![]() |
To zdrówko! :piwo:
|
:piwo:
|
:piwo: :)
|
128 lat!
:piwo: |
:jupi:
|
niech żyje :piwo:
|
666 lat! :piwo:
|
zdrówko :piwo:
|
|
:pepsi:
|
|
100 lat!
:piwo: |
Najlepszego! :piwo:
|
|
Moi Drodzy,
Ślicznie dziękuję za wkład i głosowanie. Nie ukrywam, że bez Waszego zaangażowania o 4 miejscu można byłoby zapomnieć. Powiem więcej raczej nie udałoby się wejść nawet do pierwszej 15 uczestników. Ślicznie dziękuję! Zrobiliście mi super prezent urodzinowy i należy się wszystkim ogromne: http://files.qtravel.pl/quality-trav..._i_praga-1.jpg |
O, już koniec, jaka szkoda. :fiu:
|
No i jest pierwsza piątka :spoko:
Zauważyliście, że św. Jadwiga niebezpiecznie się zbliżała? Przypuszczam, że "radiomaryjowcy" też na nią zaczęli klikać, ale było już za późno ;) |
:spoko:
|
Cytat:
|
Amen!
|
To jest głosowanie na miarę naszych możliwości. My tym głosowaniem otwieramy oczy niedowiarkom! Mówimy: to jest nasze głosowanie, przez nas zrobione, i to nie jest nasze ostatnie słowo!
|
YES!
:party: Gdyby było nas więcej, to możnaby powalczyć o trzecie miejsce :) Ale pierwsza dwójka była nie do pokonania. Biorąc pod uwagę że jest nas tu całkiem niedużo, to i tak bdb wynik. Ciekawe jaki % głosów to nasz wkład :D |
chciał Bartek mieć Dziadka w pierwszej piątce,
no i ma :spoko: |
no ladnie
10387 glosow :) gratulcje :) |
jest czwórka||-zdążyłem jeszcze około ~80 z fona:) doklepać :)
|
no to +5
|
~20 plus z Mobil:)
|
+ 5
+ 5 mobilne |
+20
PS Jesteście niesamowici. Zostało jeszcze trochę ponad 2 godziny do końca i jest bardzo dusza szansa na utrzymanie 4 miejsca. |
pracowe +5
|
Cytat:
home 5 + fon ~20 Szkoda że nie ma szans na 3miejsce -zabraknie paru dni -bo tam wynik od paru dni ani drgnie -chyba są już pewni tego miejsca:ysz::> |
Przekroczone 10k :spoko:
i +5 |
dobre~x50 w czasie nocnej zmiany z fona:)
|
Ja też +5
|
poszła piątka :taktak:
|
walka trwa +5
|
9903, walczcie dalej! :D
|
+ 5 z domu
|
kolejne +5 z domku
|
i kilka kolejek ode mnie :P
|
Walczymy o 3 miejsce||;););) z fona dokładam dziś jeszcze ok. x30-więcej dzisiaj już nie mam czasu:ysz:
|
Walczymy! :D |
zmiana IP i kolejne +5
|
i koljne 5 z mobila w drodze do domku
|
I moje 5
|
Pińć.
|
plus 20 z Mobile:)
|
4 miejsce odzyskane :D
+5 |
9407...
Bateria 12%... Walczcie.... ;) |
Ja też dołożyłem w czasie spacerku po lesie dobre x70 z fona dopóki bateria nie padła -potem z mobili coś do-klikam;)
|
4miejsce...
|
9300...
|
+ 5
+ 5 mobilne |
Pomagałem jak mogłem, ale muszę już wyjść, bo później będą korki. ;)
|
9200...
Do 4 raczej dojdą zanim mi bateria padnie... |
Zbliżamy się do 4, dowalę jeszcze ze 20, bo muszę wyjść. :D
|
normalnie ten konkurs to jedno wielkie oszustwo,
aż w zęby szczypie :D na czele ze świętym :sciana: |
Już tylko 200 ;)
|
dołożyłem dobre x30 z mobil:)-jeszcze 300 przed nami;):haha:
|
Cytat:
|
only 5 :ysz:
UPC nie pozwala na więcej :nie: |
No to lecimy do 9000, dawać!
|
+15 z fona przy śniadanku;):)
|
i + 5
|
+20 na dzień dobry...
|
i od rana +5
|
poszło
|
z doma +5:)
|
+5 z domu
|
z fona +10:)
|
i z domku +5
|
zmiana IP i z FF +5
|
w dordze do domu +5 z mobila
|
piątka z + :spoko:
|
znowu +5
|
kolejne 5
|
Poszło 5.
|
Tak mi jeszcze przyszło do głowy
http://www.muzeum-ak.pl/kontakt/index.php Napisałem z prośbą o wsparcie. Może pomogą bo z tego co pamiętam jest tak sala pamięci poświęcona m.in. dziadkowi i ŻELBETOWI. |
A nie mówiłem. sw Jacek zawarł pakt z diabłem:
http://www.radiomaryja.pl/informacje...-wszechczasow/ |
kolejne uczciwe 5 :)
|
5+plus w tej ni równej walce;):)
|
Cytat:
Ktoś zrobił pewnie coś co opisałem pare stron wcześniej. Cała ta zabawa jest w sumie bez sensu jak się zastanowić. Wygrywa ten kto zbierze silniejszą drużynę lub na dobry skrypt. Aby to miało sens jakiś każdy powinien móc oddać jeden głos z zarejestrowanego konta przypisanego do email (na który jest wysyłane potwierdzenie najlepiej z captcha). Wtedy oczywiście też można oszukiwać ale trudniej. Ale... nie będzie tylu odsłon ;) Pewnie za każdy z pięciu głosów dziennie jest generowana jedna odsłona. |
Klikam średnio po jakieś 30 dziennie, ale co będę co chwila pisał? :D
|
@sobrus - na komórce musisz za każdym razem czyścić cookie + tempa. Inaczej nie masz komunikat o tym, że nie da oddać więcej głosów.
@Bartez masz rację święty sprzedał duszę diabłu i stąd mu tak ładnie skrypty lecą ;) |
I ja się dołożyłem po raz któryś. Szkoda tylko, że tego typu plebiscyt to nic innego, tylko nabijanie wyświetle serwisowi DZ. Poza tym, gołym okiem widać, że na św. Jacka ktoś oddaje głosy jakimś skryptem. Odświeżcie sobie parę razy i co sekundę lub dwie przybywa głosów. W trakcie pisania tego posta przybyło 30 głosów :/
|
Zauważyłem że głosowanie czasem działa z bramek proxy (z większości niestety nie, próbujcie też zagraniczne).
Przykład działającej to hide.pl Trzeba odznaczyć "remove scripts" +15 na początek dnia ( z hide też poszło) |
i plus 5
|
Pierwszy :)
|
+40, jakby dziś nie była niedziela to by jeszcze z pracy poszło :szczerb:
Nie wiem jak oni to robią, ale rozłączenie się na komórce nic nie daje :( |
i kolejne +5
|
+5 :spoko:
|
już kurde chyba nie dogonimy 3 miejsca, ale 4 w zasięgu, Św. Jacek liderem :P
|