![]() |
EURO 2012 - Typujemy wyniki
No to jak myślicie, jaki będzie dzisiaj wynik? :) Każda osoba, która wytypuje poprawny wynik meczu Polska - Grecja dostanie od nas smycz CDRinfo.pl. Można typować tylko raz, ostatnie zmiany muszą nastąpić przed rozpoczęciem meczu, czyli godziną 18:00.
Mój typ 2:1 dla nas :polska::tancerka: (w nawiasach osoby, które poprawnie wytypowały wynik) Piątek 8 czerwca 2012 grupa A #1: Polska 1:1 Grecja, Warszawa godz. 18:00 (Stadion Narodowy) POL v GRE (murt) #2: Rosja 4:1 Czechy, Wrocław godz. 20:45 (Stadion Miejski) RUS v CZE Sobota 9 czerwca 2012 grupa B #3: Holandia 0:1 Dania, Charków godz. 18:00 (Stadion Metalist) NED v DEN #4: Niemcy 1:0 Portugalia, Lwów godz. 20:45 (Arena Lwów) GER v POR Niedziela 10 czerwca 2012 grupa C #5: Hiszpania 1:1 Włochy, Gdańsk godz. 18:00 (PGE Arena) ESP v ITA (Zetoxa) #6: Irlandia 1:3 Chorwacja, Poznań godz. 20:45 (Stadion Miejski) IRL v CRO Poniedziałek 11 czerwca 2012 grupa D #7: Francja 1:1 Anglia, Donieck godz. 18:00 (Donbas Arena) FRA v ENG (Kris) #8: Ukraina 2:1 Szwecja, Kijów godz. 20:45 (Stadion Olimpijski) UKR v SWE Wtorek 12 czerwca 2012 grupa A #9: Grecja 1:2 Czechy, Wrocław godz. 18:00 (Stadion Miejski) GRE v CZE (Jarson) #10: Polska 1:1 Rosja, Warszawa godz. 20:45 (Stadion Narodowy) POL v RUS (Kogoro) Środa 13 czerwca 2012 grupa B #11: Dania 2:3 Portugalia, Lwów godz. 18:00 (Arena Lwów) DEN v POR #12: Holandia 1:2 Niemcy, Charków godz. 20:45 (Stadion Metalist) NED v GER (Pierwszy, Jarson, Kris, Reetou, mdfire, gallus) Czwartek 14 czerwca 2012 grupa C #13: Włochy - Chorwacja, Poznań godz. 18:00 (Stadion Miejski) ITA v CRO #14: Hiszpania - Irlandia, Gdańsk godz. 20:45 (PGE Arena) ESP v IRL Piątek 15 czerwca 2012 grupa D #15: Szwecja - Anglia, Donieck godz. 18:00 (Donbas Arena) SWE v ENG #16: Ukraina - Francja, Kijów godz. 20:45 (Stadion Olimpijski) UKR v FRA Sobota 16 czerwca 2012 grupa A #17: Grecja - Rosja, Warszawa godz. 20:45 (Stadion Narodowy) GRE v RUS #18: Czechy - Polska, Wrocław godz. 20:45 (Stadion Miejski) CZE v POL Niedziela 17 czerwca 2012 grupa B #19: Portugalia - Holandia, Charków godz. 20:45 (Stadion Metalist) POR v NED #20: Dania - Niemcy, Lwów godz. 20:45 (Arena Lwów) DEN v GER Poniedziałek 18 czerwca 2012 grupa C #21: Chorwacja - Hiszpania, Gdańsk godz. 20:45 (PGE Arena) CRO v ESP #22: Włochy - Irlandia, Poznań godz. 20:45 (Stadion Miejski) ITA v IRL Poniedziałek 18 czerwca 2012 grupa D #23: Anglia - Ukraina, Donieck godz. 20:45 (Donbas Arena) ENG v UKR #24: Szwecja - Francja, Kijów godz. 20:45 (Stadion Olimpijski) SWE v FRA ĆWIERĆFINAŁY Czwartek 21 czerwca 2012 #25: 1A v 2B, Warszawa godz. 20:45 (Stadion Narodowy) Piątek 22 czerwca 2012 #26: 1B v 2A, Gdańsk godz. 20:45 (PGE Arena) Sobota 23 czerwca 2012 #27: 1C v 2D, Donieck godz. 20:45 (Donbas Arena) Niedziela 24 czerwca 2012 #28: 1D v 2C, Kijów godz. 20:45 (Stadion Olimpijski) PÓŁFINAŁY Środa 27 czerwca 2012 #29: Zwycięzca #25 v Zwycięzca #27, Donieck godz. 20:45 (Donbas Arena) Czwartek 28 czerwca 2012 #30: Zwycięzca #26 v Zwycięzca #28, Warszawa godz. 20:45 (Stadion Narodowy) FINAŁ Niedziela 1 lipca 2012 #31: Zwycięzca #29 v Zwycięzca #30, Kijów godz. 20:45 (Stadion Olimpijski) |
Będzie 0:2
|
Kolejno obstawiam: mecz otwarcia, mecz o wszystko, mecz o honor, dziękuję za uwagę - dobranoc.
|
0:0 dla Polski||
|
Cytat:
2) Jak patrzę realnie, to mamy chyba teraz lepszą drużynę, bilans ostatnich meczów mamy lepszy (z Grecją), dodatkowo Grecy ani teraz sami pewnie w najlepszych ogólnych nastrojach nie są, a dodatkowo na zbyt dużo kiboców liczyć nie moga, więc generalnie wszystko przemawia za tym, że powinniśmy wygrać 3) jak zwykle wszystko tak przemawia to... 4) W sumie to tak naprawde nie mam pojęcia, jaki wynik może być.. 5).. ale gdybym miał już obstawiać, to też powiedziałbym 2:1 dla nas ;) |
1:0 dla Polski.
|
Ja obstawiam 1:1 :)
|
2:1 dla grecji
|
Cytat:
|
mogło być 3:0 dla nas
mogło być 2:1 dla Grecji ja juz mam dość tych mistrzostw :sciana: |
Ja wygrałem pół smyczy! :szczerb:
|
Cytat:
|
Oglądam RUS vs CZE...
Ruskie nas rozniosą... :( |
no, szaleją k***a
|
ruskie jak taki poziom będą reprezentować w każdym spotkaniu to maja szanse wszystkich roznieść :szczerb:
|
4:1 dla ruskich, niedobrze :nie:
|
To co, typujemy już Polska : Rosja 0 : 8? :D
|
liczylem na 3:0...dla grekow.
jestem zawiedziony...wynikiem bo to, ze kadra smudy zagra jak frajerzy bylo wiadome @edu ruscy sa slabi w obronie jak nasze waly przeciwpowodziowe, zapewne wygraja (niestety kadra smudy);[ |
Drmek, wszystko fajnie, nasi potrafią wyprowadzić piękną kontrę, ale im tego poweru starcza na jakieś 25 - 30 minut pierwszej połowy, jak nie strzelą w tym czasie ze 3 bramek, to leżymy.
|
Pointegrowalem sie, poudawalem Polaczka z szalikiem przejetego kopaniem nadmuchanej gumy...
Piwo bylo... Wiecej mi nie trzeba... |
@edu
nie jestem dmek tylko demek (nawet nie chce z duzej litery) sily mieli na wiecej. prawy pomocnik blaszczykowski biegal po srodku...WTF?! kto inny mial byc w srodku... smudy nic nie usprawiedliwia...chcial bronic wyniku...ok, nie ma sprawy, wpuszcza sie dwoch defensywnych za ofensywnych. zero zmian? brak zaufania do zmiennikow? to po co ich bral? za obrone karnego niech caluja po stopach...wawrzyniaka, bo gral z karagunisem w jednej ekipie i wiedzial jak strzela...ladnie widac jak COS do tytonia mowil... reprezentacja smudy przegrala wygrany mecz. zapraszam do dyskusji i kontrargumenty |
W sumie, to nikomu więcej nie trzeba, to taki chwilowy patriotyzm ze sportem związany.
|
demek, oglądałem mecz, jeden i drugi normalnie, po polsku, nie czepiaj się mnie literówek ||
A co do reszty to masz rację, tak zakładam, bo się na tym za bardzo nie znam. :) |
powiem tak,
remis z Rosją będzie ogromną niespodzianką, zwycięstwo nad Rosją to będzie mega-sensacja :wow: |
ruscy nie maja obrony i pomyslu na gre...graja z kontry...
a czesi poza rosickim mieli jakis kelnerow chyba... |
Niemcy - Portugalia 2-1
|
Niemcy - Portugalia
1 : 1 |
Niemcy - Portugalia
0 : 1 |
4:1 dla gebelsow niech christianka placze...
|
Niemcy - Portugalia (1:2) chciałbym...
A nasi zremisowali bo Adamiakowej nie wpuścili do gry || |
Włochy - Hiszpania 2:1
|
Hiszpania - Włochy 2:1
Irlandia - Chorwacja 0:2 |
Hiszpania - Włochy 0:1
Irlandia - Chorwacja 1:2 |
Hiszpania - Włochy 1:1
Chorwacja - Irlandia 2:1 |
Hiszpania - Włochy 2:1
Irlandia - Chorwacja 1:2 |
Hiszpania - Włochy 1:0
|
Polska-Rosja 2:1
|
Cytat:
Co do meczu Hiszpania - Włochy, po pierwszej połowie lekkie rozczarowanie grą Hiszpanów. Trochę się tego spodziewałem, ale nie myślałem, że będzie aż tak kiepsko. Jedynie Iniesta coś próbuje zrobić. Zobaczymy, co będzie w 2 połowie. |
We wtorek, we wtorek... Znowu się spóźnię...
Obstawiam porządek Polska - Rosja 0:3 |
Cytat:
Widzę, że póki co z przewidywaniem wyników jest kiepsko, więc pierwsze 20 kolejnych osób, które wytypują poprawnie kolejne mecze dostaną smycz CDRinfo.pl. |
Więc:
Irlandia - Chorwacja 2:0 Francja - Anglia 1:3 Ukraina - Szwecja 2:0 Grecja - Czechy 0:3 Polska - Rosja 2:1 Może coś trafię ;) |
Irlandia - Chorwacja 1:1
|
typuje na Chorwatow, juz raz zle obstawilem ;)
|
Irlandia - Chorwacja 1:0
|
Cytat:
|
Zaczekaj na wtorek ;)
|
Francja - Anglia 2:1 (a co :P)
Ukraina - Szwecja 3:1 |
Francja - Anglia 2:1
Ukraina - Szwecja 0:2 Grecja - Czechy 0:1 Polska - Rosja 1:3 |
Francja - Anglia 1:1
Ukraina - Szwecja 1:0 |
Francja - Anglia 0:1
Ukraina - Szwecja 0:1 |
trafilem oba ale nie z wynikami bo obstawilem 2:2 wlochy - hiszpania i 0:2 dla chorwacji
a na dzisiaj francja - anglia 0:1 (nie ma rooneya wiec chyba nie bedzie mial kto strzelac) ukraina - szwecja 2:0 / 0:2 i nie moge sie zdecydowac |
Polska - Rosja 1:2. Optymistycznie. :mruga:
|
Grecja - Czechy 0:0
Polska - Rosja 7:1|| |
Kuba - Papua Nowa Gwinea 3:3
|
Rosja - Polska 3:1
Patriotycznie ^_^ |
Rosja - Polska 0,0 : 0,00 k***a
|
Cytat:
cały mecz ?? k***a nie poznaję kolegi :wow: |
moze w pracy bedzie? ;/
|
Cytat:
co za nowohucianie :spoko: |
mam L-4 oraz doxycykline i nie zawaham się jej użyć k***a
|
Cytat:
Polska : Rosja 1 : 3 |
Cytat:
|
|
Czechy - Grecja 2:1
Polska - Rosja 2:0 Jakby to się udało... Ech... |
Grecja - Czechy 0:2
Polska - Rosja 1:3 |
Polska - Rosja 1:2, resztę meczy poza reprezentacją mam gdzieś...
|
niedlugo smuda powinien podac sklad. jak mi sie nie spodoba to mam ciekawsza propozycje niz mecz...
|
Cytat:
|
pisałem Rychowi, że Czesi wyjdą dziś wqrvieni,
i faktycznie tak jest k***a |
Polska - Rosja -> 1:6
ps. 8 minut i jest 2:0 dla Czechów. chyba faktycznie nasz zespół to dno... |
Tak.
A nasi niech się... |
jak Czesi jeszcze bardziej Grekom dowalą, to chyba będę musiał zweryfikować prognozę na nasz mecz. I to bardzo na naszą niekorzyść..
|
Cytat:
|
to należało zrobić z Grecją,
strzelić dwie do przerwy, a nie jedną :sciana: |
Cytat:
smuda dzis bedzie bronil 0:2 bo to maly wpi...ol :k***a: |
polska : rosja 0:3
|
Będę szalonym optymistą
Polska : Rosja 1:1 lub 2:2 |
Polska 1:2 Rosja
|
no to nasi moga sie juz pakowac do klubow :D
edit a tak na szybko i powaznie. rosjanie beda atakowac nasza lewa strona gdzie jest perquis i boenish, bo to najslabsze pkt tej kadry. murawski z przodu? smiech na sali mimo, ze wolny nie jest ale jakos ciezko mi sobie wyobrazic, ze zagra dzis mecz zycia. obraniak jest za wolny wolski/rybus/grosik reszta ujdzie... |
Polska : Ruskie
2 : 1 :D :P |
No to czekamy do soboty. Ktoś trafił wynik?
|
ja. ze smuda nie wygra wygranego meczu!
|
[Doklejcie posta]
Dania - Portugalia 0:2 Holandia - Niemcy 1:2 Włochy - Chorwacja 3:0 Hiszpania - Irlandia 2:0 Szwecja - Anglia 2:2 Ukraina - Francja 3:2 |
no zauważcie, możemy nie przegrać meczu i nie awansować k***a
|
Cytat:
|
Proponuję zbanować Demka do niedzieli za rozsiewanie negatywnych emocji. || ;p
-- Grecja - Rosja 0:3 Czechy - Polska 0:2 |
Zakroplić mu tego smaru w płynie do oczu i będzie spokój. ||
|
Do oczu?
Lubrykant? |
Cytat:
Rosja wygra z Grecją, ale wyniku nie będę przewidywał, bo on zależy od psychiki Greków. Jak im Rosja pierwsza strzeli gola, co można przewidzieć, to wynik będzie wysoki. My z Czechami wygramy jedną bramką. |
Też wygrałem smyczkę, dobrze obstawiłem Grecję z Czechami :jupi:
Z Rosją - pięknie... |
Jarson i Kogoro gratulacje. W przypadku Kogoro wyjątkowo uznaję, bo podał 2 wyniki, ale uznajmy, że liczy się pierwszy. Przy następnych typach proszę o konkrety. Nie ma albo albo :)
Proszę o adresy na PW. Jutro wysyłam smycze do osób, które podeślą dane do godz 16 :) A co do meczu, bardzo dobry. Jeden z lepszych naszej reprezentacji w ostatnim czasie. Bardzo dobra gra Perquisa i Wasyla w obronie. Tytoń nie zawiódł, choć tak naprawdę nie miał za wiele roboty. Poza tą bramką, Rosjanie nie mieli praktycznie żadnej sytuacji bramkowej. Z Czechami muszą zagrać bardziej ofensywnie i powinno być dobrze :) Moje typy na jutro: Dania - Portugalia 1:1 Holandia - Niemcy 0:1 |
Polska - Czechy 2:1
|
panowie to nie lyzwiarstwo figurowe i nie liczy sie styl a wynik. co z tego, ze grali ladnie skoro mogli wygrac. ostatnie 10-20 minut do dobitnie pokazuje. po 1 zmianie nawet powinien sie smuda obudzic jak mierzej biegal obok ruskich jak obok slupow. remis nie jest zly ale moglo byc duzo lepiej. zreszta sam listkiewicz w studiu powiedzial, ze zagraniczni eksperci i trenezy sie dziwia dlaczego ich nie przycisnelismy w koncowce.
|
...żebym nie wykrakał tego remisu z Czechami :sciana:
|
Mecz powinien się podobać. Demek, to jest sport. Wszyscy mieliśmy obawy o dużą przegraną, ale serce kibica liczyło na więcej. Czasem różne rzeczy ważą. W dzisiejszym meczu może mogliśmy nawet wygrać. Może. Też tak sądzę, ale... To było dobre widowisko, męczące dla piłkarzy. Ważne, że w ostatnim meczu gramy o coś więcej niż o honor, czyli o więcej niż zazwyczaj.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Smuda po prostu zignorowa***322; GrekĂłw i efekt widzieli***347;my...
Najwa***380;niejsze, ***380;e w sobot***281; b***281;d***261; emocje. Du***380;e emocje, bo ka***380;demu zale***380;y na wygranej :-) Czesi maj***261; pewnie niez***322;y orzech do zgryzienia. Wys***322;ane z mojego MT11i |
Dla mnie ważniejsze od wyniku jest to jak nasi graja.
Wiadomo - cieżko oczekiwać wygranej z najlepszymi drużynami na świcie, jeżeli kadra jest bardzo młoda i świeża i każdy (włącznie ze mną) wróżył jej najgorsze. Ale jest różnica po przegranej, gdzie nasi zagrali beznadziejnie, a kiedy dali z siebie wszystko. A jak pokazuje historia nasi grają dobrze, ale tylko wtedy gdy przeciwnik jest wymagający - a najlepiej jeżeli są to Niemcy albo Rosjanie. O dziwo mam wrażenie, że łatwiej pokonać naszą reprezentację Ekwadorowi niż Niemcom, z którymi rok temu o mało nie wygraliśmy. Także jestem zadowolony i z meczu i z wyniku. W poprzednim meczu po pierwszym golu nasi grali już średnio (może się za bardzo zmęczyli) stąd wynik łatwy był do przewidzenia. I tak nieźle wyszło, bo mogliśmy dostać jeszcze ze dwa gole (np po karnym). Nawet jeżeli na Euro nie zajdziemy daleko, to przynajmniej z odmłodzoną kadrą (która moze wreszcie nie zmieni trenera zaraz po imprezie) mamy może jakieś szanse na występ w następnym mudialu? |
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:59. |