![]() |
Piłka nożna - znowu grupa śmierci
My to mamy pecha. Znowu grupa śmierci :(
1. Polska 2. Grecja 3. Rosja 4. Czechy |
A o co chodzi?
|
A jaka grupa nie byłaby dla nas grupą śmierci? lol2
|
No lepiej po prostu nie mogli trafić, znowu Ukraina ma prze***ane. Znając jednak nasze kury Smudy to i tak będzie dobrze jak wygrają jeden mecz.
|
Moim skromnym zdaniem to każda inna grupa jest grupą śmierci. Trafiliśmy chyba najlepiej.
|
lepiej sie nie dalo, najgorsza gruba, najslabsze druzyny z kazdego koszyka z nami na czele :D
|
|
I jak tu żyć za te 50 milionów w takim kraju? :rotfl:
|
Jabba - mnie tez. Dobry artykul - okazuje sie, ze nie jestem sam :-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
W piątek przed losowaniem grup w holenderskim dzienniku "Telegraaf" opublikowano tekst, który mógłby zostać uznany za teorię spiskową. Problem w tym, że... wszystkie tezy prezentowane przez Holendrów sprawdziły się!
Według "Telegraaf" reprezentacja "Oranje" miała trafić do grupy B i swoje mecze rozgrywać na Ukrainie. Tak też się stało. Na tym jednak nie koniec. Holendrzy, zarówno piłkarze reprezentacji, jak i ich kibice, marzyli o wylosowaniu grupy, która mecze będzie rozgrywać w Polsce. Szczególnie miło mówili o Gdańsku. Zamiast tego trafili do grupy, która zagra na Ukrainie. Według holenderskiej prasy UEFA chciała, by tak się stało. UEFA, według "Telegraaf", miała się bać starć fanów z Holandii, Anglii i Niemiec z Polakami. Chciała więc ich ulokować w bezpiecznym miejscu, czyli na Ukrainie. "W Polsce kibice są dużo lepiej zorganizowani niż na Ukrainie. Mają oni także liczne powiązania z grupami przestępczymi. Dlatego też UEFA nie chce dopuścić do konfrontacji" - napisał "Telegraaf". Fani z Anglii, Niemiec czy Holandii znani są ze swych agresywnych zachowań, co pokazywali na poprzednich piłkarskich turniejach. W ich miejsce w Polsce mają pojawić się kibice z Włoch czy Hiszpanii. Uśmiechnięci i radośnie nastawieni do życia fani z południa mieli zapewnić spokój w polskich miastach. Wszystkie tezy zaprezentowane przez holenderski dziennik sprawdziły się. Holandia, Anglia i Niemcy zagrają na Ukrainie, a uśmiechnięci kibice z Włoch i Hiszpanii będą wprowadzać spokój w polskich miastach. |
Dlatego tego picu nie będę oglądał nawet przez minutę, afery jakie wyjdą na jaw po tym cyrku będą się ciągnęły latami. Lato będzie nadal szczerzył kły, Polacy nadal będą *****ami.
|
czary2mary,
gdy tak czytam co piszesz, to jestem za tym aby te igrzyska nie odbyły się, bo jak widać będzie próba politycznego zagospodarowania tych hord pijanych idiotów. |
|
Takich obietnic z ruskimi nie ma i nie było, staraj się Donek, a w ostatniej chwili się zobaczy.
|
Łatwa grupa, jak nie wyjdą to będzie fstyd :szczerb:
|
Po to takie dostali, żeby wyjść. A że fstyd będzie, to druga historia.
|
Grupa C ( Hiszpania, Włochy, Chorwacja i Irlandia) została oficjalnie nazwana Grupą Kryzysową
Podobno najlepsza drużyna w grupie otrzyma kolejny pakiet ratunkowy|| |
Okładkę Angory widzieli?
To lepiej nie patrzcie... http://www.angora.com.pl/angora_cover.xhtml Dawno nie widziałem tak dobrej okładki czasopisma :) |
Ale z was trąby :P Nie jest tajemnicą poliszynela, że jeden z meczów jest ustawiony i Polacy zdobędą 3 punkty. Wkońcu gospodarz turnieju może wszystko. Dziękuję za uwagę. Bez odbioru.
|
Ale lekko wracając do sedna sprawy to myślę, że jeśli Błaszczykowski się spręży i powie tak jak w reklamie biedronki:P to są szanse żeby jakoś przez tą grupę przebrnąć. Zwłaszcza na Greków liczę - oni się bronią i liczą na stałe fragmenty i główki, a my się bronimy i liczymy na trio z Borussi - może wyjdzie z tego remis:)
|
andrzejju, Twja okladke szlag trafil - teraz bedize sie zmieniac co tydzien pewnie ;-)!
|
no to dupa..
Na dodatek nie mogę nigdzie znaleźć tej właściwej, żeby podmienić link.. |
A to nie miała być ta z Violettą Villas? :D Bo ja od początku taką widzę
|
Cytat:
Cytat:
co myslicie o losowaniu? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:37. |