![]() |
Zlot 2014???
No i co robimy?
:taktak::nie::D |
Można w sumie... :hmm:
|
W moim przypadku, moi panowie (i nieliczne, acz czasem zaglądające panie) możliwości są dwie. Z racji pracy albo będę mógł pojechać, albo nie będę. Chciałbym, bo teraz poza forum jedyną formą kontaktu z Wami jest u mnie telefon, a tak się piwa nie napijemy. Ale to niestety nie ode mnie zależy.
|
Z powodu zeszłorocznego zlotu mam mieszane uczucia.
|
Jakiś czas temu, rozmawiałem z Grzeniem na temat zlotu. Jedna z propozycji była taka, aby uniknąć sytuacji z zeszłego roku, w tym roku zaliczkujemy, powiedzmy 50zł, na poczet rezerwacji noclegu (domku).
Weekend majowy rozpoczyna się w czwartek (01.05), czyli dość dogodnie na zlot, można zaplanować pobyt z 1, 2 lub 3 noclegami. Jeśli zlot wypali, to się deklaruję. :) |
To bedzie chyba pierwszy zlot bez Rycha, prawda?
|
drugi...
|
a moze zmiana terminu? na mniej oblegany weekend? chocby 10-11 maja?
za: 1. i tak nikt 5 dni chlania nie wytrzyma 2. mniejsze oblozenie to potencjalnie nizsze ceny 3. pozniejszy termin to potencjalnie cieplej 4. osoby, ktore maja zobowiazania na weekend majowy moze dadza rade w inny weekend |
no i temat umarł :(
|
wykopujemy
|
Najpierw ustalmy termin.
:taktak: |
Może jak się sezon narciarski skończy :)
|
Nie odzywam się, a to też coś znaczy. Chciałem napisać: myślę, no ale nie przesadzajmy.
|
pierwszy od niepamiętnych czasów dłuuugi łikend bez zlotu się kroi :sciana:
kaca moralnego nie macie, zlotowicze permanentni i okazjonalni k***a |
Trzeciego ma być 9 stopni, najcieplej. :szczerb:
|
jak zwykle :>
|
To, że zlotu nie ma na weekend majowy, nie znaczy, że nie można go zorganizować w innym terminie.
Jednak przy inicjatywie jaka jest w tej chwili to... ??? |
od paru lat mowilem, zeby moze przesunac termin zlotu
zwykly weekend wystarczy - argumenty dalej te same - nikt przez trzy dni chlac nie da rady, zwykly weekend to mniejsze oblozenie osrodkow czyli latwiej cos zarezerwowac i moze nawet taniej wyjsc |
ehhh...
|
ahh....
jakoś nie mogę uwierzyć... przyjeżdżałem do Antka zawsze, od 2005r. |
Ej ty, glinokop!
Byś wpadł, to się namówimy. Do Wiechy z flaszką skoczyć, to byłby numer :D |
:hmm: jutro?
|
Jutro? Ale po południu?
U mnie dzień roboczy, nie na flaszkę. Flaszka to pojutrze. |
obaczym :)
|
no i tym sposobem te dwa pijusy zrobiły mini-zlocik toast2
|
Póki co, niczego nie obaczyłem. Jeszcze.
|
obaczym ||
|
Cytat:
Cytat:
|
pierdu, pierdu...gada ten co raz się zjawił...
|
Nie bój się, potrafię przejechać i kilkaset kilometrów, żeby spotkać się ze znajomymi :P Zwykle jednak jest to bliżej stu niż pięciuset km w jedną stronę. Gdybym mieszkał o połowę bliżej, to byłbym na pewno 2 lata temu i prawdopodobnie w pozostałych latach. W tym nie byłoby mnie na 100% nawet gdyby zlot był w Lublinie (mam do niego 85 km), bo po prostu nie mam nawet pół dnia czasu...
|
"... nie mam czasu...." ehh
|
Panie! Nie wszystkie majom czas na grzebanie w glinie!
|
Punx not dead!
|
I kill you!
|
I w ten sposób wyginęły mamuty.
|
ja żyję, muszę się ciepło ubrać (+8), jadę na Błonia pooglądać
popisy kawalerii, znaczy się na konikach będą biegać :taktak: |
Ciepło tam masz :O
U mnie widzę za oknem 2,7 stopnia :sciana: |
Zapaliłem w kominku wczoraj po południu, na noc wsadziłem wielką dębową szczapę, na górze cieplutko, na dół strach zejść. :blink:
|
Cytat:
Cytat:
|
:wow: kuna... czemu Was w tym roku nie ma?
|
eeeehh :ysz:
|
:piwo:
szkoda ze nie w Antoninie ponawiam apel o nowy termin pomozecie? |
Cytat:
Jak za pierwszym razem ??? Grila zrobimy , a o kwatery ja zadbam :P |
mysl jakas jest
|
może być Kraków, ja jadę :spoko:
|
Krakow to jest sluszna koncepcja! :spoko:
Chociaz Krakow to ZLO! :taktak: |
Byłem dawno temu na dworcu w Krakowie.
Nie podobało mi się. |
Bo śpi się na ławce, anie pod nią!
|
jak ostatnio bylem na dworcu w Krakowie to mnie nie wpuscili
spedzilem 2 godziny zimna noca na peronie czekajac na pocisk do Pyrogrodu na sasiedniej lawce byl pijaczek, zebym przypadkiem z samotnosci sie nie zdrzemnol poza tym fajnie bylo :P |
Jak mnie dawno nie było w Krakowie. Super miasto i fantastyczne imprezy.
|
Cytat:
Dworzec w Krakowie też mi się nie podoba , i do tego śmierdzi :ysz: Prawdopodobnie byłem tam w dawno temu :P Mnie się też nie podobało ;) |
Zlot na dworcu? :O :idea:
Tego jeszcze nie było :D |
Zlot na dworcu, nocleg w kanałach, mam nawet odpowiednie ubrania. :spoko:
|
Dworcowe jedzenie i piwo VIP. Brzmi swietnie! :-)
|
Ustaliliście coś ?
Czy dalej w dupie ? Tak się tylko pytam :) |
Zlot 2014!
Bez owijania w bawełnę:
- miejsce: tradycyjnie Antonin (dla tych co nie byli >>KLIK<< >>LIDO<<) - termin 20.06 - 22.06 - cena za domek (2 lub 3 osobowy) - 120zł/doba - obecna lista uczestników: - superrrmario + Asia (20.06-21.06) - Bartez + Ewa (pełny turnus) - Czechoj (pełny turnus) + Aldona (z doskoku) - Grzeniu + Ania + pociechy (z doskoku, ale pełny turnus :D) - melag + Iwcia + Dzidek (pełny turnus) - Zetoxa ? - na 50%, proszę o pilne potwierdzenie. - Pops ? - na 50%, proszę o pilne potwierdzenie. Domki mamy już zarezerwowane. Kto chciałby uczestniczyć w zlocie, proszę o info w tym topicu i o rezerwację noclegu pod nr stacjonarny recepcji : (062)734 81 27 Jeśli ktoś ma wątpliwości lub chciałby o coś dopytać, proszę śmiało zadawać pytania w tym temacie. toast2 :ognicho: |
Cytat:
Jak coś, to mamy 1 miejsce z Krakowa (lub 2, jeżeli Zetoxa nie potwierdzi). |
:spoko:
Kogo przywozicie z sobą? |
Póki co Zetoxa wyrażał chęć zabrania się :) Czekam na potwierdzenie.
Czołgista, a Ty jak? Nawet nie próbuję sobie przypomnieć, ile lat temu się widzieliśmy ostatni raz. |
Tak z pobieżnego liczenia miejsc w samochodzie wyszło mi, że już kogoś (poza Zetoxą) zabieracie.
Jest jeszcze opcja z Popsem - ma się odezwać. |
Haha, fakt. Zawsze liczę, że mam 4 miejsca. W 3 z tyłu już jest mniej wygodnie, ale jakby tylko się tylu chętnych znalazło, to zapraszam :D
|
To prawda.
A ja już zacząłem myśleć, jakim to nowym 4-miejscowym roadsterem Bartez zwinie alejki w Antoninie :D |
O Paaanie. W tym temacie bez zmian. Jestem dalej wierny mojej czarnulce :D Powoli myślę nad zmianą, ale z drugiej strony, dopóki jeździ, to nie ma sensu na siłę zmieniać :)
|
Dziś w nocy zapadnie decyzja w sprawie mojego urlopu, trzymajcie kciuki :spoko:
|
Obym się pomylił co do wyniku :)
|
Cytat:
:spoko: |
no niestety, urlop poszedł się walić k***a
"potrzeba biznesowa", to taki zwrot-wytrych, kto pracuje w Corpo, wie o czym mówię :sciana: bawcie się dobrze :spoko: wypijcie moje zdrowie:taktak: |
No nie mów, że lekarz tak ci powiedział :>
PS Zawsze możesz zrobić dobry uczynek i oddać krew :idea: |
oddawałem dwa tygodnie temu :sciana:
L-4 nie wchodzi w rachubę :nie: |
Cytat:
Aktualna lista: - superrrmario + Asia (20.06-21.06) - Bartez + Ewa (pełny turnus) - Czechoj (pełny turnus) + Aldona (z doskoku) - Grzeniu + Ania + pociechy (z doskoku, ale pełny turnus) - melag + Iwcia + Dzidek (pełny turnus) - Pops ? - na 50%, proszę o pilne potwierdzenie. |
Cytat:
|
ale powiem wam, że termin około Bożo-ciałowy to dobry termin, :spoko:
bo zawsze to będzie długi łikend, pogoda pewniejsza niż w maju, może za rok, od razu po sylwestrze ustawię sobie urlop na boże ciało k***a już mi nie powiedzą, że biorę nieplanowany urlop, i burzę grafik urlopowy k***a |
termin moze i dobry
ale od kwietnia mam juz zaplanowany wyjazd i zabukowane bilety :( wiec bede z Wami tylko duchem niestety - wypije Wasze zdrowie na Bornholmie :D |
Ilość załączników: 1
Wstępna prognoza:
Załącznik 66295 Jakby prognoza się sprawdziła, to idealnie, nie za gorąco, ewentualny deszczyk dopiero w dzień wyjazdu. :) |
Aktualna lista:
- superrrmario + Asia (20.06-21.06) - domek 2os. - Bartez + Ewa (pełny turnus) - domek 2os. - Czechoj + melag (pełny turnus) - domek 2os. - Aldona (z doskoku) - Grzeniu + Ania + pociechy (z doskoku, ale pełny turnus) - Iwcia + Dzidek (21.06-22.06) - będą "waletowali" ;) Opcje transportu: - z Poznania mogę zabrać 3os, natomiast z powrotem tylko 1os. - Z Krakowa, Bartez może zabrać 2os. :piknik: |
melag, a gdzie odliczanie???:bicz:
|
Melag się zbiesił ostatnio. Trzeba mu na zlocie zasadzić.
PS Domki skorygowane, zaliczka wpłacona. Nie radzę nikomu nawalić. :bicz: |
Ilość załączników: 5
Cytat:
Cytat:
8 dni do zlotu. :party: Wspominajki: Załącznik 66321 Załącznik 66322 Załącznik 66323 Załącznik 66324 Załącznik 66325 |
Do zlotu:
TYDZIEŃ! :party: |
Zlot za:
6 DNI :banan2::banan2::banan2: |
Do zlotu:
5 dni :fala: |
4 dni
:zespol: |
Ilość załączników: 1
|
3 dni
|
Pojutrze!
:3msie: |
Kto przyjeżdża pierwszy ten stawia :jupi:
|
Cytat:
k***a:D |
Ja już wiem, że przyjadę w piątek troszkę później, niestety nie mogę wziąć urlopu :(
|
Cytat:
;) |
Cytat:
|
JUTRO!!!
toast2:party:toast2:piwo::jupi::jupi::jupi: :uscisk:8-):jem::cisza::czas::czas::3msie: :fala: :zespol::pepsi::ognie::ognie: :konf::ognicho::vodka::piwo2::piwko2::drinking: :piknik: :sluze::ja_chce::ja_chce::sluze: |
ależ mi żal dupsko ściska :'(
|
Czas ruszać na zlot!
:jeep: |
Za 2.5h start.
Melag, rozpal grilla :) |
nic nie piszą te opoje wstrętne, pewnie jeszcze ich delirka trzyma :sciana:
|
Cytat:
|
i zgubili jednego pewnie.
|
Nieobecni nie mają prawa do komentarzy!!
|
Pijaki! ;)
|
Walciesiegieje!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:52. |