![]() |
O, racja. :spoko:
|
Proponuję "odkleić" i zamknąć temat.
EOT. :gerda: |
może rzeczywiście co roku to za często :sciana:
zaliczkowanie to dobra rzecz, nagła choroba to strata chorującego, proste, Grzeniu nie świeci oczami, może jednak początek września, to już chyba po sezonie, nie musi być maj:nie: właśnie mi *******one korzonki puszczają k***a |
Ja już skończyłem tę zabawę. Przechodzę w stan spoczynku.
Termin? Było zapytanie na początku tematu - można było zgłaszać dowolne terminy. To, że od kilku lat zlot był w weekendzie majowym nie znaczy, że zawsze tak być musi. Ten termin chyba wyszedł w ogólnej dyskusji przed zlotem w 2006 roku (w 2005 był w weekendzie sierpniowym). Jednym z powodów była niższa cena domków przed sezonem. Miejsce? Ja nie zgłaszałem się na ochotnika, lecz można powiedzieć zostałem wrobiony. Ustalono, że Antonin jest, mniej więcej, w środku Polski i wszyscy będą mieć tak samo daleko. Pal sześć - jak coś się sprawdza, to nie problem, a nawet jest z tego jakaś satysfakcja. A jaki problem zmienić? Niech ktoś coś zaproponuje i zobaczy jaki będzie odzew. Niestety dotychczasowa formuła zlotów skończyła się. Popatrzcie sobie na zainteresowanie tematem, na udział w ustalaniu czegokolwiek, na liczbę potencjalnie zainteresowanych - takich, którzy by chcieli być jeszcze zanim się okaże, że coś im przyjechać nie pozwoli. Nie wnikam dlaczego, tylko widzę jak jest. Nie da się robić spędów na siłę, nikogo za uszy się nie przyciągnie. Nie będzie chętnych, to nie będzie zlotów. Proste. A ostatnią pozlotową rozmowę z Wiechą miałem wczoraj. Nie była przyjemna ani dla mnie, ani dla niej. Powiedziałem jej, że nie wiem co będzie w przyszłości, ale w razie czego, to już nie ze mną będzie załatwiać te sprawy. To tyle ode mnie w tym temacie. |
jestem za
konkretnie za zmiana terminu - ten niezwykle oblegany weekend nie kazdemu pasuje a miejsce jest ok, "obcykane" no i Grzeniu jest i trzyma piecze twarda reka :ok: |
Po tegorocznym zlocie, trzeba się głęboko zastanowić, czy taka inicjatywa ma jeszcze sens?
Rozmawiałem z Grzeniem i Czechojem, o to wnioski jakie nam się nasunęły, aby reaktywować ideę zlotu: - zmiana terminu - np. pierwszy weekend czerwca lub pierwszy weekend września - zmiana miejsca zlotu - tutaj jedna uwaga, kto nam to zorganizuje jak nie Grzeniu?! :fiu: - ostatnia opcja - zmiana zarówno terminu, jak i miejsca Po tegorocznym zlocie, trzeba wprowadzić system zaliczkowania na poczet zlotu, aby organizator nie "świecił" oczami przed właścicielami/właścicelką ośrodka. Proszę o uwagi w powyższych kwestiach. :) |
A moze mi ktos przypomniec czy bylem, bo pewien juz nie jestem :hmm:
|
Cytat:
:party: |
dziekowac za info
a teraz pijaki dajcie jakies foto nadajace sie publikacji! podsumowan czas! |
państwo Mariuszowie, Grzeniu oraz pradziadek Czechoj
tyle wiemy napewno :sciana: nie wiadomo czy był Pan Administrator oraz Pani Administratorowa :ysz: |
dobra - czas na jakies podsumowanie
KTO W OGOLE BYL? jakies zdjecia grupowe by sie zdaly... nie chowac sie! |
czyli co, juz po zlocie...
nawet na chwile nie moglem zajrzec... |
Tacy to pozyja...
|
:sciana:
|
W domu. Wyspani, po obiedzie. Bardzo dziękujemy Grzeniowi i Czechojowi za miły wieczór. Teraz tylko piwko i idziemy spać :)
Do następnego razu :) |
nic się nie odzywają te antonińskie dwa pijaki :>
|
jestem z Wami duchem
a jeszcze bardziej jestem wieczorami, jak juz pssss z puszki uleci... |
Cytat:
|
No, można powiedzieć, że zacząłem weekend majowy. Nie wiem, czy długi, skoro zarówno 1 jak i 2 pracowałem.
Bawcie się tam dobrze ;) |
Walciesiegieje k***a
|
a blureja spaliliście :piknik:
|
Chyba już konczymy, MaRiusz chowa się za sosną...
|
Cytat:
toast2 |
Albo zdjęcie, albo jadę na Śląsk Cię dopaść!
|
Zlot 2013
Pijak wybitny zlotowy...
|
Pozdrowienia ze zlota.... :>
|
Że mnie tam nie ma z niezmywalnym flamastrem...
|
wszyscy kochamy dziada Czechoja :party:
|
banda.....
|
Trzeba było się rozchorować. :>
|
siedze w robocie
a mialem byc z Wami geje |
Zlot 2013
Przyznac sie, pijaki! Kto dzis ma burze... w glowie!? :-P
|
czemu nam źle życzysz :> tu burz nie ma..... będzie jak się zlecimy ||
|
Zlot 2013
Na poludniu burza. A w Antoninie?
|
Szykujemy się :)
Jeszcze trzeba na chwilę do roboty :( |
Ja bym się tam o srajfony nie bał. Podstawowe pytanie, czy tam ktoś narobił zapazów, chociaż trochę, bo bez tego będzie bolało.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@czechoj - a nie chwaliles sie :-P...
@Zetoxu - no ja mysle :-P... |
Cytat:
|
ja cierpię, piszę posty na czworaka
inaczej się nie da :sciana: MaX'a to ja w końcu dopadnę na akademikach PK toast2 |
Ty masz Xperie... Brzydze sie :-P....
|
Zetoxa Ty masz ****a cierpieć a nie gadać...
M@x zadzwoń na mojego ajfona... now :> |
Nalezy przytomnie mianowac Grzenia J.W. Kierownikiem Zamieszania.
|
Bartez, Ewcia,....Grzeniu się nie liczy :(
|
No chyba nie tego despotę Barteza?! :P
Bartek Grzenia jest wspaniały, na gg nie jeden raz gadaliśmy, bystrzak, sprzeda tatę. || |
którego Bartka?... tego grzeniowego ||
a to jutro.. |
:piwo:
Za zlotowiczow. I Bartka pozdrowcie! |
Odp: Zlot 2013
Chleje, ale nasze niemce wczoraj grali ;) ale masz racje lepszy bajern jak barcelona :)
|
Ten mecz mówi wszystko - Deutschland, Deutschland über alles. :sciana:
|
chlejesz czy co? niemce
|
Który tam jest nasz? Hehe
|
...wale
kuwa 0:2 dla naszych :> EDIT 0:3 :wow: |
Gdyby się ten zlot odbywał w okolicach miasta Łodzi (czyli środek Polski), to ja bym z rana na niego zawitał, łatwo dojechać, łatwo wrócić, ale...
|
masz fajfona to dzwoń i się umów... ****a z jaworzna to M@xi....mini skok
|
To i tak więcej niż na zlocie o tej godzinie. :szczerb:
|
Pieknie k***a
|
Zlot mam w domu, jest nas trzech, ja, cola i Ballantines.
:szczerb: |
pe-dał :P
Pozdrawiam ze zlotu ....... jestem ja dziadzia -giej, misiu, Mini oraz Miki....:hmm: jak to się nazywa... swingers club |
Chcesz coś na temat wleczonego usłyszeć? Nic się nie zmieniło, córka mnie uświadomiła, jak kogoś nie lubimy, to ze względów humanitarnych wleczemy za nogę, tych co lubimy, to nosimy. :P
|
Pisze się - żonki ;)
|
****a :P
zetoxa jak korzeń.. ups... rzonki :wow: |
Ja jestem na zlocie, znaczy nie zaraz, jestem u siebie w pokoju, nie no nie wiem. :blink:
|
Cytat:
|
zetoxa Ty ściemniaczu
|
a jest ktoś na zlocie?
|
Cytat:
|
Zdrowie Zlotowiczów!
:piwo: |
Ja wódkę rzadko piję :) ważne co by się napić :P
|
Piwa? Kolega chyba zloty pomylil... :taktak:
|
Co roku żałuję że nie mogę się z wami napić piwa, muszę się kiedyś w końcu zebrać w sobie i wpaść chociaż na jeden dzień. W końcu Polska nie jest taka duża :sciana:
|
Wszystkiego dobrego chłopaki i dziewczyny ! Piję z Wami wirtualne :piwo: :)
|
Cytat:
|
Właśnie, w Antoninie nic go nie będzie bolało, bo będzie miał znieczulenie ogólne. :D
|
Cytat:
|
to wszystko przez Czechoja k***a
jakby się nie wycofał, to spałby ze mną a ja nie miałbym ataku korzonków :> |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Rychu przytomnie zauważył, że na zlocie będzie jeden administrator i jeden User :sciana:
|
edzie... gieju po dobroci :>
|
Zlot 2013
To przykre.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
na korzonki jest tylko jedno lekarstwo... to samo co na wszystko inne - woda (H2O)
krople wody dodac do szklanki wodki, zamieszac i szybciutko wypic duszkiem :szczerb: |
Cytat:
|
Kaca, korzonki od spania w krzakach, podrażnioną wątrobę, alkoholowstręt, alergię na pociągi i inne ciężkie choroby, to ma się dopiero po zlocie... :sciana:
|
jakiś pech nad tym zlotem czuwa :sciana:
mnie też nie będzie, dopadły mnie korzonki, kto miał wie o czym mówię, chodzenie na czworakach, leżenie w kucki itd. k***a nawet do konowała się nie dowlokłem, musiał przyjść do mnie :sciana: bawcie się mimo wszystko dobrze i trzymajcie za mnie kciuki, dwa tygodnie wyjęte z życia :'( |
Cytat:
|
No ktoś to truchło będzie musiał do domu zawieźć :rotfl:
|
córuś bierzecie :party:
|
Nic o Agusi nie wiem. Jak przyjedziemy, to będzie niespodzianka :)
|
Kto trzeci? Agusia może?
A coś nic się nie odzywa... |
Poprawimy statystykę. W tym roku będzie nas trzy sztuki :)
|
seku zapowiadał i seku dojedzie :-)
|
;( wspomógł bym to zgromadzenie, ale coz zrobic, musze byc gdzie indziej
|
Cytat:
Cytat:
|
mało, qrde nas będzie :(
|
pod moje łóżko pijak jeden ma się zamiar załatwić :P
|