![]() |
mysle ze nie - klodka ma to do siebie ze zamyka na 'glucho'...
|
Cytat:
|
Cytat:
Kłódka do nagrywania? Nagrywarka do blaszaka? czy może odwrotnie? Modertaorzy śpią, ludziska się wkurzaja..... ale się porobiło:-D Ps: ceny nie znam, ale kłódka ładna, prawda! |
colera sorki pomyliłem dyskusje
jeszzce raz pardon;) |
a ja nie jestem żadnym kozakiem ty wisiportku:-D :-D :-D
|
CyClone = LiteOn ?
Cytat:
Jesli by tak bylo, moge od razu kupic LiteOn zamiast TDK. Tylko czym wytlumaczyc, ze (zgodnie z opisami na CDRinfo) TDK radzi sobie z Key2Audio, a LiteOn nie ? |
podoba mi sie ta klodka - ile mniej wiecej taka moze kosztowac? (mam taki blaszany hangar na kajak (zreszta straszna krypa- dlaem za niego 100zl) i ie chcialbym zeby ktos mi po nim chodzil - bo kajaka i tak nie ruszy... :)
|
hehe dobra nie przerywajcie sobie...w tej dyskusji..
swego czasu tesz słuchałem pink floydów |
To jest kłódka, z hartowanym zapięciem, wzmocniona, bardzo skuteczna, niestety dośc droga! I nie podejmuj nowego wątku w tej dość dziwnej dyskusji, która zaczeła się .... no właśnie od czego?
|
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....yahol co to jest?:-D :-D :-D
|
Ilość załączników: 1
Na naszą dyskusje Sid v. Y
|
Tez slyszalem ze wspomniany TDK to tak naprawde Litek ale to informacja niesprawdzona. Aha Sid i Yahol... chlopaki pewni jestescie ze to odpowiedni watek na ta dyskusje? :-D
|
Cytat:
Podejrzewam że CyClone o który pisze Stales jest to nic innego jak LiteOn LTR-40125S. |
zobaczysz spis i zrozumiesz ze stojak to jakby to powiedziec - malo...
|
Jaka płyta?:-D Jeden utwór!
Spis tak, ja nie prowadzę bo jestem wzrokowcem i rozpoznaje płyty po okładkach i położeniu w stojaku:-D |
ale tylko Valentine Suite - reszta jest ponizej poziomu (patrz Colloseum II...) przeciez to zenada
a Iron Butterfly - wiesz jak ciezko znalesc taka plyte w sklepie? slac ten katalog? |
Oki! i jeden jedyny utwór Iron Buterfly- In-a-gaga-da-vida!
Collosseum? |
jak przeczytasz czego ja to zwatpisz -
od Iron Maiden/Judas Priest przez Black Sabbath/Deep Purple/ przez Deftones/Seventh/Metallica do Jethro Tull/King Crimson (i ProjecKt'y)/Grieg/Shubert i Bruh konczac na mistrzu wszechwag - Bach'u chcesz katalog tego co mam na CD? - aktualizwany ostatio w marcu bo stracilem kontorle nad naplywem plyt :) |
Ty to masz fart:-D Zwykłe ordynarne piraty!
A słucham jeszcze K. Schultze, Vangelisa, Oldfielda, i takich tam innych... Cohena, Okudżawy, Wysockiego. |
nie moze byz z toba tak zle skoro doceniasz Floydow...
juz pewni pisalem ale na stadionie udalo mi sie dostac wydanie The Wall na 24 karatowym nosniku - same plyty co prawda (chyba bylo do tego za***.. pudelko z ksiega (bo nie ksiazeczka) z tymi ich grafikami) ale dalem za nie tylko 80 zeta - facet chyba nie wiedzial co sprzedaje albo zyie go zmusilo - to cos kosztowalo w stanach prawie 4 razy wiecej i jest w dosc limitowanej liczbie egzemplarzy |
Ja mam pierwszy stopień muzykalności: odróżniam kiedy grają, a kiedy nie!
Wszystko na CD! Oprócz tej jednej! |
jakbym nie wiedzial :)- tylko ze kiedy po przesluchaniu Final Cut (kotre prawie w calosci napisal Waters - zreszta The Wall rowniez) ktore bylo strasznie smutnie (powiedzialbym smetne) siegnalem po solowa tworczosc Watersa i stwierdzielm ze teksty sa glownie o wojnie, smierci i innych radosnych tematach stwierdzilem ze nie bede sie dolowal i pana Watersa w najlepszym, przypadku kupie kolezance na urodziny bo biedactwo tego pana lubi...
poza tym to on rozwali Floydow, to jego ego, jego 'wizja' - eh nie lubie go i basta! ale na koncercie pierwsza czesc byla niesamowita, z drugiej zrezygnowalem (wiesz o czym mowie?) mozna o mnie wiele rzeczy zlych powiedziec - ale muzycznym ignorantem nie jestem... (mam 2 stopnie szkoly muzycznej za soba...) You Crazy Diamond! UMMAGUMME mam tylko na kasetach i mp3 zrobionych z tej kasety (marne sa musze przyznac - slychac syk tasmy) |
Tak trochę bez sensu, ale R. Waters odszedł był od Pink Floyd, co ani jemu ani PF nie wyszło na dobre!
PS: brak mi australijskiej płyty PF! UMMAGUMMA! |
Sid, ale Roger Waters jest z Pink Floyd :DDDDDD No tu dałeś czadu :PPPPPPP
Ja Cohena też nie lubię, za to Pink Floyd i Rogera Watersa (tak on jest z Pink Floyd, to ten siwiejący facet, podobny do Richarda Gere czy jak to się tam pisze :)) uwieeelbiam. Shine On! |
a jaka moglem miec (pana Watersa nie lubie i nie slucham...)? - mialem w reku plyte kupiona w Niemczech i zdradzala wszelkie oznaki bycia k2a...
choc po dluzszym zastanowieniu to mogl nie byc Waters tylko Cohen - a Waters wszedl mi do glowy po koncercie - powinienem byl napisac: "solowy artysta (mezczyzna) tworzacy muzyke ambitna i stonowana za ktorym nie przepadam" - choc to jednak chyba byl Waters (jakis koncert)... moim mistrzem (a wlasciwie Mistrzami) jest Pink Floyd... |
"TaDKi" było wporzo dopóki nie wyszedł model 32x. Jego gabaryty były do bani. W testach był prawie na szarym końcu. Przeganiały go Plextor, LiteOn i nawet LG.
|
Jaka płytka Mistrza (Rogera Watersa) jest zabezpieczona k2a?????? Proszę o odpowiedź szybką jak ferrari 440 super america wuja Gromiłły :) (dla niewtajemniczonych - bardzo szybko).
Ja pozdrawiać Was :D |
mam tdk cyclone 12x - czyta pieknie, nagrywam tym tylko muze i jest suuper
czyta bez problemow key2audio (przynajmniej te odmiany ktore mialem), bez problemu skopiowalo nowa Celin Dion (WinDAC) za pare dni dostane nowego Ozzego (tez k2a) i zobaczymy co z nim k2audio bedzie sie prawdopodobnie pojawialo coraz czesciej - teraz jest tym zabezpieczona marginlana ilosc plyt - glownie pop (Celina) choc bywaja tez lepsze (Roger Waters) ja mialem w reku 7 czy 8 a szukalem aktywnie tak, te wszystkie Burny to sa BurnProofy - czyli zabezpieczja przed Buffer underrun |
TDK CyClone ??
Cześć,
Przymierzam sie do zakupu nagrywarki (na raty, wiec koszt nie jest zbyt istotny). Przebrnalem wlasnie przez Wasze dyskusje LiteOn kontra Plextor kontra LG, wiec tego watku nie chcialbym juz powtarzać :) Natomiast w zestawieniu sprzetu na CDRinfo znalazlem tez TDK CyClone 40x12x48. Czy moge prosic o opinie na jej, ew. jej poprzednikow, temat ? To cudo jako jedno z niewielu obchodzi Key2Audio. Moja uwage przyciagnely tez Asus CRW-4816A oraz LiteOn LTR-40125W, ale one tego nie maja. Zamierzam glownie nagrywac dane (mp3) oraz kopiowac audio nie wiecej niz kilka szt. dziennie. Czy ktos z Was wie na ile obecnie sa popularne te zabezpieczenia Key2Audio (tzn na ile jest to wazna cecha przy wyborze sprzetu) ? Ja sie jeszcze nie spotkalem z czyms takim, a kopiowalem dotad tylko na starych LG czy Yamaha... Na koniec - czy SmartBurn i SmartX to jakies nowe odmiany SafeBurna? Bo w opisie nie znalazlem tego pojecia. Dzieki za pomoc :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:16. |