![]() |
Weekend
Już 35 milionów wyświetleń na youtube, więc każdy z Was oglądał.
No to jak tam wykształcone żonkosie i przeterminowane kawalery z wielkich miast? Podoba się? |
|
Ja bym chętnie tą panią z teledysku zaprosił do siebie na weekend :]
PS "Ze słuchaniem disco***65279; polo jest jak z waleniem konia. Niby przyjemnie, ale wstyd się przyznać" ;) |
Cytat:
Cytat:
Na weselach rzecz jasna muszę. Ale też nie jest prawdą, że na każdym weselu taka muzyka jest, byłem na co najmniej kilku (w tym własnym), gdzie nie było i było dobrze :] |
Dyskopolo jest dla giejów.
|
Ta pani jest gejem?! :O
|
ona ma pindola!!
|
Cytat:
|
35 mln dla tego kawałka to jeszcze nic, przynajmniej ma jakieś słowa. A co powiecie o tym:
Słowa (przetłumaczone na pl): Cytat:
|
Firmę, kurna, zakładamy!
|
O tak! Do tego tanczylem w Krakowie! I dziewczynki mi sie przykleily na parkiecie. Z jedna do dzisiaj pisze SMSy. Ladna byla. I - o dziwo - pelnoletnia!
|
Czasem to dobre dla zdrowia ***8211; se trzepnąć
|
Moj blad - tanczylem do wersji z Sobota. Teraz posluchalem, i jednak to co wkleil pali w calosci to nie moj klimat. Na parkiet poszedlem bo uslyszalem dobry blend :-)!
http://youtu.be/aKrMk-7f9AA |
Tu macie prawdziwy weekend.
http://www.youtube.com/watch?v=EHKwElMSWuw Szczególnie od 0:58. Pyszota. :czar: |
Wypierdzielaj pan stąd, bo pan tu nie mieszkasz!
|
|
|
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...21308997_n.jpg
k***a edit: eh, MA@, byłeś pierwszy, nie zaklikałem w linka :P |
|
A ja napiszę jeszcze raz: bardzo ładna i przykro mi się zrobiło kiedy dowiedziałem się jaką ma "profesję".
;) |
Cytat:
|
Już przestała... :fiu:
|
Niestety tych plam nie da się zmyć... Tak jak Bieroniu pisze, szkoda baby i nic więcej.
|
A tam szkoda...
Zostala legenda :-)! |
... co się w formach .avi, .jpeg gdzieś po necie szwenda...
|
W zasadzie nie wiedziałbym nawet cototo gdyby pali tu na forum nią nie molestował ludzi:P
Potem przeczytałem gdzieś jakiegoś newsa, że tototo chciało coś dla dzieci(?) sponsorować i była afera, dzięki paliemu wiedziałem o co w ogóle chodzi z tą aferą... |
wstydzę się :zawstydz:
|
Zetoxu mi przysłał z pytaniem czy to Warszawa.
Tak. Przepraszamy. Ta piaszczysta łacha to w okolicach Ołówkowej. Wisła tam zakręca i widok na całe Centrum. Widoczny w tle botel Aldona to w Centrum. 100 zł za noc, spotykałem się tam kiedyś z taką owaką. Bardzo miło. Okna i wiele innego wyposażenia pochodzą z pociągów. Tylko alkoholu chyba ciągle nie mają - Rada Miasta likwiduje w ten sposób chuligaństwo nadwiślańskie. |
Też bardzo przepraszam.
Przy jakiej ołówkowej? :blink: To łacha w okolicach mostu północnego, chyba. |
Cytat:
k***a |
Przepraszam, Niecik to w ogóle mało wspólnego ma z tym tematem, bo do muzyki ludowej nie nawiązuje, to jakieś siermiężne disco tylko.
Ja tam lubię taką muzykę, dziewczyny takie też lubię, a coś mnie ugryzło, bo jedna z tych pipek to moja była niebyła, a w zasadzie niebyła bo jednak do innej wróciłem, a niesłusznie, nieważnie. Edi, z ulicą też namieszałem, Ogórkowa nie Ołówkowa - np. w 0:36, ale nie jestem pewien, z 10 lat tam nie byłem, a te łachy przecież zmieniają kształt. Mogli to kręcić w wielu podobnych miejscach. |
Jak ja się nie mogę gorącej wiosny doczekać, pojechać rowerem w jakieś piękne miejsce nad Wisłą, siąść i wyłączyć myślenie patrząc w dal...
|
Cytat:
:jupi: |
Bycie lemingiem jest fajne, do momentu jak zabraknie na grilla.
|
CICHO! Potem tylko ja obrywam od Barteza za politykierkę! Co ja kurde jestem? Kotek Mrożka?!
To jest temat o muzyce ludowej! Co prawda nie ma nie-polityki, wszystko polityka* i nawe flądra nie bezstronna* o czem Bartez nie wie :ysz: *Tomek Mann ** hitlerowiec Lec |
Dorsze w Bałtyku chudną, to jest temat ludowy. Wszystkiemu winne paszowce z Niemiec i chyba Danii, które małe rybki, szproty i śledzie, łapią bez opamiętania dla świń.
|
Nasz Weekend przy tym wysiada. :haha:
|
Skąd oni tych misi biorą? :)
|
Wersja alternatywna ;)
|
|
:D
|
Fantastyczny cover
|
|
Miley strasznie zbrzydla odkad sie zestarzala...
|
Kto wie czy nie najlepsza realizacji muzyki ludowej od czasów Lambady.
Genialne, absolutnie genialne. Zarówno we warstwie audio jak i video. |
Tak.
Genialnie męczące ;) W obu warstwach... |
No co? Jeszcze zaraz Jarson powie, że ma królewna coś za szeroko rozstawione :ysz:
Dla mnie genialne. A poniżej mamy idealny przykład pokolenia interkulturowego, zwanego multikulti, przeciwko któremu wystąpił w radykalny sposób Anders Breivik i którego po cichu popiera wiele społeczeństw zachodniej Europy, które widzą w takich homogenizujących hasłach jak WHISKY COLA i RAKIJA zagrożenie dla własnej tożsamości, historii i niepodległości. U siebie w kraju też lekko nie mają. Jobbik wysłał zapytanie ofertowe do Tuska, ile by kosztowało wynajęcie obozu w O. |
|
Jak widać na dotychczas zamieszczonych materiałach, charakterystyczną cechą multikulti są kanarkowe ubrania odwołujące się do estetyki lat 94-96 oraz uporczywe trzymanie litra w dłoni i rozpijanie go nad głową małoletnich, celem ich demoralizacji.
Ale to nie wszystko. W ideologii multikulti fundament kultury tradycyjnej: płeć, zalążek podstawowej komórki społecznej czyli małżeństwa - stała się kwestią umowną. Zobaczmy: Nie pozwólmy aby te obce prądy znalazły uznanie w naszej ojczyźnie, poprzez podstępne upijanie alkoholem i wprowadzenie płci tymczasowej. |
Ilość załączników: 1
|
Piękna Veselina
Katastrofistom polskim należy uświadomić, że Veselina jest Bułgarką i śpiewa po bułgarsku, nie rosyjsku - żeby mi tu awantury nie było. A gatunek owego etnopopu nazywa się czalga (nie czałga jak piszą w PL! oni ł nie wymawiają wcale). Jak słyszymy w pierwszej linijce oto połączenie czalga i manele: I specjalnie dla Jarsonu, z Porschami Panamera w tle: |
Lubię turecką kuchnię.
|
|
Amerykańska muzyka ciemiężonego ludu, czyli rhytm and blues. Bardzo ładne i ładna wokalistka.
Jarsonu na pewno spodoba się owa bardzo ładna tabliczka z tyłu bardzo ładnego samochodu. |
|
Jakieś nowe propozycje weekendowe?
|
Jak ed nie wyżłopał tego toxycznego Tyskiego , to moglibyśmy się uchlać tak spontanicznie weekendowo :taktak: ale nie wiem :ysz:
|
Z Edem jest taki wariant, że może mieć coś w samochodzie, ale do tej pory nie chciało mu sie po to iść.
|
Ja eda rozumiem :taktak: przecież nie wolno samochodem po pijaku :nie:
|
Przyniosłem 6 Żubrów, mam jeszcze 4, ale mam też różne dodatki pootwierane, ale jeszcze dość pełne, że tylko wymienię Żubrówkę Złotą, Jarzębiak, Żubrówkę czystą, Soplicę Pigwową, można się tym wszystkim urżnąć w trupa!
|
to po co Ci piwo? Sraczkę chcesz mieć?
|
Piwo na rano, o ile nie zapomni ustawić przy łóżku.
|
Nic nie rozumiecie, piwo przytargałem do pokoju, bo grzać mi się go nie chce, a te różne flaszki to stoją po szafkach, zaraz zobaczę co w biurku... Jarzębiak! No to łyka łapię! :D
|
Zazdroszczę. Ja mam tylko kilka butelek wódki i wino z Wilkowyj(ów).
|
a ja w barku mam ładowarkę do smartfona :>
|
A ja w barku mam transverse humeral ligament :>
|
Ja w barku trzymam leki, a flaszki w "magicznej szafce" jak ją Rycho zwał, bo jak nic nie miałem, to tam zawsze coś znalazłem. :haha:
Bo to jest tak, zmęczony jak pies przynosisz połówkę, odpijasz 200, a reszta do szafki, później zapomnisz, a później jest jak znalazł! :D |
nie mam barku :ysz: ale jest już sobota to mam to w dupie :taktak:
|
Bierz granaty i na ryby!
|
Mam ten zamiar jak skończę kawę :taktak: chociaż coś pochmurno jest ,a miało być tak pięknie :ysz: pod domem już zaczynają parkować grzybiarze :sciana: ale na grzyby mi się nie chce :nie:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:19. |