![]() |
Rozszerzenie pola Hardware w profilu
Nawiązując do paragrafu 5, podpunktu 8 ustępu 1 wnoszę o zwiększenie pola na posiadany hardware, które znajduje się w profilu.
Najlepiej gdyby pole było wielolinijkowe - wtedy łatwiej edytować. |
Nie, nie i raz jeszcze wszelkim zmianom na forum.
Obecne pole jest wystarczające, poza tym nikomu ono nie potrzebne :banan: Uzasadnienie: Mało kto z tego korzysta, a dla jednej osoby która chce zmian, nie będzie nikt nic przerabiał :haha: I tyle w temacie kolejnych zmian-> coś ala styl mobilny :D |
|
Spisz go sobie w zeszycie :idea:
I dobrze schowaj na zaś. |
Ja jestem za pomyslem andy'ego - na dzien dzisiejszy nie mieszcze tam wszystkich swoich sprzetow.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Choc coraz rzadziej. Stracilem nadzieje ze kiedys znajde tam komputer a nie zestaw czesci... |
Cytat:
|
Cytat:
|
@Patrix nie z Vobisu ale od A..... ;p
|
Jest pare firm na swiecie robiacych komputery i bioracych pelna odpowiedzialnosc w kwestii wsparcia za konstrukcje. Apple, HP, DELL, Alienware...
Vobisy to skladaki - taki kraj. Jak sie upomnisz dlaczego po aktualizacji KB7F4356A program systemiwy ktory wczesniej dzialal nagle przestal to umyja rece. To odroznia producenta komputera od skladacza czesci. |
Cytat:
Sam sobie jestem producentem i sam sobie świadczę wsparcie techniczne. Szkoda mi czasu na zabawę z jakimiś tam Rumunami zatrudnionymi w agencji... dla w/w firm. Plombom na obudowie mówię NIE. |
Cytat:
Cytat:
|
Takie wsparcie, ze jak zadzwonilem z pytaniem jak dokladnie dziala Automator to zostalem krok po kroku poprowadzony za reke by wykonac skrypt jaki chce. Mam to zakontraktowane w EULA.
|
Max zachowuje się jak typowa PM'ka... miałem z takimi styczność na studiach, fajni ludzie ale wali od nich managerstwem na metr.
Ten kto robi w korpo doskonale rozumie co mam na myśli. |
To Cie chyba zmartwie - nie jestem PMem (choc wielu znam - naprawde fajni ludzie) i niepracuje w kopro ;-)...
|
Nie musisz być aby się tak zachowywać, a to widać po Twoich oczekiwaniach, które tutaj prezentujesz.
|
@Patrix coś w tym jest! :D Choć tak na prawdę to też nie jest regułą - wszystko zależy od człowieka.
No i w przypadku Apple to normalne, że odpowiadają na pytania o soft skoro produkują i jedno i drugie. Cytat:
Ciekawe ile postów minie zanim wpadnie tu jakiś groźny zwierz i da po bananie? :D |
Odkryłem nową emotkę fuckyou
|
Wy śpicie w ogóle? :P ;)
|
A ja wam powiem ze sie zgadzam tutaj z Maxem :) , co ciekawe mialem taki badziew skladak kupiony gotowiec i bylo z tym troche problemow tak jak Max opisal , a od czasu jak posiadam HP wszystko dziala szkoda ze kosztuje kupe siana ale dziala , i wezcie panowie madralinscy pod uwage ze nie kazdy jest zawodowym informatykiem potrafie zrobic z waszego punktu podstawowe sprawy ale jak cos sie spierdzieli w sofcie na cacy to trza guglowac a jak odpowiedzi brak to format :P
|
Prawdziwy mod nigdy nie śpi.
- - - A szkoda, że nie jest. Świat byłby wtedy taki piękny *.* :D |
Dobra koniec OT.
Będzie to czy nie? |
Cytat:
|
Z tym to raczej problemu nie powinno być. Wystarczy zwiększyć pewnie pole na bazie oraz zmienić jego rozmiar w PHP size?
|
A jak się coś posypie, to kto to potem będzie naprawiał ... lepiej nie ruszać bazy bez potrzeby
|
Prawdę powiedziawszy to ja nigdy tam jeszcze nie zajrzałem, więc nie wiem czy ktokolwiek tam zagląda (prócz M@X'a szukającego cudzych Jabłek). :D
|
Właśnie. Gdybym ja był adminem, to ten temat kazałby mi się zastanowić w ogóle nad sensem tego pola i prędzej bym to wyłączył, niż rozszerzał :D
|
O wlasnie po co to komu , chyba kazdy z nas ma te lata za soba zeby wypisywac te bzdety i sie jarcowac , ooo zobatrz ja mam to a temten ma tylko to :rotfl:
|
To co ankieta - głosowanie nad wyłączeniem tego pola :D
|
Ja jestem za :spoko: , bo tak w zasadzie to i tak po co one komu ;)
|
Wyłączyć! :spoko: Wyłączyć! :spoko: Wyłączyć!
|
Wszyscy są za, to czekamy co bartez na to
|
Ja siem nie zgadzam! Ja mam to pole wypełnione!!!
|
To dla tego trzeba ankietę - zdecyduje większość głosów
|
Bartez podejmie salomonową decyzję i zostawi jak jest.
Lenistwo to baardzo silny argument :D |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 67643 Dlatego, proszę nie ruszać! |
Ten protest jest raczej dla zasady. Gdyby ten temat nie powstał to nikt by nie wnioskował o usunięcie tego pola.
Sondy nie ma co stosować bo wypowie się ile? 10-20 osób? Proponuję bardziej obiektywne rozwiązanie: Zestawienie na bazie danych w którym zobaczymy ile osób loguje się na forum i ile z nich ma to pole uzupełnione? Dane zbierzemy za ostatni rok. W przypadku kiedy ponad 50% osób będzie to pole miało uzupełnione, to można je będzie zwiększyć, jeżeli nie to zostawiamy jak jest teraz. |
andy, Ty nie sądzisz chyba, że Bartez będzie jakieś modyfikacje w db bokiem wprowadzać?
To błąd początkującego admina by był... komplikowałoby to następny update vB... poza tym to pole może być definiowane konfiguracyjnie (bo w końcu to profil) i trzymane w bazie jako XML, nie wiem jak jest w vB, ale przecież każde forum jest indywidualne i różne konfiguracje profili mogą być. |
Usuniemy :> , oszczednosci serwerowe :D
|
Pole rozszerzone do 1000 znaków. Multi-line. Tak jest ok?
|
Dzięki jest git.
Mógłbyś tylko zmienić pole do wielkości 1024 znaków żeby równo było ? (: |
Cytat:
|
Dać palca, to weźmie całą rękę... k***a
A miało być tak fajnie i pole miało wylecieć :haha: To może dodajmy pole typu w jakiej sieci mamy telefon i jaki typ telefonu <- żart of cors |
@Patrix Bartez zrobił to Emaksem przez Sendmejl :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:49. |