![]() |
pilka ręczna
dzis rozpoczyna sie turniej (ostatni) do olimpiady 2012
na dzien dobry mecz z algieria, wlasnie sie zaczyna POOOOLSKA! |
No niestety ciężko to się oglądało...
Kompromitacja była bliska. Jutro z Serbami muszą zagrać o dwa nieba lepiej. |
z taką formą nic nie zdziałają :nie:
|
czy ja wiem...
w pierwszej polowie obijali spaslaka w bramce w drugiej zaczeli grac i szlo im dobrze, w koncowce z 6 do przodu zrobila sie jedna bramka |
Na tym polega problem, że seriami traciliśmy dużo punktów.
I 8 niewykorzystanych sytuacji sam na sam. Takie okazje po prostu trzeba wykorzystywać. Od zawodników tej klasy trzeba wymagać więcej niż to co dzisiaj widziałem. |
Nie widziałem...
ale widzę, ze to dobrze :sciana: |
dobrze?
no chyba, ze zrobili to dla smylenia (pisownia celowa) hiszpanow i serbow... ale kto w to uwierzy? chyba ci wyzej wymienieni... |
Dobrze, że tego nie widziałem. Nerwów zaoszczędziłem.
Widać, że nie wyciągnęli wniosków po ostatniej imprezie. Chyba nadal nie wiedzą co zrobić, żeby grać od początku meczu. Z klasowym przeciwnikiem nie da się odrabiać kilkubramkowych strat. Tylko że oni dobrze o tym wiedzą... |
Cytat:
|
Oj tam, oj tam.
Miałem na myśli pierwszą połowę - ona naszym nie wychodzi. Nie wychodzi już od dawna. Natomiast co sądzić o załamaniu pod koniec meczu z Algierią? Roztrwonienie 7 bramkowej przewagi w chyba 3 minuty? :O To juz jest nie lada wyczyn. Chciałbym wierzyć, że to zwykłe rozluźnienie i cały czas wszystko było pod kontrolą. :sciana: |
no nie mogli trafic do bramki, jak w pierwszej polowie
|
no właśnie, potrafią odrobić 14 bramek,
i potrafią roztrwonić 6 k***a |
No to zaczynamy.
|
Gdzie to leci w TV?
|
Niestety Nsport.
Edit: Ależ końcówka! Tak niewiele brakowało. Dzisiaj zdecydowanie lepiej. Szkoda tego remisu. |
trochę wenta zawalił, mógł wziąć czas k***a
|
A no mógł.
A teraz.... |
remissss...
koszmarny początek k***a |
6:3 w plecy
bedzie bez olimpiady |
cicho nie kracz k***a
|
jaszka wchodzi jak w maslo
a ja za chwile wylacze to zenade 5ta zmarnowana sytuacja pod rzad a nawet 6 dziekuje wylaczam choc jest szansa na 7 zmarnowana sytuacje i jest 7 milego ogladania |
k***a
|
powiem wiecej. zycze im zeby nie wygrali (remis im nic nie daje)
za ta ilosc bledow nie zasluguja na nic a szczegolnie nie na wycieczke do londynu |
Remis im daje , ale oni nie dają rady
|
nie daje im remis bo hiszpanie wygrali dwa mecze, wiec zeby byc na 1 miejscu trzeba wygrac. prosta matematyka ;]
|
Remis daje awans.
Ale oni chyba nie chcą tego awansu. Edit: Demek - dwie drużyny wchodzą. Jak zremisujemy to mamy dwa remisy i wygraną, a Serbowi jeden remis i wygraną. Prosta matematyka. |
to nie 3 pierwsze miejsca z grup wychodza na igrzyska? tylko jeszcze cos graja dalej?
co nie zmienia faktu, ze nie ogladam tej zenady dalej. tego sie nie da ogladac. nie mam zamiaru ogladac po raz kolejny pogoni, ok fajnie, ze walcza ale juz mnie to nudzi. i jak uwazalem, ze wenta jest nie do ruszenia tak zaczynam uwazac, ze czas na jakies zmiany, jak nie trenera to zawodnikow. |
Cytat:
Z jednej strony cieszy wygrana kadry , a z drugiej chleba z tego nie mamy . Więc niech "ćwoki" zostaną w domu . |
Cytat:
|
pozamiatane po I połowie k***a
cudu nie będzie :nie: |
to 6 druzyn jedzie z tego turnieju ? dziwne bo mialy jechac 3.
nawet nie mam ochoty tego sprawdzac |
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pi%C5%8...2#Kwalifikacje
Wracając do meczu... To zawołam kogoś, żeby mi piwo przyniósł. |
przełączyłem na "Prawo Agaty" k***a
|
Czym dalej tym gorzej
No i wreszcie koniec |
czas chyba jednak na zmiany
|
Masakra k***a
Teraz chyba dłuuuga przerwa w znaczących imprezach, więc wszyscy będą mieć czas zastanowić się co dalej. Z kim i jak wy/prowadzić tę drużynę. Nie wiem, jaka jest średnia wieku naszych, ale wygląda na to, że oni bardziej chcą niż mogą. Wiedzą nawet jak, ale nie dają rady. Z racji wieku odszedł Siódmiak, szkoda bo w obronie był twardy (czasem aż za twardy), ale pewnie już wiedział, że czas kończyć.... jest jeszcze paru, którym za często nie wychodzą mecze. Za to kilku młodych radzi sobie całkiem nieźle - trochę jeszcze może brak im rutyny i ogrania, ale rokują dobrze. Czas na nową generację. PS Czy wam też się wydaje, że Wichary jakoś w tej imprezie bardziej przekonujący był od Szmala? Może Szmal musi zatrybić po dłuższej przerwie, ale w Hiszpanii nic nie pokazał, a może Wicharemu bardziej się chce i zależy? :hmm: |
W pełni się zgadzam z przedmówcą.
Fakt, że to nie był turniej Szmala, ale Wichary radził sobie całkiem dobrze. Jak dla mnie, to igrzyska przegraliśmy przez brak skuteczności. W każdym meczu mieliśmy z tym problem. No, z Serbią zabrakło jeszcze chłodnej głowy. Co dziwi przy tak doświadczonych zawodnikach. |
"Prawo Agaty" skończyło się dużo lepiej :>
|
To był wygrany turniej, znaczy z kwalifikacją olimpijską.
Przyznał to Rastko (Stojkowic?), że Polacy byli lepsi, a im tylko dopisało szczęście w końcówce. Sam był tym zdziwiony. Ale sorry, tak idiotycznej straty dwóch decydujących bramek w ostatniej minucie meczu dawno nie widziałem. Wystarczyło przechodzić z tą piłką nawet ryzykując pasywną grę, czy iść na faul - czas leci. Takie sytuacje nie mają prawa się zdarzać i nie zdarzają się. Za takie błędy musi się ponosić karę, bo inaczej nikt nie wyciągnie wniosków. Może to był ten wstrząs, który był potrzebny już od dłuższego czasu. |
to na pewno jest koniec drużyny Wenty,
myślę, że samego Wenty również, większość, to zawodnicy dobrze po 30-tce a nawet bliżej 40-tki. Chyba czas na wymianę pokoleniową :taktak: znalazłem fajny cytat na sport.pl "jeżeli wczoraj nasi grali w piłkę ręczną, to w co grali Hiszpanie?" |
nasi maja od jakiegos czasu jeden problem
skutecznosc |
Chyba się zaczyna...
http://sport.onet.pl/imprezy/londyn-...wiadomosc.html |
no oby
czas na mlodych |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:45. |