![]() |
Właśnie odespałem trochę po popatrzeniu, no i nie ma siły po tym co widziałem, Szpotański ciśnie się na usta.
Szmaciaki nawet Bogu i Applowi będą pokłony składać. |
Od nas dla Was!
|
Wesołych Świąt Gieje :piwo:
|
Dożarłem karpia, dobry skubany był.
A zupa grzybowa mniam :spoko: Pieroga też tknąłem, też dobry. Wszystko było dobre. A teraz aż jestem zmęczony. |
Idziem na pasterkę?
|
No to Wesołych ......:piwo:
|
Samych niesamowitości i radości toast2
|
Wszelkiej pomyślności :)
|
Ja już po :-). Wszystkim forumowiczom zycze wesolych swiat!
|
START
Teraz będą pierogi z kapustą i grzybami, odsmażane oczywiście, a na popitkę barszczyk na mocnym grzybowym wywarze, może jeszcze grzyby smażone pójdą, ale zanim się to wszystko usmaży, to trzeba szklanę piwa! :D :piwo: :jem: Koty już się gryzą, który ma mówić ludzkim głosem, na razie dźwięki z piekła rodem. || |
Liczymy potrawy:
- Śledzik w oleju - 50 gramów przyprawy zawierającej 60% wody - Ziemniaki z wody - Karp smażony - Chrzan ze śmietaną - Kapusta z grochem - 400 ml przedniego AIPA z beki STOP, układa się :D |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 85038 |
No to wszystkiego najlepszego w te święta :)
|
Wszystkim smacznej rybki i reszty i fajowych prezencików :)
|
|
k***a :sciana:
|
Na wigilię jesteśmy już w 100% gotowi. Na kolejne dni jestem już prawie przygotowany, jeszcze tylko z pół godzinki mięso się poparzy i voila :fiu: Kiełbasie już niczego nie trzeba, oprócz dołożenia ćwikły/chrzanu na talerz i spożycia :D
Załącznik 85036 |
Owszem :mikolaj:
|
No to Wszystkim naszym forumowym Łosiom i Łosicom ;) życzę wszystkiego najlepszego w te Święta! :)
|
Same łosie tu
|
On był, ale niektórzy tylko rózgi dostaną.
|
A byłeś chociaż grzeczny, że tak czekasz?:P
|
No to wypatrujemy tego na saniach z reniferami i czekamy na zrzut :spoko:
|
Wesołych i spokojnych Świąt życzę! :)
|
to jeszcze raz korzystajac z ducha swiat wszystkiego dobrego!
|
Wszystkiego najlepszego wszystkim!
Życzę aby nikomu karp nie stanął w poprzek, a w Nowy Rok aby żadna raca nikogo nie trafiła. |
O Ty! nędzny biedaku, śledziu wymoczony,
Co dziś wszystkie ozdabiasz izby i salony. Kiedy dziś w ogólności tak Cię bardzo cenią, Rozbitki karnawału z dziurawą kieszenią. Wykąpawszy dwie doby, jedzą pany, panie, Przyjmij hołd Ci należny i uszanowanie! Oda do śledzia Faustyn Świderski (1821-1885) |
pysznego piwa ....o tak ! :piwo:
|
Pachnącej choinki :)
pysznego piwa i wszystkiego czego Wam trzeba |
Pogoda wskazuje, że to Wielkanoc, jajka faszerowane jadłem. :taktak:
|
Jakby ktoś słyszał jakieś stękanie, to ja...
|
Wesołego jajka! :D
|
Wszystkim stałym bywalcom, oraz pozostałym: najserdeczniejsze życzenia z okazji świąt :)
|
Świąteczne życzenia
|
A ajfon? :> Ja chcem! :P
|
I ode mnie spokojnych i rodzinnych oraz duzo samorealizacji i rozwoju osobistego w nowym, 2015 roku.
|
Zdrowych i spokojnych Świąt Wszystkim forumowiczom i ich najbliższym.
|
happy karp and smaczny galareta
slowem - wszystkiego dobrego! :D |
niech Wam wszystkim się darzy, Wam i waszym bliskim :spoko:
|
Życzenia już złożyłem ale tutaj jeszcze dokończę dzieła:
Nowych PC pod choinką, GTAV w styczniu, wysokich transferów na torrentach, dobrych filmów, muzyki i gier żeby było co ściągać. Ale przede wszystkim radosnej atmosfery przy Wigilii oraz byście po świętach stając na wadze nie widzieli swojego numeru telefonu ;) |
Ja również przykładam się do życzeń dla wszystkich Forumowiczów i ich Rodzin!
Zdrowych i spokojnych Świąt Wszystkim :) |
Kilkuset to niestety nie będzie, ale coś mi tam się przebija w podświadomości, że mogę pod choinką w tym roku znaleźć zewnętrzny HDD 2 TB ;)
Pewnie jeszcze wpadnę na forum przed kolacją wigilijną, ale gdyby nie, to już teraz życzę wszystkim wszystkiego najlepszego! :) |
Co najmniej: stu megabitów, kilkunastu terabajtów, ośmiu rdzeni, zdrowia i czego tam chcecie! :)
|
Wszelkiej pomyślności :)
|
Witam wszystkich wigilijnie.
Życzmy sobie wszystkiego dobrego na te Święta, miłej rodzinnej atmosfery, wielu smaczności na wigilijnym stole oraz hojnego Mikołaja z worem prezentów. A rózga niech mu nie służy do :rozga: :spoko: |
Wszystkiego dobrego dla Wszystkich :)
|
Ode mnie te***380; Wszystkiego Najlepszego :-)
|
chociaz czesto tu juz nie bywam to zycze wszystkim wesolych swiat i duzego karpika w spirycie (do Rycha najpierw klin potem karpik) :)
|
teraz spalic by trzeba, co sie wczoraj pochlonelo...
e, najpierw dokoncze co zostalo po wczorajszej kolacji... |
Wesołych Świąt!
|
pożarłem, popiłem, czego i wam życzę :wesswiat:
|
Cytat:
|
O tej porze - może jeszcze mówić powinien.:)
|
Wystraszyli mnie kota. ledwo miauczy gdzieś.
|
Życzę wszystkim forumowiczom radosnych i spokojnych Świąt spędzonych w ciepłej (choć grudniowej) atmosferze w gronie rodziny i przyjaciół. :)
|
I już po dwóch Wigiliach. Jedna w Bazie z Matulą a druga u Teściów. Z tym,że tam to jadłem tylko barszczyk i napiłem się likieru kawowego. W domku zaś łyknąłem Martini czerwone plus sok pomarańczowy (mało Martini, dużo soku). No i Lady Eva zabrania mi prowadzić TIE BOMBERA, bo mówi,ze jak stuknę się z X-Wingiem, to będę "po alkoholu" i będzie na mnie ;) . A ja chciałem 'zaszaleć" po nocy , na Ostrowie ;)
|
Karpicka, barscycka, kapecke wodecki,
by smakowaly potraweczki. Mrozicku, sniezycku, milosci po zmrocku i samego dobrego w Swieta i w Nowym Rocku! Hej! |
Komu nie życzyłem, temu teraz życzę.
A komu życzyłem - życzę po raz kolejny. ============================== Wreszcie mam spokojną wigilię - siedzę sobie przy kompie i nikt mi d*py nie zawraca. Koty śpią. |
a ja nie zrobiłem zapasów wypiłem jedno a do stacji za daleko żeby z buta iść :(
mam tylko wódek ale nie za bardzo |
Ja piję. Przyznaję się. Piwo jałowcowe (zwane też kozicowym). Pyszne! :piwo:
|
:nie: ja nie piję-a w święta nigdy w życiu :nie:
|
Y! y!
|
No dobra. Wszyscy juz dawno zjedli, polamali sie oplatkiem i odpakowali prezenty.
Przyznajcie sie... Znowu chlejecie... |
Wszystkiego Świątecznego!
Dla całej załogi CDRinfo i dla wszystkich userow tego forum! Bez żadnych wyjątków. Wesołych, zdrowych, spokojnych Świąt! |
Wszystkiego Najlepszego Życzy Wam załoga Tajnej Bazy Imperium na Dalekich Rubieżach !
Lord Jabba, Lady Eva i Lady Imperator |
Cytat:
Wszystkiego najlepszego :) |
|| |
_______________./.
____________ __>_<_ _____________***1148;./ ***1148; ___________;->( ***597;***1148; ***1192; . ___________@.***9829; '(***9608;) ***9829; *$ ________***1148; "( ()***9829;t (***1148;)o****9829;* _______(***9608;),-***9829;.-***1148; _Q@,0 ***597;(***9608;) ____________>o*o***1148; @.< _________o`-.***9829;.-@""-Q '***9829;~@' ______***9829;.'`***1148; ***9829; ****1148; ***597;***1192; ***8216;***9829; @`-.) ____***1148; o (***9608;). @* '-@***1148; ***8217;Q.*(***9608;)***8217;***1148; __________***1148; -***9829;-'***1148; ***9829;._ ***1148; _______@.***9829; '*Q ***9829; *(***9608;), @.***9829; '* ___.***9829;' @ _ ***597;***9829; _.-'~***9829;-. @ ´(***9829;)`-*.o __.(***9608;)* ***9829; ..-' (***1148;) o *.(***1148;) 0 *(***9608;)`) _________(***1148; ) '-._***9829;__(***1148;)@ ____;--***9829;' ***9829;***1192; 0***8216;(***1148;) Q o ****9829; * ***1148; ***9829; ___ * (***1148;)._***9829;__* .Q.~ ***9829;- ***9829;***1192;. 0 () Q ***9829;*'. _(***9608;)* ***9829; ****8216; o * ***9829; _(***9608;)Q~ ***9829;***1192; __***1148;***9829;__(***9608;) _____________***9619;***9619;***9619;***9619;***9619;______ |
No to niedługo karp na patelni wyląduje! Wszystkiego dobrego! :)
|
W piekarniku.
|
Cytat:
a na forum napiszesz że lampki go poraziły ;) żądam w drugie święto aktualnego zdjęcia kota , byle nie w śmietanie |
Wszystkiego dobrego. Szczególnie śledzia w oleju z cebulą (czerwonego, po Warszawsku!) i lornety z meduzą. Pyszota. :D
|
Powiesiłem lampki, niby taki pusty gest, a jest fajnie, :) wszystko zależy od sytuacji, choinki w tym roku nie mam ze względu na kotka niecałe 4 miesiące.
|
Zdrowia, szczęścia, miłości rodzinnej, udanej wigilii. :D
|
Zdrowia, szczęścia, i oby wszystkie potrawy wigilijne się udały i smakowały :)
|
Wesołych ............................... :drinking: :vodka:
|
zdrowia, spokoju, karpia, piwa :-)
|
No to Wesołych , Zdrowych , Smacznych :) i jak najbardziej Rodzinnych
|
Ja również życzę wszystkiego najlepszego wszystkim i dzisiaj nie ma ale. :)
|
Ja również jestem za. :)
|
Również wszystkim forumowiczom składam jak najlepsze życzenia -zdrowych pogodnych świąt :spoko:
|
Rycho juz dzwonil z zyczeniami. Bo rycho zawsze dzwoni. Ja z kolei w tymze krolewskim temacie chce teraz (bo potem moge nie miec czasu - porzadki i wyjazdy do rodziny) zlozyc Wam wszystkim najserdeczniejsze zyczenia. Tym z lewicy i tym z prawicy. Tym z Androidem i iOSem. Slowem - wszystkim, ktorzy towarzyszyli mi tutaj przez ladny kawal mojego zycia w wolnym wieczornym czasie. Spedzcie Swieta rodzinnie i radosnie!
|
W WIGILIĘ...
...piszę tu z samego rana nie żeby od razu składać Wam życzenia.
Na to przyjdzie czas. Piszę, żeby ktoś nie popełnił tego błędu co ja. DO ŚLEDZI W OLEJU LEJEMY OLEJ! Nie ocet. A tak jak tu juz jestem to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! tym co im wczoraj za posrednictwem ( tu reklama sieci komorkowej) nie zlożyłem. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:17. |