![]() |
Witam !
Znieniłem wartość na 2 i się nic nie zmieniło ! tzn jest po staremu Dzięki Zip ! |
Ilość załączników: 1
U mnie jest cóś inaczej!, nie wiem czemu?
Ale nie sugeruj sie tym. Może mam cosik nie tak. Win98SE. (Program RegFolder) |
Re: Podziękowania !
Cytat:
|
Drugi Zrzut !
... i drugi przedstawiający rejestr po przeróbie wyżej zamieszconym plikiem o taki zrzut proszę w celu weryfikacji lub będzie szybcjej jak napiszecie jak jest u WAS/
|
Pierwszy zrzut !
Dobra zrzuty w kilku postach żeby było szybciej !
Pierwszy to zmodyfikowany plik ten co w poście na górze... |
Podziękowania !
Witam !
Dobra rozwiązałem problem który gryzł mnie od rana ! Najpierw zrobiłem tak jak polecił mi Zip / metoda w 100% skuteczna / zastanawia tylko mnie to jak ześ na to wpadł ! Ale potem doszedłem do wniosku że musi być sposób na to żeby za każdym razem nie modyfikować rejestru tylko zrobić tak aby podczas instalki tn klucz się dopisywał ! No i wpadłem na to ale nie jestem taki geniusz przypomniałem sobie ze w którejś ze starszyc wersji DĘTEk zakładka do podkręcania się zama instaluje no to biore plik NVAML.inf i szukam klucza o wartościach podobnych co podł mi Zip no i jest tylko zapisana w posatci chyba binarnej no to kopiuje cały wers do pliku NVAML.inf od dętek 29.42 i instaluje DĘTKI 29.42 z nowym zmodyfikowanym przezemnie plikiem i działa !!!!!!!!!!! Dla pewności jeszcze raz wywaliłem ten klucz wpisałem go na nowo tylko w postaci DWORD / co to jest wyjaśnij proszę ZIP o co chodzi z tymi wszystkimi wartościami będę bardzo wdzięczny / tak jak podał to Zip i efekt taki sam ! Teraz nagram sobie dętki 29.42 ze zmodyfikowanym plikiem i po kłopocie ! Mam prośbę o zrzut ekranowy rejestru z detek 29.42 z klucza HKEY_LOCAL_MACHINE/ Software/NVIDIA corporation/ Global/ Nvidia Tweak / / i tu powiny być dwie wartości ***8211; Domyślna i ta CoolBits Taki sam jak podaję ja ! w celu weryfikacji !!! Jeszcze raz dzięki wszystkim w szczególności Zip***8217;owi za celne spostrzeżenie i poradę oraz lopusowi za szybkie dostarczenie pliku / ej Ty tam nie masz wymaganego klucza ! / to ten podświetlony / Jakby ktoś chciał to załączam zmodyfikowany i sprawny plik z instrukcjami dla instalatora. PS: Ja jeszcze w nim pogrzebe bo po cholerę instalują mi się jakies ocje do sterowania wieloma monitorami jush chyba wiem co wywalić !! |
Dzięki
Cytat:
|
Plik .inf dla Lasera
|
Witam !
No dobra efekty są dzięki edycjii rejestru ale dziwię się ze u Was ta zakładka instaluje sie od razu a u mnie nie prosze o podesłanie mi na maila dobrej wersji DĘTEK 29.42 mam wersje ściagniętą z www.gainward.pl i www.nvidia.com sa one identyczne i obydwie nie instalują tej zakładki. |
Cytat:
Eh, dodatek ulepszający do wersji 3.17 jest już na www.cracks.am |
witam !
U mnie nie ma tej zakładki Made by patched Hypersnap Dx 4.22.01 |
I część 2
|
Laser, masz tu w 2 częściach (bo ograniczyli załączniki i dla czego nie można przepchnąć pliki arj i wieloczęściowe arj + a01,a02...)
Rozpakuj te zipy do jednego katalogu i uruchom screen.bat Może to Ci się przyda (ja tym zrzucam okienka dosowe na win98). A może i inni skorzystają. |
Print Scrn + Paint + Irfan
|
Witam !
Powiedzcie czym robicie zrzuty ekranowe to tesh wam pokarze jak to wygląda ! |
Cytat:
Tak się składa że u mnie tej zakładki nie ma ! Zip Dzięki ! |
Albo sciągnij i zainstaluj sobie programik Riva Tuner---i po kłopocie
|
już wiem:
w kluczu hkey_local_machine\software\nvidia corporation\global\nvtweak dodaj wartość DWORD o nazwie CoolBits ('CoolBits'=DWORD:00000003) |
Ja mam detonatory 29.42 i wszystko jest ok.wejdz ekran>ustawienia>zaawansowane>Geforce2mx400>dodatk owe własciwosci>czestotliwosc taktowania i zaznacz "zezwalaj na zmiane taktowania". Zresztą zobacz screena...
|
Witam !
Znam PS ale przypomnij sobie z tym rejestrem tylko ciekawe dlaczego tego nie mA OD razu ! |
Musisz dodać do rejestru wpis 'Coolbits' z jakąś wartością (chyba 1), cholera, nie pamiętam jednak gdzie to dodać - jutro pewnie sobie przypomnę, może do tego czasu coś już znajdziesz. Do podkręcania polecam PowerStrip, jak chcesz, to mam 'dodatek ulepszający'.
|
Zakładka do podkręcania w DETONATORACH !
Witam !
Dlaczego zakładka podkręcania karty graficznej nie figuruje w nowych detonatorach ??? / 29.42 / 28.32 / 29.80 / Moze ktoś ma dobrą wersje z tym udogodnieniem to proszę podać linka lub walnąć an maila> |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:59. |