![]() |
All my movies 6.2 PL
Witam! Ściągnąłem triala All My Movies 6.2 PL, ale kupno licencji wiąże się z wydatkiem 113 zł. Czy możecie zaopiniować sklep Softkey.pl, który sprzedaje licencje, a może znacie sposób na ominięcie problemu. Pozdro.
|
Znamy... Zapłacić 113 zł albo skorzystać z freewaru http://www.pobieralnia.pl/kategoria-...edialnych.html
|
Dzięki za podpowiedź! Na Pobieralni jest wersja All My Movies 5.4 Build 1283, ale to też jest trial. Co do wersji programu, to jest mi ona obojętna, szukam bezpłatnego rozwiązania problemu. Mam dużą i ciągle rozwijającą się bazę
|
Czemu chcesz używać płatnego softu, jak jest darmowy - http://www.antp.be/software/moviecatalog
Nawet producent All My Movies reklamuje Anta (patrz na nazwę okna) :) http://www.bolidesoft.com/allmymovies/scr_main.html |
Witam! Przejrzałem z uwagą stronę, ale oferuje ona tylko Ant Movie Catalog, a ja posiadam bazę filmów w all my movies, dlatego zależy mi właśnie na tym programie. Nie będę budował bazy od początku, skoro w all my movies mam już skatalogowanych blisko 1300 tytułów. Ale serdeczne dzięki za pomoc i próbę wyjścia z opresji.
Pracowałem do tej pory na all my movies 4.9, ale coś mi się ***.... Ściągnąłem wersję 6.2 trial i mam 25 dni na załatwienie "KRUKA" lub innego stworzenia. Pozdro |
Piraci zwykli w swoich plikach NFO pisac : "If you like it, buy it!".
|
Nie piraci tylko zacni Kaprzy Jej Królewskiej Mości ! ;)
|
No cóż, cena programu - 113 zł + vat, jak na tego rodzaju program, wydaje mi się co najmniej wygórowana. Za kwotę 140 zł można kupić bardziej niezbędne programy lub urządzenia służące do obsługi kompa.
|
Cena 7 mln zł. za kilometr autostrady wydaje mi się co najmniej wygórowana. Za tę kwotę można kupić naprawdę kilka fajnych rzeczy... Ale w odróżnieniu od ciebie nie mamy jakiejś free alternatywy.
|
Na autostrady płacimy nawet wtedy, kiedy z nich nie korzystamy, a każdy wie, jak po nich się jeździ. Infrastruktura to nasza narodowa duma
|
Cytat:
zostańmy skansenem - tylko niech nam za bycie nim płacą. Polskie żarcie lubią ale GMO też by nas chętnie zalali i gdzie tu logika. |
Widzę, że nie załapałeś sensu wypowiedzi mądry pingwinie. No, trudno...
|
Post #8 i #9 tworzą cały obraz sensu (sarkazm/złośliwa ironia),
no ale miejsce na reklamę nie załapało, że załapałem ale napisałem o czym innym. No, trudno... |
Tak czy owak rozwiązanie problemu znajduje się w PC Format nr 11/2008 i tym samym dyskusję, przynajmniej o All my movies, można uznać za wyczerpaną:).Pozdrawiam wszystkich miłośników podróży po polskich autostradach, drogach szybkiego ruchu i kocich łbach.
|
Ilość załączników: 1
Jeszcze przez 19 godzin za darmo (w sklepie $44.95) można zdobyć:
Giveaway of the Day - All My Movies 6.3 PL :) Załącznik 56887 Niezabezpieczonego przez Giveaway of the Day instalatora należy szukać w %temp% przy uruchomionym instalatorze Giveaway of the Day - będzie mieć atrybut ukryty i rozszerzenie *.tmp. Informacje rejestracyjne są tutaj (swój klucz usunąłem): Cytat:
|
Dzięki za informacje, niestety przeczytałem ją dopiero o godz. 15 następnego dnia i nie mogłem już skorzystać z oferty. Szkoda. Ale jeszcze raz dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:11. |