nie mam pretensji, że mój został skasowany, bo zaczynająca się dyskusja nie miała z góry sensu..
|
Cytat:
|
@ed ostatnio żadko bywałem na forum i mam pytanie gdzie twoja reputacja? :|
Masz tylko dwie kropki :| |
Co się dzieje ?
Widziałem post andrzeja9 i oktawiana_15 chyba. |
posty znikają :D
|
Sorry, ale nie chce mi się czytać całości...
Pytanie dotyczy ilości czy jakości? Bo Ci "ostatni" są poniżej poziomu > zadają więcej pytań i zgłaszają więcej "dziecinnych problemów" niż są sami w stanie rozwiązać... Pytanie: jaka winna być rola moderatora na forum (abstrahując od tego) ??? Od pewnego dnia twierdzę, że poziom tego forum osiągnął dno, w czym jest zapewne spora zasługa moderatorów... Akcja "reputki" dla tego forum "wychodzi bokiem" 8 ) |
Ja jestem za głosowaniem, ale "jak zrobicie będzie dobrze" :D czyli mój stały tekścik w takich sytuacjach :P
|
hehehhehehehe :)
po pierwsze Misiek chyba za mna zatesknil ;) bo mam zamiar wrocic dopiero w pazdzierniku no moze 28 wrzesnia :) co od tematu postu widze ze wiele osob wolaloby widziec kogos innego na moim miejscu :) uwierzcie ta robota jest niewdzieczna od czasu do czasu dostaje sie tak durnowate maile ze az szlag trafia czlowieka ale sadze ze na kazdy z dzialow forum powinien byc ktos dodatkowo oprocz Miska ja z checia zostane na dziale cdr :) pozdrawiam wszystkich do zobaczyska :) i udanych wakacji oderwijcie sie na chwile od kompow ;) ps a Zbieg byl moderatorem juz na starym forum - wkoncu to On tlumaczyl je ps2 i byl tak mily i zgodzil sie zastapic mnie podczas wakacji i od czasu do czasu Was przypilnowac |
... prędzej mi nagrywarka na dłoni wyrośnie (albo uschnie), niż ja zostanę moderatorem :( :o || :-o
|
Myślę, że głosowania "na siebie", nie są w dobrym stylu:P
Obstawiam Sida, Cane i Zetoxa (na złość-za wypowiedz:P ) Chodzi mi po głowie pytanie: czy to będą moderatorzy pełną gębą :-D , czy raczej supervisor`s? |
misiek4 - co ty na pomysl glosowania? - sam glosowalbym na dragala i na siebie :)
|
Cytat:
Niech wszyscy chetni zglosza sie do Miska4 a forumowicze beda glosowc.Moze jakas nowa sonda w zwiazku z tym bedzie. |
Zorganizowac wybory zgodnie z demokracja. Najpierw dac im troche czasu na kampanie wyborcza.;p
Swoja droga kto by pomyslal, ze bedzie tylu chetnych.:o :o :o |
Cytat:
My tu dla dobra naszego FORUM:o a ty takie .... fuj!! ( a tak w nawiasie :-D to ja akurat nie :P ) |
... kurde co jest, ja myślałem, że ostatni kapo wyginęli w Oświęcimiu, a tu proszę tylu chętnych !!! :o :o :o
|
Cytat:
Podziwiam, za znajomość języków:) Ale, np. ja sie nie nadaję... jestem altruistycznym liberałem - zrobiłbym kącik warezowy:-D |
yahol - nikt ich nie bedzie strzegl...
sam chetnie zajal bym sie moderowaniem - mam stale lacze, duzo czasu spedzam przed kompem, problemow z wyjzadami brak - laptop jesli jest potrzebny miska4 prosilbym o odpowiedz (moze byc tu, moze byc na maila) pozdrawiam |
Quis custodiet ipsos custodes? |
Cytat:
jak tak to kopa w rzyć na szczęscie / na PŚk zawsze to pomagało :)/ pozdro |
ja też chetny na tą niewdzięczną fuchę :)
pozdro |
Ok zgłaszam swoją kandydature.
|
Hehehe 500 postow nie oznacz, ze ktos bedzie moderatorem :) Majoneza nie ma i nie bedzie az do wrzesnia. Ale to nie znaczy, ze mozna sobie folgowac ;))))))))) HEHE (az sie sam rozmieszylem ;)) - Jezeli ktos z Was ma ochote byc moderatorem to zapraszam :)) (minimalna ilosc postow kandydata: 300)...
Pozdrawiam Misiek4 |
... ja to mogę sobie pomoderować co najwyżej wydatki żony na nowe ciuszki a i to niespecjalnie mi wychodzi, eech :'( :( :'(
|
Re: no to całkiem [OT]
Cytat:
Cytat:
"Fortuna nie toczy się kołem, fortuna się toczy ...kredytem". Fajnie przerobiłem, co? :-D |
no to całkiem [OT]
Cytat:
a Ty ostatnio byłeś nadwyraz widoczny :) / Majonez łąduje 8) akumulatory? / anarchia qrde umiera :( ja też chcę w moderatory :) np od off topic / zaspokaja to na razie noje aspiracje 8) / proszę o pozytywne rozpatrzenie nieformalnego podania :) pozdro ps też chcę już na urlop a tu jeszcze 3 tygodnie next 2 tyg szkolenia a dopiero później urlopik / i remont mieszkanka :( i znów kasę zamiast na konpa i szeroko 8) pojęte rozrywki wydam na jakieś bzdety ;)/ |
Coś krótko tu jesteś.
Montera znasz? Pewnie, że jestem przyjazny, ale porządek musi być. Pozdrawiam |
... no jest Zbiegu moderatorem, ale dość przyjaznym środowisku:cool: 8)
|
ILU jest MODERATORÓW
Kto jeszcze, oprócz Miśka4 i Majoneza jest moderatorem na Forum.
Czy nie Zbieg12.Prosze o odpowiedz ."Czuje sie jak w panstwie policyjnym" |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:00. |